ΧΡΩΜΑ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΟΥΝΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ - Page 1073
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 1073 of 2553 FirstFirst ... 73573973102310631071107210731074107510831123117315732073 ... LastLast
Results 16,081 to 16,095 of 38289
    Senior Member
    τσα! Νά΄μαι!
    Μόνη στο σπίτι! Η μανούλα στο σπίτι της, εγώ με τις μοναξιές μου, δεν είχα και καλές προσφορές για έξοδο οπότε..φόρουμ και ξερό ψωμί!

Senior Member
    Τουλάχιστον έβγαλες το μεροκάματο Μακγιωτ σήμερα!
    Και εγώ πάω να φορέσω τα φορμάκια μου και να αράξω βασιλικά στον καναπέ μου! :lol:

Αφιερωμένο σε Λιχούδη και Χουζούρη!
    http://www.youtube.com/watch?v=9hvjZGryh4Y

Σπιρτούλη μου για εσένα έχω ένα άλλο :lol:
    http://www.youtube.com/watch?v=25ZRXEd_FX8

Μάκια κοριτσάκια μου! :kiss:

Senior Member
    Καλησπέρα κι από εμένα! Πως με καταλαβαίνεις Γλαύκη μου, μόλις γύρισα από τη μητέρα μου με το καροτσάκι γεμάτο προμήθειες! Σήμερα φόρεσα ένα δερμάτινο παλτό που έχω αρκετά χρόνια και είναι το αγαπημένο μου. Κάθε φορά που πάχαινα έπρηζα τους δικούς μου ότι τώρα που πάχυνα δε θα μου κάνει αυτό το παλτό και όταν αδυνάτιζα τους έλεγα ωραία γιατί τώρα θα μου κάνει αυτό το παλτό! Σήμερα λοιπόν που πήγα στη μητέρα μου φορώντας αυτό το διάσημο παλτό μόλις μπήκα μέσα και με είδαν η μητέρα μου και η θεία μου λες και ήταν συνεννοημένες άρχισαν να φωνάζουν ωωωωωωωωωωωωω και να χειροκροτούν!!!!:lol::lol: Η αδερφή μου έλειπε οπότε γλύτωσα τη δική της καζούρα!

Senior Member
    Λίλα - Κοιμήση χρόνια σου πολλά για τα γενέθλιά σου (που μόλις τώρα το θυμήθηκα), να είσαι γερή, ευτυχισμένη στη νέα σου ζωή και να έχεις γύρω σου πάντα όσους αγαπάς. Χιλιόχρονη!!!!

Senior Member
    Λιλάκι, happy birthday to you, happy birthday dear Lila, happy birthday to you!
    Tzinako, είχαμε σόου δλδ στη μαμά! 'Αντε και εις άλλα ρούχα, στην πασαρέλα θα σε ανεβάσω!
    Προκόπη, που τιμάς το όνομά σου, δώστα όλα στην μαγειρική, κάνε τους γονείς να γλείφονται!
    Εγώ σήμερα, δεν τίμησα το όνομα μου αλλά της ʼβας αφού πριν λίγο σταμάτησα να τρώω, σπόρια, φυστίκια, μαύρη σοκολάτα, σπανακοπιτάκια... Καλά μη φανταστείτε καμία ζηλευτή ποσότητα, επιπέδου σληβ..

Senior Member
    Λιλακι μας χρονια σου πολλα!Οτι οτι επιθυμεις στην αγκαλια σου να το βρεις!Να εισαι γερη κ ευτυχισμενη!

Senior Member
    Κοριτσαρες μου βολευτειτε καναπεδιαστειτε κ φορουμιαστειτε!Παω μια επισκεψη κ ερχομαι να λιωσω στο φορουμ αφου ο Νικος ειναι Αθηνα για αγωνα κ εχω το λαπτοπ!
    Ο δε συζυγος ελεγε εχτες κ μου το μετεφερε η υπαλληλος οτι η γυναικα μου ηταν πολυ καλη γυναικα αλλα τωρα εχει κολλησει με το κομπιουτερ!

Senior Member
    Eli σου εύχομαι καλή επιτυχία στο αυριανό τραπέζι σου, ότι μαγειρέψεις να είναι πολύ νόστιμο και να πάρεις και επίσημα συγχαρητήρια!!
    Γιώτα έχεις δίκιο για το σόου που ήταν και αυθόρμητο οπότε σκέψου πόσο τους είχα πρήξει για να αντιδράσουν έτσι!! Βλέπω ότι τρως ακριβώς ότι και πριν και αυτό είναι πολύ ευχάριστο. Οπότε δεν είναι φόρουμ και ξερό ψωμί αλλά φόρουμ και σοκολατοσπανακοφυστικοσπο ράκια!!:lol::lol:
    ʼβα η παροιμία των φρονίμων τα παιδιά πριν πεινάσουν μαγειρεύουν εννοεί μαγειρεύουν ένα φαγητό, όχι μαζεμένα όλα τα φαγητά του μήνα!!:lol:

Senior Member
    Χρόνια πολλά, Λίλα!
    Χιλιόχρονη κι ευτυχισμένη!

Senior Member
    Μα που πήγε η εικόνα μου;
    Μου έρεσε πολύ η συγκεκριμένη εορτάζουσα!

Senior Member
    Προσπάθησα, πάντως, αλήθεια..

Eli μου, καλή σου επιτυχία αύριο! Είμαι σίγουρη ότι θα τα πας περίφημα και θα κάνεις ένα τραπέζι, που θα χαροποιήσει πολύ τους δικούς σου! Ένιωσα, βέβαια, λίγο μουλάρα, γιατί ο κόσμος νηστεύει, δεν τρώει κιμάδες.. Τώρα, όμως, ξεπάγωσε, άρα είμαι χμ,χμ, υποχρεωμένη να τον φάω!

Γιωτάκι, αυτό για σένα
    http://www.youtube.com/watch?v=qe3vrtBMf0Q
    :lol::lol::lol:

Τζινούλα, το παλτό λειτουργεί ως μανδύας της χαράς, ε; Φόρα το τώρα, σου το επιτρέπω, αλλά όταν με το καλό καλοκαιριάσει, θυμήσου να το βγάλεις...

Χαρά μου, δώστου να καταλάβει του κομπιούτερ!

Senior Member
    Ύμνος η αφιέρωση Αβάκι! :lol::lol::lol:

Senior Member
    Ύμνος, ύμνος! Αν το προσέξεις, έχει και βυζαντική χροιά στη φωνή του ο τύπος!
    Είμαι πολύ περήφανη για τη συγκεκριμένη μου ανακάλυψη!

Senior Member
    ʼβα με άγχωσες τώρα, αν με δεις να φοράω το παλτό με καύσωνα υποσχέσου μου ότι θα μου πεις να το βγάλω!:lol: Πάω στοίχημα ότι αυτός που έγραψε το τραγούδι φάε σπόρια γνωρίζει προσωπικά τη Γιώτα και από εκεί το εμπνεύστηκε!:lol:

Senior Member
    κερναω τουρτιτσα κυριες μου.σας ευχαριστω πολυ για τις ευχες!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!