ΧΡΩΜΑ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΟΥΝΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ - Page 1261
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 1261 of 2553 FirstFirst ... 2617611161121112511259126012611262126312711311136117612261 ... LastLast
Results 18,901 to 18,915 of 38289
    Senior Member
    Καλε μεχρι να διαβασω τη σληβ αλλαξατε 2 σελιδες κ πηγε κ η Αβα για υπνο?Δεν παμε καλα εδω μεσα!
    Τι να τον κανεις τον Ιταλο εσυ καλο μου?Παπουτσι απο τον τοπο σου.....

Senior Member
    Originally posted by giotaki
    Καλησπέρα κοπελιές !!!!!Τα νέα της ημέρας:Δεν είμαι έγκυος ο γυναικολόγος μου είπε πως η καθυστέρηση οφείλεται σε μια στρεσογωνο κατάσταση κ δεν υπάρχει κάποιο πρόβλημα .Αύριο λοιπόν φεύγω για την εξορία κ ο Θεός βοηθός.
    Τελικά τι θα ήταν καλύτερο μία μπεμπούλα ή η εξορία;....

Senior Member
    Γιωτακι μου ολα καλα λοιπον!Δεν αλλαζουν τα σχεδια σου!Σε ποια εξορια ομως πας?

Senior Member
    Είναι να μην μαζευτούμε Μεγαλειοτάτη όλοι οι αυλικοί σου! Έτσι γεμίσαμε και τις 100 τελευταίες σελίδες με πολύ κόπο, ιδρώτα και ιστορίες βγαλμένες από τη ζωή! :lol:

Senior Member
    Ελλάκι καλύτερα η μπέμπα άλλα?ʼγνωστες οι βουλαι του Κυρίου !!!!!
    Γλαυκούλη μου η εξορία είναι ένα μέρος στο οποίο αποφασίσαμε να επενδύσουμε για την καλοκαιρινή καλλιεργητικη περίοδο και να καλλιεργήσουμε ένα προιόν με ΠΟΠ το οποίο γίνεται μόνο στη συγκεκριμένη περιοχή.

Senior Member
    Ναι εισαστε πολυλογουδικα παιδια!Παρτε κ μια τουρτιτσα για να μην ξεχναμε τι εβδομαδα ειναι.Αυτοι που κανουν διαιτα να λενε οτι τρωνε σουσι!

Senior Member
    Γιωτάκι αυτό το ΠΟΠ που λες δεν είναι ούτε ποπ κορν ούτε μετά το ποπ δεν έχει στοπ! :lol: :lol: ʼρα τι είναι;

Senior Member
    Γιωτακι μου καλη επιτυχια σε οποια καλλιεργεια κανετε!Να παει καλα κ να ειναι καλοπουλητη!δεν πιστευω να σε χασουμε?
    Θαυμαζω το τσαγανο σου παντως!Ξερω ποσο δυσκολη ειναι η ζωη με τα αγροτικα γιατι κ εμεις εκτος απο τα μαγαζια εχουμε κ μια μοναδα με βιολογικα βοοειδη.

Senior Member
    Γιωτάκι μου καλή επιτυχία στην νέα σας επένδυση!!! Θαυμάζω τους νέους αγρότες που τολμούν να επενδύσουν σε νέες καλλιέργειες. Όσο για το μωρό, έχετε καιρό . Αν είναι να δώσει ο Θεός θα δώσει την κατάλληλη στιγμή. Καλό ταξίδι και καλή δύναμη στο νέο σας εγχείρημα εύχομαι να πάνε όλα κατ ευχήν!!! :love::love::love:

Senior Member
    Ωωωωω αγαπητή Μεγαλειοτάτη μας κακομαθαίνετε! Και τουρτοσούσι βλέπω! Μα από όλα να έχει ο δικός μας ο μπαχτσές;;; Τίποτα δεν του λείπει :lol:

Senior Member
    Οκ Γιωτάκι μου...όλα όπως τα ήθελες λοιπόν!!!Καλή επιτυχία στα νέα ξεκινήματα!!!!

Κορίτσια μου, δεν έχει σημασία πόσους έχει κανείς αλλά πόσα παίρνει!!!Κι εμένα αυτός ο τύπος πολύ μου έχει κολλήσει ίσως επειδή είναι μιά κρύο μιά ζέστη...Και την Τρίτη θα έρθει σπίτι μου για μια εργασία...Τί να κάνω, τι να κάνω!!!!!!!

Senior Member
    Τζινάκι το ΠΟΠ είναι προστατευόμενη ονομασία προέλευσης
    Γλαυκούλη τώρα που σας βρήκα δεν πρόκειται να με χάσετε πότε!!!!! Σε ευχαριστώ πολύ για την ευχή σου,πιστεύω ότι θα πιάσει γιατί ότι κ αν ευχήθηκατε μαζί μου έγινε !!!!!Ειλικρινα κ εγώ αυτο ονειρεύομαι,μια βιολογική φάρμα,ξέρω ότι είναι μανίκι η δουλειά ,όπως κ αυτή που κάνω τώρα γιατί δεν έχει ούτε ώρα ούτε γιορτή κ αυτο παλεύω να κάνω!!!!!

Senior Member
    Originally posted by Eli
    Γιωτάκι μου καλή επιτυχία στην νέα σας επένδυση!!! Θαυμάζω τους νέους αγρότες που τολμούν να επενδύσουν σε νέες καλλιέργειες. Όσο για το μωρό, έχετε καιρό . Αν είναι να δώσει ο Θεός θα δώσει την κατάλληλη στιγμή. Καλό ταξίδι και καλή δύναμη στο νέο σας εγχείρημα εύχομαι να πάνε όλα κατ ευχήν!!! :love::love::love:
    Να'σαι καλά κούκλα μου !!!!!Ευχομαι ο Θεός να δώσει στον καθένα ότι λαχταρα!!!!!Σας ευχαριστώ όλες για το κουράγιο που μου δίνεται ,είστε οι αδερφόυλες που ποτέ δεν είχα!!!!!!!!!!

Senior Member
    Μέσα σε αυτό το τόπικ τελικά χτίζουμε σχέσεις ζωής....

Senior Member
    Γιωταδερφούλα μου λοιπόν, σου εύχομαι μέσα από την καρδιά μου να πάνε όλα καλά στη νέα σας καλλιέργεια και να έχει μεγάλη επιτυχία, ώστε να δείτε τον κόπο σας να ανταμοίβεται και να χαίρεστε χωρίς άγχος την υπέροχη οικογένειά σας. Αν κατάλαβα καλά θα έχεις ίντερνετ και θα μπορούμε να τα λέμε, έτσι;