ΧΡΩΜΑ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΟΥΝΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ - Page 1172
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 1172 of 2553 FirstFirst ... 1726721072112211621170117111721173117411821222127216722172 ... LastLast
Results 17,566 to 17,580 of 38289
    Senior Member
    Έλενα, συγνώμη που επεμβαίνω, αλλά σε κόβω σαν εμένα, δηλαδή χαλβά! Δεν είναι αυτά τα σπορ για σένα, κορίτσι μου, θέλουν απόφαση, σκληράδα, θέλουν κάτι που νομίζω πως δεν το έχεις...

Senior Member
    Θα με είχε κρατήσει ο Νταλάρας στην αγκαλιά του και θα το άφηνα έτσι; Μιλάω και για τη θεία και για σένα..
    Θα είχα κολλήσει εκεί, σα στρείδι..

Senior Member
    Να μου τραγουδάει στο αυτί, να με νανουρίζει, με αυτή τη θεική φωνή του.. Χώρια που τυχαίνει και είναι και κούκλος, ακόμη και τώρα!

Senior Member
    Αν δεν κανω λαθος τις γαριδες στις τις λενε γαμπαρες επειδη στα ιταλικα οι γαριδες λεγονται gaberetto.

Senior Member
    Μόλις έβγαλα το ροζ παντελονάκι μου και φόρεσα το νυχτικό μου. Από το μεσημέρι που βγαίνω για περπάτημα και μετά μένω με τα ρούχα μου μέσα στο σπίτι μέχρι το βράδυ, γιατί δεν θέλω να είμαι με το νυχτικό συνέχεια. Μου θυμίζει την ανεργία μου και εκνευρίζομαι.

Senior Member
    Παιδιά, αυτό το "τραγουδίστρια" δεν ήταν και τόσο τυχαίο..
    Δεν είμαι ψώνιο, απλά έτυχε να τραγουδήσω σε μία ταβέρνα, που κάναμε τρελό κέφι και είχαμε μεθύσει και έγινα για μια βραδυά τραγουδίστρια.. Τραγούδησα κανονικά, με ορχήστρα γύρω μου και με όλα τα σχετικά! Περάσαμε τέλεια και ο ιδιοκτήτης μου πρότεινε να τραγουδάω στο μαγαζί του επαγγελματικά, αν το επιθυμώ.. Δεν το επιθυμούσα και το τραγούδι που πρωτοείπα δεν το λες ακριβώς και κεφάτο.. http://www.youtube.com/watch?v=Dc4gx7Dy9jw
    Μετά συνέχισα με άλλα, βασικά ό,τι έβλεπα στο βιβλιαράκι, που ήταν μπροστά μου..

Senior Member
    Οταν εκανα ψυχοθεραπεια ο γιατρος μου ελεγε οταν σηκωνομαι απο το κρεβατι να φοραω ρουχα να μην μενω με το νυχτικο γιατι μονο οι αρρωστοι κυκλοφορουν ολη μερα με το νυχτικο.

Senior Member
    Originally posted by Ava
    Έλενα, συγνώμη που επεμβαίνω, αλλά σε κόβω σαν εμένα, δηλαδή χαλβά! Δεν είναι αυτά τα σπορ για σένα, κορίτσι μου, θέλουν απόφαση, σκληράδα, θέλουν κάτι που νομίζω πως δεν το έχεις...

Καλέ ελεύθερα, όμως πως με κατάλαβες?

Όταν ο άλλος θα με πάρει αγκαλιά θέλω η ψυχή μου να ηρεμεί κ μ΄αυτόν μόνο δεν ηρεμεί με το ψέμα που με είχε φλομώσει!!!

Αλλά ρε κορίτσια ήμουνα πολύ ερωτευμένη κ δεν έβλεπα τίποτα ή καλύτερα ήλπιζα πως θα αλλάξει!!!!!!!
    Ακόμα κ με τους γονείς μου είχα έρθει σε ρήξη κ τους είχα πει"αυτός είναι κ αμα σας αρέσει" κ εκείνοι για να μη με χάσουνε το αποδέχτηκαν ελπίζοντας κάποια μέρα πως θα δω.....κ πολύ καλά έκαναν γιατι εαν μου πηγαιναν κόντρα ίσως να είχα άλλη κατάληξη!

Senior Member
    Originally posted by eleni198621
    Αν δεν κανω λαθος τις γαριδες στις τις λενε γαμπαρες επειδη στα ιταλικα οι γαριδες λεγονται gaberetto.
    Έτσι είναι, η γαρίδα λέγεται gamberetto και οι πολλές γαρίδες gamberi γι'αυτό και το γάμπαρη.

Senior Member
    Τζίνα μου, εσύ μπορεί να νιώθεις άβολα που δουλεύεις για τον κο Ξαπλόπουλο, αλλά υπάρχουν και κάποιοι που σε ζηλεύουν.. Όχι πάντα, αλλά κατά στιγμές.. Σήμερα ήρθε ένα σίχαμα, που το φοβάμαι. Με το που ήρθε, κοίταξα την εικόνα που έχω μπροστά μου και είπα δώσε μου δύναμη να τον αντιμετωπίσω και ταυτόχρονα σκέφτηκα τι όμορφα θα ήταν να ήμουν κι εγώ υπάλληλος του Ξαπλόπουλου. Να μην αναγκάζομαι να μαλώνω, να φτύνω αίμα για φραγκοδίφραγκα, να χάνω τον ύπνο μου, να ζω μέσα στην αγωνία και την ανασφάλεια... Κάθε πλευρά έχει τα συν και τα μειον της..

Senior Member
    Ava κρυφό ταλέντο!!!!!!!:thumbup::thumbup::thumbup:

Senior Member
    Σοκολατίτσα μου, αρκεί να δει κανείς τη φατσούλα σου.. Καταλαβαίνει πόσο καλό παιδί είσαι!

Senior Member
    Αχ τι τοπικ ειμαστε εμεις.μες τη γλωσσομαθεια.

Senior Member
    κ μη ξεχνάς κάπως έτσι ξεκίνησαν σχεδόν όλοι οι τραγουδιστές!

Senior Member
    Τι μου κάνεις Αβα τώρα; Το σ'έστησαν σε μια γωνιά ήταν το αγαπημένο μου όταν ήμουν πολύ μικρή 7-8 χρονών και με συγκινούσε πολύ όταν το άκουγα. Έβαζα συνέχεια το δίσκο που είχε η μάνα μου και το άκουγα κι η μάνα μου απορούσε!!