ΧΡΩΜΑ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΟΥΝΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ - Page 1251
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 1251 of 2553 FirstFirst ... 2517511151120112411249125012511252125312611301135117512251 ... LastLast
Results 18,751 to 18,765 of 38289
    Senior Member
    Originally posted by Nefeli-

Να σκάσεις Ναταλία και εσύ και όλη σου η κακία! Εκτός του ότι ψεύδεσαι! κλέβεις αβίαστα και παγωτό από μωρό! Η τούρτα είναι δική μου και δεν την αλλάζω και επειδή είμαι και περαστική και δεν το έχω σε τπτ θα ρίξω και καμιά κουμπουριά προς το παραμυθόσπιτο σου! Κάτω η τσαρική αντιμετώπιση! αυτή την τούρτα δεν θα την ακουμπίσει κανείς! τον έφαγα κι αυτόν και όσους προσπαθήσουν να την πάρουν! Έχω και αρκετή πείνα! μια χαρά ... είμαι έτοιμη και περιμένω!
    "Ναταλία"; Πάνε τα "Λιάκι μου";Καλά...Μη με προκαλείς,φαταούλα και κάνω κατάχρηση εξουσίας ως αντμίν
    κι όχι μόνο σου την κλέψω,αλλά θα σου βάλω άλλη,θεματολογίας όσων γνωρίζω πως σιχαίνεσαι!

Senior Member
    με φορτίζεις συναισθηματικά και θα χαλάσω την διατροφή μου! μην με ταράζεις!! δεν σέβεσαι τον αγώνα μου! είσαι μια αδίστακτη τσαρίνα που θες να αφανίσεις τον αγωνιζόμενο λαό και να του πάρεις ότι όμορφο του έχουν προσφέρει με αγάπη!!!

Senior Member
    με φορτίζεις συναισθηματικά και θα χαλάσω την διατροφή μου! μην με ταράζεις!! δεν σέβεσαι τον αγώνα μου! είσαι μια αδίστακτη τσαρίνα που θες να αφανίσεις τον αγωνιζόμενο λαό και να του πάρεις ότι όμορφο του έχουν προσφέρει με αγάπη!!!

Καλέ το αντίθετο είναι....ή εγώ είμαι με λάθος μέρος; Να καταρρίψουμε τις εξουσιαστικές δυνάμεις!!!!!!!!!!:smirk:

Senior Member

Χρέωσε μου τώρα και την αθέτηση της διατροφής σου!Μήπως φταίω που δεν πας γυμναστήριο κιόλας,
    που βρέχει στην Κύπρο,που έκλασε το γατί;Κι από πού ως πού έχεις εσύ αγάπες με την Φτου;Γνωρίζεστε
    κι απο χθες;Κι αν ναι,τι της έταξες για να σου δώσει τη δική ΜΟΥ τούρτα;Αυτές είναι οι δημοκρατικές
    διαδικασίες,η διαφάνεια,η ισονομία κι όλα τα φιλελεύθερα που και καλά πρεσβεύεις,Κουκουέ,αγωνιζό μενε λαέ;

Senior Member
    γλαυκη μου να τα εκατοστησεις!!! παντα να εισαι χαρουμενη κ να εχεις υγεια στη ζωη σου. ευχαριστω πολυ για τη τουρτιτσα πιο καλη δε θα μπορουσες να βρεις! θα ηθελα να σου ανταποδωσω αλλα δε καταφερα να βαλω φωτο.

Senior Member
    Originally posted by ASTEROSKONI

Καλέ το αντίθετο είναι....ή εγώ είμαι με λάθος μέρος; Να καταρρίψουμε τις εξουσιαστικές δυνάμεις!!!!!!!!!!:smirk:
    ʼσε,συνονόματη,μην την ψάχνεις!Αφού είσαι με το δικό μου μέρος,ασφαλώς είσαι στο σωστό!
    Απλά η νεαρά από εδώ την έχει δει επαναστατικότερη του επαναστάτη.Ίσως να είναι και δάκτυλος της Φτου
    (πώς αλλιώς να εξηγήσω τη σοκαριστική της κίνηση να της χαρίσει τη δική ΜΟΥ τούρτα)
    για να μας αποπροσανατολίσει από το στόχο μας,να μας αποσυντονίσει και να τη σκαπουλάρει η Φτου!
    Δεν πτοούμεθα!Δε μασάμε τούρτες εμείς!Συνεχίζουμε το μοναχικό μας αγώνα για τον ταλαίπωρο λαό του Κακομοιριστάν!

Senior Member
    Originally posted by NADINE

ʼσε,συνονόματη,μην την ψάχνεις!Αφού είσαι με το δικό μου μέρος,ασφαλώς είσαι στο σωστό!
    Απλά η νεαρά από εδώ την έχει δει επαναστατικότερη του επαναστάτη.Ίσως να είναι και δάκτυλος της Φτου
    (πώς αλλιώς να εξηγήσω τη σοκαριστική της κίνηση να της χαρίσει τη δική ΜΟΥ τούρτα)
    για να μας αποπροσανατολίσει από το στόχο μας,να μας αποσυντονίσει και να τη σκαπουλάρει η Φτου!
    Δεν πτοούμεθα!Δε μασάμε τούρτες εμείς!Συνεχίζουμε το μοναχικό μας αγώνα για τον ταλαίπωρο λαό του Κακομοιριστάν!

Τέλεια!!!! Κυβερνητικός δάκτυλος για να μας αποπροσανατολίσει αλλά δεν ξέρει ότι ο αληθινός επαναστάτης υπηρετεί με αποκλειστικότητα και μεθοδικότητα το στόχο του! Χαρίστε ξένες τούρτες, αφιερώστε και τραγουδάκια στην εξουσία....Δε μασάμε :smilegrin::smilegrin::smilegrin::smilegrin:

Senior Member

Τέλεια!!!! Κυβερνητικός δάκτυλος για να μας αποπροσανατολίσει αλλά δεν ξέρει ότι ο αληθινός επαναστάτης υπηρετεί με αποκλειστικότητα και μεθοδικότητα το στόχο του! Χαρίστε ξένες τούρτες, αφιερώστε και τραγουδάκια στην εξουσία....Δε μασάμε :smilegrin::smilegrin::smilegrin::smilegrin:
    Χαιρετίσματα στη Φτου και το αδίστακτο τσιράκι της!

--->ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ : ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΑΤΑ

Παρακαλώ να δοθεί έμφαση στην ειρωνία με την οποία ο Βασίλης τονίζει το "με αγάπη!",
    αναφερόμενος φυσικά στη "με αγάπη χαρισμένη" κατά τα Λουλολεγόμενα τούρτα της Φτου στο τσιράκι της!

Senior Member
    Originally posted by eleni198621

τα νεα μου τωρα.εκανε τις δουλειες μου στα τει τωρα περιμενω τι θα γινει παρακατω.αργησα πολυ ομως και δεν καταφερα να ανεβω κεντρο οποτε πηγα στο river west που δεν ειχα παει και ηταν και κοντα στα τει.ο πρωην εμεινε μ@λακας οχι οτι δεν ειναι.πηρα και μια ωραιοτατη μπλουζα στις προσφορες μολις 10 ευρω μιας και δεν χαλαω λεφτα για ρουχα που σε ενα μηνα δεν θα μου κανουν.γυρισα απο το δρομο για τριπολη και χιονιζε και πηγαιναμε σαν κοτες.κουραση.
    Κορυφαίο το του πρώην! :spin: :tumble:

Δεν ξέρω τι ακριβώς περιμένεις από τα ΤΕΙ,Λιλάκι μου,αλλά εύχομαι από την καρδιά μου να σου κάτσει!
    Με γειά και τη μπλουζίτσα σου,καλοφόρετη για λίγο και πάμε γι'αλλες στενότερες!Με είχε πάει κι εμένα
    κάποια ψυχή στο εμπορικό κέντρο εκείνο τον Νοέμβριο.Φάγαμε κάτι πίτσες παράξενες,δεν ψωνίσαμε τίποτα
    αλλά ακόμα θυμάμαι κάτι στήλες νερού που έπεφταν και σχημάτιζαν ευχές και τσαχπινιές!Να τεκμαίρω
    από τη σιωπή σου πως δεν πέσαμε πάνω στον καθηγητή;Αναστατώθηκες που βρέθηκες πάλι εκεί;Η μεσούλα;
    Ξεπαρταλιάστηκες;Πώς είμαστε σήμερα;Σαν πολύς μεσόπονος δεν έπεσε;Τζινάκι περαστικά στην κούκλα την αδερφή σου!

Senior Member
    http://youtu.be/cFa0LpT2OHU

No passaran κυρία Φτου..... :bouncing::bouncing::bouncing::bouncing:

Senior Member
    Σας ευχαριστω ολες πολυ για τις ευχες σας!Βασικα κανατε τα γενεθλια μου αξεχαστα!Ευχομαι σε ολες σας το καλυτερο!

Senior Member
    Αστεροσκονη μου μην σε παρασυρει το ταραχοποιο στοιχειο!Νομιζεις οτι δρα ανιδιοτελως για περισσοτερη ελευθερια?Ποση περισσοτερη δηλ?Η καρεκλα ειναι γλυκια μου!Γι'αυτο κανει ετσι!Μας εδωσε ταχα μια εβδομαδα της καθε μιας την καρεκλα της κ εχει τσιτωθει.Ειδικα αυτη την εβδομαδα που βλεπει κ ολοκληρο θρονο!Μεχρι κ την φιλης της πουλαει ,δεν βλεπεις,γιατι ταχα πηρε καλυτερη τουρτα!Κ που πηρες τουρτα Ναταλια χαρη σου καναμε!Ηταν τυχαιο νομιζεις αυτο με τη Νεφελολουλου σου?Ηταν οι τιμωρια σου για την αχαρακτηριστη συμπεριφορα σου προς την Αφτου Μεγαλειοτητα μου!(Το φ δεν ειναι ανορθογραφια αλλα παραμενει για συναισθηματικους λογους.)

Senior Member
    Γλαύκη μου εμείς ευχαριστούμε για τις γλυκές σου αφιερώσεις! Και ας είχαμε και αποστασίες στο κάτω κάτω είναι η βδομάδα του παράπονου και δεν θα ήταν πρέπον να μην είχαμε και μερικά παράπονα από δυσαρεστημένους υπηκόους! :lol:

Τζινάκο μου περαστικά στην αδερφούλα, εύχομαι γρήγορα να σταθεί και πάλι στα πόδια της και να μην πονάει!

Έφυγα για ζούμπα εεεε! Πάω να το κουνήσω λίγο για να ξεχάσω και εγώ την μιζέρια μου και να εκκρίνω τις απαραίτητες ενδορφίνες για την καλή μου διάθεση και ηρεμία

Senior Member
    Καλλιοπίτσα μας καλή επιτυχία αύριο εύχομαι να πάνε όλα κατ ευχήν!!!! :love::love::love:

Senior Member
    Σκέφτομαι πως όταν η Μεγαλειοτάτη παραχωρήσει το θρόνο της στην επόμενη, θα μου έχει μείνει στο μεταξύ το κουσούρι και θα την αποκαλώ με τον τίτλο της..
    Λοιπόν, τα νέα μου.. Έκανα μια ωραιότατη φακή (ακόμη δεν ξέρω πώς βγήκε τόσο τέλεια) και μόλις έφαγα ένα πιάτο "για να τη δοκιμάσω". Φανταστείτε να έλεγα πως θα φάω κανονικά!
    Παράλαβα το ηλεκτρονικό τσιγάρο και με απογοήτευσε. Ψιλομα$@*ία μου φαίνεται, αλλά θα κάνω μία προσπάθεια.. ʼθλιες λεπτομέρειες γράφω στο αντίστοιχο τόπικ. Ακόμη δεν ξέρω αν το συναρμολόγησα και αν το φόρτισα σωστά. Είδα στο u tube μία παρουσίαση άλλης μάρκας από το δικό μου και ο τύπος έβγαζε ντουμάνια! Σωστή τσιμινιέρα! Το δικό μου κάνει μόνο ένα "πλιφ" και αυτό ήταν όλο.. Μια τόση δα τουλουπίτσα ατμού.. Τι αμαρτίες πληρώνω! Το είπα σε μια φίλη μου και μου είπε και θα βγαίνεις έξω με αυτό; Δε θα ντρέπεσαι; Θα πίνεις δηλαδή ουίσκυ και θα κρατάς αυτή τη μα%&ία; Η αλήθεια είναι ότι δε ντρέπομαι καθόλου! Μάλιστα σκέφτομαι ακόμη και σήμερα να το επιδείξω, αν μου κάτσει έξοδος!