ΧΡΩΜΑ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΟΥΝΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ - Page 1049
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 1049 of 2553 FirstFirst ... 4954994999910391047104810491050105110591099114915492049 ... LastLast
Results 15,721 to 15,735 of 38289
    Senior Member
    Το γέλιο είναι που όσες θα μπούνε αύριο που δεν ήταν σήμερα εδώ θα μας λένε πάλι ότι γράψαμε πολλές σελίδες και ότι δεν μας διαβάζουνε!:lol:

Καληνύχτα κι από μένα τρελοκαμπέρες, ήρθε η ώρα να δω ταινία. Καλό βράδυ και καλό ξημέρωμα. Φιλάκια.

Senior Member
    Καληνύχτα όμορφα στρουμφάκια!!!!!Ευχομαι ένα υπέροχο ξημέρωμα και να ονειρευτειτε ο,τι επιθυμείτε!!!!!!!!!!Φιλάκια !!!!!!!!!!!!!!!

Senior Member
    :love::love::love::love::love::love::love::love::l ove::love::love::love::love::love::love::love::lov e::love::love::love::love::love:

Senior Member
    Originally posted by NADINE
    Originally posted by giotaki

Αβάκι κάλη σου νύχτα κ από αύριο σε παρακαλώ και το τικερακι σου από κάτω!!!!!Φιλάκια!!!!!
    Πώς λέμε "αύριο το πρωί με τον κηδεμόνα σου!"
    Το καημένο το παιδάκι μου μόνο τέσσερα τικερακια βλέπει,θα λαλήσει σε λίγο!!!!!

Senior Member
    ʼντε καληνύχτα και από εμένα πάω να ξαπλώσω την κορμάρα μου! :lol:

Ετοιμαστείτε την επόμενη φορά που θα κάνουμε αφιερώσεις σας έχω αποκριάτικα παραδοσιακά και θα σας κάνω να κοκκινίσετε! Τώρα θα μου πείτε άργησα αλλά δε βαριέσαι κάλιο αργά παρά ποτέ! :lol:

Senior Member
    Όταν λες θα κοκκινίσουμε εμάς εννοείς;;:lol::lol::lol:

Senior Member
    Originally posted by NADINE

Αβάκι κάλη σου νύχτα κ από αύριο σε παρακαλώ και το τικερακι σου από κάτω!!!!!Φιλάκια!!!!!
    Πώς λέμε "αύριο το πρωί με τον κηδεμόνα σου!"
    Το καημένο το παιδάκι μου μόνο τέσσερα τικερακια βλέπει,θα λαλήσει σε λίγο!!!!!
    Από αύριο τρία τικεράκια διαφορετικά η καθεμία!ʼντε,που θα μας το ρουτινιάσετε το μωρό μας!Ερεθίσματα για το παιδί ΤΩΡΑ!

Senior Member
    Ε είπα να σας εξάψω λίγο την φαντασία, τώρα θα κοκκινίσετε από ντροπή, θα κοκκινίσετε γιατί θα φουντώσετε από αυτά που θα ακούσετε πάντως η θερμοκρασία θα ανέβει! :lol:

Senior Member
    Για τη θερμοκρασία συμφωνώ γιατί τη ντροπή δεν την έχασε κανείς για να τη βρω εγώ!:lol::lol:

Senior Member
    μαλλον παλι αργησα για να σας καληνυχτισω αλλα το μικρουλακι μου υποφερει παλι.να δω αν θα κοιμηθει καθολου σημερα.θελει ολο αγκαλιτσες κ μου λεει μανουλα κανε με καλα... ειναι τοσο γλυκουλι .θα διαβασω σε λιγο τις σελιδες που εχασα καληνυχτα σας κ ονειρα γλυκα!!!! με λαλαγγια η χωρις,με χουρμαδες η οχι χιχιχι παντως να ειναι γλυκα κ πικαντικα.

Senior Member
    Περαστικά στο μικρούλη σου Αλίνα, εύχομαι το πρωί να έχει συνέλθει. Καλό σου βράδυ.

Senior Member
    Originally posted by ΤΖΙΝΑ
    Για τη θερμοκρασία συμφωνώ γιατί τη ντροπή δεν την έχασε κανείς για να τη βρω εγώ!:lol::lol:
    :lol: εσύ μια λαλαγγιασμένη που να την βρεις την ντροπή; :lol::lol:
    Μπορεί να κοκκινίσει ο Λιχούδης ποτέ δεν ξέρεις...
    Θα πέσουν μετά τα Εξαψης απανωτά!!! :lol:

Senior Member
    ευχαριστω τζινα μου περαστικα σε ολα τα αρρωστουλια ,καληνυχτα!

Senior Member
    Originally posted by Alina
    μαλλον παλι αργησα για να σας καληνυχτισω αλλα το μικρουλακι μου υποφερει παλι.να δω αν θα κοιμηθει καθολου σημερα.θελει ολο αγκαλιτσες κ μου λεει μανουλα κανε με καλα... ειναι τοσο γλυκουλι .θα διαβασω σε λιγο τις σελιδες που εχασα καληνυχτα σας κ ονειρα γλυκα!!!! με λαλαγγια η χωρις,με χουρμαδες η οχι χιχιχι παντως να ειναι γλυκα κ πικαντικα.
    Αχου το γλυκό μου! Περαστικά στο μαναράκι σου Αλίνα μου, εύχομαι γρήγορα να γίνει καλά! Αχ κάτι τέτοια λένε τα παιδάκια και μας λιώνουν! :starhit:

Senior Member
    Αφού δεν κοκκίνισε που μας έβαλε το Έξαψης δεν πρόκειται να κοκκινίσει ποτέ!:lol::lol: