ΧΡΩΜΑ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΟΥΝΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ - Page 126
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 126 of 2553 FirstFirst ... 26761161241251261271281361762266261126 ... LastLast
Results 1,876 to 1,890 of 38289
    Senior Member
    Και σε σκεφτόμουν πολύ όσο με είχαν στημένη Βελερεφόντη και υπομονής γωνία κι ήθελα να σου τηλεφωνήσω
    να μοιραστώ τον πόνο της εγκατάλειψης μου,αλλά δεν είχα περασμένο το κινητό σου στο δικό μου...
    Το ότι θα συναντηθούμε,θα συναντθούμε....αλλά καθότι έχεις αφήσει όμορφες αναμνήσεις εδώ,καλύτερο θα'ταν
    να τις αναζητήσουμε στον αέρα της πόλης ,όσο βολτάρουμε και καφεδιαζόμαστε...Εν αναμονή της ανάβασης σου λοιπόν...
    Να έχεις μιά υπέροχη μέρα,πριγκιπέσσα μου,πλαισιωμένη από τις δικές σας ομορφιές εκεί κάτω,που δεν είναι και λίγες...
    Φιλάκια φθινοπωρινά!Και μη μου πεις πως ακόμα Αφρική έχει,γιατί αλλιώς η παραλίες σας θα μας στερούσαν την καλημέρα σου....

Senior Member
    Όχι Ναταλία μου....βροχούλα έχουμε και εμεις!!! Χουχουλιαζουμε οικογενειακώς στο σπίτι...Μ'αρέσει αυτό το πρώτο φθινοπωρινό Σάββατοπρωινο. Φιλιά πολλά

Senior Member
    Καλησπέρα. Στην άλλη συνάντηση με βλέπω να ρχομαι και εγω! Αλήθεια ζήλεψα....
    Εξ΄ άλλου μονο 250 χιλιόμετρα με χωρίζουν!

φιλιά!!!!!!

Senior Member
    Και αφού κατηγορηθήκαμε (ΑΔΙΚΑ θα ήθελα να δηλώσω) πρέπει να αποκαταστήσω την αλήθεια! Η πόλη ήταν ασφυκτικά μποτιλιαρισμένη λόγω εκδηλώσεων, συναυλιών και προεκλογικών ομιλιών.. και επειδή το κορίτσι μας ήθελε να βλέπει θάλασσα κάναμε ταξιδάκι ολόκληρο εμείς του "εξωτερικού" για να φτάσουμε στην καταραμένη γωνία της εγκατάλειψης και να την παραλάβουμε! Περάσαμε όμως πολύ ωραία.. και φύγαμε μόνο όταν άρχισαν να μαζεύουν όλο το υπόλοιπο μαγαζί γύρω μας καθώς άρχισε να βρέχει κάποια στιγμή.

Όσο για τα παράπονα περί έλλειψης "συζυγικής" οικειότητας.. που να προλάβεις όταν σε περιλαβαίνει για τον καρκίνο που της προκάλεσες αναγκάζοντάς την να εισπνεύσει τόνους καυσαέριο την ώρα της αναμονής;; Γκρινιάρες γυναίκες.. τι να πεις!! Πάντως είπαμε να το κάνουμε μια φορά το μήνα, και όσοι πιστοί προσέλθετε!! Ήταν πραγματικά πολύ ωραίος καφές, εγώ τουλάχιστον το καταευχαριστήθηκα και χάρηκα πολύ που μετά τη Ντάλια μου γνώρισα το Μπαρμπούνι και τη Βάσια από κοντά!

Μπαρμπούνι μου ελπίζω να ήταν εύκολη και γρήγορη η επιστροφή, σε είχα στο μυαλό μου που είχες δρόμο να κάνεις βραδιάτικα! Σας φιλώ και εύχομαι καλό υπόλοιπο Σαββατοκύριακο!

Junior Member
    paidiakia me 8imaste? ))
    na rothso.ta xenical einai fytika?\

epeidh pasxo apo kata8lipsh pleon kai pernv antikata8liptika 8a mporousa na paro xenical?8a rothso bebea giatro prota

Senior Member
    Καλησπερα.
    Οχι σε καμια περιπτωση δεν ειναι φυτικα και απ οτι εχω ακουσει εχουν απαγορευτει στην Ελλαδα, απλα υπαρχουν καποια αποθεματα στα φαρμακεια ακομη!

Το καλυτερο βεβαια ειναι να ρωτησεις τον γιατρο σου!

Senior Member
    Πριγκίπισσα μου,βλέπω μπήκες σήμερα και δεν μας καλημέρισες;Χάσαμε τους καλούς μας τρόπους;
    Πάει το γαλάζιο αίμα...έγινε κόκκινο κι αυτό;Δεν το περίμενα αυτό απ'την υψηλή σας μεγαλειότητα!

Μαίρη Λου,σε περιμένουμε στην επόμενη συνάντηση με ανοιχτές αγκάλες!Δεν αξίζουμε 250 χιλιόμετρα;
    Το μπαρμπούνι συνεχώς τα κάνει για να έρθει να μας βρει(όχι τόσα,οκ,αλλά να μην το αδικήσουμε!)

Γουρουνίτσα,γουρουνάκι και τα συναφή,ασφαλώς δε σε ξεχνάμε(οι παλιοί τουλάχιστον,που σε γνωρίσαμε)
    Είσαι καλά;Ο γιός σου;Πώς είναι η ζωή σου τελευταία;Να μη μας ξεχνάς για τόσο μεγάλα διαστήματα!

Νομίζω απάντησα σε όλους όσους πόσταραν κάτι από την τελευταία μου φορά.Κάτι σοβαρό εννοώ,
    γιατί δικαιολογίες,απολογίες,λαϊ κά δικαστήρια και γκρίνιες δε με αφορούν...Φιλάκια πολλά πολλά σ'όλες σας!

Senior Member
    Καλησπερα κοριτσακια μου! Περασε κι αυτο το ΣΚ και απο αυριο παλι τα κεφαλια μεσα...
    Λοιπον, εγω το ΠΣΚ εφαγα οτι δεν ειχα φαει ολη την βδομαδα, δεν ηπια ομως...(αντε, γλιτωσα το δεκαχιλιοθερμιδο την ημερα )
    Δεν πειραζει, απο Δευτερα παλι. Ειδα ομως οτι δεν ημουνα η μονη που δεν ζυγιστηκα την Παρασκευη, υποσχομαι ομως την επομενη να ζυγιστω.
    Πολλα φιλια σε ολες και ευχομαι να εχουμε μια καλη βδομαδα!!!

Senior Member
    ..γεια χαρανταν...
    και εγω δεν εκανα διαιτα αυτο το σκ..μαστιγωστε με...
    σημερα ανοιξα και φιλο και εφτιαξα μια τυροπιτα σουπερ σπεσιαλ...και τσουρεκια για να μαθει την συνταγη τους μια φιλη μου...
    καταλαβαινετε τα υπολοιπα...δεν βαριεσαι μια ζωη την εχουμε....
    σε λιγο θα κοιμηθω παρεα με ολες αυτες τις θερμιδες να με νανουριζουν....

και εγω ζηλεψα απο τις φωτο απο To shark....
    ειχα παει και εγω εκει πριν 5 χρονια και ειναι πολυ ομορφα..
    ωραιοτερη και η παρεα σας βεβαια...

καληνυχτα και καλη εβδομαδα αυριο προκαταβολικα!!!!!!!
    φιλακια ματς και μουτς!

Senior Member
    Καλημέρα κοριτσάκια μου!!!Έχεις δίκιο Ναντίν για την έλλειψη της χθεσινής καλημέρας. Δεν υπάρχουν δικαιολογίες. Αλλα να, ήμουν σε μια φάση χθες που ειχα ανάγκη να σας διαβασω χωρίς να δώσω το παρόν. Αλλα για σήμερα πάρε μια μεγάλη ΚΑΛΗΜΕΡΑ!!!!!!!!!!!!

Junior Member
    Καλημερα σε ολους!
    Μπαινω κι εγω στην ομαδα R σημερα...Για να δουμε,τι θα δουμε!!!

Senior Member
    Κοριτσακια καλημερα σε ολες, ο καφες ηταν τελειος και η θεα μαγευτικη, αλλα ενα εχω να σας πω, η ναντιν ηρθε με φωτογραφικη μηχανη ανα χειρας, μας παρακαλουσε να την φωτογραφησουμε και να τις βγαλουμε στο φορουμ αλλα οχι, οχι, οχι, θες να σε κατασπαραξει το κοινο σου?, ασε και σε μας κανενα κοκκαλακι για την επομενη φορα,
    κοριστια σημερα πηγα πρωτη μερα την κορη μου στον παιδικο σταθμο, τι να σας πω, εκλαιγα σε ολη την διαδρομη μου απο τον παιδικο στη δουλεια, μηπως πρεπει να απογαλακτιστω εγω αντι για την κορη μου?, ειμαι πολυ χαλια, το παιδι μου σε ξενο περιβαλλον, θα περναει καλα? σιγουρα θα με ψαχνει, αχ καταραμενη κοινωνια που αλλους τους ανεβαζεις και αλλους τους ριχνεις στα ξενα χερια.........

Senior Member
    Originally posted by XENIA!
    .
    και πληρωνω οσο οσο σε οποιον μου στειλει φωτο της ναταλιας!!!!!!!!!χιχιχιχιχι
    νομιζω οτι τωρα πια εχει μια η πεννυ. αρχισε να την παρακαλας....

Senior Member
    και στην επομενη συναντηση, θα κανονισω να εχω κι εγω φωτογραικη μαζι μου. εχω κι εγω παιδια που θελω να προικισω!!!
    κοριτσια περασα παρα πολυ ωραια. σας ευχαριστω πολυ. να το ξανακανουμε συντομως. πεννυ μου, χαρηκα ιδιαιτερως που σε γνωρισα απο κοντα. εφτασα πολυ καλα.
    σημερα ηρθα γραφειο μονο για δυο ωρες οποτε, σας αφηνω. αυριο μαλλον δεν θα ερθω καθολου. επιφυλασσομαι με νεα μου απο τεταρτη.
    Nadine, δεν μπορεις να φανταστεις ποσο ωραια ενιωσα οταν ειδα τις φωτογραφιες απο το shark. τοσο ζωντανες. και οταν σκεφτομαι οτι ημουν εκει, ακομη πιο ωραια νιωθω.
    αντε καλη βδομαδα σε ολους και ολες
    φιλακια πολλα

Senior Member
    Αχ αυτες οι αυπνιες!!!!!!

Ισως φταιει οτι αρχισα να παιρνω των 15mg!

Αυριο εχω ραντεβου σε διαιτολογο.... θα σας ενημερωσω τι μου ειπε.

Φιλια σ'ολους!