ΧΡΩΜΑ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΟΥΝΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ - Page 1093
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 1093 of 2553 FirstFirst ... 93593993104310831091109210931094109511031143119315932093 ... LastLast
Results 16,381 to 16,395 of 38289
    Senior Member
    Καλησπέρα κ απο εμένα!

Ξύπνησα νωρίς σήμερα είχα κάτι εξωτερικές δουλίτσες!

Χαχανούλη κ πάλι θα σε ρωτήσω που τα βρίσκεις :lol::lol:

Ο τραυματίας απ΄ότι διαβάζω καλά, έλα μωρε για ένα δάχτυλο κάνεις έτσι? έχεις άλλα εννέα:lol:

'Οταν δούλευε η μαμά μου είχα αναλάβει εγώ το σιδέρωμα του σπιτιού κ τα σιδέρωνα όλα ακόμα κ τις κάλτσες σαν τον Προκόπη, μετά το μανουλάκι αγόρασε ένα σίδερο "θαύμα" 'εβγαζα το πλυντήριο μέσα σε 20 λεπτάκια μιλάμε για κ πολύ θαυματουργό σίδερο!
    Τώρα που η μάνα μου κάθεται δεν κάνω τίποτα μα απολύτως τίποτα, δεν μ΄αφήνει μωρε λέτε να μη της αρέσουν έτσι όπως κάνω τις δουλειές? :lol::lol::lol:

Γλαύκη οδηγώ 14 χρόνια απλά μου βγήκε η ξανθιά που κρυβώ μέσα μου :lol::lol::lol: το μυρίστηκε ο Προκόπης κ ήθελα να το κρύψω :bigsmile:

Senior Member
    Break μου καλησπέρα!
    Kοίτα δεν είναι οποιοδήποτε δάχτυλο είναι το αριστερό μου κ@λοδάχτυλο και το θέλω σώο για να κάνω τις χειρονομίες μου και για να σας πληκτρολογώ τις ιστορίες μου χιχιχιχι
    Φαντάζεσαι να θέλω να μουτζώσω κάποιον; Τι θα του λέω πάρε τέσσερα μαμάκα και ένα μισό; :lol:

Senior Member
    Originally posted by Eli
    Break μου καλησπέρα!
    Kοίτα δεν είναι οποιοδήποτε δάχτυλο είναι το αριστερό μου κ@λοδάχτυλο και το θέλω σώο για να κάνω τις χειρονομίες μου και για να σας πληκτρολογώ τις ιστορίες μου χιχιχιχι
    Φαντάζεσαι να θέλω να μουτζώσω κάποιον; Τι θα του λέω πάρε τέσσερα μαμάκα και ένα μισό; :lol:

:lol:
    :lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Δεν αντέχω, δεν αντέχω!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Senior Member
    Πάω τη κοπελάρα μου βόλτα τα λέμε μετά!

Eli καλά μαγειρέμετα κοίτα μη μαζί με τον τόνο μη βάλεις κ κανά δάχτυλο μέσα :lol:

Senior Member
    ʼντε πήγαινε βόλτα τώρα που έκοψε και η βροχή!
    Μην ανησυχείς σκουντούφλη μου δεν θα κάνω και δεύτερη σκουντουφλιά με τα μαχαίρια μου σήμερα :P

Senior Member
    Kαλησπέρα πρώην στρουμφοχωριό!Πέρασαν οι απόκριες,πέρασε και το after,καιρός να βγάλουμε τις στολές μας...τουλάχιστον από τον τίτλο μας.
    Σκέφτηκα να έχουμε η καθεμία την εβδομάδα της,τόσο στον τίτλο όσο και στα φώτα της δημοσιότητας.Τίτλος θα είναι ένα τραγούδι,
    που είτε μας εκφράζει είτε είναι το αγαπημένο μας είτε περνά μήνυμα που επιθυμούμε.Η σκυτάλη ξεκινά από το Αβουλίνι.Μπουρλότοοοοοοοο
    Διαλέγει τίτλο και είναι η πριγκίπισσα μας για αυτήν την εβδομάδα.Οι επιθυμίες της,διαταγή μας.Τα χρώματα του οίκου μας εκείνη τα ορίζει.

Το τιμώμενο πρόσωπο αυτής της εβδομάδας διάλεξε το εξής τραγούδι για τίτλο:

--->BARRY WHITE : I'M GONNA LOVE YOU JUST A LITTLE MORE BABY (1973)

It feels so good
    You lying here next to me
    Oh, what a groove
    You have no idea, how it feels
    My hands just won't keep still
    I love you, baby
    Oh, I love you, I love you, I love you
    I just wanna hold you
    Runmy fingers through your hair
    Ooh
    Outta sight
    Uh-huh, right there, you like it like that
    Closer
    Come here, closer, close
    Oh baby
    Oh baby

Give it up, ain't no use
    I can help myself if I'd wanted to
    I'm hung up, no doubt
    I'm so in love with you, for me there's no wayout

'Cause deeper and deeper
    In love with you, I'm falling
    Sweeter and sweeter
    Your tender words of love keeps calling

Eager and eager, yeah
    To feel your lips upon my face
    Please her and please her
    Any time or any place

I'm gonna love you, love you, love you just a little more, baby
    I'm gonna need you, need you, need you every day
    I'm gonna want you, want you, want you in every way, yeah

Make no mistake, for I'll hold back knowin'
    This time it looks like lover is here to stay
    As long as I shall live
    I'll give you all I have and all I have to give

'Cause please her and please her
    Any time or any place
    Eager and eager
    To feel your sweet lips on my face

Deeper and deeper
    In love with you I'm falling, yeah
    Sweeter and sweeter
    Your tender words of love keeps calling

I'm gonna love you, love you, love you just a little more, baby
    I'm gonna need you, need you, need you every day
    I'm gonna want you, want you, want you in every way

Senior Member
    :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: :lol::lol::lol:
    Αααααααααααααα θα μαρτυρήσουμε!!!!!!!!!

Senior Member
    :lol::lol::lol::lol::lol: Έχεις απόλυτο δίκιο ότι θα μαρτυρήσουμε......Οσία Eli!:lol: Βρε λες να με έσπρωξε η διαίσθησή μου να λιβανίσω χθες το βράδυ;! Βοήθειά μας!:lol::lol:

Senior Member
    Originally posted by break

Τώρα που η μάνα μου κάθεται δεν κάνω τίποτα μα απολύτως τίποτα, δεν μ΄αφήνει μωρε λέτε να μη της αρέσουν έτσι όπως κάνω τις δουλειές? :lol::lol::lol:
    Ε, και δε χαίρεσαι; Εγώ θα πετούσα από τη χαρά μου! Καλύτερα να πηγαίνεις βόλτες παρά να πλένεις πόρτες! :lol: :lol:

Senior Member
    Μετά την πρωϊνή βροχή έβγαλε έναν ωραιότατο ήλιο και βγήκα να περπατήσω. Συνάντησα και τη μητέρα μου στο δρόμο που είχε βγει κι αυτή να περπατήσει και έτσι κάναμε βόλτα μαζί. Πηγαίνοντας σπίτι της μετά από λίγο έπιασε μια τρομερή θύελλα με χαλάζι, ο δρόμος είχε γίνει κάτασπρος στρωμένος από το χαλάζι και τρέχαμε με την αδερφή μου να σκεπάσουμε με χοντρό πλαστικό τα λουλούδια στο μπαλκόνι! Το τι χαλάζι έφαγα στην κεφάλα μου δε λέγεται, είχα λουστεί και το πρωϊ! Εν τω μεταξύ είχε και πολύ δυνατές αστραποβροντές, η καλύτερή μου αφού φοβάμαι οτιδήποτε κάνει δυνατό θόρυβο κι έτσι το διασκέδασα!! Αποκλεισμένη στη μητέρα μου μόλις πέρασε η μπόρα σε 3 τέταρτα περίπου έφυγα και γύρισα στο σπίτι μου περπατώντας γρήγορα μη με πιάσει και κανένα χαλάζι ξανά!

Senior Member
    αλαξατε ονομα και δε σας εβρισκα να σας πω τα νεα μου
    αυριο το πρωι κανω εισαγωγη
    η αρχη του τελους!
    αν και τωρα εχω ανχος και φοβαμαι αλλα ελπιζω συντομα να σας λεω νεα
    τζινα το καταμαραν ξεκιναει

Senior Member
    Ξεκινάει μια Καλλιοπούλα απ'το γυαλό, απ'το γυαλό...!:lol: Όλα θα πάνε καλά, θα κάνεις τον προεγχειρητικό έλεγχο αύριο, την Τετάρτη την επέμβαση και το πιο πιθανό είναι την Παρασκευή να γυρίσεις στο σπιτάκι σου. Μη φοβάσαι τίποτα γιατί είσαι σε καλά χέρια. Καλή επιτυχία κοπέλα μου, όλα να πάνε κατ'ευχήν και να σε έχουμε γρήγορα κοντά μας κι εσένα και τις κατηφόρες σου.

Senior Member
    Kαλλιοπάκι,τι είναι αυτά που ακούω;Ήρθε η ώρα του Γιάννη Βαλαώρα;
    Για πες...τι επέμβαση,πού κλπ.Και κυρίως πώς νιώθεις!
    Καλώς ήρθες στην παρέα μας,παρεμπιπτόντως!

Senior Member
    Καλησπέρα, κορίτσια!
    ʼλλαξε ο τίτλος, αυτή τη φορά προς τιμήν μου, μιας και αλφαβητικά προηγούμαι...
    Μου άρεσε πολύ αυτή η ιδέα, να είμαστε οικοδέσποινες, για μία εβδομάδα η καθεμία και να δίνουμε το προσωπικό μας χρώμα στο τόπικ! Ως πρώτη οικοδέσποινα, σας καλωσορίζω και εύχομαι να έχουμε μία όμορφη εβδομάδα!
    Όσο για το τραγούδι της επιλογής μου.. Μου αρέσει πολύ η δεκαετία, την οποία αντιπροσωπεύει, ο καλλιτέχνης, το ίδιο το κομμάτι και σκέφτηκα να το βάλω μια και καλή, ώστε να μη σας βασανίζω με συνεχείς επαναλήψεις του. Για δικό σας καλό!
    Χαίρομαι που θα μπορώ να εκφράζομαι ελεύθερα (όχι ότι πριν δεν το έκανα), χωρίς διάφορες απειλές και γκρίνιες για τις μουσικές μου επιλογές! Χαρά μου, για σένα το λέω.. Δεν θέλω κιχ!

Eli μου, τώρα που το δαχτυλάκι βελτιώθηκε, περιμένω από σένα δυναμική παρουσία!

Τζίνα μου, καλό το λιβάνισμα, δε λέω, αλλά, όπως βλέπεις, δε μπορείς να απαλλαγείς έτσι εύκολα από τα βερζεβουλάκια!

Καλλιόπη μου, στην τελική ευθεία... Καλό ταξίδι στο καταμαράν σου, με τον πιο αίσιο άνεμο!

Senior Member
    Καλησπέρα Αβουλίνι. Μην ανησυχείς εφόσον είσαι το τιμώμενο πρόσωπο αυτή την εβδομάδα θα σε τιμήσουμε δεόντως! Κι αφού τα ονόματα πάνε με αλφαβητική σειρά μήπως μπορείτε από σήμερα να με φωνάζετε Ατζίνα;:lol::lol: Το μεσημέρι είπα στην αδερφή μου την ιστορία με το δεινόσαυρο και κόντεψε να πνιγεί γιατί έτρωγε εκείνη την ώρα και από τα γέλια της κάθησε το φαγητό στο λαιμό!:lol: