ΧΡΩΜΑ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΟΥΝΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ - Page 1266
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 1266 of 2553 FirstFirst ... 2667661166121612561264126512661267126812761316136617662266 ... LastLast
Results 18,976 to 18,990 of 38289
    Senior Member
    Originally posted by Γλαύκη

Αλλες τρεις μερες βασιλειας μου!Δεν βλεπεις Ναταλια οτι περνανε τοσο καλα που δεν εχει εκδηλωσει καμμια ενδιαφερον για αλλαγη την αλλη εβδομαδα?
    Μετά μεγάλης μου λύπης οφείλω να ομολογήσω,Φτουτάτη,πως δεν υπάρχει ενδιαφέρον από καμία για την επόμενη εβδομάδα.
    Είτε βρίσκονται σε γλυκαιμικό σοκ μετά το τόσο τουρτοκέρασμα είτε όντως σας τρέμει το φυλλοκάρδι τους!
    Σ'όσες απευθύνθηκα έφαγα πόρτα.Φοβάμαι πως δεν υπάρχουν άλλα περιθώρια απ'το να συνεχιστεί η Βασιλεία σας!

Senior Member
    Ονειρα γλυκα Νεφελολουλου...

Senior Member
    Originally posted by ΤΖΙΝΑ

Καληνύχτα x όσες φορές θέλεις και όνειρα γλυκά. Φιλάκια.
    272 παρακαλώ!Ευχαριστώ πολύ!Όνειρα γλυκά και φιλάκια πολλά και στην υψηλή σας Τζινοσύνη!

Senior Member
    Originally posted by NADINE
    Ο μι τζι,ο γιορ τζι,ο εβρυβόδιζ τζι!
    Συγχώρεσέ με Ναταλία μου, με μπέρδεψε αυτό που είχες πει 131 σελίδες πριν, γι'αυτό και μου φαινόταν οικείο το παρατσούκλι μου! :lol: :lol:

Senior Member
    Δεν παλεύεσαι Cosmopolitan σελίδα 72!Κοπελιά,εσύ το προκάλεσες το παρακάτω,υπόψιν!
    Λοιπόν,RainΤζίνα,εσύ με την αυτιστική μνήμη,μιά που είσαι τόσο προκλητική αριθμομνήμων
    στείλε μου σε σκονάκι,σε παρακαλώ,τις ιστορίες της Γιώτας,της Αλίνας και της Καλλιόπης
    σε ποιά σελίδα βρίσκονται.Κι αν υπάρχει και κάτι άλλο κατά την κρίση σου επίσης.
    Είχα μείνει στην 617,για να σε βοηθήσω.Συμφιλιώθηκα με το κενό του 1/7 του τόπικ,που θα έχω,
    αλλά δε γίνεται ν'αγνοώ αυτά που πραγματικά έχουν αξία!Ευχαριστώ εκ των προτέρων!

Senior Member
    Καληνύχτα κορίτσια και από μένα. Καλό βράδυ και καλό ξημέρωμα. Σας φιλώ όλες.

Senior Member
    Originally posted by Γλαύκη

Αλλες τρεις μερες βασιλειας μου!Δεν βλεπεις Ναταλια οτι περνανε τοσο καλα που δεν εχει εκδηλωσει καμμια ενδιαφερον για αλλαγη την αλλη εβδομαδα?
    Μετά μεγάλης μου λύπης οφείλω να ομολογήσω,Φτουτάτη,πως δεν υπάρχει ενδιαφέρον από καμία για την επόμενη εβδομάδα.
    Είτε βρίσκονται σε γλυκαιμικό σοκ μετά το τόσο τουρτοκέρασμα είτε όντως σας τρέμει το φυλλοκάρδι τους!
    Σ'όσες απευθύνθηκα έφαγα πόρτα.Φοβάμαι πως δεν υπάρχουν άλλα περιθώρια απ'το να συνεχιστεί η Βασιλεία σας!
    Δεν θα το αφήσουμε έτσι αυτό...
    Ναταλία δεν κλειδώσατε καλά και μπήκα πάλι! :lol:
    Αϋπνίες σε συνδυασμό με κομπρεσέρ...τα ξέρεις, τα έχεις ζήσει...πήγα να ξαπλώσω αλλά ο Μορφέας δεν ήρθε ποτέ. Ακούω το 13λεπτο νανούρισμα σου μπας και πέσει το βλέφαρο, γιατί προς το παρόν είναι γαρίδα!
    Ένα έχω να δηλώσω, η λυτρωτική λύση θα βρεθεί τελευταία στιγμή και ως από μηχανής Θεός θα εμφανιστεί ο Σωτήρας που θα μας σώσει από το Απολυταρχικό καθεστώς της Ζάχαρης χιχιχιχιχι....

Senior Member
    Ο μι τζι,ο γιορ τζι,ο εβρυβόδιζ τζι!
    Συγχώρεσέ με Ναταλία μου, με μπέρδεψε αυτό που είχες πει 131 σελίδες πριν, γι'αυτό και μου φαινόταν οικείο το παρατσούκλι μου! :lol: :lol:
    :lol: :lol::lol: :lol::lol: :lol::lol: :lol::lol: :lol::lol: :lol:

Senior Member
    Ναταλία, πραγματικά, είχα σκοπό να σου στείλω τη σελίδα με την ιστορία της Γιώτας επειδή αναρωτιόσουνα για να σε διευκολύνω αλλά τώρα που το ζητάς πολύ ευχαρίστως να σου στείλω πληροφορίες και για τις ιστορίες των υπολοίπων. Επειδή βαριέμαι να περιμένω να ποστάρω αυτό το μήνυμα μισή ώρα μετά, ως RainΤζίνα, το ποστάρω τώρα! :lol:

Senior Member
    Originally posted by Eli

Ένα έχω να δηλώσω, η λυτρωτική λύση θα βρεθεί τελευταία στιγμή και ως από μηχανής Θεός θα εμφανιστεί ο Σωτήρας που θα μας σώσει από το Απολυταρχικό καθεστώς της Ζάχαρης χιχιχιχιχι....
    Ωχ...Προβλέπεται να πέσει πολύ πείνα,διατροφή και άσκηση!
    Ανησυχώ που ένα μου κομμάτι προτιμά τη Μοναρχία της Τούρτας!

Senior Member
    Originally posted by Eli

Ναταλία δεν κλειδώσατε καλά και μπήκα πάλι! :lol:
    Αϋπνίες σε συνδυασμό με κομπρεσέρ...τα ξέρεις, τα έχεις ζήσει...πήγα να ξαπλώσω αλλά ο Μορφέας δεν ήρθε ποτέ. Ακούω το 13λεπτο νανούρισμα σου μπας και πέσει το βλέφαρο, γιατί προς το παρόν είναι γαρίδα!

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Senior Member
    Θα αλλάξουμε καθεστώς Ναταλια μου έτσι για να μην βαριόμαστε όταν θα έρθει τούτη η ώρα, η ώρα της ΑΛΛΑΓΗΣ! :lol:

Senior Member
    Μόλις τελείωσε το νανούρισμα αλλά τζίφος η δουλειά...Ναταλία και Τζίνα με κολλήσατε αϋπνίες! :lol:
    Θα το βάλω να ξαναπαίξει...

Senior Member

Ναταλία, πραγματικά, είχα σκοπό να σου στείλω τη σελίδα με την ιστορία της Γιώτας επειδή αναρωτιόσουνα για να σε διευκολύνω αλλά τώρα που το ζητάς πολύ ευχαρίστως να σου στείλω πληροφορίες και για τις ιστορίες των υπολοίπων. Επειδή βαριέμαι να περιμένω να ποστάρω αυτό το μήνυμα μισή ώρα μετά, ως RainΤζίνα, το ποστάρω τώρα! :lol:
    Αν άλογα πηδούν εμπόδια για ένα καρότο,
    σκυλάκια φέρνουν παντόφλες για ένα μπισκότο
    χρειάζεται μόνο ένα ακόμα παρατσούκλι το Τζινάκι
    να κουρδίσει μυαλό και να εκπληρώσει χατηράκι!

Senior Member
    ʼρχισα να μετράω τις μπουρμπουλήθρες από το βίντεο μπας και πιάσει το νανούρισμα :lol: