ΧΡΩΜΑ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΟΥΝΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ - Page 122
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 122 of 2553 FirstFirst ... 22721121201211221231241321722226221122 ... LastLast
Results 1,816 to 1,830 of 38289
    Senior Member
    Originally posted by basia

επειδη θα ερθει απο λιγο μακρια το μπαρμπουνι προτεινω το city gate για ανευ παιδιων συνευρεση, τωρα αν ναταλια ειναι λιγο μακρια για σενα η δεν ξερεις που ειναι (διπλα στο σταθμο ΚΤΕΛ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ)το συζηταμε.
    Καλά,καλέ;Για ποιά με πέρασες;Το city gate δε γνωρίζω;Εδώ είμαι χορηγός σ'ένα του κομμάτι τόσο που το επισκέπτομαι κι αυτό
    (Αν κι ομολογώ πως το cosmos μου έχει κλέψει την καρδιά και την έχω τελευταία πολύ παραμελημένη την πολοπύλη...)
    Αλλά εκεί είναι σκοτεινή κατάθλιψη χωρίς θέα!Σαν συνάντηση-ξεπέτα μου κάνει!Θέλω κάτι πιο όμορφο,πιο ρομαντικό,σαν κι εμάς...
    ʼσε που δεν είναι να βάλουμε το μπαρμπούνι εκεί μέσα!Θα τα σηκώσει όλα!Νταλίκα θα θέλει να φύγει μετά για το σπίτι!
    Κατά κει σκέφτομαι πως μπορούμε να πάμε στο Μύλο,που είναι τουλάχιστον πιο γραφικός,αλλά πάλι εγώ τη θέλω τη θάλασσα μου...
    Δεν πίνω που δεν πίνω κρασί,δεν έχω που δεν έχω αγόρι...ούτε μιά θάλασσα δε δικαιούμαι,βρε αδερφέ,που είναι άλλωστε και τζάμπα;
    Ε,όχι!Δεν το δέχομαι!

Senior Member
    Originally posted by basia

dream κανονισε το προγραμμα σου και σε περιμενουμε και σενα........

--->dream,dream,dream...come,come,come along!

Senior Member
    Νταλίκα θα θέλει να φύγει μετά για το σπίτι!

οντως αυτο το ξεχασα, εχεις δικιο,
    εχεις δικιο σε ολα οσα λες αλλα ηθελα να βολεψω το μπαρμπουνι,
    το cosmos ειναι και εμενα το αγαπημενο μου αλλα μπορουμε να παμε και εκει που πηγαμε την αλλη φορα αν το κοριτσι θελει θαλασσα.........

Senior Member
    Η αλήθεια είναι πως όντως έχω δίκιο σε όλα όσα λέω,να μη με αδικήσω,αλλά μην το κάνουμε θέμα τώρα...
    Ας έρθει το Πεννόπλασμα να βγάλει εκείνο το φίδι από την τρύπα!Εσύ κι εγώ κάναμε από μία πρόταση και βγήκαμε από την υποχρέωση!
    Κι αν η αυτού δε μπορέσει αύριο να συνδεθεί να ενημερωθεί,θα ρίξουμε κλήρο ποιά θα χρεωθεί κλήση να την ενημερώσει...
    ʼντε,να τελειώνουμε,γιατί μεσημέριασε πάλι κι έχουμε και δουλειές...Δε θ'ασχολούμαστε όλο με την αυτού και τις βολές της!

Senior Member
    μα και παλι να εχεις δικιο..........
    οκ περιμενουμε και τα λεμε

Senior Member
    Θα σου κάνω σκηνή γιατί είμαι ζουλιάρα!

Senior Member
    η αυτου δεν βρηκε την πεθερα να κανονισει για τα παιδια αλλά συνηθως η πεθερα δεν λεει οχι, οποτε θεωρω οτι θα ειμαι χωρις παιδια. δεδομενου οτι δεν θα εχει ιδιαιτερη κινηση στον παραλιακο, ερχομαι οπου θελετε και οι ζηλιαρες ας σκασουν!!

και οσο για τα υπονοουμενα για τις νταλικες, τα επιασα και σας λεω οτι δεν σκοπευα να αγορασω τιποτε εκτος απο οτι προσφορες θα εβλεπα μπροστα μου!!!

Senior Member
    Originally posted by BARB3

και οσο για τα υπονοουμενα για τις νταλικες, τα επιασα και σας λεω οτι δεν σκοπευα να αγορασω τιποτε εκτος απο οτι προσφορες θα εβλεπα μπροστα μου!!!
    "Τίποτε";! ...Κατάλαβα...Basia,ούτε μία νταλίκα τη φτάνει!Θέλει ολόκληρη εθνική σε απεργία!

Senior Member
    Originally posted by BARB3
    ρε κοπελια σε ποιον τα πουλας αυτα?
    εσυ κανεις 10 παρτι με τα αποθεματα της κουζινας σου, το city gate σε περιοδο εκπτωσεων θα σου ξεφυγει?

Senior Member
    αφου δεν εχουμε προβλημα μερους συνευρεσης ας αποφασισει η Προεδρος.......

Senior Member
    Κι ο κλήρος πέφτει στον γενναίο!Οε οε οε οε....
    Θα συνεδριάσω μετά της συζύγου και θ'αποφανθώ σχετικά.
    Προς το παρόν,επειδή θέλω να την τρέξω,σκέφτομαι προς shark(Σοφούλη)
    ʼντε να συμβιβαστώ με τον ΌΜΙΛΟ ή το διπλανό του BANGALOW,εδώ στη Μπότσαρη.
    Το πρώτο έχει το πλεονέκτημα του parking ενώ τα δεύτερα του λιγότερο ανατολικού.
    Πάντως δεν τα βγάζω όπου κι όπου εγώ τα κορίτσια μου...Μόνο στα καλύτερα ΚΑΙ παραλιακά!

Senior Member
    Ax Ναταλάκι μου τι μου θυμισες με αυτό το "εδώ στη Μπότσαρη" Αν θυμάμαι καλά Μ. Μπότσαρη και παραλιακή (νομιζω Β. Όλγας ) υπηρχε ενα ωραιο μπαρακι!! Σαν να το έλεγαν Βαλερεφόντη, σωστά τα θυμάμαι μετά από 15 και πλεον έτη; Πολύ θελω να ερθω και εγω!!!!!!!Ζηλεύω!!!!!!!!!!!!

Senior Member
    Ο Βελερεφόντης!Καλέεεε...ΠωΠω ...Κι εγώ πήγαινα συχνά εκεί(θα'χει όντως πάνω από 15 χρόνια),
    αλλά έλα τώρα που με μπέρδεψες με το παραλιακή και δεν είμαι σίγουρη ποιό ήταν...Έχω την εντύπωση πως ήταν
    στη Πέτρου Συνδίκα με Όλγας ένα παλιό αρχοντικό,που μετά ονομάστηκε Πανσέληνος και τώρα ανήκει σε κάποια υπηρεσία...
    Έλα ρε...Εκεί σύχναζα με την τότε σχέση μου και να μην είμαι σίγουρη...Μη σου πως πως εκεί έχω κιόλας χωρίσει!Α,θα σκάσω τώρα!
    Φαντάζεσαι να ήμασταν στο ίδιο μέρος την ίδια στιγμή και να μη σε ήξερα;Πάντως,ίδια πόλη,ίδια σχολή,ίδια στέκια...δε μπορεί...Λες;

Senior Member
    Ναι Συνδίκα και Όλγας αλλα σίγουρα η Συνδίκα είναι πολύ κοντά με τη Μποτσαρη, σωστά; Εγώ αγαπημένη μου σου το ειχα πει.........πως υπαρχει μεγαλη περιπτωση να είχαμε συναντηθει. Εσύ δε με πιστευες. Πληροφοριακά να σου πω οτι εμενα Παρασκευοπουλου και Εδμ. Ροστάν. Αχ αχ αχ τι αναμνησεις μου ξυπνας

Senior Member
    Ναι,αυτό είναι!Το διατηρητέο με τη μικρή αυλίτσα και το κελάρι στο υπόγειο...Αχ!Κι εγώ έχω αφήσει αναμνήσεις εκεί μέσα!
    Ναι,πολύ κοντά είναι Μάρκος με τον Πέτρο κι ανάμεσα τους έχουν εμένα τώρα...Μια γυναίκα,δύο άντρες,κομπολόι δίχως χάντρες!
    Στην Εδμόνδου Ροστάν πλήρωνα κάθε μήνα τον ΟΤΕ μου κι είχα και φίλη,που επισκεπτόμουν γωνία με Αρχαιολογικού Μουσείου.
    Ήμασταν ΚΑΙ ευρύτερη γειτονιά δηλαδή συν τοις άλλοις!Ε,όχι!Και τώρα μου είσαι εκεί κάτω!Πόσα παιχνίδια της μοίρας πια ν'αντέξω;