ΧΡΩΜΑ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΟΥΝΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ - Page 1063
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 1063 of 2553 FirstFirst ... 63563963101310531061106210631064106510731113116315632063 ... LastLast
Results 15,931 to 15,945 of 38289
    Senior Member
    Χαχανουλη τώρα θυμήθηκα, μακάρι να γίνει κάτι με τη δουλειά!
    Κ στο νησί θα έρθουμε κ εμείς όχι μόνο το λαλάγγι:lol:

Senior Member
    Ρώτα κι εμάς, Σκουντούφλη, που είμαστε ογδόντα και μοιάζουμε για σαράντα!

Senior Member
    Βρε σκουντούφλη πως τα κατάφερες έτσι; Κι εγώ σήμερα περπατούσα δύο ώρες στον ήλιο αλλά δεν κ@λομαϊμουδιάστηκα!:lol:

Senior Member
    Έλα μου ντε! Ούτε ξέρω πως τα καταφερα :lol: εμ γι΄αυτό δεν με λένε σκουντούφλη :lol::lol::lol:

Senior Member
    ʼσχετο, αλλά θα σας βάλω αυτό που ακούω μέσα μου, κάθε φορά που φεύγω από την αγαπημένη μου Θεσσαλονίκη. Πάντα, μα πάντα, στο μυαλό μου ηχεί αυτό..
    http://www.youtube.com/watch?v=DJFnP-0YW2E

Senior Member
    Originally posted by break
    Χαχανουλη τώρα θυμήθηκα, μακάρι να γίνει κάτι με τη δουλειά!
    Κ στο νησί θα έρθουμε κ εμείς όχι μόνο το λαλάγγι:lol:

Μακάρι να έρθετε γιατί αν όντως πάω εσείς θα είστε το μόνο ευχάριστο εκεί! ʼσε που έχει κάνει ήδη ρεζερβέ η ʼβα! Έτσι και μαζευτούμε όλες με βλέπω να κατεβάζω τα ρολλά και να ψάχνει να με βρει το αφεντικό! :lol: :lol:

Senior Member
    Nα φανταστω οτι το εξαιρετικο σημερινο προγραμμα οφειλεται στην απογευματινη γκρινια μου?Ολα φοβερα καμματια,αγαπημενα.Αλλα μην τα βαζεται ολα μαζι.Να προλαβαινουμε να ακουσουμε το ενα κ μετα το αλλο.Κ εσυ Αβα οπως εκανες!να προειδοποιεις,ειναι καλο,ανοιξτετο!Στενοχωρηθη κα για το λουτσιο Νταλα.Ειναι κριμα να φευγουν ετσι νεοι ανθρωποι που εχουν να προσφερουν.Σημερα εφυγε κ ενας φιλος μας 57 χρονων.Ναταλιτσα συζυγος της σχεδιαστριας ρουχων που σου ελεγα.
    Μακ Γιωτ καταλαβαινω πως νιωθεις.Μια απο τα ιδια,γι'αυτο μ'εχει πιασει η μιρλα μου.Κ για να αποδειξω παλι ποσο αναποδη ειμαι σιχαινομαι τα ποντιακα.Μ'αρεσει μονο ο πυριχιος κ να χορευεται μονο απο ποντιους κ οχι απο αλλους.
    Αγγελουδακι 75 πλατουλα κ D στηθος?Κ αδυνατη κ χαρισματικη!Μπρβο κοριτσι!
    Αλινα μου τι ειναι τα βασιλικα η κατι παρομοιο που βλεπεις τωρα δε θυμαμαι ακριβως?

Senior Member
    Γλαύκη δεν είναι τα βασιλικά....κτήματα στη Βαρυμπόμπη που κάνουνε ιππασία, είναι η σειρά στο Mega που λέγεται βασιλιάδες!:lol:

Senior Member
    Καληνυχτα Μακ κ Αλινα!
    Θεση για το νησι κλεινω κ εγω!Πιο νησι ειναι καλε?Ελπιζω οχι η Σπιναλογκα....

Senior Member
    Καλώς τη χαρά μου!
    Έπρεπε να αρρωστήσω για να βάλω κομμάτια που σου αρέσουν; :lol:
    Να και ένα ακόμη, για σένα. Τα έχω καταχωρημένα στα "αγαπημένα" μου.
    http://www.youtube.com/watch?v=1oBN--8hq2I

Senior Member
    Γλαύκη είναι δύο τα υποψήφια νησιά, θα σου τα στείλω με μήνυμα.

Senior Member
    Καλησπέρα κορίτσια μου. και καληνύχτα σε όσες πήγαν για ύπνο!!!!!ʼργησα λίγο σήμερα γιατί πήγαμε βολτα κ περάσαμε τέλεια !!!!!Μόλις έκανα μπανάκι κ τρώω τα απαίσια νερόβραστα μακαρόνια μου κ ακούω τα τέλεια τραγουδάκια σας!!!!!

Senior Member
    Ουφ σας διάβασα επιτέλους! Ωραία τα τραγούδια σας κορίτσια μου. Τώρα ακούω το ταγκό - άρωμα γυναίκας
    Ξεπατώθηκα κοριτσάκια μου πήγα γυμναστήριο και έκανα δύο ώρες αντί για μία λόγω υπερβάλλοντος ζήλου και τώρα πονάει το κορμάκι μου και ούτε να φάω καλά καλά δεν μπορούσα! :lol: Ζουμπιάστηκα όμως για τα καλά και έκανα και ασκήσεις με βαράκια και μπάλες και τα σχετικά. Τώρα απολαμβάνω ξάπλα τις ιστορίες σας και τις αφιερώσεις σας!

Senior Member
    Καλώς τον γκρινιάρη μας! Επιτέλους πήγατε βολτα! Ωωω τι ωραία και περάσατε και καλά! Μπράβο Γιωτάκι! :bigsmile:

Senior Member
    Καλώς και τον προκομένο Προκόπη μας, με το γεμάτο πρόγραμμα!
    Θα σας κάνω τον dj όσο με βαστούν τα ποδαράκια μου και όσο τα ματάκια μου είναι ανοιχτά. Προς το παρόν είμαι καλά. Έκανα όλες τις αγγαρείες και αύριο θα ξυπνήσω και θα πω το λατρεμένο σλόγκαν i'm doing nothing and i love it!!