ΧΡΩΜΑ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΟΥΝΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ - Page 1039
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 1039 of 2553 FirstFirst ... 3953993998910291037103810391040104110491089113915392039 ... LastLast
Results 15,571 to 15,585 of 38289
    Senior Member
    Alina μου γλυκιά μη μετανιώνεις για όσα έκανες στη ζωή σου.

Senior Member
    Kοριτσια καλο μηνα!Μπηκε η ανοιξη?Με το καλο να ερθει να λεμε γιατι μαλλον για χειμωνας μου κανει ακομη.Το εχετε κανει τσατ κ γραφετε πολλες σελιδες που δεν προλαβαινω να διαβασω.Εχτες ειχαμε τζενεραλε κ σημερα πρεμιερα.Φιλια ισως τα πουμε αργοτερα....

Senior Member
    Με το καλό Γλαυκόνι!!!!!!!

Senior Member
    Αστερόσκονη είναι δύσκολο το δίλημμά σου αλλά σκέψου ότι για να δημιουργήσεις μία οικογένεια με σωστές βάσεις όπως ονειρεύεσαι εσύ πρέπει να είσαι πρωταγωνιστής και όχι κομπάρσος στην ίδια σου τη ζωή. Μακάρι να μπορούσαμε να τα είχαμε όλα αλλά δε γίνεται. Γι'αυτό πρέπει να βάλεις στη ζυγαριά τα συν και τα πλην και να δεις προς τα που γέρνει.

Senior Member
    τζινα δε θεωρω το επαγγελμα τις μοδιτρας κατωτερο ισα ισα! απλα δεν ειναι αυτο που σπουδασα.να ραβω εμαθα μονη μου κ ναι μες χαιρομαι να βλεπω τελειωμενο ενα ρουχο αλλα κλασικη διαδηκασια του ραψιματος με εκνευριζει κ το κανω αναγκαστικα.τα τελευταια χρονια ασχοληθικα με το νυφικο κ πραγματικα ειναι το μονο ρουχο που πραγματικα διασκεδαζω να το κανω.κ δε με νοιαζει που πια δε σχεδιαζω εξαλου νομιζω οτι το εχασα πια αυτο. απλα ο καθε ανθρωπος ειναι καλος σε καποια πραγματα.αν με βαλεις εμενα να ραψω ενα κουστουμι η ενα ταγιερ θα αυτοκτονισω χιχιχι θα το κανω βεβαια τωρα που εχω αναγκη αλλα δε νομιζω οτι θα μπορεσω να αποδοσω το καλυτερο των δυνατοτητων μου οσο κ αν το προσπαθησω

Senior Member
    Σπιρτούλη καλή επιτυχία στην πρεμιέρα σας, εύχομαι να πάνε όλα καλά και να ανταμοιφθούν οι κόποι σας τόσο καιρό.

Senior Member
    Λοιπόν πρέπει να γράψω κ εγώ για εμένα!!!!!Με το ζουρζουβίλι μου είμαστε μαζί 7 ολόκληρα χρόνια,τον γνώρισα στα 17 μου.Στα 18 έδωσα πανελλήνιες κ πέρασα εκεί που ήθελα.Η σχέση μας ήταν εξ αποστάσεως μέχρι τότε !!!!!Στο πρώτο έτος μένω έγκυος .Παρατάω τη σχολή,οι δικοί μου με διώχνουν από το σπίτι γιατί δε τον ήθελαν ούτε αυτόν ούτε το μωρο μου γιατί δεν ήταν αντάξιος των προσδοκιών τους!!!!!Διευκρίνηση:Ήθελα να κάνω οικογένεια μαζί του.Πήγα κοντά του αφού έγραψα τους πάντες κ τα πάντα!!!!!Δε μπορώ να πω ότι ζώ μια εύκολη ζωή αφού η δουλειά μας θεωρείται δύσκολη κ ειδικά για γυναίκα είμαι όμως ευγνώμων που ο άντρας που έχω είναι αυτός που εγώ διάλεξα κ με προσέχει σαν τα ματιά του!!!!!Ειλικρινα δε μετάνιωσα για όλα όσα άφησα πίσω μου διάλεξα το δύσκολο δρόμο άλλα δεν με πειράζει !!!!!Δεν ξέρω γιατί έκανα αυτή την κατάθεση ψυχής κ συγνώμη αν τα έγραψα λίγο μπέρδεμενα

Senior Member
    αστεροσκονη οσα ολα σκεφτεσαι κ σχεδιαζεις για το μελλον σου ακουγονται ωραια.ομως σκεψου θα μπορεις μια ζωη χωρις να νιωθεις αυτο το κατι? αν πιστευεις οτι θα εχεις παντα μεσα σου τον αν... ισως καποτε σου γυρισει αλλιως κ μισησεις τις επιλογες σου κ ισως ακομα κ τον ανθρωπο που αποφασισες να περασεις τη ζωη σου.ισως το καλυτερο που θα μπορουσες να κανεις αυτη τη στιγμη ειναι να δωσεις χρονο στη σχεση σας χωρις παραπανω δεσμευσεις μεχρι να αποφασησεις

Senior Member
    Originally posted by ΤΖΙΝΑ
    Αστερόσκονη είναι δύσκολο το δίλημμά σου αλλά σκέψου ότι για να δημιουργήσεις μία οικογένεια με σωστές βάσεις όπως ονειρεύεσαι εσύ πρέπει να είσαι πρωταγωνιστής και όχι κομπάρσος στην ίδια σου τη ζωή. Μακάρι να μπορούσαμε να τα είχαμε όλα αλλά δε γίνεται. Γι'αυτό πρέπει να βάλεις στη ζυγαριά τα συν και τα πλην και να δεις προς τα που γέρνει.

:saint::saint::thumbup:

Senior Member
    Originally posted by Γλαύκη
    Kοριτσια καλο μηνα!Μπηκε η ανοιξη?Με το καλο να ερθει να λεμε γιατι μαλλον για χειμωνας μου κανει ακομη.Το εχετε κανει τσατ κ γραφετε πολλες σελιδες που δεν προλαβαινω να διαβασω.Εχτες ειχαμε τζενεραλε κ σημερα πρεμιερα.Φιλια ισως τα πουμε αργοτερα....
    Γλαυκη μου κάλη επιτυχία να έχετε!!!!!

Senior Member
    Γιωτάκι καλά έκανες και ακολούθησες τον άνθρωπο που αγαπάς και χαίρομαι πολύ που σε αγαπάει κι αυτός πολύ και έχετε μία ευτυχισμένη οικογένεια με τον μικρούλη σας, με όλα τα καθημερινά προβλήματα εννοείτε, που λύνονται όμως όταν υπάρχει αγάπη. Η σχέση σου με τους δικούς έχει αποκατασταθεί τώρα;

Senior Member
    Originally posted by ASTEROSKONI

:saint::saint::thumbup:
    συμφωνω απόλυτα Αστεροσκονη,η ζωή είναι ένας αγώνας όσο ρόδινα κ αν είναι στρωμενη και για να <παίξεις> σε αυτόν τον αγώνα πρέπει να είσαι μέσα κ όχι δίπλα!!!!!

Senior Member
    Γιωτάκι καλά έκανες και ακολούθησες τον άνθρωπο που αγαπάς και χαίρομαι πολύ που σε αγαπάει κι αυτός πολύ και έχετε μία ευτυχισμένη οικογένεια με τον μικρούλη σας, με όλα τα καθημερινά προβλήματα εννοείτε, που λύνονται όμως όταν υπάρχει αγάπη. Η σχέση σου με τους δικούς έχει αποκατασταθεί τώρα;
    Τζινάκι. έχει περίπου αποκατασταθεί δεν πρόκειται όμως να ξεχάσω τις 40 εβδομάδες της εγκυμοσυνης μου που δε σταμάτησα ούτε μια μέρα να κλαίω από τις μ@κακίες που άκουγα!!!!!

Senior Member
    Γιωτάκι μεγάλο ζόρι και μεγάλη αδικία ταυτόχρονα! Είδες όμως τελικά πόσο μεγάλη είναι η δύναμη της αγάπης; Κι εσύ μέσα στην ατυχία σου είχες και την τύχη να ζήσεις και να ζεις την αγάπη και πιστεύω πως κάπως έτσι μπορούσες να αντισταθμίσεις την άδικη συμπεριφορά των γύρω σου.

Senior Member
    Κορίτσια μου, δεν σας ξέχασα.. Είχα μία επίσκεψη, που μόλις έφυγε. Διάβασα όλα όσα γράψατε και θέλω να πω στην Αστερόσκονη ότι μου αρέσει ο τρόπος που σκέφτεται. Είναι πολύ ώριμος για την ηλικία της. (Επιμένω, η γιαγιάκα).. Εγώ στα είκοσι τόσα μου ενδιαφερόμουν μόνο για το τομάρι μου, τις σπουδές μου, τα πτυχία μου, την καλοπέρασή μου.. Δεν διανοούμουν να κάνω οικογένεια. Αυτό το ονειρεύτηκα μόνο με τον τρελό μου έρωτα, που ήταν σε πολύ μικρότερη ηλικία. Δεν θα το πιστέψετε, αλλά τώρα είμαι έτοιμη για σπίτι, οικογένεια, όπως πρέπει και όχι στα όνειρα και στις φαντασιώσεις. Τώρα είμαι υπεύθυνη, σοβαρή, μπορώ να βάλω τον εαυτό μου στην άκρη για χάρη κάποιου άλλου, μπορώ να υπηρετήσω τις ανάγκες του άλλου, χωρίς να βαρυγκομήσω και χωρίς να σκεφτώ ότι αδικούμαι και παραγκωνίζομαι και γίνομαι υπηρέτρια για χάρη κάποιου. Τώρα είναι ίσως αργά, αλλά είπαμε, τα ρίσκα..
    Θέλω, επίσης, να πω στο Γιωτάκι μας ότι θαυμάζω το τσαγανό της! Το ότι αρνήθηκε την άνεση και την ασφάλεια της οικογένειάς της, προκειμένου να ζήσει το μεγάλο, το σπουδαίο, το ιδανικό! Εγώ, με το χαρακτήρα που έχω και χωρίς τη δεύτερη ζωή που λέγαμε, δεν θα το έκανα ποτέ. Αυτό, όμως, δεν με εμποδίζει να θαυμάζω άτομα που τολμούν και κερδίζουν. Χαίρομαι που είσαι ευτυχισμένη, στο δρόμο που εσύ διάλεξες!
    Τέλος, να πω στην Αλίνα μας ότι πρέπει να είναι χαρούμενη, που κάνει μία δημιουργική δουλειά, που μπορεί να της αποδώσει και χαρά! Είναι ωραίο να βγαίνει κάτι όμορφο από τα χέρια σου. Ρώτα κι εμένα, που δεν ξέρω να ράψω ένα κουμπί!