ΧΡΩΜΑ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΟΥΝΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ - Page 1074
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 1074 of 2553 FirstFirst ... 74574974102410641072107310741075107610841124117415742074 ... LastLast
Results 16,096 to 16,110 of 38289
    Senior Member
    Originally posted by Γλαύκη

Ο δε συζυγος ελεγε εχτες κ μου το μετεφερε η υπαλληλος οτι η γυναικα μου ηταν πολυ καλη γυναικα αλλα τωρα εχει κολλησει με το κομπιουτερ!
    Φτου σου Γλαύκη!Σα δε ντρέπεσαι να ξεπέσεις τόσο χαμηλά!Εσύ ήσουν κάποτε καλή γυναίκα!Πώς κατάντησες έτσι;

Εγώ μόλις τώρα τελείωσα δουλειές για σήμερα(αύριο με περιμένει μαγείρεμα και σίδερο τα δύο πλυντήρια που στεγνώνουν),
    είμαι παράλυτη από πόνους στο σώμα,αλλά πρέπει να βρω δύναμη να κάνω μπάνιο για να φάω επιτέλους μετά για μεσημέρι.
    Χειροτέρεψα από τα ρεύματα και τη σκόνη...η φωνή με το ζόρι βγαίνει...να και τα κλάμματα που ξεσκόνιζα διάφορα της μαμάς...
    Τέλος πάντων...Πάω και τα λέμε την ώρα του φαγητού.Απ'ό,τι κατάλαβα θα έχουμε απαρτία οι εσώκλειστες...Σαββατόβραδο
    και να μην είμαστε στα γούστα...κορίτσια σαν τα κρύα τα νερά...Έρχεται η άνοιξη,μετά το καλοκαίρι....δε θα τις αλλάζουμε
    τις εποχές γεμίζοντας σελίδες εδώ μέσα!Κανονίστε την πορεία σας!Καλή η παρεούλα στην αναβροχιά,αλλά η ζωή περνά και χάνεται...

Χρόνια πολλά,ευλογημένα,καλότυχα,� �ιλένια,στο κορίτσι μας που μεγαλώνει κι ομορφαίνει!Η χρονιά που έρχεται ,
    είμαι σίγουρη,θ'αναπληρώσει σε χαρά και σε απόλαυση όσα οι προηγούμενες σου στέρησαν.Να είσαι γερή κι όλα τ'άλλα
    είναι στα χέρια σου,Λιλάκι μας!Να έχεις μια ξεχωριστή ημέρα γενεθλίων κοντά στ'αγαπημένα σου πρόσωπα!Φιλάκιαααα!

Senior Member
    Όλες μου ποστάρατε χαριτωμένες φωτογραφίες γεννεθλίων.. Εγώ κόλλησα σε μία, που για κάποιον λόγο δεν εμφανίζεται, αλλά θα σας την περιγράψω. Δείχνει μία κυρία εκατόχρονη, που ανάβει το τσιγαράκι της από το κερί της τούρτας της που λέει 100!

Ωχ, Ναταλίτσα μου, ξεκουράσου λιγάκι, δεν κάνει να χειροτερεύσεις.. Το χειρότερο που έχω σήμερα είναι η μύτη μου, που τσούζει, γιατί έχει γίνει μία πληγή. Α! Και η χαπακομαστούρα..

Τζινάκο, αν το καλοκαίρι δεις καμία τρελή να σου επιτίθεται, μην τρομάξεις! Εγώ θα είμαι, που θα σου ορμήξω, να σου βγάλω το παλτό!
    http://www.youtube.com/watch?v=q5pJyeiTKh8

Senior Member
    Originally posted by Ava

Όλες μου ποστάρατε χαριτωμένες φωτογραφίες γεννεθλίων.. Εγώ κόλλησα σε μία, που για κάποιον λόγο δεν εμφανίζεται, αλλά θα σας την περιγράψω. Δείχνει μία κυρία εκατόχρονη, που ανάβει το τσιγαράκι της από το κερί της τούρτας της που λέει 100!
    Πάντα στις υπηρεσίες σας,χοντροτάτη μου!

Senior Member
    "Μες στις τσέπες του είχε ψιχουλάκια από σνακ"! Κακό κορίτσι, Τζίνα, κακό παιδί! unk:

Senior Member
    Χοντροτάτη μου, ναιιιιιιι!!!!
    Ευχαριστώ!!

Senior Member
    Ποιά μιλάει!Συγκρίνεται η τσέπη με το διπλό σου κρεβάτι;

Senior Member
    ...

Senior Member
    Μισό, κορίτσια, μιλάω στο τηλέφωνο για διάρροιες, με μία επίσης άρρωστη!

Senior Member
    ʼβα δε μιλάει για το δικό μου παλτό το τραγούδι γιατί τα δικά μου σνακ δε χωράνε μόνο σε μία τσέπη!!:lol:

Senior Member
    Γιώτα μου η σύγκριση των τιμών του τότε και του τώρα μήπως είναι πρόλογος για την οργάνωση ομαδικής αυτοκτονίας;:lol::lol::lol:

Senior Member
    αντί για ομαδική αυτοκτονία, προτείνω να αγοράσουμε αυτό το ένα λίτρο βενζίνη και τη μια τυρόπιτα, να βάλουμε φωτιά στη βουλή με τη βενζίνη και να φάμε την τυρόπιτα :lol::lol: Το τερπνόν μετά του ωφελίμου!

Senior Member
    σήμερα έκανα μια γύρα στο αρχείο μου με τις αποθηκευμένες φωτογραφίες (σημείωση προς Ναταλία: το οποίο είναι οργανωμένο ανά χρονιά, μήνα και περίσταση) και έπεσα πανω στις φωτό και τα βίντεο από την τελευταία μέρα πριν χειρουργηθώ.. η φίλη με την οποία κοιτούσα το υλικό, με ρώτησε πως νιώθω που τις βλέπω, αυτό που της είπα είναι ότι δεν με αναγνωρίζω, όχι γιατί έχασα βάρος και άλλαξα.Όχι. Δεν με αναγνώριζα γιατί το εξωτερικό μου περίβλημα δεν ήταν η Γιώτα που ένιωθα ότι είμαι...Η γυναίκα στις φωτό και τα βίντεο με ξένισε, τώρα νιώθω ότι υπάρχει μια αρμονία παρόλα τα ανεβοκατεβάσματα της διάθεσης..

Senior Member
    Γιώτα τουλάχιστον τώρα καταφέραμε να σταματήσουμε το ανεβοκατέβασμα των κιλών μας, κάτι είναι κι αυτό. Τι ωραία θα ήταν να υπήρχε και επέμβαση για να σταματήσουμε και το ανεβοκατέβασμα της διάθεσής μας! Να έχουμε τα κιλά μας χαμηλά και τη διάθεσή μας ψηλά. Να υπήρχε δηλαδή η επιμήκης γαστρεκτομή και η επιμήκης μυαλεκτομή!:lol::lol:

Senior Member
    Επέστρεψα και εγώ!!!
    Αφού αφιέρωσα και λίγο ποιοτικό χρόνο στον άντρα μου επιτέλους!
    Κάνω σχέδια για το αυριανό τραπέζι και χαίρομαι πολύ! Σε λίγο θα πάω να κάνω και μία προεργασία για κάνα δυο πραγματάκια για να κερδίσω χρόνο για αύριο.

Λιλάκι μας Χρόνια σου Πολλά και ευτυχισμένα με υγεία και πολλές χαρές και χαμόγελα!!!!

ΜακΓιωτ μου και εγώ έτσι ένιωθα και νιώθω καμιά φορά με την εξωτερική μου εικόνα. Πολλές φορές βλέπω τον εαυτό μου σε φωτογραφίες και λέω μωρέ εγώ αλλιώς με νιώθω και με βλέπω. Μόνο τώρα τελευταία που έχω ανεβάσει διάθεση λόγω καλής διατροφής και άσκησης συμβαδίζει το μέσα με το έξω μου. Πλέον βλέπω φωτογραφίες μου και μου αρέσω . Καταλαβαίνω όμως απόλυτα πως ένιωθες έχω περάσει και εγώ χρόνια από αυτή τη φάση, ευτυχώς βελτιώνομαι και εγώ με τον καιρό.

Senior Member
    :lol: Πολύ καλό Τζίνα μου αν και για να κρατήσουμε ψηλά την διάθεση με τους καιρούς που ζούμε σε λίγο μόνο με λοβοτομή το βλέπω !!! :lol::lol: