ΧΡΩΜΑ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΟΥΝΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ - Page 1254
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 1254 of 2553 FirstFirst ... 2547541154120412441252125312541255125612641304135417542254 ... LastLast
Results 18,796 to 18,810 of 38289
    Senior Member
    Σας αποζημιώνω, Μεγαλειοτάτη για την ασχήμια της λαϊκούρας, όπως ακριβώς σας το υποσχέθηκα..
    http://www.youtube.com/watch?v=SJB713wVn8w

Senior Member
    Φρόντισα ήδη γι' αυτό, Τζίνα παιδί μου! Καλά, αυτό το παιδί μου έγραψε! Θα το χρησιμοποιώ από δω και πέρα, έχει κύρος, έχει στυλ!

Senior Member
    ʼβα δεν ξεπλένεται η σαραντίλα του βίντεο που έβαλες τόσο εύκολα! :lol:

Senior Member
    γλαυκη αμερικη γιατι μπορω να βρω δουλεια εκει.ναταλιτσα η μεσουλα παει καλα σχεδον περασε.τον καθηγητη δεν τον ειδα για αυτο το εκανα γαργαρα.ο μ@λακας μ@λακας παραμενει.μολις πριν μιση ωρα εφυγε ενας φιλος που θα κανει παρακαμψη την παρασκευη στο ριο οποτε την εβγαλα ολο το απογευμα με παρεουλα.ομως αχχχχχ εσεις μου λειψατε.

Senior Member
    έχει μια ωραία τα ταινία στο μέγκα, δείτε την! The Reader ή Σφραγισμένα Χείλη

Senior Member
    Λιλάκι,δηλαδή εμείς τώρα ευχόμαστε να σε χάσουμε στο Αμέρικα;Ααααα!Δύσκολα μας ζητάς!
    Όχι πως δεν έχει internet εκεί,αλλά έχουμε μια ξενιτεμένη ήδη!Μη γίνει νέα μόδα και αδειάσει
    το πατρίδα!Τέλος πάντων...Ας είσαι εσύ καλά και θα το ποιούμε κι αυτό το ποτήρι!Χαίρομαι
    που ήδη νιώθεις καλύτερα αναφορικά με τη μέση σου!ʼντε και στα της Τζιναδερφής το συντομότερο!

Αβα παιδί της,τι είναι αυτά που διαβάζω στα πέριξ.Γυρνάς από τόπικ σε τόπικ και κατηγορείς το νέο σου
    απόκτημα;Και μου ξινίζει από εδώ και δε νμου βρωμάει αρκετά από την άλλη και προσοχή λερώνει κλπ κλπ;
    Σίγουρα δεν είναι σαν το κανονικό τσιγάρο.Είναι βοήθημα.Δε φαντάζομαι να περίμενες να νιώθεις το ίδιο.
    Δώσε του μια ουσιαστική ευκαιρία.Είναι σαν τις πρώτες μέρες με τον δακτύλιο...Είμαστε σε μετάβαση.
    ʼντε,να σε χαρώ!Έχουμε πολύ σοβαρούς λόγους να το κόψουμε και θα το καταφέρουμε όπως και δήποτε!

Τα φιλιά μου στα υπόλοιπα παιδιά της Φτου πλας Συνονόματη!Πάω να κάνω μπανάκι...Όνειρα απελευθερωτικά μας!

Senior Member
    Καλησπέρα κούκλες μου!!!!!Σας διαβάζω άλλα από διάθεση σκ@τα κ δε γράφω για να μη σας τη μεταδώσω!!!!! Τα σεβη μου!!!!!

Senior Member
    Originally posted by monahoiot

έχει μια ωραία τα ταινία στο μέγκα, δείτε την! The Reader ή Σφραγισμένα Χείλη
    εεεεε....Αυτά τα λένε νωρίτερα,κοπελιά!Στις δέκα άρχισε η ταινία!Τι να δούμε τώρα;Τους τίτλους τέλους τι γραμματοσειρά έχουν;

Σε βιβλίο δεν υπάρχει να το διαβάσουμε καλύτερα αντί να το Χολυγουντξεπετάξουμε σε δύο ώρες;Δοκίμασε το κι εσύ
    καμιά φορά.Πιάσε ένα βιβλίο στα χέρια σου!Αρκετά με την αποβλάκωση της τηλεόρασης και το internet.Τάισε κάτι το νου σου!

Senior Member
    Originally posted by giotaki

Καλησπέρα κούκλες μου!!!!!Σας διαβάζω άλλα από διάθεση σκ@τα κ δε γράφω για να μη σας τη μεταδώσω!!!!! Τα σεβη μου!!!!!
    Έχουμε κάνει όλες αντισκατικό εμβόλιο!Μίλα ελεύθερα!Τι συμβαίνει στο Γιωτόκοσμο;

Senior Member
    Ναταλία φοβάμαι ότι είμαι έγκυος!!!!!Έχω μια βδομάδα καθυστέρηση κ έπαιρνα αντισύλληπτικα.Δεν είναι ότι δε το θέλω άλλα αυτή τη στιγμή έχω κανόνισει μια δουλειά που δεν μπορώ να την κάνω έγκυος .Αν τελικά είμαι πως θα το ακυρώσω'?Τι θα κάνω Παναγία μου?

Senior Member
    Αυθόρμητα σκέφτομαι "Θεέ μου!Τι ευλογία!"καθώς είναι το σπουδαιότερο νέο που μπορώ να ακούσω!
    Καταλαβαίνω πως είναι πολύ δύσκολες εποχές για να χάσει κανείς μια δουλειά,πόσο μάλλον ν'αυξηθουν
    τα έξοδα ενός σπιτιού!Αλλά πρώτον είναι πολύ νωρίς ακόμα για να ξέρουμε και δεύτερον ο Θεός ξέρει
    καλύτερα κι όπου ευλογεί,φροντίζει μ'έναν μαγικό τρόπο να διευκολύνει!Ηρέμησε όσο μπορείς!Απ'ό,τι
    μου έχουν μεταφέρει(συγνώμη,αλλά ακόμα δε διάβασα το μοίρασμα της ιστορίας σου)βιώνετε
    μια πολύ μεγάλη αγάπη με τον καλό σου,έχετε περάσει από τη φωτιά και τα καταφέρατε!Γείρε
    και πάλι στην αγκαλιά του και μ'εμπιστοσύνη στο Θεό,την αγάπη σας,εκείνον και τον εαυτό σου,
    κούρνιασε στην αγκαλιά του και αφέσου στη Σοφία του να γίνει για σας το καλύτερο δυνατό!

Senior Member
    Originally posted by NADINE
    Αυθόρμητα σκέφτομαι "Θεέ μου!Τι ευλογία!"καθώς είναι το σπουδαιότερο νέο που μπορώ να ακούσω!
    Καταλαβαίνω πως είναι πολύ δύσκολες εποχές για να χάσει κανείς μια δουλειά,πόσο μάλλον ν'αυξηθουν
    τα έξοδα ενός σπιτιού!Αλλά πρώτον είναι πολύ νωρίς ακόμα για να ξέρουμε και δεύτερον ο Θεός ξέρει
    καλύτερα κι όπου ευλογεί,φροντίζει μ'έναν μαγικό τρόπο να διευκολύνει!Ηρέμησε όσο μπορείς!Απ'ό,τι
    μου έχουν μεταφέρει(συγνώμη,αλλά ακόμα δε διάβασα το μοίρασμα της ιστορίας σου)βιώνετε
    μια πολύ μεγάλη αγάπη με τον καλό σου,έχετε περάσει από τη φωτιά και τα καταφέρατε!Γείρε
    και πάλι στην αγκαλιά του και μ'εμπιστοσύνη στο Θεό,την αγάπη σας,εκείνον και τον εαυτό σου,
    κούρνιασε στην αγκαλιά του και αφέσου στη Σοφία του να γίνει για σας το καλύτερο δυνατό!
    Κάτι αντίστοιχο θα σου έλεγα Γιωτάκι μου, αλλά δε θα είχα τόσο όμορφα λόγια....Για αυτο στα ξαναβάζω, μήπως η επανάληψη σε βοηθήσει...Με εκφράζουν 100% άλλωστε!

Senior Member
    Αχ Ναταλία μου μά το Θεό κλαίω,είσαι τόσο μα τόσο υπέροχος άνθρωπος !!!!! Φοβάμαι μήπως ξαναζήσω την ίδια ιστορία που έζησα με τον μικρό κ τα'χω παίξει!!!!!Μετά σκέφτομαι αυτο που μου είπε ο γυναικολόγος μου ότι τα παιδιά δεν έρχονται με παραγγελία άρα ο Θεός μάλλον ξέρει καλύτερα!!!!!Τι να πω ,θα περιμένουμε λίγες μέρες ακόμα ,το ζουρζουβίλι μου πάντως χαίρεται ότι θα κάνει την κόρη!!!!!

Senior Member
    Γιωτάκι μου εύχομαι μέσα από την καρδιά μου να σου πάνε όλα καλά ώστε να σταματήσεις να στενοχωριέσαι.

Senior Member
    Ευχαριστώ Τζινάκι και Αστεροσκονη !!!!! Τουλάχιστον ότι είναι να γίνει ας γίνει,δεν παλεύεται άλλο :smug b: