ΧΡΩΜΑ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΟΥΝΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ - Page 1111
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 1111 of 2553 FirstFirst ... 1116111011106111011109111011111112111311211161121116112111 ... LastLast
Results 16,651 to 16,665 of 38289
    Senior Member
    Πω πω, τι άντρας! ʼβα, put the εργολάβους down! Τι ζυγωματικά, τι μαλλί, τι ύφος.. Πω, πω, πω, πω...

Senior Member
    Γλαύκη μην ανησυχείς για τα έντεχνα και το υπόλοιπο πρόγραμμα που θα μας κάνεις γιατί εγώ είμαι παντός καιρού οπότε δεν το κουνάω ρούπι!:lol:

Senior Member
    Καλησπέρα Μοναδική μας!
    Αυτά τα μανάρια με τις πετσέτες που μισοχύνονται τελικά έχουν πολύ πέραση! :lol:

Senior Member
    Ένα από τα καλά αυτού του φόρουμ είναι ότι συγχρωτιζόμαστε διάφοροι άνθρωποι, με διάφορες διαθέσεις και διάφορα γούστα! Όποιος θέλει, όλο και κάτι αποκομίζει από τους άλλους.
    Κάποτε η χαρά μου είχε βάλει αυτό http://www.youtube.com/watch?v=SPfjaYAavfY
    Μου είχε αρέσει πολύ και έσπευσα να το καταχωρήσω στα αγαπημένα μου. Ας μη φοβάται, λοιπόν.. Για την εβδομάδα της έχουμε πυρομαχικά και θα εφοδιαστούμε και με άλλα! Και το κυριότερο, είμαστε πρόθυμες να μάθουμε!

Senior Member
    Originally posted by Ava
    Πω πω, τι άντρας! ʼβα, put the εργολάβους down! Τι ζυγωματικά, τι μαλλί, τι ύφος.. Πω, πω, πω, πω...
    H ʼβα σε παραλήρημα :lol:
    με το τανγκο του Παντέρας γκουρλώθηκες; :lol:

Senior Member
    Πού και να τον είχα μπροστά μου τι θα πάθαινα!!

Senior Member
    Originally posted by ΤΖΙΝΑ
    Γλαύκη μην ανησυχείς για τα έντεχνα και το υπόλοιπο πρόγραμμα που θα μας κάνεις γιατί εγώ είμαι παντός καιρού οπότε δεν το κουνάω ρούπι!:lol:

Ναι θυμαμαι εχουμε φαει την κλασσικη με το κουταλι στας Βιεννας!

Senior Member
    :lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Senior Member
    Πήρε να βραδυάζει.. Μπορώ, λοιπόν να βάλω κάτι πιο τολμηρό... http://www.youtube.com/watch?v=s9gMpxZtKg8
    Εννοείται από την αγαπημένη μου δεκαετία!
    Ας σας πω και την ιστορία του κομματιού σε σχέση με μένα. Είχα πάει σε μπαρ και είχα καθήσει στο μπαρ, γιατί τα τραπέζια ήταν γεμάτα. Ο μπαρμαν και ντι τζέι ταυτόχρονα όλο και ξύνονταν γύρω μου, αλλά δεν το είχα καταλάβει ή δεν ήθελα να το καταλάβω.. Ωραίο παιδάκι, αλλά στα όρια της ενηλικότητας, χώρια που συνοδευόμουν τότε.. Με κερνάει ένα ποτό (μόνον εμένα, ο γύφτος) και βάζει αυτό το τραγούδι να παίζει.. Ανάμεσα στα βογγητά, έρχεται και μου λέει στην υγειά μας και αρχίζει να μου λέει διάφορα. Τον ξενέρωσα επιτόπου! Αν θέλω, είμαι ειδική στο ξενέρωμα.. Του είπα, ευχαριστώ αγόρι μου για το ποτό, αλλά είμαι η μαμά σου, δεν το βλέπεις; Μα όχι, είστε μια πολύ ωραία κυρία.. Και μόνο που το λες αυτό, όπως το λες, αρκεί, σωστά; Είπα γελώντας, και έβαλα με οικειότητα το χέρι μου πάνω στο δικό του.. Δεν το συνέχισε.. Δε μπορούσε άλλωστε.. Τον αποτέλειωσα!
    Παρεπιπτόντως, αν θέλετε να ξεφορτωθείτε έναν άντρα και δεν ξέρετε τον τρόπο, είμαι ο άνθρωπός σας! :lol:

Senior Member
    Originally posted by Γλαύκη
    Καλλιοπη?Παντρεμενη γυναικα!Τς τσ τσ κ εσυ?Θα σας δωσω στεγνα ολες κ να δω τι δικαιολογια θα βρητε να πειτε στους κηδεμονες σας!
    καλε του αντρα μου ειναι οι φωτο ! ο αριστερος ειναι :P

Senior Member
    Καλλιόπη σου έχω ποστάρει μήνυμα στο μελλοντικό μανικάκι.

Senior Member
    Originally posted by Ava
    Παρεπιπτόντως, αν θέλετε να ξεφορτωθείτε έναν άντρα και δεν ξέρετε τον τρόπο, είμαι ο άνθρωπός σας! :lol:
    Ναι ναι όλο λόγια είσαι μόνο τον Mr Σεξουαλική Παρενόχληση δεν μπορείς να ξεφορτωθείς! :lol:

Senior Member
    Eli μου, δεν ξέρεις πόσες προσπάθειες έχω κάνει.. Οποιοσδήποτε στη θέση του, με λίγη έστω τσίπα, με ένα ίχνος αξιοπρέπειας, θα μου είχε κόψει και την καλημέρα... Δε μπορείς να φανταστείς πόσες φορές τον έχω προσβάλει, πόσες φορές τον έδιωξα, τι έκανα.. Έλα, όμως, που είναι κλινική περίπτωση! Για τέτοιους, αρμόδια δεν είμαι εγώ, αλλά ο θεράπων ιατρός τους!

Senior Member
    εγω σας κερναω ενα παπουλακο τωρα που βραδιασε πιο νωρις θα σας επεφτε βαρυς.

Senior Member
    Για λίγο έλειψα κ εσείς γεμίσατε 5 σελίδες?

Τζινα να πηγαίνουμε μαζί τα σκυλιά μας βόλτα μπας κ χτυπήσουμε κ τίποτα η δικία μου είναι κυνηγόσκυλο οπότε όλο κ κάποιο τριγωνάκι θα μας ξετρυπώσει:lol::lol:

Το Elaki μ΄ αγαπάει γι΄αυτό με σκέφτεται :love:

Ava επειδή ποτέ δεν είναι αργά κ δεν θέλω στα γεράματα να χορεύεις κάπως έτσι:
    http://www.youtube.com/watch?v=eg0pIkUCeUU