ΧΡΩΜΑ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΟΥΝΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ - Page 1034
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 1034 of 2553 FirstFirst ... 3453493498410241032103310341035103610441084113415342034 ... LastLast
Results 15,496 to 15,510 of 38289
    Senior Member
    Και ναι, έγινε το θαύμα! Αυτό δεν είναι μωρό, αυτό είναι μώραρος!
    Μου θύμισε τον εφιάλτη μου, όταν ζούσα στη λαλαγγοχώρα. Αυτό ακριβώς φανταζόμουν, κάθε φορά που έτρωγα λαλάγγια. Μη γίνει καμία στραβή και μάλιστα είχα την εικόνα ενός τεράστιου μωρού να αιωρείται πάνω από τα κεφάλια μας! Ε, ρε, τι το περιμένει το ζευγαράκι, που ατενίζει αμέριμνο τη θάλασσα...

Senior Member
    :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Senior Member
    πωλινααααα χαχαχαα βρηκα χρωματα ολα οκ παω να ξεκινησω κ χαρτι πουθενα! ο μικρος δεν εχει αφησει ουτε κοματακι χωρις να εχει δημιουργησει.μου λες που θα τα κανω? χαχαχαα το μονο που εχω καθαρο ειναι ενα τελαρο ζωγραφικης.να σου κανω το μπουστακι πινακα με λαδι χιχιιχ να στο στειλω να γλυτωσω κ το ραψιμο? το κρεμας μπροστα απο το λαιμο κ εισαι ετοιμη! ουτε προβες ουτε τιποτα!

Senior Member
    Στρουμφάκια μου, πάω να ξαπλώσω. Η κατάστασή μου επιδεινώνεται και λίγη ξεκούραση ίσως και να μου κάνει καλό. Θα τα πούμε το απόγευμα. Φιλάκια!

Senior Member
    καλη ξεκουραση! κ περαστηκουλια

Senior Member
    Originally posted by polinaki1983

Ασε που στο σύνολο έχω χάσει τα πιο λίγα κιλά από όλους τους σληβάτους μας.....

1 χρόνος ακριβώς και μόνο 35 κιλά....
    Πωλινάκι μάλλον έχει να κάνει με τη διατροφή σου γιατί η επέμβαση sleeve είναι κουκιά μετρημένα που λένε. Ο συνδυασμός sleeve και σωστή διατροφή είναι πάντα αποτελεσματικός, με απόδειξη όλους τους σλιβάτους εδώ μέσα. Φυσικά έχεις χάσει πολλά κιλά αλλά κανονικά θα έπρεπε να έχεις χάσει περισσότερα. Ο γιατρός μου μου είχε τονίσει να μην περιμένω μόνο από το sleeve να κάνει το θαύμα του, πρέπει κι εγώ να προσέχω τη διατροφή μου για να χάσω βάρος και να το διατηρήσω. Γι'αυτό όταν με το καλό γεννήσεις την κορούλα σου να πεις στο διαιτολόγο σου να αναπροσαρμόσει το διαιτολόγιό σου ώστε να καταφέρεις να φτάσεις το στόχο σου.

Senior Member
    H διατροφή μου είναι μια χαρά καλή μου.

Εμένα άλλα πράγματα επιρέασαν, όπως πχ ο πολύ ταλαιπωρημένος οργανισμός από τον δακτύλιο και το ότι ήμουνα μία ολόκληρη ζωή άνω των 100. Ο γιατρός μου το τόνισε πολλές φορές πως κάτω των 100 δύσκολα θα φτάσω, και πως θα κολλάω συνεχώς λόγω αντίδρασης του οργανισμού γιατί θα νομίζει πως είναι ανορεξικός.

Μετά την εγκυμοσύνη θα δείξει πως θα είναι η νέα του αντίδραση.

Senior Member
    Τι να σου πω Πωλίνα μου, εσύ ξέρεις καλύτερα. Εμένα πάντως με βοηθάει πολύ η σωστή διατροφή, διότι κι εγώ έχω ταλαιπωρημένο οργανισμό λόγω ινσουλινοεξαρτώμενου διαβήτη και με το sleeve έχω φάει πολύ ζάχαρη έως σήμερα λόγω υπογλυκαιμιών αλλά παρόλα αυτά χάνω βάρος.

Senior Member
    Εσύ όμως ήσουνα ξανά σε φυσιολογικά κιλά κούκλα μου.

Τέλος πάντον, σε αυτή την σηζήτηση έχω μπει πολλές φορές εδώ μέσα και το μόνο που πέτυχα είναι να κατηγοριθώ ότι βρίσκω δικαιολογίες για τις αποτυχίες μου.

Senior Member
    πωλινα μου δε νομιζω οτι πρεπει να δικαιολογηθεις για κατι. αυτο που λες οντως σμβαινει κ ειναι πιο δυσκολο να παμε κατω απο τα κιλα που εχει μαθει ο οργανισμος μας δεν ειναι ομως αδυνατο. εγω μια ζωη ημουν πανω απο 80 κ βλεπω οτι οσο πλησιαζω αυτο το νουμερο τοσο κ πιο δυσκολα χανονται.βεβαια δεν ειμαι κ το παραδηγμα διατροφης γιατι τρωω περισσοτερο απο ολους σας εδω μεσα. θελει κοπο αλλα ολα γινονται....

Senior Member
    ασχετο αλλα σου ξεκινησα ενα σκιτσακι βρηκα χαρτι κ σκετηκα οτη απο τη δαντελα του μπουστου θα μπορουσαμε να κανουμε ενα κομματακι να εφαρμοσεις στο πατελονι σε καποιο σημειο να γινει λιγο πιο ιδιαιτερο κ να δενει με το πανω.

Senior Member
    Εγώ σκέφτηκα ότι θα μπορούσαμε η δανδέλα να είναι 4-5 πόντους πιο μακρυά από το μέσα. Εχω φωτογραφία νυφικού σε κάτι τέτιο και μου άρεσε πολύ. Αν θες να στην ανεβάσω

Senior Member
    ναι ετσι κ αλλιως θα ειναι λιγο πιο μακρια οχι ομως πανω απο 4 ποντους θα ελεγα γιατι θα δυπλωνει αν κατσεις

Senior Member
    Ωραία!!!!! Ανυπομονώ βρε κορίτσι μου!!!

Ανχώνομαι μήπως δεν βρω υφάσματα που να μου αρέσουν.....

Senior Member
    βαλε ομωςτη φωτο να τη δω. χιχιχ ηρθε ο μικρος ωχ ωχ μου βουτηξε τα χρωματα κ λεει αυτα ειναι δικα μου μονο βαρκουλες κανουμε οχι γυναικες