ΧΡΩΜΑ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΟΥΝΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ - Page 1170
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 1170 of 2553 FirstFirst ... 1706701070112011601168116911701171117211801220127016702170 ... LastLast
Results 17,536 to 17,550 of 38289
    Senior Member
    Καλέ Λίλα στο γάμο να πάρεις κ τη Τζίνα,εκεί βρίσκεις τους καλύτερους γαμπρούς, λένε!!!!!

Senior Member
    Λίλα μην το βλέπεις έτσι γιατί είναι πολύς κόσμος μόνος του. Δεν είναι κακό. Μπορεί να είχες μία σχέση και να χώριζες την προηγούμενη του γάμου της συμμαθήτριάς σου! Τι θα έκανες; Δεν θα πήγαινες τότε μόνη σου; Μην ξεχνάς ότι τώρα είσαι πολύ πιο αδύνατη κι αν υπάρχει στο γάμο κόσμος που σε ξέρει θα ασχολείται με τη μεγάλη αλλαγή σου κι όχι με το αν είσαι μόνη σου.

Senior Member
    Originally posted by ΤΖΙΝΑ
    Αν κάνουμε σε σένα συνοικέσιο Λίλα σε εμάς ποιός θα κάνει; Εξάλλου βλέπεις να έχω κανέναν και να τον κρατάω για τον εαυτό μου; :lol:

Εσύ έχεις το λαλάγγι!!!
    Εμείς ούτε αυτό έχουμε!!!

Senior Member
    Σοκολατίτσα η Λίλα μιλάει για συνοικέσιο, για σύντροφο, για συνοδό που θα έχει και λαλάγγωμα μέσα, όχι για σκέτο λαλάγγωμα! :lol: Κι εγώ μόνη μου είμαι κι αν με καλέσουνε σε γάμο πάλι μόνη μου θα πάω. Τι να κάνω δηλαδή; Να πάρω το λαλάγγι του και να το πάω στο γάμο; :lol:

Senior Member
    Εγω στο γαμο μπουκαλα δεν παω.

Senior Member
    τέλειο το thai massage, η Ταϋλανδέζα με περιποιήθηκε, κώλωσε μόνο όταν είδε τις τομές στην κοιλιά από σληβ και χολή και δεν ακούμπησε εκεί, σε δυο βδομάδες το επόμενο και τελευταίο μασαζάκι, κλάψ..
    Βαριά τα βλέφαρα, καληνύχτα τσούπρες όμορφες!
    Υ.Σ. Τζινάκο, αυτό με τα μανιασμένα κύματα και τον ατάραχο πάτο το κρατάω ως πολύ καλή οπτική, έγραψες!

Senior Member
    Λίλα δε συμφωνώ μαζί σου αλλά σέβομαι την άποψή σου. Αν δεν νοιώθεις καλά καλύτερα να μην πας γιατί δεν θα περάσεις καλά και θα το καταλάβει και η συμμαθήτριά σου ότι δεν είσαι καλά και είναι κρίμα.

Senior Member
    Αχ μασαζακι.θελω και εγω.εχω καιρο για το γαμο οποτε ολο και καποιον θα βρω για να παω.ααα γαμους δεν χανω παιζονται τα καλυτερα παρατραγουδα.

Senior Member
    Γιώτα χαίρομαι που πέρασες καλά και ίσως είναι καλύτερα που δεν άσκησε πίεση η μασέζ εκεί που έχεις φρέσκο το χειρουργείο της χολής. Καλό σου βράδυ και καλή ξεκούραση. Φιλάκια.

Senior Member
    Γύρισα! Κοριτσάκια μου έφαγα δύο μερίδες γάμπαρη, αλλά μετ' εμποδίων αυτή τη φορά.. Με έπιασε αυτό που γίνεται συνήθως στο δακτύλιο, όπου σταμάτησα για αρκετή ώρα να τρώω και το μόνο που έκανα ήταν να πίνω και να καπνίζω. Μετά συνήλθα και άρχισα πάλι να τρώω και να τρώω και να τρώω, μέχρι που τα καθάρισα όλα! Ναι, είμαι περήφανη για τον εαυτό μου! Δε θα καταδεχόμουν να με βάλει κάτω μια γάμπαρη!
    Α! Τραγούδησα δυνατά και καθαρά και αυτό: http://www.youtube.com/watch?v=ZXCtKJQqYZs και με ρώτησαν αν είμαι τραγουδίστρια! Να το πάρω πάνω μου; Όχι.. Απλά είχα μεράκια..

Senior Member
    Originally posted by eleni198621
    Αχ μασαζακι.θελω και εγω.εχω καιρο για το γαμο οποτε ολο και καποιον θα βρω για να παω.ααα γαμους δεν χανω παιζονται τα καλυτερα παρατραγουδα.
    Κατά τα άλλα εμένα ξέρεις να λες τρελοτζίνα! :lol: Εσύ νομίζεις πας πίσω; :lol: Μία ωραία ιδέα είναι να την στήσεις μέσα σε ένα σούπερ μάρκετ και να κοιτάς τους άντρες όχι στο λαλάγγι τους αλλά στο καλάθι τους. Αυτός που είναι εργένης ξεχωρίζει από τα ψώνια που έχει μέσα στο καλάθι του. Όταν σταμπάρεις κάποιον συνεχίζεις με το αχ με συγχωρείτε ήταν τυχαίο αλά Βουγιουκλάκη στυλ και τα γνωστά. :lol:

Senior Member
    Originally posted by ΤΖΙΝΑ
    Σοκολατίτσα η Λίλα μιλάει για συνοικέσιο, για σύντροφο, για συνοδό που θα έχει και λαλάγγωμα μέσα, όχι για σκέτο λαλάγγωμα! :lol: Κι εγώ μόνη μου είμαι κι αν με καλέσουνε σε γάμο πάλι μόνη μου θα πάω. Τι να κάνω δηλαδή; Να πάρω το λαλάγγι του και να το πάω στο γάμο; :lol:

Φαντάζεσαι να το βάλεις να κάθεται στη διπλανή καρέκλα? :lol:

Ναι το κατάλαβα ότι θέλει σύντροφο κ όχι απλά ένα λαλάγγι!!!

Αλλά στην αναβροχιά καλό κ το χαλάζι :lol: :lol:

Αν κ εμένα σήμερα με πήρε τηλ το πρωην λαλάγγι κ είπε πως θέλει να βρεθούμε αλλά ρε κορίτσια δεν ξέρω δεν μπορώ να τον δω σκέτο λαλάγγι!!!!!!

Senior Member
    Χουζουρη καλό σου βράδυ ,χαίρομαι που ήταν ωραίο το μασάζ!!!!!Σίγουρα το απολαυσες!!!!!

Senior Member
    Θα στηθω εξω απο το βασιλοπουλο αυριο.αν δε βρω τιποτα τη δευτερα παω βεροπουλο.

Senior Member
    Τι λαλάγγια; Τι καλάθια; Τι άντρες; Τι έχασα βρε παιδιά; Μια γάμπαρη πήγα να φάω η κακομοίρα και έγινε της κακομοίρας! :lol: