ΧΡΩΜΑ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΟΥΝΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ - Page 1147
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 1147 of 2553 FirstFirst ... 1476471047109711371145114611471148114911571197124716472147 ... LastLast
Results 17,191 to 17,205 of 38289
    Senior Member
    Αλινακι χρονια σου πολλα κ οτι επιθυμεις !Υγεια, οικονομικοεπαγγελματικη αποκατασταση,συναισθηματι� �η σταθεροτητα κ ευτυχισμενες οικογενειακες στιγμες σου ευχομαι!

Senior Member
    Γιώτα μου, στις υπηρεσίες σας!
    Στην περίπτωση που οι μαθητές σου βγάλουν το λάδι, έχω ένα βλέμμα, ειδικό για άτακτα παιδιά! Τιθασεύει και λιοντάρι!
    Γιατί δε μπορώ να το εφαρμόσω στους ενήλικες και τους αφήνω μα με πιλατεύουν, είναι ακόμη και για μένα μυστήριο..
    Πάντως για τα κακομαθημένα το έχω στα σίγουρα και το θέτω στη διάθεσή σου.. Θα παραδίδουμε μαζί και ας τολμήσουν να κουνηθούν!

Senior Member
    Γιωτάκι μόλις άκουσα στην τηλεόραση ότι ένα παιδάκι έτρωγε πολλά καρότα και έγινε ολόκληρο πορτοκαλί γιατί ο οργανισμός του δεν είχε ένα ένζυμο που χρειάζεται για να μεταβολίσει την καροτίνη! Τώρα του δίνουν φάρμακα για να επανέλθει στο φυσιολογικό ανθρώπινο χρώμα! Βρε συ με τόσα καρότα που τρως πετάξου μέχρι τον καθρέφτη να κοιταχτείς, τι χρώμα είσαι; :lol: :lol:

Senior Member
    Originally posted by Ava
    Στην περίπτωση που οι μαθητές σου βγάλουν το λάδι, έχω ένα βλέμμα, ειδικό για άτακτα παιδιά! Τιθασεύει και λιοντάρι!
    ʼβα η θηριοδαμάστρια!! Γουστάρωωωωω! :lol:

Senior Member
    Ίδρωσα, αλλά ορίστε το περίφημο βλέμμα...
    Τολμάει να κουνηθεί κανείς; Μήπως εσύ, Τζίνα μου;

Senior Member
    Το Γιωτάκι καλά θα κάνει να αποφεύγει τον ήλιο, αν βγει κάποτε... Η καροτίνη ενισχύει το μαύρισμα. Δε θέλω να σκεφτώ πόσο πάρα πολύ θα μαυρίσει!

Senior Member
    Πάγωσα με το βλέμμα σου ʼβα, ούτε την ουρά μου δεν μπορώ να κουνήσω! :lol:

Senior Member
    Αλίνα μου, χρόνια σου πολλά και καλά!
    Όσα ονειρεύεσαι, ας γίνουν πραγματικότητα!

Senior Member
    Originally posted by ΤΖΙΝΑ
    Πάγωσα με το βλέμμα σου ʼβα, ούτε την ουρά μου δεν μπορώ να κουνήσω! :lol:
    Έεετσι μπράβο....

Θα είχε πλάκα να το έβλεπες κάποια στιγμή ζωντανά! Αλλά λιγάκι δύσκολο, γιατί πρέπει να συμβούν δύο πράγματα ταυτόχρονα: Να είμαστε δίπλα δίπλα και να εμφανιστεί ένα σκασμένο μπροστά μας, που θα μας ενοχλήσει πραγματικά! Όσοι γνωρίζουν τι ήπιο βλέμμα έχω συνήθως, δυσκολεύονται να αναγνωρίσουν αυτή μου τη μεταμόρφωση!

Senior Member
    Καλέ μη φοβάστε δε θα γίνω πορτοκαλί ,μετά το χουνερι που έπαθα δε θα ξαναμπεί καρότο στο σπίτι μου!!!!! Το χρωματάκι μου είναι το εκρού του νεκρού κ όσο κ αν κάτσω στον ήλιο μόνο καίγομαι κ δε μαυρίζω!!!!!

Senior Member
    Ναπιασω κ τον υπολοιπο Αβουλινοκοσμο τωρα!Κεφακια βλεπω σημερα τσουπρες μου!Πολυ χαιρομαι!Η γνωστη πλεον τριαδα μαλλον γινεται τετραδα μετα τον ερχομο της Λιλας!Λιλακο θελω να δω τον αδελφο που ειναι στο Αμερικα!Πρωτα ομως θελωτο νερατζακι.....Τρεχουν τα σαλια μου!ΗΜοναδικη κανει κεικ!
    Η αληθεια ειναι οτι τωρα που εχω τη γιαγια στο σπιτι υπαρχουν ταχα γι'αυτη μπισκοτα,κρουασαν,κεικ,σοκ� �φρετες,γλυκα κ τα τρωω εγω!
    Ευτυχως Τζινακο που εχει γινει παραληπτης των κιλων η μαμα γιατι σε λιγο θα πρεπει να τρωω στο πιατο που εβαλε η Λιλα!
    Ελακι με γεια το μαλλι!κ παλι διαπρεψαμε μαγειρικα βλεπω!
    Γλυκια μου Μακ αντε με το καλο στο νεο σχολειο μην δουμε κ εκει το δυναμικο του γιατι με το χλιμιτζουρα στο αλλο σχολειο....Κ μη λες για εκδρομες!Το αδυνατο στοιχειο μου.Τρελλαινομαι !3τος χρονος που δεν θα παω πουθενα!Αν δεν κανω φετος διακοπες στο Ριο(οχι Ντετζανειρο)με κοβω Λιλα να σου ερχομαι στο χωριο.
    Τζινακι μου εσενα τι να σου πω?Κουραγιο κοριτσι μου.Θα ερθουν κ καλυερες μερες!Σε θαυμαζω ακομη περισσοτερο που οχι μονο δεν χανεις το γελιο σου αλλα το μεταδιδεις κ σ'εμας!

Senior Member
    Μπα, αν σου αρέσουν τα καρότα, κάποια στιγμή θα τα φας πάλι.. ʼκου που σου λέω! Είχα φάει ένα κουτί λουκουμάδες και όλο το βράδυ στριφογύριζα από εφιάλτες. Ορκίστηκα ότι δεν θα ξαναφάω λουκουμάδες, τόσο τους είχα σιχαθεί! Για ρώτα με τώρα!

Senior Member
    Γιωτακι μου με μετρο ,με μετρο!Ολα με μετρο.....κανει κ ωραια επιδερμιδα!

Senior Member
    Τώρα που το λέτε θυμήθηκα ότι μια φίλη με ρώτησε χθες αν έβαψα το μαλλί γιατί καροτίζει !!!!! Λέτε να χτύπησε εκεί?Αβάκι εγώ δεν ξανατρώω που να με πληρώνουν!!!!!

Senior Member
    Τώρα αυτό τι μας το κοτσάρισες; Για να κάνουμε όρεξη;
    Το Γιωτάκι, προς το παρόν, δεν τα θέλει τα καρότα.. κόντεψε να γίνει πορτοκαλί.. :grind:
    Εμείς, πάλι, δεν θα τρελαθούμε κιόλας..
    Βάλε κάτι να πάρουμε μάτι!