ΧΡΩΜΑ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΟΥΝΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ - Page 1256
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 1256 of 2553 FirstFirst ... 2567561156120612461254125512561257125812661306135617562256 ... LastLast
Results 18,826 to 18,840 of 38289
    Senior Member
    Καλημερα Ελακιον!Ετσι μπραβο κοριτσι μου!Μην ξεχνιομαστε!Εχω κ αλλες μερες βασιλειας!Κ βλεπω σημαδια διαλυσης εδω μεσα.Καμμια δεν ξυπνησε ακομη!

Για να συνεχισει το παραμυθενιο ξυπνημα

Φτιαξε καρδια μου το δικο σου παραμυθι

http://www.youtube.com/watch?v=j7yByx3Cqy4

Senior Member
    Ποιητικές καλημέρες λοιπόν!
    Ακόμα κι εδώ είναι ολοφάνερες οι σφετεριστικές απολυταρχικές διαθέσεις της Φτου!
    Όμορφα λόγια,δε λέω,αλλά πνευματικής ιδιοκτησίας κάποιου κακόμοιρου διανοούμενου,
    που ούτε καν αναφέρεται!Ό,τι παράγει το Βασίλειο,ανήκει στη Φτου!Είτε καρπός είτε κείμενο,δικό της!
    Γιωτάκι,φυλάξου αν είσαι έγγυος και μην πεις κουβέντα,μπας και σωθεί το παιδί και δεν το αρπάξει κι αυτό!

Κατά τα άλλα,ελπίζω να ξυπνήσαμε ανάλαφρα και ήδη να έχουμε ξεκινήσει μια δημιουργική μέρα!
    Εγώ την κάνω μ'ελαφρά σήμερα από το Κακομοιριστάν!Πάω στας εξοχάς να μυρίσω ελευθερία!
    Συνονόματη,εξόριστη στο εξωτερικό για τον αυτόν λόγο,κάνε όσο λείπω εντονότερο τον από κει αγώνα σου!

Τζινάκι,ακόμα δεν ξύπνησες,ωστόσο επειδή βιάζομαι να φύγω σ'ευχαριστώ προκαταβολικά για τις 72 καλημέρες σου!

Αβουλίνι,πατάμε κουμπάκια και σήμερα!Δεν ξεχνιόμαστε!Θα τα καταφέρουμε ν'απαλλαγούμε από το ρημάδι!Στάνταρ!

Καλή δύναμη στις δουλειές σου,Ελάκι!Τελικά σου έμεινε το χούι του Προκόπη!Για πέρνα μια βόλτα κι απ'τη δική μας σιδερώστρα!

Καλλιοπάκι,με το καλό σήμερα οι εξετάσεις σου!Ελπίζω να μην ταλαιπωρηθείς και όλα να πάνε κατ'ευχήν!Πλησιάζουμεεεεεε ε

Πωλινάκι,κοκκινομάλλικο,πώ ς τα πας "καλή μου";Δε σε βλέπουμε και πολύ πολύ τελευταία.Ελπίζω όλα καλά στον Πωλινόκοσμο!

Μακ,βγάλε χρήμα!Βγάλε χρήμα!Έχουμε έξοδα!Ταξίδια με τρένα!Και σφίξου,σφίξου εντωμεταξύ!Έχουμε και χουφτώματα!

Καλημέρα σοκολατένια!Καλημέρα Αλινάκι!Καλημέρα Κατερινάκι!Καλημέρα Λιλάκι!Καλημέρα Αγγελουδάκι!
    Καλημέρα Μοναδική!Καλημέρα Γουελντα(μα πώς προφέρεται αυτό και τι επιτέλους σημαίνει;)Καλημέρα Ουάου!
    Καλημέρα σε όλον τον κόσμο,που βολτάρει στα μέρη μας,φανερούς και ηδονοβλεψίες!Φιλάκιαααααα� �αα

Senior Member
    Καλημέρα σε όλες!
    Γιωτάκι μου, είσαι τόσο ευλογημένη! Πόσο μα πόσο υποστηρίζω τους ανθρώπους που κάνουν οικογένεια με παραπάνω από ένα παιδιά, ίσως γιατί νιώθω την ευτυχία να έχω αδέρφια, έναν αδερφό και μια αδερφή, ίσως γιατί και εγώ επιθυμούσα παλιότερα να κάνω οικογένεια με πολλά παιδιά...Μη μου κλαις καρδιά μου, αν όντως σας συμβεί αυτό, είναι αυτό που ο Θεός ήθελε για εσάς και είναι το καλύτερο!
    Ελενάκι, ξέρω πως έιναι τα απωθημένα, ειδικά με μεγαλύτερους άντρες. Πέρασα τα πρώτα μετεφηβικά μου χρόνια ζώντας έναν πλατωνικό έρωτα με ΤΟ αρσενικό,μεγαλύτερος, σοφότερος, κτλ. Μη σου περιγράψω πως κατέληξε γιατί είναι για γέλια και για κλάμματα! Ελπίζω να βρεθεί στο δρόμο σου αυτός που θα σε απογειώσει και θα σε κάνει να ξεχάσεις όχι μόνο τους παλιούς αλλά και το όνομα σου!
    Μένω ακριβώς από πίσω από το River West οπότε πάω συχνά για βόλτα, και ναι, Ναταλία, βολτάρω και τις φίλες μου εκεί όταν έχουμε περιορισμένο χρόνο και δεν μπορώ να τις τρέξω στις Πάρνηθες και τις εξοχές που προτιμώ!
    Ελάκιον, βγες έξω τώρα! Μην αφήνεις την θλιψούλα που καραδοκεί να σε επισκεφτεί, κλείσε της την πόρτα κατάμουτρα και πάρε τους δρόμους! Βάλσαμο ο φρέσκος αέρας στο πρόσωπο μας μερικές φορές..

Σε λίγο πάω για προεγχειρητική μαστογραφία και λήψη αίματος, θα δω και τον πλαστικό να τον διευθετήσουμε τις τελευταίες λεπτομέρειες για την επέμβαση, ανυπομονώ να περάσουν οι επόμενες τρεις βδομάδες, να την κάνω, να αναρρώσω και μετά να βγω στον κόσμο καμαρωτή καμαρωτή!

Επίσης γράφτηκα και στο γυμναστήριο που σας έλεγα και θα πάω μέσα στο σ/κ να δω τι παίζει!

Πάω να ετοιμαστώ , φιλιά και όλες και φυσικά σε εσάς πολυχρονεμένη μου μονάρχη!

Senior Member
    Originally posted by monahoiot

Πάω να ετοιμαστώ , φιλιά και όλες και φυσικά σε εσάς πολυχρονεμένη μου μονάρχη!
    Με το καλό,Αυλικό Πρωτογλειφτράκι!

Κάνε ζέσταμα στο χούφτωμα,μη μου κάνεις τη ντροπαλή εδώ μετά!

Senior Member
    Ναταλία μου το χούι της τάξης και την καθαριότητας δεν φεύγει έτσι, θα με κατατρέχει για μία ζωή! Να περάσεις όμορφα ότι και να κάνεις γλυκιά μου!

ΜακΓιωτακι μου άντε με το καλό να κανονιστούν και οι τελευταίες λεπτομέρειες και να μας πεις τα ευχάριστα. Ανυπομονώ, ανυπομονώ, ανυπομονώωω!

Senior Member
    Καλημέρα κουκλάκια μου !!!!!

Senior Member
    Καλημέρα Γιωτάκι μας! Τι κάνεις πως είσαι σήμερα;;;

Senior Member
    Εγώ καλά είμαι άλλα για να μου φύγει κ η απορία πήγα κ έκανα μια εξέταση τη Β-Χωριακή κ το απόγευμα θα ξέρουμε αν είμαι ή όχι

Senior Member
    Καλά έκανες Γιωτάκι μου και πήγες να κάνεις την εξέταση. Θα περιμένουμε τα νέα σου και μην τρως τα νύχια σου ε;;; :lol:

Senior Member
    ʼστα Ελλάκι μου,κάθε τσιγάρο που ανάβω το σκέφτομαι πέντε φορές !!!!!Θα σας ενημερώσω μόλις έχω νέα!!!!!Ευχαριστώ για το ενδιαφέρον σας!!!!!

Senior Member
    Καλημέρα συγκάτοικοι στο βασίλειο της Φτου (να δω πότε θα πούμε Ξελευθερία εδώ μέσα...)

Συνονόματη, πας εκδρομή?!?!?Σήμερις που έχω μαθήματα ως αργά?!?!Και ποιός θα μείνει στις επάλξεις?!?!? Αγχώθηκα τώρα, ας ελπίσουμε ότι δε γίνονται χειρότερα τα πράγματα εδώ μέσα κι έτσι γυρίζοντας δε θα βρούμε μεγάλες αλλαγές....

Γιώτα μου τι επέμβαση θα κάνεις και μετά θα βγείς καμαρωτή-καμαρωτή?!?!?

Γιωτάκι καλά έκανες και την έκανες την εξέταση αλλά βρε παιδάκι μου...άστο το τσιγαράκι μέχρι να δούμε αν είσαι ή δεν είσαι :bouncy::bouncy::bouncy::bouncy:

Κατά τα άλλα καλημέρες και στην Προκομένη του φόρουμ Έλι, η οποία είχε δεν είχε με άγχωσε και να δω πότε θα βάλω τα δικά μου πλυντήρια που ο κάλαθος των απλύτων έφτασε στο ύψος του νιπτήρα από τα σεντόνια...:saint::saint::saint::saint:

Όμορφη μέρα σε όλες σας!!!!

Senior Member
    Γεια σας κ απο εμένα

Senior Member
    Καλημέρα γλυκιά μου Αστεροσκονη !!!!! Πήγαινε στο μάθημα σου κ μην στεναχωριέσαι ,αν είμαι θα το κόψω !!!!!

Senior Member
    καλησπερα.γιωτακι με το καλο τα νεα το απογευμα.Mac 3βδομαδες ειναι θα περασουν κι αυτες που θα παει.ειχα παει για εξετασεις το πρωι γιατι η TSH μου ειχε βγει λιγο χαμηλη τον περασμενο μηνα οποτε επρεπε να την ξαναδω.εχει μια υπεροχη μερα και σε λιγο θα παω με τη mother για να μαζεψει χορτα.εγω θα κοιταω γιατι που να σκυβεις ασε που θα λερωσω και τα χερακια μου.μεχρι καμια παπαρουνα και πολυ του παει.

Senior Member
    Καλησπέρα κορίτσια κι από μένα. Καλά που με πήρε τηλέφωνο η Monadiki στις 1.00 και με ξύπνησε διαφορετικά θα ξυπνούσα για να σας πω κατευθείαν καληνύχτα!! Κοιμήθηκα στις 5 το πρωί οπότε δε θέλει και πολύ ο άνεργος!
    Ναταλία καλησπέρα x 72 και καλά να περάσεις στην εκδρομή σου.
    Καλλιόπη καλή επιτυχία σήμερα και περιμένουμε τα νέα σου όταν επιστρέψεις.
    Γιωτάκι καλά έκανες και έκανες την εξέταση για να μάθεις τι συμβαίνει τελικά και να ξέρεις πως θα προχωρήσεις.
    Γιώτα με το καλό και οι δικές σου εξετάσεις σήμερα και το σ/κ που θα πας στο γυμναστήριο, μην πας μόνο για να κόψεις κίνηση, φόρεσε και τα αθλητικά σου για καλό και για κακό!
    Αστερόσκονη είδα σε άλλο τόπικ ότι οι χουρμάδες καλά κρατούν!
    Γλαύκη παραμυθένια καλησπέρα και από εμένα αλλά δεν με καλοπιάνεις με αυτά. ʼλλα θέλω εγώ για να πάρω τα ίσα μου! :lol:
    Σοκολατίτσα μου γλυκιά χαθήκαμε τις τελευταίες μέρες και μου έχει λήψει να σε κοροϊδέψω λίγο χιχιχιχιχι.
    Eli μου θυμήζεις το καρτούν με το τέρας της Τασμανίας γιατί ή θα "σβουρίζεις" έξω κάνοντας βόλτες και πίνοντας καφέ ή θα "σβουρίζεις" μέσα στο σπίτι σου κάνοντας δουλειές! :lol:
    Λιλάκι εύχομαι να πάνε όλα καλά με την επέμβαση του φίλου σου.