ΧΡΩΜΑ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΟΥΝΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ - Page 1220
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 1220 of 2553 FirstFirst ... 2207201120117012101218121912201221122212301270132017202220 ... LastLast
Results 18,286 to 18,300 of 38289
    Senior Member
    Originally posted by ΤΖΙΝΑ

Γιωτάκι ελπίζω να εντοπίσατε το λόγο που ανέβασε τόσο ψηλό ζάχαρο η γιαγιά σου και να μην της ξανασυμβεί. Περαστικά της.
    Θέλει πολύ τάχα ψάξιμο,Ομιτζίνα μου;Λες και δεν ήσουν εδώ χθες βράδυ!Τόσες τούρτες παρέλασαν εδώ μέσα τις τελευταίες ώρες!
    Στην προσπάθεια της να ξεκάνει εσένα,που έμεινες κιουρία στη θέση σου,υπέπεσε στον πειρασμό της στήλης ζάχαρης η ανυποψίαστη γιαγιάκα!

Senior Member
    Originally posted by eleni198621

συγνωμη δεν θα καταναλωσω αλλα υγρα μεχρι να δωθουν οι βασιλικες οδηγιες.
    "Συγνώμη"...Ελπίζω να αρκεί μια συγνώμη και να τη σκαπουλάρεις!
    Μου'θελες και γυάλισμα γκιλοτίνας πρωί πρωί!Δεν ήξερες!Δε ρώταγες;

Senior Member
    ʼλλο κακό μας βρήκε, Λαέ του Κακομοιριστάν!
    Ο βασιλικός Χαφιές, που θα τα κάνει πάνω του, τι θα απογίνει; Θα περιμένει μέχρι νεωτέρας;

Senior Member
    ενα δωρακι για την Υψηλοτατη

Senior Member
    Καλέ τι απαγόρευση καπνίσματος,πότε έγινε αυτο?

Senior Member
    Originally posted by Ava

ʼλλο κακό μας βρήκε, Λαέ του Κακομοιριστάν!
    Ο βασιλικός Χαφιές, που θα τα κάνει πάνω του, τι θα απογίνει; Θα περιμένει μέχρι νεωτέρας;
    Αυτό είναο το μόνο "κακό"που επιτρέπεται να μας βρει!Είπαμε όλοι οι Κακομοιριστανοί,κακά γιόκ!
    Εντωμεταξύ έχετε υπόψιν σας πως η νεοτέρας θα δοθεί κάπου το απογευματόβραδο,
    καθώς η Φτου επιβλέπει τις επιχειρήσεις της αυτήν τη στιγμή,στη συνέχεια κατά τις 5 θα πάρει το βασιλικό της ύπνο
    κι όταν με το καλό εγείρει το βασιλικό κορμί της και συνέλθει,θα λικνιστεί μέχρι το βασιλικό υπολογιστή και τα βασιλικά ακροδάχτυλα
    θα χαράξουν τις υπόλοιπες οδηγίες...Όπως καταλαβαίνετε,δεν τρώμε,δεν πίνουμε,δε λαλαγγιαζόμαστε,τίποτα μέχρι τότε!Αναπνέουμε μόνο
    κι αυτό αναγκαστικά για να μη μείνει χωρίς υπηκόους η Φτου!Πράγμα που σημαίνει: εισπνοή για τη Φτου-εκπνοή για τη Φτου!Πάμε όλες μαζί,για να ακούσω!

Senior Member
    ΑΑΑΑΑΑΑΑ, τι βλέπουν τα Χαφιεδοματάκια μου!
    Τόλμησες, Υπήκοε Λίλα, να αναρτήσεις τέτοια στασιαστικά πράγματα;
    Τη γκιλοτίνα εσύ τη γυάλισες, μη το ξεχνάς... Επιθυμείς να τη δοκιμάσεις μήπως;

Senior Member
    Κάποια ονειρεύεται εξεγέρσεις και φαντάζεται άλλον να φορά το βασιλικό δώρο;Καλέ,δε θα το φορέσει η Λίλα!Συγκεντρώσου!Για τη βασίλισσα το πήρε!
    Αν και δε το βλέπω να είναι τουλάχιστον Ντιορ!Όχι μόνο δε θα το βάλει,αλλά προβλέπω να την τιμωρεί για το θράσσος της να της δωρίσει φτηνιάρικο Τισερτ!
    Απλό βαμβάκι,χωρίς χειροκέντητες δανδέλες,μεταξοσκώληκες να υφαίνουν,χρυσές κλωστές να διακοσμούν...Απαπα προσβόλααααααααα

Senior Member
    Καλέ συγκρατούμενη, να "αεριζόμαστε" επιτρέπεται ή μήπως να βάλουμε καμια τάπα;

Senior Member
    καλε για την Εξοχοτητα της ειναι το T-shirt.με ποιο δικαιωμα εγω η δουλαρα να φορεσω κατι τετοιο?

Senior Member
    Originally posted by NADINE
    Originally posted by ΤΖΙΝΑ

Γιωτάκι ελπίζω να εντοπίσατε το λόγο που ανέβασε τόσο ψηλό ζάχαρο η γιαγιά σου και να μην της ξανασυμβεί. Περαστικά της.
    Θέλει πολύ τάχα ψάξιμο,Ομιτζίνα μου;Λες και δεν ήσουν εδώ χθες βράδυ!Τόσες τούρτες παρέλασαν εδώ μέσα τις τελευταίες ώρες!
    Στην προσπάθεια της να ξεκάνει εσένα,που έμεινες κιουρία στη θέση σου,υπέπεσε στον πειρασμό της στήλης ζάχαρης η ανυποψίαστη γιαγιάκα!
    Για να σας λύσω την απορία η αιτία το σακχάρου είναι η πίτα,ναι ναι,η πίτα!!!!! Έφαγε δύο τεράστια κομμάτια πίτας με κοθορο(το γύρο γύρο της πίτας) το οποίο ανεβάζει το ζαχαρο κ από ότι είπαν οι γιατροί ως εκ θαύματος δεν έπεσε σε κόμα.

Senior Member
    ναταλια λες να με συγχωρεσει αν αποσυρω το προηγουμενο δωρο και στη θεση του βαλω αυτο?

Senior Member
    Είπα, μήπως τόλμησες, ταπεινό δουλικό, να ονειρευτείς να φορέσεις το Βασιλικό Μπλουζάκι!

http://www.youtube.com/watch?v=dr_g23qi9hg

Αφιερωμένο σε όλες μας!

Senior Member
    Γιωτάκι μου ευτυχώς μια προειδοποίηση ήταν όλο αυτό προς συμμόρφωση!
    Θέλει προσοχή τώρα η γιαγιάκα περισσότερη τι τρώει.Δεν ξέρω αν ζει μακριά σας...
    Ελπίζω να μην παρεξήγησες αυτό που έγραψα για τις τούρτες.Ασφαλώς και σέβομαι την υγεία της!

Senior Member
    Originally posted by Ava
    Είπα, μήπως τόλμησες, ταπεινό δουλικό, να ονειρευτείς να φορέσεις το Βασιλικό Μπλουζάκι!

http://www.youtube.com/watch?v=dr_g23qi9hg

Αφιερωμένο σε όλες μας!
    μου βρωμαει ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ