ΧΡΩΜΑ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΟΥΝΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ - Page 1269
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 1269 of 2553 FirstFirst ... 2697691169121912591267126812691270127112791319136917692269 ... LastLast
Results 19,021 to 19,035 of 38289
    Senior Member
    Πάω να χαπακωθώ και να συρθώ μέχρι το κρεβάτι μου για μία ακόμη απόπειρα ύπνου, ελπίζω να είναι και η τελευταία...φιλάκια αγαπημένες και πάλι καληνύχτα μας
    ευχαριστώ για την γλυκιά σας παρεούλα!

Senior Member
    Καληνυχτούδιααααα!Αύριο πάλι... :love:

Senior Member
    :love::love::love::love::kiss::kiss::kiss::kiss::l ove::love::love::love:

Senior Member
    Ξανά μανά καληνύχτα Ελάκι χωρίς πόνους. Φιλάκια.

Senior Member
    Originally posted by NADINE
    --->Caterina Caselli - Nessuno Mi Può Giudicare

Aφιερωμένο στη συνονόματη!Με αφορμή το στίχο,θυμήθηκα κάτι που κάποτε μου μετέφεραν
    για μια γυναίκα,δύο άντρες,κομπολόι δίχως χάντρες...Κι εδώ έρχεται η αποστολή νούμερο δύο!
    Κάποτε λέγατε και για άντρες...Όλα τα πικάντικα χάνω!Τότε με τις λαλαγγοϊστορίες σου νομίζω,
    ήταν βραδυά εξομολογήσεων από πολλές.Πρόσθεσε κι αυτές τις σελίδες στη λίστα,RainΤζίνα!
    Δεν καταλαβαίνω τι εννοείς :smirk::smirk::smirk::smirk: Mille merci pour le chanson though!!!!

Senior Member
    Έγινε Ναταλία, ότι πεις. Βέβαια την Αστερόσκονη εγώ θα την giudicare και θα την παραgiudicare διότι 3+1(η Αστερόσκονη) = 4 άρα μαζευτήκανε πολλοί και οφείλει να ρίξει κλήρο κι όποιος βγει να τον στείλει σε εμάς!!

Senior Member
    Originally posted by ASTEROSKONI

Δεν καταλαβαίνω τι εννοείς :smirk::smirk::smirk::smirk: Mille merci pour le chanson though!!!!

Αααααααααααα!Θα τους απολύσω τους πληροφοριοδότες μου!
    Κι όχι τίποτ'άλλο δε θυμάμαι και ποιός από όλους ήταν...Μάλλον η Φτου!
    Αυτή κρύβεται άλλωστε πίσω από κάθε συνομωσία!Η τάξις θ'αποκατασταθεί σύντομα!
    Θα τα διαβάσω όλα ιδίοις όμμασι χάρη στη Τζινοδομή!ʼντε,Ναταλάκι,κρ� �βατάκι!Μάκια του!

Senior Member
    Καληνύχτα Ναταλία και Αστερόσκονη. Φιλάκια.

Senior Member
    Originally posted by ΤΖΙΝΑ

Έγινε Ναταλία, ότι πεις. Βέβαια την Αστερόσκονη εγώ θα την giudicare και θα την παραgiudicare διότι 3+1 = 4 άρα μαζευτήκανε πολλοί και οφείλει να ρίξει κλήρο κι όποιος βγει να τον στείλει σε εμάς!!
    Ααααα!Τώρα θα μαλώσω εσένα συνονόματη!
    Κι όχι τίποτ'άλλο,θα τη σκαπουλάρει κι η Φτου!
    Τζινοδομή,στα χέρια σου θα λάμψει η αλήθεια!
    Εν όψει των νέων επιβαρυντικών στοιχείων,νέα αφιέρωση!

--->ΑΝΝΑ ΒΙΣΣΗ : ΣΕ ΠΟΣΑ ΤΑΜΠΛΟ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙΣ;

Senior Member
    Σε 3 ταμπλό το παίζει η χουρμαδόπληκτη, τα δύο σίγουρα δοκιμασμένα και το τρίτο ταμπλό ευσεβής πόθος! Οι ανατριχιαστικές λεπτομέρειες αύριο! :lol:

Senior Member
    Απαπααααααααααααααααααααα !
    Μετά γιατί δεν περισσεύει κανένας για τις υπόλοιπες Ναταλίες του κόσμου τούτου!

Senior Member
    Τςτςτςτςτςτςτςτςτς!!!!! Κοινές ανθρώπινες ανάγκες κορίτσια συν του ότι ο ιταλός είναι στην κοσμάρα του!!!!!!!!!!!!! Οπότς χρεώστε με το διδυμάκι μου κι αφήστε τις υπερβολές!!!! 2 είναι τώρα αν θα γίνουν 3.....απ'το στόμα μου......φιλάκιαααααααα:bisou::bi sou::bisou::bisou::bisou::bisou::bisou::bisou::bis ou::bisou::bisou::bisou::bisou::bisou::bisou::biso u::bisou::bisou::bisou::bisou::bisou::bisou::bisou ::bisou::bisou::bisou::bisou::bisou::bisou::bisou: :bisou::bisou::bisou::bisou::bisou::bisou::bisou:: bisou::bisou::bisou::bisou::bisou::bisou::bisou::b isou::bisou::bisou::bisou::bisou::bisou::bisou::bi sou::bisou::bisou::bisou::bisou::bisou::bisou::bis ou::bisou::bisou::bisou::bisou::bisou::bisou::biso u::bisou::bisou::bisou::bisou::bisou::bisou::bisou ::bisou:

Senior Member
    Kαλημερα!Δεν μπορει να παει κανεις να κοιμηθει ησυχος κ να σας αφησει ουτε για μια στιγμη!Ναταλια τι ωρα εχουμε πει οτι κοιμομαστε?κ μου παρασυρεις κ τις αλλες που ειναι καλα κοριτσια!το Ελακιον υπεφερε κ εσεις με τα ανατρεπτικα ασματα!Κ το τεκνον Τζινα ταχα για τη Τζιναδελφη!Που ειναι κ του κλασσικου να ψαχνει αναλογο με το φαε σπορια!Ασε που θελει να μου φαει τη θεση του χαφιε!Μου θελετε κ αερα αλλαγης ασυμαζευτες!

Senior Member
    ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧ ΚΑΛΑ ΝΑΤΑΛΙΑΑΑΑΑΑ!!!!!Εγραψες παλι!!! Τι λογος, τι εφραδεια!!! Καποτε εγραφα και εγω ωραια ελληνκα, πλεον τα εχω ξεχασει!!!
    Και ναι!! Την αγαπω την Γλαυκη!!!!!! Και εσενα σαγαπω!!!! Και παρεπιπτοντως... Ωραιο στηθος η γαλλιδά της Επαναστασης!!
    Υ.γ Απο την τουρτα δεν σου δινω που να σκασεις!! Ειναι αποκλειστηκα για την αρτιστα μου Γλαυκη!!! Εσενα σου στελνω αυτην, μαζι με το γατι γιατι ειναι τρελιαρικο σαν και εσενα!!!!! :bigsmile::bigsmile:

Senior Member
    Καλημέρα Γλαυκόκοσμε!!!!!!!!!!ʼντε καλέ σηκωθείτε!!!!!Τελευταία μέρα στο σπιτάκι μου,το απόγευμα αναχωρω!!!!!