Results 18,316 to 18,330 of 38289
Thread: ΧΡΩΜΑ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΟΥΝΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ
-
12-03-2012, 14:39 #18316
Originally posted by NADINE
Γιωτάκι μου ευτυχώς μια προειδοποίηση ήταν όλο αυτό προς συμμόρφωση!
Θέλει προσοχή τώρα η γιαγιάκα περισσότερη τι τρώει.Δεν ξέρω αν ζει μακριά σας...
Ελπίζω να μην παρεξήγησες αυτό που έγραψα για τις τούρτες.Ασφαλώς και σέβομαι την υγεία της!
- 12-03-2012, 14:41 #18317
Originally posted by eleni198621
δεν εχω ποφασισει ακομα τζινα το σκεφτομαι.
τι είναι καλύτερο για μας;Επιθυμούμε επανασύνδεση ή θα πάμε να του τρίψουμε στη μούρη την αδυνατισμένη μας κορμάρα;
Μια μικρή λίστα με τα υπέρ και τα κατά να ξέρω πώς να τοποθετηθεώ.Γενικά η αρχή μου πάντως είναι πως οι πρώην
δε βρίσκονται τυχαία στις θέσεις τους!Εσύ βέβαια Λιλάκι μου ξέρεις καλύτερα...Και να θέλεις όμως,θα τα προλάβεις όλα σε μία μέρα;
12-03-2012, 14:56 #18318
Originally posted by eleni198621
αυριο θα απουσιαζω οποτε θα αφησω την καλλιοπη στο ποδι μου να σας κανει φαγακι μιας και εμενα θα με φανε οι δρομοι.πυργος-αθηνα-πυργος εχει το δρομολογιο και μπολικη γραφειοκρατια:no:
ελπιζω να μη φατε τα κεφαλια μας :wow:
12-03-2012, 14:59 #18319
Κοριτσάρες φεύγω τώρα γιατί έχω αρκετές δουλίτσες να ξεπετάξω και αρκετό περπάτημα στο κρύο....μου μέσα!! Τα λέμε αργότερα, αν δε μας προλάβει η λογοκρισία πρώτα!
12-03-2012, 15:03 #18320
Αχ αρχίζω να νιώθω κρύο υδρώτα να με κατακλίζει! Μα πως θα διαβάσω μέχρι το βράδυ ΤΟΣΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ;;;; Κλάφτε με κορίτσια κλάφτε με πρώτη εγώ θα πάω για παραδειγματική τιμωρία και θα είναι και αυστηρότατη! :shocked2:
Μπορώ να εξευμενίσω λίγο την οργή της αυτού Φτου Mεγαλειοτάτης λέγοντας ότι στον πρωινό αδερφοκαφέ μονοπωλήσατε για μία ώρα τουλάχιστον την κουβέντα μας καθώς η Κατερινοαδερφή σιγά να μην προλάβει να διαβάσει 100 σελίδες! Οπότε της έκανα μία περίληψη με όσα μπορούσα να ανασύρω από την μνήμη μου, που είναι φτωχή σε σχέση με αυτή του ντετέκτιβ μας, αλλά έκανα ότι καλύτερο μπορούσα. Σας στέλνει την αγάπη της και ελπίζω σύντομα να καταφέρει να δώσει το παρόν στο Κακομοιριστάν και να υποβάλει και τα σέβη της, μιας και ακόμη τρέχει με ψώνια, οργάνωση σπιτιού και μαγειρέματα... Πάω και εγώ να κάνω καμιά δουλειά για να μην με επιπλήξει η Βασίλισα μας ότι μόνο καφέδες πίνω και δεν νοικοκυρεύομαι, παντρεμένη γυναίκα!
Υ.Γ. Τα γελάκια βλέπω ήδη έχουν κοπεί από όλους, πωπωπωπωπω πρέπει να διαβάσω τις μεταμεσονύκτιες οδηγίες που φαντάζομαι να δόθηκαν πριν βραδιάσει! Αλλιώς με βλέπω να καθαρίζω τζάκια σαν την Σταχτοπούτα :dork:
12-03-2012, 15:05 #18321
Κούκλες σας αφήνω κ εγώ πάω να κάνω νανακια γιατί το βράδυ δεν κοιμηθηκα καθόλου!!!!!Θα τα πούμε όταν έρθει και η αΦτου μεγαλειοτατη!!!!!Εγώ πάντως κάπνισα και έφαγα να της πείτε!!!!!
12-03-2012, 15:11 #18322
Γιωτάκι περαστικά στην Γιωτογιαγιά, χαίρομαι που γλιτώσατε τα χειρότερα και εύχομαι να μην σας κάνει άλλες τέτοιες δυσάρεστες εκπλήξεις! Εμ και εσύ μην κάνεις τόσο νόστιμα τα φαγητά!!! Κόψε κάτι βρε κορίτσι μου! :P
Λιλάκο μου ακόμη η μέση σε ταλαιπωρεί ε; Μην την ζορίζεις αν και με τα ταξίδια και τα πήγαινε έλα δεν σε βλέπω να ξεκουράζεσαι...Ελπίζω οι δουλειές σου να γίνουν γρήγορα και χωρίς κούραση και να ευχαριστηθείς την βόλτα σου!
12-03-2012, 15:12 #18323
Καλή ξεκούραση Γιωτάκι! Και μην ξεχάσεις να κρύψεις την πίτα από την γιαγιά!
12-03-2012, 15:18 #18324
οφοουουουυυυυυ, στασιάστε όσο σας παίρνει γιατί όταν η μονάρχις (τα θηλυκά εις-ης γράφονται -ις) επιστρέψει θα σας κόψει το βήχα, και θα επιβιώσω εγώ, το γλυκό, υπάκουο, πειθαρχημένο αυλικό γλυφτράκι!
Πήγα στο καινούριο σχολείο, μπήκα στα δυο τμήματα που μου έδωσαν, τα περισσότερα παιδάκια καλά ήταν , κανα-δυο που μου κουνήθηκαν , θα τους δείξω το αβοβλέμμα του καθηλώνει- σύμφωνα με τις φήμες- για να ψαρώσουν!
Και επειδή πιστεύω ότι ό,τι δίνεις παίρνεις σε αυτή τη ζωή, και επειδή έχω δώσει αρκετά στο σχολείο το κανονικό μου, αύριο που δυο τάξεις θα πανε εκπαιδευτικες επισκεψεις, ο υποδιευθυντής μου είπε να κάτσω σπιτάκι μου να ξεκουραστώ! Γιούπιιιιι! Εγώ βέβαια είμαι μαζόχα και θα πάω μάλλον..
Το μόνο δυσάρεστο νέο μου είναι ότι η εκδρομή στη Μικρά Ασία ακυρώθηκε λόγω μικρής συμμετοχής, που να βρεθεί χρήμα για εκδρομές! Ίσως πάω κάπου αλλού...
Γιωτάκι, περαστικά στη γιαγιάκα σου!
Ναταλία χρυσό μου, που σε ενοχλούν τα "μωρε" και τα "καλέ", έπρεπε να σε έχω σε κανένα σχολείο να ακούς τα μπινελίκια που ρίχνουν οι μαθητές ο ένας στον άλλο, χωρίς αιδώ, μπροστά στους καθηγητές.. Διψήφιο στόχο ακούω, μέσα!
12-03-2012, 15:36 #18325
ναταλια τον πρωην μονο να τον βασανισω θελω.δεν θελω ουτε να σκεφτω την περιπτωση να τα ξαναεφτιαχνα μαζι του.once mamakias always mamakias.ολα θα τα προλαβω φτανει να μην με τσαντισουν στα ΤΕΙ που θελω να μου στειλουν κατι χαρτια γιατι θελω να κανω αιτηση για μεταπτυχιακο στην αμερικη.αν δεν φαω ολη τη μερα μου εκει εναν καφε με τον πρωην θα τον πιω.ελεγα να παω και για ψωνια αλλα μετα το εμβολιο του μικρου μου κοπρου που θα μου στοιχισει στο συνολο 160 ευρω το ταμειο ειναι μειον.
12-03-2012, 15:59 #18326
Originally posted by monahoiot
Το μόνο δυσάρεστο νέο μου είναι ότι η εκδρομή στη Μικρά Ασία ακυρώθηκε λόγω μικρής συμμετοχής, που να βρεθεί χρήμα για εκδρομές! Ίσως πάω κάπου αλλού...
Κι αν λυπάσαι που χάνεις την εκδρομή στη Μικρά Ασία,αναλογίσου μια στιγμή,ποιός ευθύνεται...
Γλαύκης'week : Παράπονο--->"ʼλλα είναι εκείνα που αγαπώ ΓΙ'ΑΛΛΟΥ ΓΙ'ΑΛΛΟΥ ΞΕΚΙΝΗΣΑ!"
ʼσε που όποτε μου έλεγε ποιό τραγούδι θέλει όλο συμπλήρωνε :
ΚΙ ΑΛΛΟΥ Η ΖΩΗ ΜΕ ΠΑΕΙ...μπερδεύοντας το με άλλο...
Τι έχεις να πεις τώρα για τη Φτου σου,αυλικό γλυφτράκι;
12-03-2012, 16:14 #18327
Λιλάκι μου,χαίρομαι που είσαι ξεκαθαρισμένη μέσα σου.Ελπίζω μόνο μην παίζεις με τη φωτιά.
Καμιά φορά είμαστε ευάλωτοι απέναντι σε κάποιους ανθρώπους,που έπαξαν σημαντικό κάποτε ρόλο στη ζωή μας.
Νομίζουμε πως το ελέγχουμε,πως το έχουμε τακτοποιημένο μέσα μας το πράγμα κι ωστόσο υποβόσκουν ανάγκες
και συναισθήματα,που δοθείσης ευκαιρίας,είναι ικανά να μας αναστατώσουν,ακόμα και να μας κάνουν να δώσουμε μιά
και να ρίξουμε όλο το γάλα,που σταγόνα σταγόνα τόσον καιρό με κόπο μαζεύαμε.Εγώ για παράδειγμα παρόλο που είμαι
στα 4,5 χρόνια μακρυά απ'τη λατρεία μου(τα δύο εκ των οποίων ούτε καν τηλεφώνημα)και παρόλο που έχω βρει και πάλι
τον λογικό καλό μου εαυτό,δε θα ρίσκαρα σε καμία περίπτωση συνάντηση μαζί του!Ίσα ίσα προσεύχομαι ούτε κατά τύχη
να μη βρεθώ στη θέση αυτή,μια που ζούμε στην ίδια πόλη.Αλλά αυτή είμαι εγώ.Εσύ ξέρεις πολύ καλύτερα!Αναμένουμε νέα!
12-03-2012, 16:55 #18328
ναταλια ευτυχως για μενα ο πρωην δεν ειναι ο ερωτας της ζωης μου.ναι ημουν ερωτευμενη μαζι του καποτε ομως τον χωρισα γιατι ημουν ερωτευμενη με καποιον αλλον.καποιον που ποτε δεν ειχα και ποτε δεν θα εχω.και το κακο ειναι οτι εγω τον ειδα προσφατα και καταλαβα οτι οσα χρονια και αν περασουν θα κοιταω πισω σε αυτον καθε φορα.
12-03-2012, 17:25 #18329
Αχάμ!Τον πρώην φοβόμουν και μου βγαίνει το άπιαστο όνειρο από αριστερά!
Έχει όμως βάση όλο αυτό ή είναι η έμμονη ιδέα του ανεκπλήρωτου;Τι πραγματικά ξέρουμε για το λεγάμενο;
Και πού ξέρεις πως ποτέ τίποτα μεταξύ σας δε θα συμβεί;Εκτός βέβαια αν είναι ήδη αφοσιωμένος και καλά αλλού!
12-03-2012, 17:50 #18330
ηταν μεγαλυτερος και καθηγητης μου τοτε οποτε ηταν αντιθετα στις αρχες μου.
Οι δυνατοί ήχοι από μηχανάκια με κάνουν έξαλλο-το έχει...
05-08-2025, 02:12 in Stress, Αγχος, Φόβος, Γενικευμένη Αγχώδης Διαταραχή