ΧΡΩΜΑ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΟΥΝΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ - Page 1045
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 1045 of 2553 FirstFirst ... 4554594599510351043104410451046104710551095114515452045 ... LastLast
Results 15,661 to 15,675 of 38289
    Senior Member
    ʼβα μου ειλικρινά ήταν η πρώτη φορά που άντεξα να το δω μέχρι τέλους. Τα σχολιάκια όλα τα λεφτά ψόφησα στο γέλιο τόσο που τράβηξα την προσοχή του Γιώργου και τελικά το είδαμε παρέα και γελούσαμε. Του έλεγα κάτσε κάτσε να δεις τον αλιγάτορα και τον κούρο!!! Αλλά το φινάλε με συγκλόνισε!!! Είδαμε και βυζάκι :lol::lol::lol::lol::lol:

Senior Member
    Ευτυχώς δεν μας πήρε στο ψιλό! Και μου λέει καλά αυτά ποιος τα βρίσκει;;;; Και του λέω ΕΓΩ ΤΡΟΜΑΡΑ ΜΟΥ!!!!!

Senior Member
    Originally posted by Eli
    Μόλις αποφάσισα να μην διαβάσω τις 3 τελευταίες σας σελίδες! Αστερόσκονη θα μου κάνετε μία περίληψη να μου πείτε σε ποιον γκόμενο καταλήξαμε για να μην αναρωτιέμαι; :lol:

Προσωπικώς και στους 2 μέχρι νεοτέρας. Κατά τα άλλα οι απόψεις διίστανται βεβαίως-βεβαίως!!!!

Senior Member
    Αστερόσκονη μου αρέσουν πολύ οι χουρμάδες γι'αυτό δεν τους τρώω!!
    ʼβα στάσου να κάνω λίγη ινσουλίνη για ασφάλεια και μετά θα δω και το βίντεο!:lol::lol:

Senior Member
    Ελλάκι σε παρακαλώ κάνε έναν κοπο κ διάβασετες

Senior Member
    Originally posted by Eli
    Ευτυχώς δεν μας πήρε στο ψιλό! Και μου λέει καλά αυτά ποιος τα βρίσκει;;;; Και του λέω ΕΓΩ ΤΡΟΜΑΡΑ ΜΟΥ!!!!!
    Κατέθεσε την αγωγή διαζυγίου ή ακόμη;
    Τους χαιρετισμούς μου..

Senior Member
    Originally posted by ΤΖΙΝΑ
    Αστερόσκονη μου αρέσουν πολύ οι χουρμάδες γι'αυτό δεν τους τρώω!!
    ʼβα στάσου να κάνω λίγη ινσουλίνη για ασφάλεια και μετά θα δω και το βίντεο!:lol::lol:
    Πόσο κακό κάνουν γιατρέ μου? Τους τρώω για να μη φαω σοκολάτα τώρα π είμαι αδιάθετη κ λυσσάω για γλυκό!!!

Senior Member
    ʼβα λυπήσουμε Pleaseeeeeeeee με έχετε βγάλει εκτός συναγωνισμού ήδη τι θέλεις να με αποτελειώσεις;;; Θα με βρει ο Γιώργος τέζα ανάσκελα με τα χεράκια μου ξεραμένα πάνω στο πληκτρολόγιο :lol::lol::lol::lol::lol:
    Σε λίγο θα χρειαστεί να προσλάβω κάποιον να σας διαβάζει και να μου κάνει περιλήψεις :lol:

Senior Member
    Αλίνα δεν έχεις δίκιο οι χουρμάδες είναι πολύ νόστιμοι και αν τους δεις από κοντά δε μοιάζουν με κατσαρίδες!:lol:

Senior Member
    Originally posted by Eli
    Μόλις αποφάσισα να μην διαβάσω τις 3 τελευταίες σας σελίδες! Αστερόσκονη θα μου κάνετε μία περίληψη να μου πείτε σε ποιον γκόμενο καταλήξαμε για να μην αναρωτιέμαι; :lol:
    :lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Senior Member
    Και μόνο που ακούω "χεράκια" και λοιπά υποκοριστικά και μάλιστα ξεραμένα σε λυπάμαι.. Αν και εγώ το μόνο που ζήτησα είναι να ακούσετε το τραγούδι μου, τίποτε άλλο..

Senior Member
    Originally posted by ASTEROSKONI
    Originally posted by Eli

Προσωπικώς και στους 2 μέχρι νεοτέρας. Κατά τα άλλα οι απόψεις διίστανται βεβαίως-βεβαίως!!!!
    Αααααχ γυναίκες!!! 15 σελίδες γράψατε και άκρη δεν βγάλατε ούτε για το μπουστάκι ούτε για τους άντρες! :lol::lol::lol::lol: Με το μπαρδόν βεβαίως βεβαίως!

Senior Member
    Originally posted by Alina
    σαν κατσαριδουλες ψητες δειχνουν καπως αλλαξα γνωμη θα μεινω στα μπισκοτακια μου

Ούτε καν με αυτό δεν κατάφερες να με αηδιάσεις!!!ΧΑΧΑΧΑ συνεχίοιυμε ακάθεκτες!!!χουρμαδοεπανάσ� �αση!:smilegrin::smilegrin::smilegrin::smilegri n:

Senior Member
    Originally posted by Eli
    Originally posted by ASTEROSKONI
    Originally posted by Eli

Αααααχ γυναίκες!!! 15 σελίδες γράψατε και άκρη δεν βγάλατε ούτε για το μπουστάκι ούτε για τους άντρες! :lol::lol::lol::lol: Με το μπαρδόν βεβαίως βεβαίως!

Μα καλά τί νομίζεις ότι ζητάς???? Να λύσουμε κανένα απλό θεματάκι???Ξέρεις πόσο σοβαρό είναι το μπουστάκι???Αλλάζει όλο το σύνολο μανδάμ!

Senior Member
    Τους χουρμάδες τους λατρεύωωωω! Μάλιστα τώρα που ανακάλυψα και ένα ξηροκαρπάδικο που φέρνει Βασιλικούς χουρμάδες τους αγοράζω τακτικά και τους τρώω σχεδόν κάθε μέρα, αλλά με σύνεση! Πρέπει να έχουν αρκετές θερμίδες αλλά από την άλλη μεταβολίζονται πολύ καλύτερα γιατί είναι σύνθετοι υδατάνθρακες καθότι φρούτα και όχι ζάχαρη