ΧΡΩΜΑ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΟΥΝΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ - Page 1123
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 1123 of 2553 FirstFirst ... 1236231023107311131121112211231124112511331173122316232123 ... LastLast
Results 16,831 to 16,845 of 38289
    Senior Member
    Λούζεται η αγάπη μου στο λουτροκαμπινέ! Που είσαι μαρή σοκολατίτσα; Και η ʼβα πάλι νουγκατίνες τρώει; Ελάτε να μαζευτούμε καλέ κορίτσια γιατί έχουμε και το Χουζούρη σήμερα με κακή διάθεση! Εγώ και να θέλω να πέσω ψυχολογικά δεν μπορώ! Όση ώρα σας γράφω το καλικαντζαράκι έχει πάρει ένα παιχνίδι του και κ@λοχτυπιέται μόνο του σε όλο το σπίτι, επειδή δεν της δίνω σημασία τρέχει μόνη της δεξιά κι αριστερά σαν την τρελή, σιγά μην κάτσει να σκάσει!

Senior Member
    επεστεψα και εγω μονοφθαλμη.εριξα σταγονες στο λαβωμενο απο νερατζι ματι μου και γυρισα.

Senior Member
    τζινα ο δικος μου χτες που ημασταν μονη και δεν του εδινα σημασια εκανε οτι θελει εμετο για να μου τραβηξει την προσοχη

Senior Member
    Αλλάζουνε Εντός Μου,Τα Σύνορα Όλου Του Κόσμου
    γειά σας κοριτσάκια!!!γραφω σαν ανάπηρο με ένα δάχτυλο καθώς έχω βάψει τα νύχια του αριστερού χεριού και περιμένω να στεγνώσει για να πάρει σειρά και το δεξί Γιωτούλα έλα να ανεβαίνουμε κορίτσι μου!Μακγιωτ και εσύ,σκέψου πόσο θεά είσαι και χαμογέλασε στον εαυτό σου!!!Λοιπόν μόλις γυρίσω σπιτάκι μου λέω να πάω να βάψω -επιτέλους - τα μαλλάκια μου,το απέφευγα τόσους μήνες γιατί με την τριχόπτωση είχα φρικάρει και δεν ήθελα να τα καταπονίσω και άλλο ,αλλά τώρα τα μαλλιά που χάνω είναι μέσα σε φυσιολογικά όρια και έχω μπροστά μου το εξής μεγάλο ερώτημα,τι χρώμα να τα κάνω οεο????Να κάνω μελιές και ξανθές αντάυγιες???να τα κάνω σκούρα σαν το φυσικό μου???να τα κάνω μονόχρωμα ξανθά? (αν και δεν νομίζω να μπορέσω να τα κάνω κατευθείαν πολύ ξανθά) βοηθάτε ωρέ κορίτσια πέστε καμία γνώμη,ρίξτε και μια ματιά στις φώτο στο φβ να δείτε πως ήταν το παρελθόν και περιμένω τα αποτελέσματα της ψηφοφορίας σας :lol::lol::lol:

Senior Member
    δεν προλαβαίνω να ψηφίσω τώρα Αγγελουδάκι μου γιατί πάω να ζουμπιαστώ! :lol:
    Θα τα πούμε το βράδυ! Γιωτάκι κράτα γερά!

Φιλιά σε όλες σας τσούπρες!!!

Senior Member
    ιωαννα εμενα μου αρεσεις σε μια φωτο που τα εχεις πιασμενα κοτσιδα στο πλαι και φορας μωβ

Senior Member
    Κορίτσια ήηηηηηηηηηηρθα!!!

Λούστηκα μπανιαρίστηκα,έφαγα, βγήκα βόλτα με τη σκυλίτσα κ ήρθα!
    Ο αρχηγός που είναι?
    Τζίνα τι το θέλεις το καρότσι με τις ποσότητες που κουβαλάς? Αφου μια ντομάτα κ ένα μαρούλι τη βδομάδα τρώς!

monahoiot σε ποια περιοχή βρήκες τη προσφορά? Θέλω κ εγώ μια προσφορά καθώς είμαι άνεργη κ δεν μπορώ να δώσω 40 κ 50? το μήνα!

Elaki σου το έχω ξαναπεί πως κ εγώ προσπαθώ πλέον να δω τη διατροφή σαν τρόπο ζωής, πως έτσι πρέπει να τρώω στο υπόλοιπο της ζωής μου κ όχι να κάνω για κάποιο χρονικό διάστημα δίαιατα κ μετά να επανέλθω "στο πρότερο έντιμο βίο":lol::lol::lol: δηλ γλυκά κ junk food, τώρα όσον αφορά τη γυμναστική σιγά σιγά, βήμα βήμα όπως λέει κ η Τζίνα για αρχή περπατάω!

Senior Member
    Ζουμπανίσουυυυυυυυυυυυυυυ υυυυυ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Senior Member
    καλως την φρεσκια φρεσκια ελενα

Senior Member
    Σχετικά με αυτά που είπε η Eli για την καλή διάθεση στη γυμναστική ξέρω ότι όταν γυμναζόμαστε απελευθερώνεται η ενδορφίνη στον εγκέφαλό μας και αυτό είναι που μας κάνει να νοιώθουμε ευεξία και χαρά μετά τη γυμναστική. Πολλές φορές πήγαινα στο γυμναστήριο στις 8 το βράδυ, ενώ είχα ξυπνήσει από τις 6 το πρωί και ήμουνα στη δουλειά όλη μέρα και σερνόμουνα από την κούραση μέχρι να πάω στο γυμναστήριο. Μόλις ξεκινούσα τη γυμναστική μετά από λίγο άρχιζε να μου φεύγει η κούραση και τελειώνοντας το πρόγραμμα ένοιωθα τόσο ανάλαφρη σα να είχα μόλις ξυπνήσει! Είχα συνηθίσει να νοιώθω χαρά και ευεξία όταν έφευγα από το γυμναστήριο και κάποιες φορές που έτυχε να με πιάσει υπογλυκαιμία και να έχω πρώτα το σύμπτωμα της μελαγχολίας και αργότερα το κλασικό τρέμουλο, το καταλάβαινα αμέσως γιατί έλεγα δεν γίνεται μετά τη γυμναστική να νοιώθω μελαγχολία κι έτσι έτρωγα ζάχαρη!

Senior Member
    Originally posted by eleni198621
    καλως την φρεσκια φρεσκια ελενα
    δεν πιστεύω να έβαλες τον πρωην φώτο κ να το έχασα πάλι!

Senior Member
    Ιωάννα εμένα μου αρέσουν τα μαλλιά σου ξανθά, όχι πολύ, αυτό το ελαφρώς ξανθό που έχεις στην πρώτη φωτογραφία σου στο "το τώρα, το πριν και το...άγνωστο" χιχιχι πλάκα έχει ο τίτλος.

Senior Member
    οχι ελενα δεν τον εβαλα.εσυ φατσοβιβλιο δεν εχεις?

Senior Member
    Αλλάζουνε Εντός Μου,Τα Σύνορα Όλου Του Κόσμου
    Originally posted by ΤΖΙΝΑ
    Ιωάννα εμένα μου αρέσουν τα μαλλιά σου ξανθά, όχι πολύ, αυτό το ελαφρώς ξανθό που έχεις στην πρώτη φωτογραφία σου στο "το τώρα, το πριν και το...άγνωστο" χιχιχι πλάκα έχει ο τίτλος.

τζινάκι μου ήταν έμπνευση της στιγμής ο τίτλος,περιλαμβάνει το παρελθόν των τελευταίων 8 χρόνων,το σήμερα,την στιγμή που το έφτιαχνα και φυσικά το άγνωστο μέλλον που αποδείχτηκε και το καλύτερο