ΧΡΩΜΑ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΟΥΝΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ - Page 11
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 11 of 2553 FirstFirst ... 91011121321611115111011 ... LastLast
Results 151 to 165 of 38289
    Senior Member
    Καλημέρα. που εξαφανιστήκατε όλες καλέ;

Senior Member
    Καλημερα σε ολες σας!Εδω ειμαι klm,πως τα πας κοριτσι μου?Ηθελα να σου πω να εχεις λιγη υπομονη,γιατι αναλογως τον οργανισμο,αλλος βλεπει νωριτερα αλλος λιγο πιο μετα την αλλαγη στην ορεξη του(βασικα οχι ετσι ακριβως,δεν κοβει την ορεξη το reductil,δεν ανηκει στην κατηγορια των ανορεξιογονων,απλως βοηθαει στο να νιωθεις χορτασμενος γρηγοροτερα).Γι αυτο το λογο και ειναι σαφως και πιο ακινδυνο απο αλλα σκευασματα που κυκλοφορουν.Απο παρενεργειες,εμενα η ξηροστομια,διηρκεσε κανα-δυο βδομαδες,αλλα αυτο επειδη δεν πινω γενικα παρα ελαχιστο νερο.Εσυ να πινεις αρκετο νερακι για να μην το εχεις αυτο το παρατραγουδο.Σε ενημερωνω για τις συχνοτερες παρενεργειες-πονοκεφαλος,ξηροστομια,δυσ κοιλιοτητα-αυτα ειναι τα συχνοτερα,αν θες να με ρωτησεις κι αλλα,εννοειται οτι ειμαι στη διαθεση σου.
    Κοριτσια,σε σας τις αλλες εστειλα μηνυμα απο το κινητο μου με το τηλ.μου,για να το εχετε,καθως καποιες το ξεχασαν.Επισης,δηλωνω οτι το απογευμα θα ειμαι στις 6,30 στο γνωστο μας ραντεβου,αν εχουμε καμια αλλαγη,ειδοποιηστε με.
    Ηanellaki,κοιτα να μη μας τη σκασεις!Σε περιμενουμε.
    Η διατροφη μου ητανε μια χαρα και τη Δευτερα και χτες,ξαναεπεσα στο 70,5.Φτηνα τη γλυτωσα την παρασπονδια,χα χα

Senior Member
    καλημερα κοριτσια
    σημερα ειμαι πιεσμενη πολυ απο δουλεια αλλά εκλεψα λιγο χρονο για να στειλω ενα μυνηματακι
    Klm, νομιζω οτι ειναι νωρις ακομη για να απογοητευεσαι. κανε την προσπαθεια σου και αμα νιωθεις πεινα στιμπα κανενα φρουτακι. εγω κουβαλαω στο γραφειο παντα φρουτα, κανενα μπολ σαλατα, κανενα γιαουρτι με all bran, για να μην πεφτω σε πειρασμους οταν πειναω.
    σημερα κανονισαμε οι συναδελφοι φαγοποτι εξω το μεσημερι και ευτυχωψς θα παμε για ψαρι. ετσι, εχω πιθανοτητες να κρατηθω
    εγω παντως, νομιζω οτι εχω δυο παρενεργειες μονο: δυσκοιλιοτητα (τρωω του κοσμου τα λαχανικα και φρουτα και παλι ζοριζομαι) και αυπνια. να για παραδειγμα σημερα ξυπνησα κατα τις 4 (κοιμηθηκα 11 περιπου) για μια ωρα στριφογυριζα μεχρι που το πηρα αποφαση και στις 5 σηκωθηκα, μαζεψα την μπουγαδα μου απο τα καλοριφερ και αρχισα το σιδερο μεχρι τις 7 που θα σηκωνομουν κανονικα.
    α, εχθες και προχθες, εκανα διαδρομο 30 λεπτα στο 5 και εκανα αποσταση 5,5 (δεν τα λεω χιλιομετρα γιατι μαλλον δεν ειναι). αν δεν με πονουσε η μια πατουσα τα ξημερωματα θα εκανα και σημερα το πρωι!!!
    α, και βεβαια εχθες εξασκησα το χομπι μου: 1 ωρα ετοιμαζα λιστα με προσφορες και 1,5 εκανα shopping. φυσικα δεν πηρα σχεδον τιποτε απο την λιστα μου για να εχω να κανω και κατι σημερα. Καλα, ουτε με ψυχολογο δεν το κοβω αυτο. φοβερη κατασταση.....
    Τελος παντων
    καλα να περασετε κοριτσια και ελπιζω να κανονισουμε κατι ξανα να βρεθουμε ολες μαζι. εγω το βλεπω να πηγαινω για καφε παντως στη nadine. ειναι καμια αλλη απο Θεσσαλονικη ή τριγυρω?
    Hanelle, θα πας, ε? μην χασεις τετοια συναντηση....
    παιδια δεν εχει ουτε chat σημερα....μεσα τα κεφαλια... (παιρνω κουραγιο γιατι εχω τρεξιμο....)

Senior Member
    Sabe μου, δε πάω πολύ καλά. Αναφορικά με το reductil:δε μου έχει κάνει καμμία παρενέργεια (νιώθω ότι μία δυσκοιλιοτητα θα την είχα, αν δεν ειχα διαβασει τις καταχωρήσεις σας και δε φρόντιζα να τρωω φυτικές ίνες και ακτινίδια) αλλα νομίζω και καμμία θετική ενέργεια. Περίμενα ότι θα είχα καλύτερη ανταπόκριση στο φαρμακο δεδομένου ότι δεν έχω ξαναπάρει ποτέ όχι μόνο τα ρεντουκτίλ αλλα και γενικότερα πολλά φάρμακα. Δε ξέρω... βρε κορίτσια, ζορίζομαι παρα πολύ. Από την άλλη ίσως δε πρέπει να ξεχνάω και το θέμα του τσιγάρου, το οποίο το έχω κόψει μόλις ένα μήνα και κατα ομολογία αυτών που το έχουν κοψει, ανοίγει τρελλά η όρεξη. Γενικώς είμαι χαλια. Μαλώνω με όλους, φωνάζω παρα πολύ στα παιδιά μου, μαλώνω με τον άντρα μου.......ειλικρινά δε νομίζω ότι αξίζει τον κόπο ούτε για το τσιγάρο ούτε για το βάρος. Απο τη μια λέω θα τα εγκαταλείψω από την άλλη βαστιέμαι. Παντως αν συνεχισω έτσι με τα ρεντουκτιλ... μαλλον αδίκως χαπακόνομαι. Συγνώμη βρε κορίτσια αλλα είμαι στα χειρότερά μου. Καλά να περάσετε στην συνάντηση. Σας φιλώ...ελπίζω την επομενη φορά που θα γράψω να είμαι καλύτερα.

Senior Member
    και εγώ έχω πολύ δουλειά σήμερα, γι αυτό και δεν προλαβαίνω να σας γράψω για τις βλακείες που κάνω. Θα σας γράψω αργότερα. Βarb είδες τι καλό σου κάνει το χάπι κάνεις δουλειές και άσκηση....

Λοιπόν εγώ είμαι ΟΚ για το απόγευμα, το περιμένω με αγωνία..... Barb τι καλά να ερχόσουν και εσύ.

KLM βγήκα αμέσως από το chat. Πως πας σήμερα ????

Senior Member
    Originally posted by BARB
    εγω το βλεπω να πηγαινω για καφε παντως στη nadine. ειναι καμια αλλη απο Θεσσαλονικη ή τριγυρω?
    Barb εγώ μένω στη Θεσσαλονίκη. Αν και δεν ανήκω στην ομάδα R
    θα χαρώ να πιούμε κανένα καφεδάκι

Senior Member
    Καλησπερα κοριτσια μου!!Καλωσορισες και απο εμενα KLM!Μην ανησυχεις,οπως σου ειπαν και τα κοριτσια πιο πανω,ο καθενας αντιδρα διαφορετικα.Μην το σκεφτεσαι και αγχωνεσαι περισσοτερο!!Δεν εχω πολλα νεα να σας γραψω,γιατι δεν ειμαι και στην καλυτερη μου φαση με ολα αυτα που περναω στη σχεση μου,ευχομαι ολα να φτιαξουν...Ευχομαι δυναμη σε ολες μας.Σας φιλω,καληνυχτα!!

Senior Member
    Barbarella,καλα κουραγια με τα τρεξιματα σου!Πολλες υποχρεωσεις,ομως χαιρομαι που βρισκεις χρονο και για ασκηση.Εγω δηλωνω τεμπελα παιδια,το παραδεχομαι φωναχτα.Το χειροτερο μου δε,ειναι να κανω διαδρομο η ποδηλατο,η τελοσπαντων κατι στατικο,βαριεμαι αφανταστα.Θαυμαζω οσες μπορειτε να το κανετε.Ποση ωρα σου παιρνει Βarb για τα 5,5?
    Κlm,φυσικο ειναι να εχεις τοσα νευρα και να πλακωνεσαι με ολους,εγω πολλες φορες οταν με ρωτανε γιατι δεν κοβω το τσιγαρο,απανταω γιατι θα δερνω κοσμο,χαχα.Θα επανελθεις στα φυσιολογικα σου επιπεδα,κανε λιγη υπομονη.
    Ηanelle,καληνυχτα.Περασα υπεροχα στη συναντηση,την αλλη φορα να παμε και σινεμα.
    Αντε Νadine,να επιστρεψεις με το καλο στο προεδρειο,γιατι μας λειπεις.Ειναι η θεση κενη,ο λαος σου σε αναζηταει
    Aλλη μια μερα περασε,ηταν ομορφη μερα!

Senior Member
    καλημερα στην ομαδα
    περασατε καλα, ε?
    klm πως εισαι σημερα? το προβλημα σου ειναι μαλλον το τσιγαρο. προσπαθησε να κρατηθεις και οταν σου φυγουν τα συμπτωματα στερησης του τσιγαρου, να δεις τι καλα που θα εισαι.
    Myrtalli, ευχαριστω για την προσκληση, το κανονιζουμε το καφεδακι ευχαριστως. θα καλεσουμε και την nadine οπωσδηποτε. να κανονισουμε ενα chat και να δωσουμε ραντεβου. η nadine θα ειναι απο βδομαδα στο σπιτι οποτε την επομενη εβδομαδα κανονιζουμε το chat και αν βολευει ολους την επομενη παρασκευη, ειμαι μεσα. δεν πειραζει που δεν εισαι της ομαδας. εισαι της κατηγοριας (απο ελαφρως παχουλες και πανω.....)
    Hanelle, χαιρομαι που βρεθηκατε τελικα ολες μαζι. να μας δινεις το στιγμα σου, ε? μην μας ξεχνας
    αυτα τα λιγα σημερα κοριτσια.
    α, ξεχασα να σας πω. εχθες, στο ταβερνακι με τα ψαρια, εγινα τελικα λιωμα. πηγα σπιτι, εκανα καναδυο εμετους, κοιμηθηκα για κανενα δυωρο. σηκωθηκα, προσποιηθηκα οτι ημουν καλα μεχρι που εφυγε ο αντρας μου (νυχτερινη βαρδυα, ευτυχως) κοιμηθηκα ξερη και ξυπνησα κατα τις 12 και μεχρι τις 2 ξερνουσα και παλι. μετα κοιμηθηκα μεχρι το πρωι και το κεφαλι μου ακομη κουδουνι. ταχα διαιτα θα εφτιαχνα. πρεπει να τα ξεπερασα τα δυο μπουκαλια κρασι.....θα αργησω πολυ να το ξανακανω. πρωτη φορα που δεν ξερω καν τι εκανε η κορη μου με το διαβασμα. αν ειναι καλα το πουλακι μου. μεχρι και ταπερ μου εφερε σε μια φαση και μου ειπε κιολας να μην ξαναφαω εκει γιατι με πειραξε το φαι πολυ. μετα ο μπαμπας της ειπε οτι μαλλον εφταιγε το κρασι και τοτε καταλαβε και αρχισε να γελαει. τι ωρα κοιμηθηκε, τι εκανε, ουτε ξερω. ευτυχως που δεν ειχα και τον μικρο καθολου (παρκαρισμενος στην πεθερα μου)....Αντε και καλα κρασια....
    καλημερα σας

Senior Member
    Καλημέρα κορίτσια. Βarb, ελπίζω να φύγει γρήγορα το βάρος από το κεφάλι και το στομάχι....Δυστυχώς είναι πολύ ασχημο αυτό το συναίσθημα την επόμενη μέρα. Είδες όμως που υπερίσχυσε το ποτό και νίκησε τις αϋπνίες του ρεντουκτίλ...... Την καλημέρα μου σε όλες.

Senior Member
    Καλημέρα, αν και έχω πολύ δουλειά, ήθελα να γράψω για άλλη μία φορά ότι είμαι πολύ χαρούμενη που βρήκα αυτό το forum, και πολύ χαρούμενη που γνώρισα χθες κάποια κορίτσια.

Η πρόεδρος μας είναι πολύ σούπερ, πολύ γλυκιά (και πολύ κούκλα)... και τα υπόλοιπα κορίτσια είναι απλώς καταπληκτικά... τις είδα λίγο και δεν μου έφτασε......

Hanelle, μη μου στεναχωριέσαι να δεις ότι τα πράγματα μπορεί να αλλάξουν, να σκέφτεσαι θετικά, είσαι μια κούκλα?

Ξενυχτίσατε χθες ε, το σημειώνω??

Senior Member
    Καλημερα ομορφες!(ναι,ναι,δεν το λεω τυχαια,γνωρισα ηδη τρεις ομορφιες απο την Ομαδα μας,εχω να πω μονο τα καλυτερα για ολες σας!).Βarb,και πινω μπυρες,πινω μπυρες,πινω μπυρες,χαχα(για σενα θα το κανω και πινω κρασους,πινω κρασους,πινω κρασους).Εχεις πονοκεφαλο σημερα?Τι καλα που εκανες να ξεδωσεις,μια χαρουλα,μην εχεις καθολου τυψεις!Μια χαρα μπορουνε τα παιδια μας να επιβιωσουνε και χωρις καθημερινο ελεγχο,δικο μας μανικι εγκεφαλικο ειναι η καθημερινη εξεταση στα μαθηματα τους.Υπευθυνη μανα εισαι,φαινεται αυτο,δεν αλλαζει με μια οξωκαρδια βραδια σου.Σημερα φαε ελαφρυ φαγητακι,καμια σουπιτσα που σου αρεσουν κιολας απ'ο,τι ειπες.
    Alalumaki,πως ειναι σημερα το παιδι?
    Klm,εσενα η ψυχολογια σου,καλυτερα?
    Ηanellitsa,κοιμηθηκες ηρεμα?Αργησε να με παρει ο υπνος χτες,εφτασα καθυστερημενη στη δουλεια,εχω να κανω τωρααα.
    Εφαγα πρωινο,ενα σαντουιτς με πικλες,τυρι,ντοματα.Αντε μπας και το φτιαξω το θεματακι!

Senior Member
    sabe, έχει πυρετό, άκαρδη μάνα που είμαι, για χάρη σας....
    Ξενυχτήσατε χθες ε, σαν δεν ντρέπεστε......

Junior Member
    re koritsakia geia sas k apo mena nea stin parea... den exw polla parapanw kila ade na xreiazomai kamia dekaria me to zori alla me pairnei toso apo katw pou pistevw oti an den ta xasw egairws tha tetraplasiastoun...diavasa gia reductil kai lew na to parw alla giatros den paizei na m ta grapsei...uparxei periptwsi na m ta dwsoun xwris sidagi????

Senior Member
    Malinaki,υπαρχει,απλα να ψαξεις σε φαρμακεια.Εισαι σιγουρη ομως οτι αξιζει τον κοπο για τόσο;Ναι κι εγω πιστευω οτι γιατρος δε θα στα γραψει επειδη τα κιλα σου ειναι λιγα,παιζει ομως ρολο και η γενικη σου κατασταση,δλδ αν εχεις κανει προσπαθειες να χασεις τα κιλα αυτα και ποσες ειναι αυτες,ποσο καιρο παιδευεσαι με το θεμα,κ.α.που δεν ειμαι ειδικη να σου απαντησω.Σκεψου το,ισως μια διατροφη προσεχτικοτερη και λιγη ασκηση σε δυο μηνες να σου δωσουν την απωλεια χωρις να παρεις και το reductil.Σε ο,τι κι αν αποφασισεις παντως,καλη επιτυχια σου.

Κοριτσια,τι κανετε;Δε μου λετε Ομαδα R,μηπως επειδη λειπει η προεδρινα το εχουμε ριξει λιγο εξω;Θα ζυγιστει καμια σημερα η οχι;Ελπιζω να μην ειμαι μονη μου,ε,Ε,Ε?Λοιπον,εγω ζυγιστηκα,ειμαι στα 70,2 σημερα,ελαχιστη απωλεια απο την προηγουμενη εβδομαδα,αλλα μου αρκει που δεν ανεβαινω κιολας.Καλο σημαδι.Τηρησα σοβαρο προγραμματακι σε ολη τη διαρκεια της εβδομαδας,χωρις στερησεις αλλα και χωρις υπερβολες.Μια χαρα!Ειμαι κρυωμενη παλι,ποναει το στηθος μου,βηχω,εχω πλακωμα,γμτ,θα ειμαι χαλια το τριημερο!Και λεγαμε να παμε καμια εκδρομουλα αυτες τις μερες με το αγορι μου...Τελοσπαντων,ισως ξεκινησω καμια αντιβιωση.
    Για πεστε μου εσεις τα νεα σας.Hanelle,ξανθομαλλουσα χορευτρια των σκανδιναβικων παγων,τι κανεις?Που χαθηκες,για λεγε!
    Εσυ alalumenia,ειναι καλυτερα ο γιος σημερα?Μας ταραξε ο φετινος χειμωνας,αυτο να λεγεται!Μας μαλωσες που αργησαμε ε?Αλλα μιλησαμε για ολα(να πω την αληθεια,μαλλον εγω μιλαγα για ολα,αφου σκεφτηκα οτι ημουνα τυχερη που δε με βρισατε,χαχα!).Ξερεις τι προσεξα ρε Αλαλουμ?Εχεις λιγα κιλα να χασεις,δεν καταλαβαινω γιατι πεφτεις,ειλικρινα.Νομιζω οτι πρεπει να σε μαλωσω κι εσενα.
    Ναντιιιιιν,ναντιιιιν,που'σ� �ι,εφυγες εσυ και εγινα εγω η συμμαζωχτρα εδω μεσα?ΔΕ ΘΕΛΩ,γυρνα να αναλαβεις τα καθηκοντα σου!χαχα.
    Κlm,μιλα καλε,τι γινεται?Τα νευρα συνεχιζονται?
    Λοιπον,θα μιλησουμε και αργοτερα,παω να δω τι γινονται και τα αλλα κοριτσακια του forum.Kisses,kisses!!!