ΧΡΩΜΑ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΟΥΝΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ - Page 1072
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 1072 of 2553 FirstFirst ... 72572972102210621070107110721073107410821122117215722072 ... LastLast
Results 16,066 to 16,080 of 38289
    Senior Member
    nadine μου!!!
    εδω ειμαι!!!

Senior Member
    κοριτσαρες μου!
    συγνωμη για την τεραστια απουσια...
    εχω χασει σχεδον 100 σελιδες:sniff:
    σας σκεφτομαι αλλα οι ρυθμοι της ζωης δεν με αφηνουν να ειμαι μαζι σας οσο συχνα θελω...
    ελπιζω να ειστε ολες καλα!!!

Senior Member
    Γλυκά μου Στρουμφάκια καλημέρα!!!!
    Μια ιδιαίτερη καλημέρα στην Ναταλίτσα μας την παραπονιάρα που δεν έχει κομπρεσέρ να την ξενυχτάει!
    Όλως παραδόξως ξύπνησα όχι μόνο νωρίς αλλά φρέσκια και χωρίς πολλούς πόνους!!
    Έχει ξημερώσει μια ηλιόλουστη μέρα και είναι Σάββατοοο!!! Ακόμη και τώρα που δεν δουλεύω χαίρομαι πιο πολύ το Σάββατο γιατί όλοι κάθονται
    Πάρτε και την πρωινή μου αφιέρωση :love:
    http://www.youtube.com/watch?v=iPUmE-tne5U

Αβάκι μου και εγώ πέρασα υπέροχα χθες με τα τραγουδάκια σας και την συντροφιά σας. Σας ευχαριστώ που υπάρχετε στην ζωή μου και την ομορφαίνετε!

Senior Member
    Καλημέρα κουκλάκια μου!!!!!Χθες γύρισα από τη βολτα μου γύρο στις τρεις κ ήταν πολυ ωραία αν εξαιρέσει κανείς το κρύο!!!!!

Senior Member
    Καλημέρα Γκρινιάρη! Χαρά στο κουράγιο σου μέσα στην νύχτα! Τελικά τα χώνεψες τα καρότα ε; :lol:

Senior Member
    καλημερα!!!!!!!!!!

Senior Member
    καλημέρα κορίτσια μου, παρόλη την ατέλειωτη λαχτάρα για χουζούρι, θα αναγκαστώ να σηκώσω το σαρκίο ετούτο για να μαζέψω πράγματα της μανούλας η οποία σήμερα πάει στο δικό της σπίτι και δεύτερον να κάνω και κανένα μάθημα, να μπει κανένα ευρώ στο ταμείο, να επιβεβαιώσω τη καλή μου φήμη ως Μακ!
    Ο Μακχουζούρης σας φιλά!

Senior Member
    Καλημερααααα!Ξυπνηστε που κοιμωσαστε ακομη!Εγω δεν εχω ψυχη που ξυπνησα απο τις 7,30?Ετοιμασα σπιτι κ γιαγια πηγα σε μνημοσυνο,πηγα λαικη κ μην πω τη συνεχεια...

Senior Member
    Καλημερα ιδιαιτερη για τον παραπονιαρη Παπαστρουμφ!κ μην πας να καταχραστεις τον τιτλο της γηραιοτερης στο στρουμφοχωριο!Τον κατεχω εγω με διαφορα!Φιλακια πολλα πολλα...

Senior Member
    Καλημέρα κορίτσια και Ναταλία x 27! Απ'ότι βλέπω τα στατιστικά άρχισαν να παρενοχλούν την ʼβα τώρα!:lol:

Senior Member
    καλημερα σας ! χιχιχ μολις καταφερα να διαβασω τις σελιδες που περασαν πρεπει να ηταν ωραια η χτεσινη μουσικοβραδια

Senior Member
    Tώρα μάλιστα!27 καλημέρες είναι ό,τι πρέπει να ξεκινήσει κανείς όμορφα τη μέρα του!Αναμένω τις 72 καληνύχτες,υπόψιν!
    Ο ήλιος καίει για μας τους γκέυ κι εγώ είμαι Κατερίνη κι έχω φασίνα πολλή!Χαρά σε όσους απολαύσουν τις βόλτες τους!
    Κοριτσάκι μας ξενιτεμένο,καλώς σε βρίσκουμε και πάλι!Ελπίζω να τα περνάς όμορφα στα μέρη με τα πολλά ερεθίσματα.
    Να μας διηγηθείς κι εμάς ό,τι συναντάς εκεί και κλέβει τη ματιά σου.Καλό Μακγιώτιασμα στη Μακ,περαστικά στην συνάρρωστη,
    ξεκούραστο τίποτα στη φρεσκοξυρισμένη,αξιομνημό� �ευτο Χανίασμα στη μεγάλη αφή,καλή δύναμη σε όσες εργάζονται και σήμερα
    και σε όλους μας λαμπρά χαμόγελα φωτεινής διάθεσης γιατί η γκρίνια φέρνει γκαντεμιά κι αρκετή λουστήκαμε και πάλι!Φιλάκια!

Senior Member
    Στρουμφοκαλησπέρες!
    Πώς είναι σήμερα τα στρουμφάκια μου; Μπαμπαστρούμφ, το ματζούνι σου θαρρώ πως αρχίσει να έχει κάποια αποτελέσματα.. Σήμερα είμαι λιγάκι καλύτερα, ελπίζω κι εσύ ναι αισθάνεσαι έτσι.. Όχι τίποτε άλλο, έχεις και φασίνα! Μπορεί να έγινα κουρέλι, το μόνο που παρέμεινε στο ακέραιο είναι η όρεξή μου... Μόλις ξύπνησα, άρχισα να ονειρεύομαι λουκανικοπιτάκια. Σύρθηκα στο σούπερ μάρκετ και τα προμηθεύτηκα. Από σήμερα μαντεύω ότι αύριο θα λιγουρευτώ μακαρόνια με κιμά, γι' αυτό και τον ξεπαγώνω. Των φρονίμων τα παιδιά, πριν πεινάσουν μαγειρεύουν!
    Έξω έχει λαμπρή λιακάδα και άρχισα να βαριέμαι έγκλειστη. Αργότερα θα συρθώ να προμηθευτώ ντιβιντιά, κινούμενα σχέδια έχω στο μυαλό μου.. Θέλω κάτι εύκολο, γιατί από τη στιγμή που είμαι καλύτερα, άρχισαν να με πιάνουν και τα χάπια. Αποτέλεσμα είναι να λαγοκοιμάται ο Λιχούδης όπου σταθεί και όπου βρεθεί.. Δεν είμαστε και για ταινίες απαιτήσεων..

Senior Member
    Μπράβο Λιχούδη μου άντε καλά αραλίκια!

Και εγώ πήγα για ένα καφέ και την έκανα αρμένικη την βίζιτα ως συνήθως :lol:. Τώρα που γύρισα έψαξα τα βιβλία μαγειρικής μου γιατί αύριο θέλω να κάνουμε τραπέζι στους γονείς μου! Ειλικρινά δεν ξέρω τι έχω πάθει! Μα τόση προκοπή που με έχει πιάσει ακόμη και εμένα μου κάνει εντύπωση. Χαίρομαι γιατί αυτό είναι σημάδι ότι έχω καλύτερη διάθεση και με πιάνει το δημιουργικό μου και το περιποιητικό μου. Το μενού αύριο θα έχει καλαμαράκια γεμιστά με σπανάκι και ρύζι, μύδια και γαρίδες σαγανάκι και μαυρομάτικα φασόλια σαλάτα. Είναι και Κυριακή της Ορθοδοξίας οπότε είπα να το κάνω νηστίσιμο το τραπέζι μας. Χαίρομαι τόσο που θα μαγειρέψω για τους γονείς μου, ουσιαστικά είναι η πρώτη φορά που θα τους μαγειρέψω επίσημα :lol: και θέλω να τους περιποιηθώ. Εξάλλου το θέλω κιόλας για να τους ευχαριστήσω μιας και έχω το χρόνο γιατί μέχρι τώρα όποτε ερχόντουσαν τους έχωνα για δουλειές γιατί ήμουν τόσο φορτωμένη λόγω επαγγελματικών. Σειρά μου λοιπόν να δώσω κάτι πίσω

Senior Member
    Κοριτσια μου που ειστε ολες?Ναταλιτσα ακομη φασινα?Αβουλινι μου χουζουρευεις,εισαι καλυτερα?Ταπερτζινα παλι εχεις παει να παρεις τα ταπερακια απο τη μαμα?καλε μην αναφερω ολες μια μια!Φτου ξελευτερια,βγειτε!