ΧΡΩΜΑ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΟΥΝΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ - Page 1158
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 1158 of 2553 FirstFirst ... 1586581058110811481156115711581159116011681208125816582158 ... LastLast
Results 17,356 to 17,370 of 38289
    Senior Member
    Αυτός είναι ο ακατανόμαστος! Είναι μηχανικός κι αυτός σαν και σένα Eli.

Senior Member
    Εδώ είμαστε μαζί με την μητέρα μου. Δεν είναι τόσο κοντή, κάθεται στο τραπέζι πίσω της!

Senior Member
    Τζινάκο ψηλό το παλικάρι και μελανούρι χιχιχιχι. Αλλά τι να το κάνεις....
    Εσύ πάντως κούκλα μου μία θεά! Ειδικά στην πρώτη φωτογραφία με στυλ ala Lisa Stanfield! http://www.youtube.com/watch?v=nH8wfxnWOp8

Senior Member
    H μανούλα σου εκτός από ωραία φαίνεται ότι είναι μεγάλο νούμερο! Το λαμέ της εποχής άλλο πράμα βρε παιδί μου! :lol:

Senior Member
    Έχω τα μαλλιά μου με ζελέ κολλημένα πίσω. Καλά βρε Eli τι έμπνευση κι αυτή; Lisa Stanfield!:lol:

Senior Member
    Originally posted by ΤΖΙΝΑ
    Έχω τα μαλλιά μου με ζελέ κολλημένα πίσω. Καλά βρε Eli τι έμπνευση κι αυτή; Lisa Stanfield!:lol:
    Ε μααααα όχι πες μου τώρα δεν μοιάζετε!!;;;;

Senior Member
    Έχω αδυναμία στους ψηλούς γι'αυτό την πατάω μάλλον! Είναι ψηλά το μυαλό τους και το βολοδέρνει ο αέρας! Πως να γιορταστεί Χριστούγεννο χωρίς λαμέ;:lol:

Senior Member
    Δεν φαίνεται στη φωτογραφία γιατί είναι μαύρα τα ρούχα μου. Φοράω ένα πάρα πολύ κοντό μίνι με 70 denier καλσόν φυσικά και τρέμει η ψυχή μου μήπως σκιστεί και φανεί το χαλαρό πόδι μου από μέσα!!:lol:

Senior Member
    Είστε ομορφόσογο πάντως Τζίνα μου αυτό σας το αναγνωρίζω , μοντελάκια όλες και αδερφή και μαμά και εσύ!

Senior Member
    Τζινάκι είσαι πολύ πολύ κούκλα!!!!! Για τους πρώην τι να πεις?Αφού είναι πρώην όλο και κάποιο κουσούρι θα έχουν!!!!!

Senior Member
    ΜακΓιώτα να την πάρεις την προσφορά για το γυμναστήριο.Με τον καιρό θα σου αρέσει,θα δεις!!!!!

Senior Member
    Τζινάκο, ήσουν και είσαι κουκλάκι ζωγραφιστό και δεν μαμιέται η χαλάρωση, ας είν' καλά τα den και η αγάπη που θα λάβεις από τον αγαπημένο που βρίσκεται στο δρόμο και δεν τον νοιάζουν τα "παράσημα", γιατί για μένα αυτές οι ατέλειες στο σώμα μας, δλδ. χαλάρωση, ραγάδες, ράμματα είναι ΠΑΡΑΣΗΜΑ και δείχνουν την πορεία μας και ότι ζοριστήκαμε και ότι ξεπεράσαμε τους σκόπελους και είμαστε εδώ , ζωντανοί, στη σκηνή, σαν ροκ συγκρότημα!

Senior Member
    Αυτή η φωτογραφία είναι άσχετη με μακακοπρώην αλλά έχει πλάκα. Είμαι εγώ, η αδερφή μου και ο πολύχρονος πρώην δεσμός της (που είναι και πρώτος ξάδερφος του πρώην που σας έδειξα), έχουμε πάει εκδρομή και στήσαμε τη φωτογραφική μηχανή με χρονοκαθυστέρηση και τρέχαμε γρήγορα στους στύλους για να προλάβουμε να κάνουμε τους εκτελεσμένους! :lol: Εγώ είμαι στη μέση σταθερά μελαχρινή γιατί η αδερφή μου έως σήμερα έχει βάψει τα μαλλιά της σε όλα τα χρώματα της ίριδος! :lol:

Senior Member
    http://www.youtube.com/watch?v=GR8jOJZERhs

Ναιιιι!!!! Αρχίζει το Σαββατοκύριακο!!! Τι χαρά! Αυτή ήταν η εβδομάδα της προσωπικής μου κόλασης, του άγχους, της δυσκολίας.. Σήμερα πήρα βαθειά ανάσα και ξεκίνησα την τελευταία εργάσιμη μέρα της. Έκανα μια προσευχούλα και ανταπεξήλθα σε όλα τα δεινά, που ήξερα πως με περίμεναν, ανθρώπινα και μη.. Τα κατάφερα! Και έπεισα αυτούς που ήθελα να πείσω, και τους καυγάδες γλίτωσα, και δούλεψα τις εργατοώρες μου, όλα τα πρόλαβα! Βέβαια, τη Δευτέρα με περιμένει άλλο χάλι, αλλά ας μη το σκεφτόμαστε από τώρα.. Τώρα ξεκινούν τρεις μέρες χαράς!

Τζίνα μου, τι βλέπουν τα ματάκια μου; Καρακουκλάρα η μαμά; Δεν παίζεται γενικότερα; Να της το πεις!
    Όσο για τον ακατανόμαστο, να του πεις να αλλάξει γραβάτα.. Αν είναι να φοράει τέτοιες, καλύτερα ας μη φορέσει καθόλου.. Σόρρυ για την αυστηρή κριτική και μάλιστα από τη στιγμή που δε ζητάς τη γνώμη μου, αλλά με τη γραβάτα έχω ένα φετίχ, τη θέλω άψογη ή καθόλου! Μου αρέσει όμως το μουσάκι του...

Senior Member
    :lol: Πολύ γέλιο η φωτογραφία Τζίνα! Τρέχατε στα λιβάδια και κάνατε τρέλες; χαχαχαχαχα