Results 18,331 to 18,345 of 38289
Thread: ΧΡΩΜΑ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΟΥΝΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ
-
12-03-2012, 18:01 #18331
Κατάλαβα...Έχουν άλλη δυναμική οι σχέσεις αυτές...
Να υποθέσω πως δεν έχει διατηρηθεί κάποια μεταξύ σας επαφή.
Πάντως,Λιλάκι μου,πέρα από την όποια γοητεία εκείνος ασκεί επάνω σου,
θεωρείς πως θα ήσουν στην καθημερινότητα καλά με έναν μεγαλύτερο άνθρωπο;
Οι ανάγκες της ηλικίας σου,τα όποια θέματα επισύρει η δική του...πώς το φαντάζεσαι;
- 12-03-2012, 18:09 #18332
Καλησπέρα σας, Υπήκοοι του Κακομοιριστάν!
Ξεκινώ λέγοντας πως χαίρομαι για τη μεταξύ μας αλληλεγγύη, σε θέματα πάσης φύσεως. Συμφωνώ με τη συγκρατούμενή μου Ναταλία. Κάποιες σχέσεις μένουν στο μυαλό μας ως απωθημένα. Υποψιάζομαι πως υπάρχει υποβόσκων θαυμασμός για τον άνθρωπο που περιγράφεις Λίλα. Θαυμασμός, που δεν έφυγε ποτέ. Λίγο το καθηγητηλίκι, λίγο η ωριμότητα, δε θέλει και πολύ.. Ωραία θα ήταν αν μπορούσες να βιώσεις για λίγο τι θα πει καθημερινότητα με το συγκεκριμένο. Πιστεύω πως θα σε περίμενε μία απογοήτευση.
Συνεχίζω, βάζοντας ένα τραγουδάκι. Δράττομαι της ευκαιρίας, τώρα, που η Υψηλοτάτη μας ξεκουράζει το βασιλικό της κορμί. Τι με έκανε και το έψαξα; Για μαντέψτε.. Λέει συνέχεια "αα τι συμφορά, αα τι συμφορά".. Δικό μας! Κάτι μου λέει ότι θα έρθει ο μαύρος να με μαστιγώσει.. Ένας μάγκας στα σαλόνια, ταινία δευτέρας διαλογής, κάκιστη ερμηνεία, τραγούδι της πυρκαγιάς... Αλλά αυτό με εκφράζει τώρα!
http://www.youtube.com/watch?v=OmEUl1jobWk
12-03-2012, 18:11 #18333
Επέστρεψα κι εγώ και προσπαθώ να κάνω defrost και να επανέλθω σε θερμοκρασία δωματίου! Σήμερα με τόσο περπάτημα που έκανα συμπλήρωσα σίγουρα τα 10.000 βήματα που έχει συστήσει η διαιτολόγος της Ιωάννας24 ως καθημερινή άσκηση! Χθες πιάστηκα με το πάρτυ και ξέχασα να σας πω ότι καθώς γυρνούσα από το σπίτι της μητέρας μου μου έκανε καμάκι στο δρόμο ένας Έλληνας! Πολύ με συγκίνησε ο άτιμος γιατί μου θύμισε τη μητρική μου γλώσσα, τα ελληνικά, αφού μου κάνουν καμάκι μόνο οι Πακιστανοί και οι Μαύροι πλέον, που να τον βρω τον έλληνα! Ήμουνα έτοιμη να ανοίξω το τάπερ και να τον κεράσω έναν ντολμά, αλλά έφυγε και δεν τον πρόλαβα! :lol: Αχ, είναι αβάσταχτη η ξενιτιά εδώ στα Κάτω Πατήσια. :lol:
Γιώτα κρίμα που δεν θα πάτε εκδρομή τελικά αλλά είμαι σίγουρη ότι τώρα που σου μπήκε η ιδέα στο μυαλό όλο και κάπου θα καταφέρεις να πας. Κι όσο για τους μαθητές που σου κουνήθηκαν δεν ανησυχώ καθόλου διότι εσύ γνωρίζεις από χορούς και είσαι και αδύνατη οπότε κουνιέσαι πολύ καλύτερα! :lol:
12-03-2012, 18:15 #18334
Originally posted by ΤΖΙΝΑ
Πολύ με συγκίνησε ο άτιμος γιατί μου θύμισε τη μητρική μου γλώσσα, τα ελληνικά, αφού μου κάνουν καμάκι μόνο οι Πακιστανοί και οι Μαύροι πλέον, που να τον βρω τον έλληνα! Ήμουνα έτοιμη να ανοίξω το τάπερ και να τον κεράσω έναν ντολμά, αλλά έφυγε και δεν τον πρόλαβα! :lol:
12-03-2012, 18:17 #18335
Υπήκοοι, βγάλτε το σκασμό! Σταθείτε σε στάση προσοχής! Υποκλιθείτε! Η Μεγαλειοτάτη ξύπνησε και είναι και πάλι κοντά μας...
12-03-2012, 18:20 #18336
Θα σε κερνούσα ʼβα μου αλλά δυστυχώς ετοιμάζομαι να φάω τους τελευταίους ντολμάδες τώρα καθότι κέρασα και το λαλάγγιον εχθές και δεν μου έμειναν να τρώω για 3 ημέρες υπό κανονικές σλιβοσυνθήκες!
12-03-2012, 18:22 #18337
χαχαχαχαχα!Ε,Ρε Ομιτζίνα!Αλλά κι εσύ Λιχούδη...once Λιχούδης,always Λιχούδης!
Όσο για τη Μακ,καθόλου κρίμα δεν είναι!Ήταν προσυμφωνημένο πως αν δεν παίξει Τουρκία,θα παίξει Ναταλία!
Τα μιλήσαμε,τα συμφωνήσαμε με τον Μακάκη,που'χει τσίκι τσίκι το σποράκι!ʼλα,ο μόρτης!Θα μου'ρθει Μάρτη!
Μα τι ποιητικό ντελίριο με έχει κυριεύσει;Ανησυχώ μήπως υποσυνείδητα υποτάσσομαι στη Φτου!Φτου κακά!
12-03-2012, 18:24 #18338
Originally posted by Ava
Υπήκοοι, βγάλτε το σκασμό! Σταθείτε σε στάση προσοχής! Υποκλιθείτε! Η Μεγαλειοτάτη ξύπνησε και είναι και πάλι κοντά μας...
12-03-2012, 18:29 #18339
Originally posted by ΤΖΙΝΑ
Θα σε κερνούσα ʼβα μου αλλά δυστυχώς ετοιμάζομαι να φάω τους τελευταίους ντολμάδες τώρα καθότι κέρασα και το λαλάγγιον εχθές και δεν μου έμειναν να τρώω για 3 ημέρες υπό κανονικές σλιβοσυνθήκες!
Πρόσεξέ με, αυτή την πρόταση σου την κάνει μία δηλωμένη λάτρις (είδες Γιώτα μου, που είμαστε καλές μαθήτριες); του ανδρικού κορμιού και ιδιαιτέρως της λαλαγγοζώνης! Πόσο ακόμη θα κατρακυλήσω για λίγους ντολμάδες; :wow:
12-03-2012, 18:29 #18340
Μην τις ακούς Μεγαλειοτάτη και μην πτοείσαι! Σου αφιερώνω κι ένα τραγουδάκι που δεν είναι κλασσική μουσική μεν αλλά είναι επίκαιρο δε! :lol:
http://www.youtube.com/watch?v=VJ_3jlhwBos
12-03-2012, 18:30 #18341
Originally posted by Γλαύκη
Αγαπημενοι μου υπηκοοι καλη σας μερα!Απο οτι
καταλαβατε το πολιτευμα ειναι απολυτη μοναρχια!
Ελεγα να ειναι βασιλευομενη δημοκρατια ξεροντας
ομως τι νουμερα κυκλοφορουν εδω κ η πολλη
δημοκρατια θα γινοταν ασυδοσια αλλαξα γνωμη.
Η εβδομαδα ειναι αφιερωμενη στο καλο τραγουδι,
στην ποιηση,στο θεατρο.στο βιβλιο,στη ζωγραφικη
κ γενικα στην κουλτουρα κ οχι στην υποκουλτουρα.
Αβα ακουσες?
Επισης ειναι εβδομαδα τουρτας με βραδυες μπουατ
κ βραδυες παρτυ αφου η αυτου μεγαλειοτης εχει τα
γενεθλια της κ θα τα γιορταζουμε ολη την εβδομαδα
κατι σαν τους βασιλικους γαμους να πουμε.
Επισης ειναι εβδομαδα ταξιδιου κ εκδρομων με
φωτογραφιες η περιγραφες απο αγαπημενους
προορισμους.Το αλλο ψωνιο μου δηλ!
Οσοι με εχουν γλυψει αρκετα θα παρουν κ αξιωματα!
Αρχιζω με την Αβα που για να καλυψω τα νωτα μου θα
γινει βασιλικος ακολουθος κ θα προσεχει για τη
σεπτη λειτουργια του τοπικ οσο εγω θα λειπω.
Οταν δηλ θα βγαζω τη βασιλικη χλαμυδα κ σαν κοινος
θνητος θα πηγαινω για το μεροκαματο.
Επι των καλλιτεχνικων οριζεται η Ναταλια η οποια
θα παρουσιαζει τουλαχιστον ενα πινακα κ φωτογραφια
την ημερα συν τραγουδια!
Επι της ψυχαγωγιας ,ποια αλλη,η Τζινα.Επισης κ για
την κλασσικη μουσικη λογω προηγουμενης εμπειριας
στας Βιεννας.
Η Μακ υπευθυνη επι των ποιητικων κ λογοτεχνικων
θεματων με υποχρεωση να παραθετειτουλαχιστον ενα
τιτλο απο αγαπημενο βιβλιο την ημερα.Θα εχει κ
ευνοικη διαχειρηση επειδη διαβασε το βιβλιο του
αδελφου μου κ εκανε κ εκανε κ καλη κριτικη.Αυτες
που το εχουν παρει,ξερω 2,κ δεν το εχουν διαβασει
να το διαβασουν παραυτα!Οι υπολοιπες να το
αγορασουν γρηγορα για να αποφυγουν τα χειροτερα!
Η Ελι οικονομος με υποχρεωση να μας βγαζει καθε
μερα το διαιτιτικο προγραμμα μας που θα
περιλαμβανει τον αμπακο κ τουρτα,ολοκληρη, χωρις να
παχαινουμε!
Λιλα κ Καλλιοπη ποιος σας ειπε να μας λετε ολο για
φαγητα?στην κουζινα γρηγορα!
Πονεσε το χερι μου γιατι εχω κ μια τενοντιτιδα
αλλα μην νομιζεταιοι υπολοιπες οτι θα τη γλυτωσετε.
Μπρεικ,Αγγελουδακι,Κατεριν α,Αλινα,Γιωτακι,Αστεροσκον� � για κοπιαστε!
Πωλινα κ εσυ γρηγορα στην κουζινα να μας φτιαξεις
καμμια τουρτα.
Ευχομαι να εχουμε ολες καλη εβδομαδα χαρουμενη
κ ανοιξιατικη στην καρδια τουλαχιστον!Φιλια πολλα!!
Υ.Γ. ουφ και ακόμη έχω ένα σωρό σελίδες να διαβάσω και να πάω και γυμναστήριο... ακούω την Πριγκιπέσα του Μάλαμα και συνεχίζω ακάθεκτη την μελέτη μου....
12-03-2012, 18:33 #18342
δεν ειναι και κανενας κολογερος ενταξει.ειναι 40 με 45.δεν θα τον αντεχα σιγουρα στην καθημερινοτητα μου για πολλους λογους.ειναι καπνιστης, του αρεσει ο καρρας και παιζει το ματι του.
12-03-2012, 18:34 #18343
Κι εσύ τέκνον Ομιτζίνα;Βλέπω το φαινόμενο Μακ-αυλικός γλύφτης εξαπλώνεται επικίνδυνα!
Έχω κι εγώ ένα δώρο για τη Φτου για τις δύσκολες ώρες που δεν έχει πρόσβαση σε internet.
Μη μας πάθει τίποτα από τα στερητικά των κολάκων της...Πρόκειται για ψυχοπονιάρικο δώρο καθαρά και μόνο!
--->http://www.youtube.com/watch?v=8HrC1FXRlgY
12-03-2012, 18:36 #18344
Αν και δεν είναι στις αρμοδιότητες μου να σας αφιερώσω μία απαγγελία ποιήματος :lol:
http://www.youtube.com/watch?v=1-Z_u...eature=related
12-03-2012, 18:37 #18345
και ροζ γλωσσιτσες και 3 ταχυτητες?θελω και εγω φορητο γλυφτη.
Εργασιακός εκφοβισμός και κακοποίηση
30-07-2025, 09:56 in Κακοποίηση