ΧΡΩΜΑ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΟΥΝΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ - Page 1101
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 1101 of 2553 FirstFirst ... 1016011001105110911099110011011102110311111151120116012101 ... LastLast
Results 16,501 to 16,515 of 38289
    Senior Member
    Ελενακι ευχαριστούμε για το τραγουδάκι ,ήταν πολύ όμορφο!!!!!!!!!!

Senior Member
    Η ταινία είναι μάπα, Λίλα μου και σ'ευχαριστώ για τον εύσχημο τρόπο αλλαγής θέματος...

Και μετά από την απαίτηση όλων σας, σας βάζω αυτό: http://www.youtube.com/watch?v=kFkVEman_wI

Προς γνώση και συμμόρφωση... :lol::lol:

Senior Member
    Originally posted by eleni198621
    http://www.youtube.com/watch?v=gM19_jdylbg
    αφιερωμενο σε οσες περιμενουν την ανοιξη με οποια εννοια και αν την εξηγησουμε τη λεξη ανοιξη.
    Βλέπω γνωρίζεις τι αρέσει στις γερόντισσες...
    Πολύ όμορφο!

Senior Member
    εχετε δει καμια ταινια της προκοπης τελευταια?

Senior Member
    Καλημέρα όμορφες....

Δεν ξέρω τί κάνετε, πώς είστε, αν είστε όλες καλά πράγμα που εύχομαι! Δε χάθηκα, ούτε σας ξέχασα φυσικά. Περνάω μία δραματική ίωση στομάχου εδώ και τρείς ημέρες και σήμερα νιώθω κάπως καλύτερα. Παράλληλα, είχαμε και μιά απώλεια ενός καλού φίλου που με συγκλόνισε μιας και ήταν νέος άνθρωπος με 2 παιδιά. Γενικά δεν είναι και η καλύτερη περίοδος και δεν έμπαινα γιατί δεν είστε εδώ για να σας μαυρίζουμε τη μέρα. Απλώς δε θέλω να νομίζετε πως δε σας σκέφτομαι και δεν ενδιαφέρομαι. Πολλά φιλιά και τα λέμε σύντομα, πολύ σύντομα ελπίζω. :blush:

Senior Member
    θα σου παρω και μια ροκα να γνεθεις γεροντισσα αβα.

Senior Member
    Αστερόσκονη, καλωσόρισες στην ιωσοχώρα! Περαστικά σου και γρήγορα!
    Λυπάμαι ειλικρινά για την απώλεια του φίλου σου, εύχομαι οι κοντινοί του άνθρωποι να βρείτε παρηγοριά... Όσο για μας, μη σε απασχολεί, εδώ είμαστε και σε περιμένουμε.. Να τονίσω ότι δεν μας ενδιαφέρει μόνο το να κάνουμε χαβαλέ, αλλά, εφόσον το αισθάνεσαι, μπορείς να μοιραστείς μαζί μας τα πάντα.

Senior Member
    Γειά σου Αστερόσκονη. Τα συλληπητήριά μου για το χαμό του φίλου σου. Σου εύχομαι γρήγορα περαστικά και είσαι πάντα ευπρόσδεκτη να έρθεις στην παρέα μας όποτε νομίζεις εσύ. Πολλά φιλιά.

Senior Member
    Η ρόκα θα μου χρειαστεί, σίγουρα...
    Υπάρχει ένα τραγούδι, από τη χορωδία Πρεβέζης, που είναι σκωπτικό, αποκριτάτικο, πολύ πολύ αστείο, αλλά δεν το βρίσκω στο u tube.
    Λέει, μια γριά μονοδοντού, άντρα γύρευε η πορδού κλπ κλπ. Και καταλήγει στο ότι έβαλε στο μάτι ένα νεαρό και στο τι έκανε ο δύσμοιρος, προκειμένου να αποφύγει τη γριά! Η οποία έλεγε, αν και παντρεμένη, και το γέρο στη δουλειά και το νιο στην αγκαλιά! Αποφασισμένη τη βρίσκω, τη γριά! :lol:

Senior Member
    θα τον ροκανισει η γιαγιακα τον πιτσιρικα

Senior Member
    Αστεροσκονη περαστικά σου κούκλα μου ,να γίνεις σύντομα καλά!!!!!
    Λυπάμαι για την απώλεια σας ,υπομονή κοπέλα μου.
    Όπως λέει κ η Αβα εμείς εδώ είμαστε ο,τι κ αν χρειαστείς:yes:

Senior Member
    αβα χτες που ημουν πατρα ειχα παει στον παπασωτηριου και επεσα πανω στο "μοιραιο τανγκο".βεβαια προτιμησα να φαω τα λεφτουδακια μου σε μπλουζιτσες μιας και δεν εχω τιποτα να φορεσω ομως απο το οπισθοφυλλο μου φανηκε ωραιο βιβλιο.

Senior Member
    Εγώ, πάλι, Λίλα μου, έχω το "προνόμιο" να δουλεύω, χωρίς τις αμοιβές που ονειρευόμουν κάποτε.. Ας είναι καλά το αδελφάκι μου, που ικανοποιεί αυτά, αλλά και άλλα μου γούστα!

Senior Member
    Λίλα ωραίες ταινίες είναι το Hugo του Σκορτσέζε, το Albert Nobbs με την Γκλεν Γκλόουζ, το η Σιδηρά Κυρία με τη Μέριλ Στριπ, το Tower heist με τον Μπεν Στίλλερ και τον Έντυ Μέρφυ, το the double με τον Ρίτσαρντ Γκιρ, το Trespass με τον Νίκολας Κέϊτζ και τη Νικόλ Κίντμαν, το Contagion με πολλούς γνωστούς ηθοποιούς, το The help που πήρε και όσκαρ. Δεν ξέρω τι ταινίες βλέπεις αλλά μπορείς να δεις τα trailers στο you tube και να δεις αν σου αρέσουν αυτές που σου προανέφερα. Θα σκεφτώ κι άλλες και θα σου ξαναπώ.

Senior Member
    ʼντε, πάμε κι ένα από την Ήπειρο, που μου αρέσει..
    Για τους λάτρεις της παραδοσιακής μουσικής..
    http://www.youtube.com/watch?v=ZD4YT7sPm1g
    Δεν περιμένω να το ακούσετε όλο, αλλά είναι πολύ ρομαντικό, μέσα στη θλίψη του...
    Το έχω με μουσική, αλλά δυστυχώς στο διαδίκτυο το βρήκα μόνο σε πολυφωνικό στυλ, όχι και το πιο εύκολο στο άκουσμα.. Δεν θα το έβαζα καν, αλλά έχω γύρω στο μισάωρο που το ψάχνω... Για να καταλάβετε πού περνώ την ώρα μου...