ΧΡΩΜΑ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΟΥΝΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ - Page 109
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 109 of 2553 FirstFirst ... 959991071081091101111191592096091109 ... LastLast
Results 1,621 to 1,635 of 38289
  1. #1621
    Senior Member
    Join Date
    Jun 2009
    Posts
    1,620
    Originally posted by NADINE

    --->http://www.youtube.com/watch?v=1tw0EJaqetY

    Από παντού κι απ'όλα λείπω..
    απο την σκεψη μας ομως δεν μπορεις να φυγεις. εισαι εκει, στην ακρη του μυαλου μας και με την πρωτη ευκαιρια ολες σε σκεφτομαστε -guarantee!!!!

  2. #1622
    Senior Member
    Join Date
    Jun 2009
    Posts
    223
    Originally posted by mag
    Δεν είμαι σίγουρη ότι το χάπι αυξάνει τον μεταβολισμό. Νομίζω ότι δρα μόνο στον τρόπο που αντιλαμβάνεσαι το αίσθημα της πείνας.
    αυξάνει και τον μεταβολισμό το γράφει μέσα.

  3. #1623
    Senior Member
    Join Date
    Jun 2009
    Posts
    1,620
    Originally posted by dreamer
    Originally posted by e_angel
    δε ξερω αν ειναι απο το χαπι η' οχι αλλα εγω τελαυτεα ζεσταινομαι παρα πολυ. Καλοκαιρι...καυσωνες θα μου πειτε.. αλλα ακομα και με το αιρ κοντισιον εγω ιδρωνω...

    τον πρωτο καιρο του reduktil εχεις φουντοματα και οντος ζεστενεσε πιο πολυ ,και εγω το παθαινα και πολλες φορες το παθαινω ακομα,ειναι γιατι αυξανει το μεταβολισμο.
    κοριτσια, ειναι οι στανταρ παρενεργειες. αυξανει τους καρδιακους παλμους δηλ ταχυκαρδια, νευρικοτητα, αυπνια αρα και ιδρωμα και τα συναφη

  4. #1624
    Senior Member
    Join Date
    Jun 2009
    Posts
    1,620
    Originally posted by mag
    Παίρνω το χάπι ένα μήνα τώρα και δεν έχω κανένα ιδιαίτερα ενοχλητικό σύμπτωμα, εκτός από λίγο παραπάνω άγχος. Είναι ο πρώτος μήνας της ενήλικης ζωής μου που δεν σκέφτομαι συνέχεια το φαγητό. Πεινάω σπάνια και τρώω ελάχιστα σε σχέση με τις ποσότητες που κατανάλωνα. Δεν έχω δει θεαματικά αποτελέσματα αλλά έχω χάσει περίπου 4 κιλά. Σταμάτησα για 3 μέρες και έπεσα με βουλιμία στο φαγητό. Αναρωτιέμαι τι θα γίνει μετά; Δε γίνεται να παίρνω μια ζωή χάπια για να μην τρώω. Ποια είναι η επόμενη μέρα των Red.
    επειδη το εχω κοψει το χαπι κατα τυχη εδω και 14 ημερες, (το ξεχασα μερικες ημερες και ειπα, αντε ας το σταματησω εντελως) μπορω να πω οτι αυξανεται η λαιμαργια. το θεμα ειναι να εχεις μονιμως προχειρο κατι διαιτητικο πχ φρουτα ωστε τελικα να μην ξεπερνας τις θερμιδες σου για συντηρηση.
    το βεβαιο, τουλαχιστον για εμενα, ειναι οτι δεν υπαρχει περιπτωση να χανω κιλα αφου μασουλαω συνεχεια. ουτε βαζω ομως γιατι τρωω light φαγητα και φρουτα αντι γλυκων και 1000-θερμιδο-γευματων

  5. #1625
    Senior Member
    Join Date
    Jun 2009
    Posts
    175
    δεν κανω στανταρ διατροφη απλα προσεχω. των 10 παιρνω.
    τι λετε να παρω των 15? και να κανω και διαιτα ε??????

  6. #1626
    Member
    Join Date
    Jun 2009
    Location
    Greece
    Posts
    60
    mairy lou Αφου χανεις κιλα μην κανεις καμια αλλαγη
    Bar !!!! πολλους αγωνιστηκους χαιρετισμους

  7. #1627
    Senior Member
    Join Date
    Mar 2008
    Posts
    9,648
    Originally posted by BARB3
    Originally posted by NADINE

    --->http://www.youtube.com/watch?v=1tw0EJaqetY

    Από παντού κι απ'όλα λείπω..
    απο την σκεψη μας ομως δεν μπορεις να φυγεις. εισαι εκει, στην ακρη του μυαλου μας και με την πρωτη ευκαιρια ολες
    σε σκεφτομαστε -guarantee!!!!
    Ρε,συ Μπαρμπούνι,βάλτε με λίγο πιο μέσα...Εκεί στην άκρη φλερτάρω επικίνδυνα με τον γκρεμό και θα τσακιστώ...
    Πάντως τι κακό αυτό εδώ μέσα!Ούτε να φύγεις χωρίς τύψεις δεν μπορείς!Κάτι,κάποιος σε κρατάει δέσμιο,μ'αμπαρωμένα και τα παράθυρα!
    Κι απορώ τι με κρατάτε...και χώρο πιάνω και την μπαλάντζα γέρνω κι αν σας πουν ανισόρροπους στα μυαλά,εγώ θα το χρεωθώ!
    Όχι δε θέλω λογάκια ν'ακούσω υπέρ μου...Θέλω να σου δώσω ένα φιλί,που πάντα με συγκινείς με την αδυναμία,που μου δείχνεις!
    Κι αν το εικονικό δε σου κάνει,μολών λαβέ σε λίγες ώρες το αληθινό...Τα δικά μου μυαλά πάντως είναι κάπως έτσι ...


    Salvador Dali : Raphaelesque Head Exploding (1951)

  8. #1628
    Senior Member
    Join Date
    Jun 2009
    Posts
    1,620
    Originally posted by NADINE

    Θέλω να σου δώσω ένα φιλί,που πάντα με συγκινείς με την αδυναμία,που μου δείχνεις!
    Κι αν το εικονικό δε σου κάνει,μολών λαβέ σε λίγες ώρες το αληθινό...
    ελπιζω να μην περιμενεις να το γλιτωσεις....θα ερθω να το παρω σε λιγες ωρες.

  9. #1629
    Member
    Join Date
    Jun 2009
    Location
    Greece
    Posts
    60
    πως πηγε το ζυγισμα? εγω κατι δεν εγραψα σωστα και τα μπερδεψα λιγο στο tickeaki ( στο ιστορικο του βασικα ) τελικα εχασα αλλα δεν ξερω ποσο δεν θυμαμαι σορρυ 3,5 κιλα ακομη και τελος

  10. #1630
    Senior Member
    Join Date
    Jun 2009
    Posts
    175
    Πολυ καλά τα πας MariaRhodes! μπραβο σου!εχεις μεγαλη θεληση σε αντιθεση με μενα!Λιγο σου μεινε ακομη!
    Μπραβο!!!

  11. #1631
    Senior Member
    Join Date
    Jul 2009
    Posts
    128
    Καλημερα σας,μετα απο 26 μερες με χαπι reduktil εχω χασει περιπου 5 κιλα με διαιτα και γυμναστικη.
    Εχθες ολη μερα ενιωθα ατονια και ειχα ταχυπαλμια,πολλα νεβρα,μια αναστατωση χωρις λογο..
    το βραδυ ενιωσα ενα πριξημο αν και παω κανονικα τουαλετα,ενιωθα μια ξαφνικη κατακρατηση ενω πινω αρκετο νερο..
    πριν 10 μερες ειχα περιοδο και εχθες ειδα λιγο αιμα και νιωθω λιγο πρηξιμο στο στηθος σαν να περιμενω περιοδο ..σημερα το πρωι δεν ειχα τιποτα αλλα συνεχιζεται ενα πρηξιμο στο στηθος.εχω λιγο φοβηθει...δεν μου εχει ξανασυμβει αυτο...λετε να ειναι μια ακομα παρενεργεια του reduktil?η διαταραχη κυκλου λογο απωλια κιλων??
    δεν ξερω παντος σημερα δεν θα το παρω..οποιος εχει παρομοιο συμπτομα ας γραψει..

  12. #1632
    Member
    Join Date
    Jun 2009
    Location
    Greece
    Posts
    60
    dreamer δινεις στον οργανισμο σου αυτα που χρειαζεται η λογω χαπιου ξεχνας να φας ? νευρα εχω κι εγω κατα καιρους αλλα τα χρεωνω στην πεινα :-)

  13. #1633
    Senior Member
    Join Date
    Jul 2009
    Posts
    128
    MARIARHODES ΤΡΩΩ ΟΧΙ ΔΕΝ ΞΕΧΝΑΩ ΝΑ ΦΑΩ ΓΙΑΤΙ ΣΤΗΡΙΖΟΜΑΙ ΣΕ ΔΙΑΙΤΟΛΟΓΕΙΟ ΑΛΛΑ ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΠΕΡΝΩ ΚΑΙ ΒΙΤΑΜΙΝΗ C ΛΟΓΟ ΚΑΠΝΙΣΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΜΕΡΑ ΠΑΡΑ ΜΕΡΑ ΜΙΑ ΣΠΥΡΟΥΛΙΝΑ.
    ΕΣΥ ΕΧΕΙΣ ΔΙΑΤΑΡΑΧΕΣ ΣΤΟΝ ΚΥΚΛΟ ΣΟΥ ΛΟΓΟ ΔΙΑΙΤΑΣ ? ΣΗΜΕΡΑ ΔΕΝ ΕΙΔΑ ΑΙΜΑ ΟΚ ΑΛΛΑ ΕΧΘΕΣ ΜΟΥ ΕΚΑΝΕ ΕΝΤΥΠΩΣΗ.

  14. #1634
    Member
    Join Date
    Jun 2009
    Location
    Greece
    Posts
    60
    οχι ποτε απλα μου εει τυχει να εχω 2 φορες περιοδο σ ενα μηνα?(σε περιοδο εκτος διαιτας) επομενως μπορει να ειναι τυχαιο το γεγονος, σπυρουλινα παιρνω κι εγω αλλα οσο αφορα τις βιταμινες να ξερεις πως δεν κανουν ΤΙΠΟΤΑ γιατι αποροφατε πολυ μικρο μερος απο τον οργανισμο μας καλυτερα να στιφεις 2 πορτοκαλια επισης μεγαλη περιεκτικοτητα σε βιταμινη c ειναι οι πιπεριες και ο μαιντανος μεταξυ των αλλων, τα σκευασματα βιταμινων σε μακροχρονη χρηση κανουν κακο στο συκωτι .

  15. #1635
    Senior Member
    Join Date
    Jul 2009
    Posts
    128
    ΟΧΙ ΔΕΝ ΤΑ ΠΕΡΝΩ ΠΟΛΥ ΚΑΙΡΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΑ ΠΕΡΝΩ ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ ΜΑΖΙ ,ΜΕΡΑ ΠΑΡΑ ΜΕΡΑ,ΟΛΑ ΤΑ ΛΑΧΑΝΙΚΑ ΤΑ ΤΡΩΩ ,ΑΠΛΑ ΝΙΩΘΩ ΟΤΙ ΕΧΩ ΧΑΣΕΙ ΑΡΚΕΤΑ ΚΙΛΑ ΜΕΣΑ ΣΕ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΕΝΑ ΜΗΝΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΞΑΝΑΣΥΜΒΕΙ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΚΑΙ ΜΑΛΛΟΝ Ο ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΜΟΥ ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΕ,ΤΙ ΝΑ ΠΩ..ΛΕΩ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΑΥΡΙΟ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΩ ΝΑ ΑΦΗΣΩ ΚΑΝΑ 3ΑΡΗ ΜΕΡΕΣ ΧΩΡΙΣ ΤΟ ΧΑΠΙ,ΝΑ ΗΡΕΜΗΣΩ ΛΙΓΟ ΧΑΧΑΧΑ!!

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •