Results 15,541 to 15,555 of 38289
Thread: ΧΡΩΜΑ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΟΥΝΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ
-
01-03-2012, 17:00 #15541
Αστεροσκονη να τα πιάσουμε ένα-ένα.Λοιπόν
*Η ζωή στη χώρα μας κάποτε ελπίζω κ ευχομαι να αλλάξει κ πιστεύω πως θα αλλάξει γιατί δεν πάει άλλο
*σχετικά με της σπουδές σου είναι σίγουρο πως οι γονείς σου ζόριζονται οικονομικά όμως θέλουν το καλύτερο για εσένα. και αυτο κάνουν
*τώρα σε σχέση με τις δύο σχέσεις σου ,πιστεύω πως πάντα πρέπει να ακολουθούμε την καρδιά μας κι ας κάνουμε κ λάθη!!!!!Το θέμα είναι να είσαι μ'αυτόν που αγαπάς και να έχει όμως χώρο κ για εσένα όχι να φτιάχνει τη ζωή του κ εσύ να είσαι κάπου εκεί
*για τη διατροφή τι να πω κ εγώ ,βραστα!!!!!
- 01-03-2012, 18:05 #15542
ΠΑΝΤΑ ΜΑ ΠΑΝΤΑ αυτον που αγαπας.
01-03-2012, 18:20 #15543
Αστερόσκονη οι γονείς σου θέλουν το καλύτερο για σένα γι'αυτό και κάνουν ότι μπορούν για να στο προσφέρουν. Είναι σίγουρο ότι τις δικές σου ανησυχίες για την επαγγελματική σου σταδιοδρομία τις έχουν και οι γονείς σου, όμως αγωνίζονται για εσένα. Και αυτό πρέπει να κάνεις κι εσύ, να αγωνιστείς για σένα αλλά και για τους γονείς σου. Κι ο καλύτερος τρόπος να το κάνεις είναι να αφοσιωθείς στις σπουδές σου χωρίς άγχος και αρνητικές σκέψεις για το πόσο τους επιβαρύνεις ή αν θα βρεις δουλειά. Ένα βήμα τη φορά. Είναι δύσκολα τα πράγματα στην Ελλάδα, αλλά η λύση δεν είναι να αδειάσουν τα πανεπιστήμια! Πάρε το πτυχίο σου, γύρνα πίσω με το καλό και μετά βλέπεις τι θα κάνεις.
Για τις ανησυχίες στη διατροφή σου θεωρώ ότι είναι αβάσιμες γιατί έχεις ήδη αποδείξει εσύ η ίδια στον εαυτό σου ότι μπορείς να το κάνεις!!! Όπως έχασες μέχρι σήμερα αυτά τα κιλά με τον ίδιο τρόπο μπορείς να χάσεις και άλλα τόσα. Εμένα η μεγαλύτερη δυσκολία μου στις δίαιτες ήταν να σκεφτώ ότι θα φάω κάτι παχυντικό μετά από μήνες που θα έχω αδυνατίσει. Γι΄αυτό στις δίαιτες που έκανα καθιέρωνα πάντα μία μέρα "γουρουνιάσματος". Κάθε 10 μέρες υπήρχε μία μέρα όπου έτρωγα ότι ήθελα και ότι είχα ζηλέψει και δεν μπορούσα να φάω τις προηγούμενες ημέρες. Αυτό με βοηθούσε πολύ γιατί όταν έβλεπα κάτι και ζήλευα έλεγα δεν πειράζει θα το φάω τη μέρα του γουρουνιάσματος, κι αυτό μου έδινε δύναμη να κρατήσω τη δίαιτα αφού ήξερα ότι σύντομα θα φάω αυτό που θέλω. Την ημέρα του γουρουνιάσματος βέβαια δεν κατάφερνα ποτέ να φάω όλα όσα είχα ζηλέψει τις προηγούμενες 10 μέρες δίαιτας γιατί έσκαγα και με μία μόνο ημέρα κραιπάλης δεν προλάβαινα να παχύνω αφού από την επόμενη ημέρα ξανάρχιζα κανονικά τη δίαιτα. Ίσως αν προσπαθούσες να το κάνεις κι εσύ να σε βοηθούσε λίγο.
Στο θέμα της σχέσης σου πιστεύω ότι πρέπει να δεις την κατάσταση όπως ακριβώς είναι και όχι όπως θα ήθελες να είναι. Αν δεν είχες προβλήματα στην πολύχρονη σχέση σου και αν σε καταλάβαινε ο άνθρωπός σου όπως ήθελες δεν θα έμπαινες στη διαδικασία να κάνεις κάτι άλλο. Το θέμα δεν είναι αν θα καθυστερήσει άλλα 3 χρόνια με τις σπουδές του αλλά αν και τότε θα μπορεί πάλι να σε καταλαβαίνει. Η αγάπη εκδηλώνεται με πολλούς τρόπους και με το να αγαπάμε κάποιον δε σημαίνει ότι ταιριάζουμε κιόλας. Πρέπει να ξεκαθαρίσεις μέσα σου αν μπορείς να είσαι με τη μεγάλη σου αγάπη και στην περίπτωση που δεν αναθεωρήσει σε κάποια πράγματα κι αυτός και συνεχίσει να είναι όπως παλιά. Να δεις όμως πως είναι η κατάσταση στ'αλήθεια και όχι όπως θα ήθελες να είναι. Το γεγονός ότι περνάς καλά στην τωρινή σου σχέση είναι ένας λόγος να σκεφτείς διπλή φορά αν αξίζει τον κόπο να τα τινάξεις όλα στον αέρα για να ζήσεις πάλι τη "δε με καταλαβαίνει" κατάσταση.
01-03-2012, 18:34 #15544
Γιωτάκι και Τζίνα είστε μέσα στο μυαλό μου... Σε γενικές γραμμές συμφωνώ με όλες σας γιατί κι εγώ κάτι αντίστοιχο πιστεύω θα συμβούλευα ...
Δυστυχώς, η αναποφασιστικότητα, η ανασφάλεια και η αννάγκη της επιβεβαίωσης μπορούν να αποτελέσουν πολύ σοβαρές παγίδες για μιά γυναίκα που καλείται να αποφασίσει για το μέλλον της. Για τη ζωή της...για τον άνθρωπο που θέλει να είναι μαζί και να αφοσιωθεί εκεί. Δε θ'ελω να φερθώ επιπόλαια αν και ήδη -αποδεδειγμένα- το κάνω... Εννοώ όμως ότι δε θέλω να καταλήξω κάπου ως αποτέλεσμα βιαστικής απόφασης ή φόβου για το άγνωστο...άρα παραμονή στο σίγουρο. Νομίζω πως περισσότερο φοβάμαι τον ίδιο μου τον εαυτό σε αυτή την περίπτωση διότι έχω μία τάση να κρίνω βιαστικά. Ίσως να πρέπει να περιμένω...να δώσω κι άλλες ευκαιρίες και στους 2 αλλά τρέμωτη στιγμή που μπορεί ένας από τους δυό τους να πληγωθεί, κυρίως ο πρώτος όμως. Δεν ξέρω, θα περιμένω να γυρίσω και να του μιλήσω για τις φοβίες μου και τις ανασφάλειες που μου δημιουργεί, ίσως και να του ζητήσω και περισσότερα αυτή τη φορά...χρόνο, συναίσθημα...όλα αυτά που θεωρεί ο ίδιος αυταπόδεικτα αλλά εγώ τα χρειάζομαι...και παράλληλα να δω και πως προχωράει η παρούσα σχέση μου που δεν έχει δοκιμαστεί αρκετά στη συνήθεια...
Σας ευχαριστώ πολύ, όλες...
01-03-2012, 18:38 #15545
Αστερόσκονη, το γεγονός ότι ζεις έξω αρκεί από μόνο του να σε κάνει να πάθεις μία ελαφράς μορφής κατάθλιψη. Γι' αυτό βλέπεις τα πράγματα πιο δύσκολα από ότι είναι και νιώθεις ότι έχεις ένα φορτίο ασήκωτο. Αν απομονώσεις τα θέματα και τα δεις ένα προς ένα, θα διαπιστώσεις ότι δεν αξίζει να χαλάς την ψυχολογία σου.
Ως προς την οικονομική κατάσταση: Όλοι οι Έλληνες ζούμε το ίδιο, άλλος περισσότερο και άλλος λιγότερο. Υπάρχει δουλειά για σένα εκεί που βρίσκεσαι; Θα ήταν ίσως μία καλή λύση. Τις σπουδές σου τις κάνεις για τη δική σου κατάρτιση. Τώρα πια δεν είναι απαραίτητο να ασχολούμαστε με αυτό που σπουδάσαμε. Στην Ελλάδα του σήμερα, με ή χωρίς πτυχίο, θα ερχόσουν αντιμέτωπη με την ανεργία. Φρόντισε, λοιπόν, να μορφωθείς και διώξε τις ενοχές προς τους γονείς σου. Για έναν γονέα είναι χαρά να πληρώνει κάτι που βελτιώνει το παιδί του.
Ως προς τη αισθηματικό κομμάτι: Σίγουρα νιώθεις ανικανοποίητη και από τις δύο περιπτώσεις. Είναι ανάγκη να είσαι με κάποιον από τους δύο; Είσαι μικρή ακόμη, δε χάθηκαν οι ευκαιρίες. Χαλάρωσε και άσε το πράγμα να κυλήσει. Ο χρόνος θα σου δείξει το δρόμο και μη φοβηθείς να μείνεις μόνη σου, αν αυτό είναι απαραίτητο.
Ως προς το διατροφικό κομμάτι: Κάνε αυτό που ξέρεις εσύ καλύτερα. Δεν πειράζει αν κάποιες φορές ξεφεύγουμε από το πρόγραμμα. Η πειθαρχία έχει να κάνει άμεσα με την ψυχολογία μας. Μόλις χαλαρώσεις γενικότερα, θα δεις ότι θα σου φαίνονται όλα ευκολότερα.
01-03-2012, 18:41 #15546
Originally posted by Ava
Αστερόσκονη, το γεγονός ότι ζεις έξω αρκεί από μόνο του να σε κάνει να πάθεις μία ελαφράς μορφής κατάθλιψη. Γι' αυτό βλέπεις τα πράγματα πιο δύσκολα από ότι είναι και νιώθεις ότι έχεις ένα φορτίο ασήκωτο. Αν απομονώσεις τα θέματα και τα δεις ένα προς ένα, θα διαπιστώσεις ότι δεν αξίζει να χαλάς την ψυχολογία σου.
Ως προς την οικονομική κατάσταση: Όλοι οι Έλληνες ζούμε το ίδιο, άλλος περισσότερο και άλλος λιγότερο. Υπάρχει δουλειά για σένα εκεί που βρίσκεσαι; Θα ήταν ίσως μία καλή λύση. Τις σπουδές σου τις κάνεις για τη δική σου κατάρτιση. Τώρα πια δεν είναι απαραίτητο να ασχολούμαστε με αυτό που σπουδάσαμε. Στην Ελλάδα του σήμερα, με ή χωρίς πτυχίο, θα ερχόσουν αντιμέτωπη με την ανεργία. Φρόντισε, λοιπόν, να μορφωθείς και διώξε τις ενοχές προς τους γονείς σου. Για έναν γονέα είναι χαρά να πληρώνει κάτι που βελτιώνει το παιδί του.
Ως προς τη αισθηματικό κομμάτι: Σίγουρα νιώθεις ανικανοποίητη και από τις δύο περιπτώσεις. Είναι ανάγκη να είσαι με κάποιον από τους δύο; Είσαι μικρή ακόμη, δε χάθηκαν οι ευκαιρίες. Χαλάρωσε και άσε το πράγμα να κυλήσει. Ο χρόνος θα σου δείξει το δρόμο και μη φοβηθείς να μείνεις μόνη σου, αν αυτό είναι απαραίτητο.
Ως προς το διατροφικό κομμάτι: Κάνε αυτό που ξέρεις εσύ καλύτερα. Δεν πειράζει αν κάποιες φορές ξεφεύγουμε από το πρόγραμμα. Η πειθαρχία έχει να κάνει άμεσα με την ψυχολογία μας. Μόλις χαλαρώσεις γενικότερα, θα δεις ότι θα σου φαίνονται όλα ευκολότερα.
Να πω πως έχεις άδικο???Δίκιο σε όλα....Από την κατανόηση στην εφαρμογή κολλάμε Αβούλα μου....:saint:
01-03-2012, 18:49 #15547
Έτσι είναι, Αστερόσκονη.. Αυτό που για σένα φαίνεται βουνό, για μένα μπορεί να είναι απλό. Κι αυτό γιατί μόνον όταν κάποιος βιώνει ένα θέμα, καταλαβαίνει όλες του τις προεκτάσεις. Είναι το "έξω από το χορό", που λέμε και στην πατρίδα!
Αν ηρεμήσεις κάπως, θα διαπιστώσεις ότι δεν άξιζε τελικά τόσο άγχος. Μπορεί να σχεδιάζεις διάφορα, αλλά στην πορεία να έρθουν έτσι τα πράγματα, που θα βλέπεις τα σχέδιά σου να ανατρέπονται ένα προς ένα. Γι' αυτό άσε τα πράγματα όπως είναι και μη βιάζεσαι να καταλήξεις σε συμπεράσματα και να φανταστείς πώς θα ήταν η μία ή η άλλη κατάσταση. Σε τόσο νεαρή ηλικία δεν καλείσαι άμεσα ούτε να εργαστείς, ούτε να παντρευτείς. Θα έρθουν όλα από μόνα τους μόλις έρθει το πλήρωμα του χρόνου. Προς το παρόν, απόλαυσε -όσο γίνεται- την παραμονή σου έξω από την προβληματική πλέον Ελλάδα...
01-03-2012, 18:58 #15548
Όσον αφορά τη δουλειά που έχει προκύψει δε γνωρίζω πολλά ακόμα. Η αδερφή μου έχει έναν φίλο που έχει δύο γραφεία ενοικιάσεως αυτοκινήτων σε δύο νησιά του Αιγαίου αντίστοιχα και τα λειτουργεί το καλοκαίρι. Μίλησαν στο τηλέφωνο και θα συναντηθούν από εβδομάδα για καφέ και να συζητήσουν τις λεπτομέρειες για αυτήν τη δουλειά. Αν πάω εκεί θα χρειαστεί να λείψω όλη την τουριστική περίοδο φυσικά δηλαδή τουλάχιστον 6 μήνες. Στο σπίτι μου θα έρθει να μείνει η θεία μου για να προσέχει τα ζώα μου. Το μόνο πρόβλημα που έχω και δεν θέλω βασικά να πάω σε αυτή τη δουλειά είναι το πως θα ζήσω τόσο καιρό χωρίς τα ζώα μου. Ακούγεται λίγο αστείο αλλά για μένα δεν είναι. Τα ζώα μου μου παίρνουν όλη την αρνητική ενέργεια και με γεμίζουν με θετική ενέργεια. Από 5 χρονών δεν έχω ζήσει στιγμή χωρίς σκύλο παρά μόνο όταν νοσηλευόμουν σε νοσοκομείο!! Ότι και να συμβεί στη διάρκεια της ημέρας μου γυρνώντας σπίτι το βράδυ και παίζοντας με τα σκυλιά μου με βοηθάει αφάνταστα. Και με τον καρκίνο που έπαθε πέρυσι η κέλλυ μετράω τον χρόνο αντίστροφα γι'αυτήν άσχετα αν μετά το χειρουργείο είναι καλά. Ξέρω ότι αργά ή γρήγορα θα χρειαστεί να το αντιμετωπίσω ξανά και δεν θα ήθελα να είμαι στο νησί αν της συμβεί πάλι κάτι και να τα ακούω από την αδερφή μου στο τηλέφωνο! Δεδομένων των συνθηκών όμως και της ανάγκης μου για επιβίωση αν κανονιστεί η δουλειά θα πάω. Δεν έχω επιλογή και δεν μπορώ να αρνούμαι στις πλάτες των δικών μου ανθρώπων. Μόλις μου το είπε η αδερφή μου της είπα αμέσως ναι γιατί ξέρω ότι αν αρνηθώ δεν θα μου πει τίποτα, θα συμφωνήσει μαζί μου. Οπότε δεν θέλω να κάνω κουμάντο με ξένο πορτοφόλι. Ήδη την προβλημάτισε το γεγονός ότι μάλλον δεν θα έχω ρεπό, θα δουλεύω και Κυριακές και αρκετές ώρες φυσικά. Της είπα ότι δεν έχω πρόβλημα με όλα αυτά, αφού ουσιαστικά άλλο είναι το πρόβλημά μου, που δεν της το είπα φυσικά. Επειδή τίποτα δεν είναι σίγουρο ακόμα βλέποντας και κάνοντας. Όταν έχω νέα θα σας πω.
01-03-2012, 19:05 #15549
αστεροσκονη ειναι δυσκολη η κατασταση αλλα με τη πρωτη σχεση αφου εχεις κρυωσει εσυ γιατι να το παιδευεις? τι καταφερνεις με το να ξαναγυριζεις σε κατι που ηθελες να τελειωσεις? στη νεα σχεση αν καταλαβα καλα εσυ εισαι οκ αλλα δε πιστευεις οτι σε βαζει προτερεοτητα ενω θα ηθελες? η απλα οτι οι καταστασεις δε σας αφηνουν να ειστε μαζι? αν ειναι ετσι θα σου ελεγα να παιδεψεις τη δευτερη μονο αν οι καταστασεις εινα η αιτια.αν οχι τοτε ισως θα πρεπει να βρεθει ενα νεο ατομο που θα εχει ολο το πακετο κ θα σε γεμιζει πραγματικα.
01-03-2012, 19:11 #15550
Τα βλέπεις, Αστερόσκονη; Τα καλά της Ψωροκώσταινας..
Καλούμαστε να δουλέψουμε σε απάνθρωπα ωράρια, να ξενιτευτούμε, να κάνουμε διάφορες θυσίες προσωπικές. Για Τη Τζίνα μπορεί να είναι το να αποχωριστεί τα ζώα της, το ένα ίσως και για πάντα. Για μένα μπορεί να είναι το να εγκαταλείψω έναν όμορφο τρόπο ζωής και να εγκατασταθώ σε έναν κωλότοπο. Το θέμα είναι πως είμαστε φιλότιμες και αγωνιζόμαστε να βάλουμε όσο το δυνατό λιγότερο χέρι στο πορτοφόλι των δικών μας. Ζούμε στα σκ@$ά και όλα αυτά για λίγα χρήματα. Αν ήταν για πολλά, δε θα το συζητούσα...
01-03-2012, 19:20 #15551
Τζινάκι μου ακούγεται σκληρό και το ωράριο και ο αποχωρισμός από τα ζωάκια μας. Σε νιώθω...όταν πρωτοήρθα εδώ μου έλειπε τόσο πολύ ο σκύλος μου. Ακόμα μου λείπει αφάνταστα....Αν ήταν εδώ θα ένιωθα τόσο μα τοσο καλύτερα το πιστεύω ακράδαντα. Δε γίνεται να πάρεις μαζί έστω ένα? Αν όχι, σκέψου πως θα είναι σε καλά χέρια, στης θείας σου! Θα είναι ευτυχισμένα και φροντισμένα και με το που γυρίσεις θα είναι σαν να μην πέρασε μιά μέρα. όσο για το άρρωστο σκυλάκι σου ( αν κατάλαβα καλά), θα σε περιμένει σίγουρα.......
Αλίνα μου στην τωρινή μου σχέση δεν είμαι ερωτευμένη. Μένω γιατί τον αγαπώ ως φίλο και γιατί μου στέκεται, κάνει τα πάντα για'μένα, πληρεί τα στάνταρ που θέλω ( κι ας ακούγεται ηλίθιο) και η ίδια η σχέση έχει προοπτική. Μένω με το σκεπτικό ότι είναι ένας άνθρωπος με τον οποίο δε χρειάζεται να αγχώνομια για τίποτα μιας και με αγαπάει, και με θέλει, και είναι πιστός, και έχει δική του δουλειά (δικ. γραφείο) από πάππου προς πάππου, και γνωριμίες, και σχέδοια και όνειρα για'μας...Γιατί δε μου χαλάει χατλρι και βρίσκει υπέροχα ακόμα και τα νεύρα μου! Γιατί είναι ο λαντρας που ονειρεύεται κάθε γυναίκα με τον οποίο όμως δε μπορώ να προχωρήσω συναισθηματικά τόσο βαθιά όσο θα ήθελα γιατί το μυαλό μου είναι...αλλού!
01-03-2012, 19:20 #15552
σχέδια*
01-03-2012, 19:22 #15553
Originally posted by Ava
Τα βλέπεις, Αστερόσκονη; Τα καλά της Ψωροκώσταινας..
Καλούμαστε να δουλέψουμε σε απάνθρωπα ωράρια, να ξενιτευτούμε, να κάνουμε διάφορες θυσίες προσωπικές. Για Τη Τζίνα μπορεί να είναι το να αποχωριστεί τα ζώα της, το ένα ίσως και για πάντα. Για μένα μπορεί να είναι το να εγκαταλείψω έναν όμορφο τρόπο ζωής και να εγκατασταθώ σε έναν κωλότοπο. Το θέμα είναι πως είμαστε φιλότιμες και αγωνιζόμαστε να βάλουμε όσο το δυνατό λιγότερο χέρι στο πορτοφόλι των δικών μας. Ζούμε στα σκ@$ά και όλα αυτά για λίγα χρήματα. Αν ήταν για πολλά, δε θα το συζητούσα...
Αυτά βλέπω και αγχώνομαι και τρελλαίνομαι....:sniff::sniff::sniff:: sniff:
01-03-2012, 19:29 #15554
αστεροσκονη αν ειναι τοσο τελειος... γιατι πιστευεις οτι εσυ δε μπορεις να δεθεις περισσοτερο? μηπως ειιναι το σιγουρο κ το θεωρεις δεδομενο κ ετσι ισως δε σε εξιταρει πια γιαυτο? αληθεια αν μαθαινες οτι κοιταξε καποια αλλη πως θα αντιδρουσες?
01-03-2012, 19:31 #15555
Μάλλον θα αντιδρούσα πολύ άσχημα! ίσως είναι και αυτό.............
Διάφορα
02-08-2025, 21:14 in Με καφέ και συμπάθεια....