ΧΡΩΜΑ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΟΥΝΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ - Page 1124
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 1124 of 2553 FirstFirst ... 1246241024107411141122112311241125112611341174122416242124 ... LastLast
Results 16,846 to 16,860 of 38289
    Senior Member
    Σοκολατίτσα εκτός του ότι τρώω περισσότερο από μία ντομάτα την εβδομάδα :lol: κουβαλάω και τα λαχανικά για τη σαλάτα που φτιάχνω στη μητέρα μου δύο φορές την εβδομάδα. Κάθομαι που κάθομαι ας κάνω και κάτι χρήσιμο!
    Οι φράουλες μου αρέσουν πολύ να τις τρώω μαζί με ζάχαρη, που δεν το κάνω φυσικά και τις τρώω σκέτες γκρρρ. Πριν λίγο όμως που με έπιασε υπογλυκαιμία (μάλλον φταίνε τα πολλά πέρα δώθε στη μαμά σήμερα) έπλυνα γρήγορα γρήγορα 4 μεγάλες φράουλες και τους έβαλα 1 κουταλιά ζάχαρη και τις τρώω τώρα. Δε φταίω εγώ, είναι θέμα επιβίωσης!:lol:

Senior Member
    http://www.youtube.com/watch?v=hCW7TVj9wt8

Γεια σας, κοριτσάκια μου! Επιτέλους, ήρθα κοντά σας!
    Δεν ξέρω ποιος με έφτυσε, ποιος με καταράστηκε, πάντως στη δουλειά πάνε όλα από το κακό στο χειρότερο.. Προσπαθώ το δόλιο να τα προλάβω όλα, αλλά σήμερα παραπάει! Από τις οκτώ το πρωί σταμάτησα πριν από καμιά ώρα, non stop! Το παρόν κατεδαφίζεται, λοιπόν, πωλούνται και τα υλικά, έχουμε και ανάγκες να καλύψουμε και είναι και πεπαλαιωμένα, βεβαίως, βεβαίως!
    Πάντως από διάθεση με παραδέχομαι! Τώρα, που έπαθα κρίση μετριοφροσύνης... :bigsmile: Μπορεί να είμαι ράκος, αλλά το πνεύμα είναι προθυμότατο! Η σαρξ λιγάκι ασθενής, αλλά θα την ξεκουράσουμε κι αυτήν!

Senior Member
    Originally posted by eleni198621
    ιωαννα εμενα μου αρεσεις σε μια φωτο που τα εχεις πιασμενα κοτσιδα στο πλαι και φορας μωβ
    Σε ποιό φάκελο φωτογραφιών είναι αυτή η φωτογραφία της Ιωάννας και δεν τη βρίσκω;

Senior Member
    Έλα αρχηγέ μου που είσαι!!!!!!!!!!!!!

Θα σε ανεβάσουμε εμείς!

Senior Member
    σε αυτο το αλμπουμ που κοιταγες το τώρα ,το πρίν και το....άγνωστο.ειναι η 8η

Senior Member
    Σοκολατίτσα μου, από διάθεση είμαι πολύ καλά! Πώς τα περάσαμε σήμερα; Όλα καλά και χαρούμενα; Όλα φιλελεύθερα και ειρηνικά;

Senior Member
    Originally posted by Ava
    Σοκολατίτσα μου, από διάθεση είμαι πολύ καλά! Πώς τα περάσαμε σήμερα; Όλα καλά και χαρούμενα; Όλα φιλελεύθερα και ειρηνικά;
    Μην ανησυχείς σήμερα δεν το κάναμε νηπιαγωγείο :lol:

Senior Member
    Originally posted by eleni198621
    σε αυτο το αλμπουμ που κοιταγες το τώρα ,το πρίν και το....άγνωστο.ειναι η 8η
    Εντάξει, το είδα το μωβ μπλουζάκι αλλά έψαχνα και για κοτσίδα γιατί νομίζω ότι δεν έχει τα μαλλιά της κοτσίδα, έχει γύρει το κεφάλι της και φαίνεται έτσι.

Senior Member
    Originally posted by break
    Originally posted by Ava
    Μην ανησυχείς σήμερα δεν το κάναμε νηπιαγωγείο :lol:
    :lol: :lol: :lol: :lol:

Senior Member
    Ιωάννα εντελώς δημοκρατικά ξανθά να τα κάνεις τα μαλλιά σου!!:lol::lol:

Senior Member
    Όλα καλά, λοιπόν, χαίρομαι!
    Ξέχασα να σας πω για την ταινία που είδαμε τελικά χθες με το παρεάκι. Αυτός τη διάλεξε και ήταν καλή, είχε ωραία πλοκή. Πρόκειται για το http://www.youtube.com/watch?v=RS3sZ6tqx0Y
    Ήμουν χαρούμενη, έτρωγα τα αμυγδαλωτά μου, είχα βέβαια και μία απροσδιόριστη ανησυχία, λες και ήξερα τι θα αντιμετωπίσω σήμερα.. Περάσαμε καλά με την ταινία και κοιμήθηκα πολύ όμορφα.. Μόνο που ήθελα κι άλλο. Το Σάββατο το πρωί θα γίνει χαμός! Θα με σηκώσουν με γερανό, το δηλώνω από τώρα! ʼλλες δύο μέρες στα σ%#%τά και μετά απόλαυση, ύπνος και καθησιό. Θα μου πείτε, αυτά μας τα ξανάπες και σε βλέπουμε κάτι Σάββατα να σερφάρεις από το χάραμα.. Αυτή τη φορά νομίζω πως θα τα δώσω όλα στον ύπνο! :smilegrin:

Senior Member
    Και εγώ ξανθό ψηφίζω για Ιωάννα, άντε ίσως μελί ανοιχτό!
    Μπρεϊκάκι , στο Περιστέρι είναι η προσφορά, ψήνεσαι?
    Τζινάκο μου, το γεγονός ότι παρόλο που ζεις με τη δυσκολία των υπογλυκαιμιών στη ζωή σου, δεν χάνεις το χαμόγελό σου, το γέλιο σου, το κέφι και τη δύναμή σου, με κάνει να σε έχω παράδειγμα προς μίμηση, σε φιλώ!
    Ελάκι, γερά γερά με τσαμπουκά, φύγανε οι εξτρα πόντοι, θα κυριαρχήσεις και στα κιλά, το πιστεύεις ,το πιστεύουμε και θα γίνει!

Senior Member
    σε λιγο θα γινει η αναρτηση φωτο.ευχαριστω.

Senior Member
    Την έχω δει αυτήν την ταινία ʼβα και είναι όντως ωραία. Πάλι καλά γιατί έτσι που δεν μπορούσες να αποφασίσεις ποιά ταινία να δείτε εχθές, νόμιζα ότι στο τέλος θα βλέπατε τις ειδήσεις! Όσο για τον ύπνο του Σαββάτου χλωμό το βλέπω γιατί όλο και κάποια σκόνη θα δεις και θα σηκωθείς αξημέρωτα να την καθαρίσεις!

Senior Member
    Originally posted by monahoiotΜπρεϊκάκι , στο Περιστέρι είναι η προσφορά, ψήνεσαι?
    Περιστέρι ε? Νόμιζα πως είναι κοντά στο σπίτι σου