Results 16,681 to 16,695 of 38289
Thread: ΧΡΩΜΑ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΟΥΝΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ
-
06-03-2012, 20:28 #16681
Originally posted by eleni198621
μιλαω με τον πρωην στο φβ τωρα μας θυμηθηκε που του σφυριξαν τη νεα εμφανιση
Να του ψήσεις το ψάρι στο χείλι
:wink1::wink1::wink1:
- 06-03-2012, 20:28 #16682
Λίλα πολύ έξαλλος ο παππούς με το μωβ τάνκα! Φαντάζεσαι να τον έχεις παππού; Τι παραμύθια να σου πει αυτός; Το πολύ πολύ να σου πει ποιό τάνγκα θα σου πηγαίνει όταν μεγαλώσεις!:lol:
06-03-2012, 20:29 #16683
Αβουλινι μου προεδραρα μου οσο υψος σου λειπει τοση σοφια εχεις!
Ολες οι σχεσεις στηριζονται στις αμοιβαιες υποχωρησεις.Εδω ειμαστε αρκετα ατομα κ ειναι φυσικο ολοι να μην ταιριαζουν με ολους.Αυτο δεν σημαινει οτι ο καθενας μπορει να προσβαλει τον αλλον.Σε καποιους δεν αρεσουν καποια πραγματα.Σε καποιους αλλους δεν αρεσουν αυτα που αρεσουν σε μας.Παντα πρεπει να υπαρχει κριτικη αρκει να ειναι καλοπροαιρετη κ οχι καποιοι να εχουν συνεχεια προβλημα με ολους.Εχω δηλωσει κουραστικα επανειλλημενα οτι δεν μου αρεσουν τα σκυλοκαταγωγικα τραγουδια.Εχω συχνα πυκνα τις μαυρες μου.Τι παει να πει αυτο?Οτι θα σταματησουν τη διασκεδαση τους καποιοι για να μην χαλαστει ο ενας?Οτι ολο το τοπικ θα ασχολειται συνεχεια μαζι μου?Ειμαστε ομαδα.Να βοηθα ο καθενας τον αλλο οσο κ οταν μπορει.Εδω μαλιστα δεν ειναι η απροσωπη ανωνυμη σχεση που υπαρχει σε αλλα φορουμ.Εχουμε γνωριστει,εχουμε κανει φιλιες ζωης κ επεται συνεχεια. Μονιμος αρχηγος,προεδρος ιδιοκτητης κ διαχειριστης του τοπικ ειναι η σε ολους αγαπημενη Ναταλια.Ενας εξαιρετος ανθρωπος,με γλυκα ξεχωριστη,γνωστης κ βοηθος καθε ψυχης που εχει την αναγκη της.Μονιμοι κατοικοι του φορουμ του φορουμ κ ψυχες του αυτη την εποχη τουλαχιστον ειναι η Αβα,ηΤζινα,η Ελι.Ολα κοριτσια με σπουδες,γλωσσες αλλα αυτα δε μετρανε.Μεγαλες καρδιες!Να σε κανουν να γελασεις,να σε συμβουλεψουν στο προβλημα σου,να σου συμπαρασταθουν γενικα.Κ φυσικα περνανε κ αυτες τις δυσκολιες τους κ οικονομικες κ οτι αλλο.Απο τις τρεις τους ομως ξεχωριζω την Τζινα γιατι εχει τα μεγαλυτερα προβληματα απο ολες μας.Ειναι ανεργη,ανασφαλιστη πια κ εχει κ το προβλημα υγειας που την ταλαιπωρει κ εξ'αιτιας του δεν μπορει να βρει κ ευκολα δουλεια.Η Τζινα ειναι ενα ευφυεστατο,ετοιμολογο πλασμα που δεν χανει ποτε την αισιοδοξια του.Που μας κανει να γελαμε συνεχεια,που αγαπαει τη ζωη!Τη θαυμαζω κ τη ζηλευω.
Θα μπορουσα να γραψω πολλα αλλα πρεπει να κανω μηλο κομποστα κ μετα θα παω σινεμα.Θα μπω μεταμεσονυχτια για να παρω τα κλειδια ως συνηθως.Πραγματικα συγνωμη αν σας κουρασα αλλα ηταν καταθεση ψυχης γιατι αυτο το τοπικ ειναι σαν οικογενεια πια για μενα.Κ ας με κουραζει καποιες φορες που ειναι σαν τσατ με τα ανουσια,το αγαπαω.Αγαπαω τους ανθρωπους του γιατι ειναι φιλοι κ διπλα μου καθημερινα.
06-03-2012, 20:30 #16684
Όλες γίνατε φίλες κ εμένα στην απέξω? Θα το πω στη μαμά μου ότι δεν με παίζεται :fake sniffle:
06-03-2012, 20:31 #16685
ο δικος μου ειναι χειροτερος τζινα ειναι ερωτευμενος με τη γειτονισσα
06-03-2012, 20:31 #16686
Καλό βράδυ μοναδική! Καλωσόρισες αργοπορημένη σοκολατίτσα μας!
06-03-2012, 20:32 #16687
Μαρία καλό βράδυ και καλή ξεκούραση. Και μην ξεχνάς ένα παντελόνι στο πάτωμα την ημέρα το γιατρό τον κάνει πέρα!:lol::lol:
06-03-2012, 20:34 #16688
Originally posted by Eli
Καλό βράδυ μοναδική! Καλωσόρισες αργοπορημένη σοκολατίτσα μας!
zoumpa δεν έχει σήμερα?
06-03-2012, 20:35 #16689
Originally posted by Γλαύκη
Αβουλινι μου προεδραρα μου οσο υψος σου λειπει τοση σοφια εχεις!Ολες οι σχεσεις στηριζονται στις αμοιβαιες υποχωρησεις.Εδω ειμαστε αρκετα ατομα κ ειναι φυσικο ολοι να μην ταιριαζουν με ολους.Αυτο δεν σημαινει οτι ο καθενας μπορει να προσβαλει τον αλλον.Σε καποιους δεν αρεσουν καποια πραγματα.Σε καποιους αλλους δεν αρεσουν αυτα που αρεσουν σε μας.Παντα πρεπει να υπαρχει κριτικη αρκει να ειναι καλοπροαιρετη κ οχι καποιοι να εχουν συνεχεια προβλημα με ολους.Εχω δηλωσει κουραστικα επανειλλημενα οτι δεν μου αρεσουν τα σκυλοκαταγωγικα τραγουδια.Εχω συχνα πυκνα τις μαυρες μου.Τι παει να πει αυτο?Οτι θα σταματησουν τη διασκεδαση τους καποιοι για να μην χαλαστει ο ενας?Οτι ολο το τοπικ θα ασχολειται συνεχεια μαζι μου?Ειμαστε ομαδα.Να βοηθα ο καθενας τον αλλο οσο κ οταν μπορει.Εδω μαλιστα δεν ειναι η απροσωπη ανωνυμη σχεση που υπαρχει σε αλλα φορουμ.Εχουμε γνωριστει,εχουμε κανει φιλιες ζωης κ επεται συνεχεια. Μονιμος αρχηγος,προεδρος ιδιοκτητης κ διαχειριστης του τοπικ ειναι η σε ολους αγαπημενη Ναταλια.Ενας εξαιρετος ανθρωπος,με γλυκα ξεχωριστη,γνωστης κ βοηθος καθε ψυχης που εχει την αναγκη της.Μονιμοι κατοικοι του φορουμ του φορουμ κ ψυχες του αυτη την εποχη τουλαχιστον ειναι η Αβα,ηΤζινα,η Ελι.Ολα κοριτσια με σπουδες,γλωσσες αλλα αυτα δε μετρανε.Μεγαλες καρδιες!Να σε κανουν να γελασεις,να σε συμβουλεψουν στο προβλημα σου,να σου συμπαρασταθουν γενικα.Κ φυσικα περνανε κ αυτες τις δυσκολιες τους κ οικονομικες κ οτι αλλο.Απο τις τρεις τους ομως ξεχωριζω την Τζινα γιατι εχει τα μεγαλυτερα προβληματα απο ολες μας.Ειναι ανεργη,ανασφαλιστη πια κ εχει κ το προβλημα υγειας που την ταλαιπωρει κ εξ'αιτιας του δεν μπορει να βρει κ ευκολα δουλεια.Η Τζινα ειναι ενα ευφυεστατο,ετοιμολογο πλασμα που δεν χανει ποτε την αισιοδοξια του.Που μας κανει να γελαμε συνεχεια,που αγαπαει τη ζωη!Τη θαυμαζω κ τη ζηλευω.
Θα μπορουσα να γραψω πολλα αλλα πρεπει να κανω μηλο κομποστα κ μετα θα παω σινεμα.Θα μπω μεταμεσονυχτια για να παρω τα κλειδια ως συνηθως.Πραγματικα συγνωμη αν σας κουρασα αλλα ηταν καταθεση ψυχης γιατι αυτο το τοπικ ειναι σαν οικογενεια πια για μενα.Κ ας με κουραζει καποιες φορες που ειναι σαν τσατ με τα ανουσια,το αγαπαω.Αγαπαω τους ανθρωπους του γιατι ειναι φιλοι κ διπλα μου καθημερινα.
06-03-2012, 20:35 #16690
Περιμένω το παρεάκι για ταινιάκι, από την ταινιοθήκη μου (δε θα ξοδευόμαστε καθημερινά)..
Έχω δύο στο μυαλό μου:
http://www.youtube.com/watch?v=D3tITlpD6bE
και
http://www.youtube.com/watch?v=yD7KTyW3GsU
Τείνω προς την πρώτη... Εσείς τι λέτε;
06-03-2012, 20:35 #16691
Γλαύκη μου εκεί που διάβαζα και με είχες συνεπάρει με την κατάθεση ψυχής σου μπήκε η κομπόστα στην μέση και έχασα τον ειρμό μου :lol:
06-03-2012, 20:37 #16692
κοιτα ρε αβα και τιποτα σε κωμωδια ενα αισθηματικο εστω ενα κοινωνικο βρε αδερφε.ολο θριλερ θριλερ θριλερ το βαρεθηκα
06-03-2012, 20:37 #16693
τι εχει μαρη eli η κομποστα μηλο?
06-03-2012, 20:38 #16694
Ava προτείνω τη παρακάτω ταινία απλά κ μόνο από τον τίτλο
http://www.youtube.com/watch?v=iwhOU...eature=related
06-03-2012, 20:41 #16695
Ελι την εβαλα την κομποστα!Επρεπε να καταθεσω κ την κομποστα γιατι ειχαν αρχισει να με παιρνουν τα ζουμια κ.....
Εργασιακός εκφοβισμός και κακοποίηση
30-07-2025, 09:56 in Κακοποίηση