ΧΡΩΜΑ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΟΥΝΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ - Page 1272
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 1272 of 2553 FirstFirst ... 2727721172122212621270127112721273127412821322137217722272 ... LastLast
Results 19,066 to 19,080 of 38289

Senior Member
    Originally posted by NADINE
    Kαλέ,ας τηρεί και σιγή μουγγού!Δε με νοιάζει πού ακριβώς πάει,αλλά μόνο όσα με αφορούν!
    Θα έχει internet και laptop εκεί;Μετακομίζιε για πάντα ή για λίγο;Κι αν όχι,για πόσο θα τη χάσουμε;
    Τώρα αν θέλει να μας πει και ποιά είναι η αγαπημένη της στάση στο σεξ,δεν έχω κανένα πρόβλημα...
    :lol: και γω τα ίδια την ρωτάω Ναταλία μου αλλά τιποτα! Ετοιμάζει την βαλίτσα της η άκαρδη και δεν μας έχει δώσει τίποτα εκτός του ότι δεν θα χαθεί τώρα που μας βρήκε! Τόσο γενικές πληροφορίες να τις χ@σω!:lol: Τι σόι εν Χριστώ αδερφές είμαστε;;;; :lol:

Senior Member
    Originally posted by Eli

:lol: και γω τα ίδια την ρωτάω Ναταλία μου αλλά τιποτα! Ετοιμάζει την βαλίτσα της η άκαρδη και δεν μας έχει δώσει τίποτα εκτός του ότι δεν θα χαθεί τώρα που μας βρήκε! Τόσο γενικές πληροφορίες να τις χ@σω!:lol: Τι σόι εν Χριστώ αδερφές είμαστε;;;; :lol:
    Αδερφές εν μουγγώ προφανώς είμαστε!

Μήπως να ρωτούσαμε τον άντρα της;Είχε πει και μια παιχνιδιάρικη λέξη για κείνον,
    αλλά η Τζινοδομή είναι απασχολημένη τώρα και μην την τρέχω να τη βρίσκει...
    Εκεί που νόμιζε πως ήταν έγγυος το είπε,όχι πως επιμένω να το ψάξεις εσύ επειδή εγώ βαριέμαι...

Senior Member
    Θα μας πει, κορίτσια, όταν με το καλό φτάσει στον προορισμό της. Προσπαθεί να προλάβει καταστάσεις το κορίτσι! :smilegrin:

Senior Member
    Originally posted by giotaki
    Originally posted by ΤΖΙΝΑ
    Γιωταδερφούλα μου λοιπόν, σου εύχομαι μέσα από την καρδιά μου να πάνε όλα καλά στη νέα σας καλλιέργεια και να έχει μεγάλη επιτυχία, ώστε να δείτε τον κόπο σας να ανταμοίβεται και να χαίρεστε χωρίς άγχος την υπέροχη οικογένειά σας. Αν κατάλαβα καλά θα έχεις ίντερνετ και θα μπορούμε να τα λέμε, έτσι;
    Σ'ευχαριστώ Τζιναδερφουλα για την πολύ γλυκιά ευχή σου!!!!!Θα είμαι πάντα εδώ γιατί δε μπορώ χωρίς εσάς!!!!! Και ναι,μαζί θα το χτίσουμε το σπιτάκι,όλες παρεούλα,έχουμε κ το Ελλάκι άλλωστε που είναι κ του επαγγελματος!!!!!
    Καλέ χθες μας τα είπε η κοπέλα! Τα ξεχάσατε κιόλας; Και δεν φεύγει αύριο αλλά σήμερα το απόγευμα!!

Senior Member
    Χοντροτάααααααατηηηηηηη μου με το σαχλαμαράκι σου!
    Πολύ χαίρομαι που επιτέλους τα πηγαίνετε καλύτερα τα δυό σας,
    το έβγαλες μάλιστα ήδη για καφεδάκι και θα πάτε και για ποτάκι απόψε!
    Βρήκες και το μαγαζάκι με τα απαραίτητα του σε απόσταση αναπνοής,
    μια χαρά!Όλα συνομοτούν στο να τα καταφέρουμε τη φαρμακερή αυτή φορά!
    Αχ,να μην είσαι εδώ Θεσσαλονίκη να σε πάω απόψε στο Μύλο που έχει
    Μελίνα Κανά,Βασίλη Λέκκα,Γιώργο Ανδρέου και Γιώργο Καζαντζή
    κι αύριο στο Μέγαρο στον Κράου με γκεστ την Ξανθίππη Καραθανάση!
    Ποιό Κάποτε στην Ανατολία και κουραφέξαλα!Μακ,όπως καταλαβαίνεις
    κι εσύ μου έρχεσαι ένα Σαββατοκύριακο καθυστερημένη!ʼτιμες αποστάσεις!

Senior Member
    Originally posted by giotaki
    Γιωταδερφούλα μου λοιπόν, σου εύχομαι μέσα από την καρδιά μου να πάνε όλα καλά στη νέα σας καλλιέργεια και να έχει μεγάλη επιτυχία, ώστε να δείτε τον κόπο σας να ανταμοίβεται και να χαίρεστε χωρίς άγχος την υπέροχη οικογένειά σας. Αν κατάλαβα καλά θα έχεις ίντερνετ και θα μπορούμε να τα λέμε, έτσι;
    Σ'ευχαριστώ Τζιναδερφουλα για την πολύ γλυκιά ευχή σου!!!!!Θα είμαι πάντα εδώ γιατί δε μπορώ χωρίς εσάς!!!!! Και ναι,μαζί θα το χτίσουμε το σπιτάκι,όλες παρεούλα,έχουμε κ το Ελλάκι άλλωστε που είναι κ του επαγγελματος!!!!!
    Καλέ χθες μας τα είπε η κοπέλα! Τα ξεχάσατε κιόλας; Και δεν φεύγει αύριο αλλά σήμερα το απόγευμα!!
    Αρχικά τα είπε στην "Τζιναδερφούλα"της!Όχι σ'εμάς!Δε θα μας την πεις κι από πάνω που έχουμε αγωγή και δεν κρυφακούμε!
    Και πέρα από αυτό, εγώ είχα κενά και δεν καταλάβαινα τι χτίζουμε!Εμ μ'αφήνεις στα σκοτάδια εμ μου τη λες κι από πάνω!
    Τζινάκι,δε θα τα πάμε καθόλου καλά,κανόνισε,να αφήσω τη Φτου και να πιάσω την αφεντιά σου!Ούτε η Πυθία τέτοια ενημέρωση!
    Μήπως ν'ασημώσουμε για να διαλυθούν τα σύννεφα,κοπελιές;ʼντε γιατί μας γκαστρώσατε!Από αλλού το περιμέναμε κι αλλού ήρθε!

Senior Member
    Χοντροτάαατη μου, ευτυχώς δεν είμαστε και τόοσο μακρυά.. Το σημερινό ακούγεται πάρα πολύ ελκυστικό, το αυριανό, όμως, είναι Η πρόκληση! Το κάποτε στην Ανατολία, να το έχουν και να το χαίρονται οι σκληροπυρηνικοί κουλτουριάρηδες! Ξανά, ούτε δεμένη δεν θα το έβλεπα! Όσο για το σαχλαμαράκι, άρχισα να το κοιτώ με συμπάθεια και όχι σαν πριν, που το λοξοκοιτούσα με περιφρόνηση και μίσος! Αρχίσαμε να γινόμαστε φίλοι!

Senior Member
    Καλέ Ναταλία αφού εγώ τη ρώτησα αν θα έχει ίντερνετ εκεί που θα πάει σε ποιόν ήθελες να απαντήσει; Και το χτίσιμο αφορά ένα σπίτι που πρόκειται να χτίσει, με το καλό, το Γιωτάκι με τον άντρα της το καλοκαίρι. Δε φτάνει που ασχολούμαι εδώ και πόση ώρα με τα σκοτάδια σου συγκεντώνοντας όσες πληροφορίες μου ζήτησες, τ'ακούω κι από πάνω! Αχ μ'αρέσει! Πες μου κι άλλα, πες μου κι άλλα! :lol: :lol:

Senior Member
    Αφιερωμενο σε ολεεεες σας!!! Αυτο το τραγουδι μου φτιαχνει ΠΑΝΤΑ την διαθεση!!!!!!!!!!!!!
    http://www.youtube.com/watch?v=wa2nLEhUcZ0

Senior Member
    Να τη κι η άλλη!Μας τρίβει κατάμουτρα πόσο ερωτευμένη είναι σήμερα και τι ανεβασμένη διάθεση έχει
    και παραλείπει τα σημαντικότερα!Ποιός είναι,πώς είναι,τι έχουν,αν το κάνουν;Μα τι έχετε πάθει όλες σας
    με τις μισές πληροφορίες εδώ μέσα;Και το σπίτι του καλοκαιριού,είναι εξοχική ή μόνιμη κατοικία;Είναι σε νησί
    ή στην ενδοχώρα;Θα έχει αρκετά δωμάτια να μας φιλοξενήσει;Ουφ!Μα όλα εγώ θα τα κάνω εδώ μέσα;Έλεος!

Senior Member
    Ο κοσμος ολος!!! Βασικα αυτον τον καιρο κανενας! Η μαλλον καλυτερα ηταν 5 αλλα τωρα αυτο πως το επαθα δεν ξερω, μην με ρωτατε! Αχ ναι το κανουμε παντου και παντα, πιο πολυ στον υπνο μου! Ναι ναι σεξομνια!! χαχαχαχ
    Αχ ρε Ναταλακι ειμαι απο τις κλινικες περιπτωσεις που βλεπουν στον δρομο καποιον και λενε "Ερωτευτικα!!!!" Μα συνεχεια ομως???? Εχουν παντως ολοι ταττου, ειναι ψηλοι (εκτος απο εναν!!! πρωτη φορα που μου αρεσε καποιος στο ηψος μου!! δηλαδη τον θεωρω κοντο! 1,78 για αγορι δεν το λες και παλικαροοοο!!!) εχουν πιρσινκσ και μαλλιαααα!!! Πολλα!!! Φρατζες και τετοια!!! Τι να σου λεω δηλαδη τωρα?? Ζω το Ο Ν Ε Ι Ρ Ο καθε γυναικας!!!!!!!!

Senior Member
    Ναταλία δεν το ρώτησα περισσότερες λεπτομέρειες το Γιωτάκι για το σπίτι της. Απ'ότι κατάλαβα πρόκειται για μόνιμη κατοικία. Για πιο πολλές πληροφορίες πες της να σου στείλει το τοπογραφικό και τις κατόψεις! :lol:

Senior Member
    Αν θελει παντως η Γιωτα βοηθεια εδω ειμαι εγω, διακοσμηση εσωτερικων εξωτερικων χωρων!!!! Θα βοηθησω και στον κηπο που μου αρεσει να φυτευω!!! :bouncy:

Senior Member
    Originally posted by -wow-

... ηταν 5 αλλα τωρα αυτο πως το επαθα δεν ξερω, μην με ρωτατε! Αχ ναι το κανουμε παντου και παντα, πιο πολυ στον υπνο μου! Ναι ναι σεξομνια!! χαχαχαχ !
    Η άλλη τέσσερις ή τρεις(μπέρδεψα λογαριασμό)εσύ πέντε!Μα τι σας κάνει αυτό το Λονδίνο τέλος πάντων;
    Κι αυτοί πια οι λυσσάρηδες!Ούτε να κοιμηθείτε ήσυχες δε σας αφήνουν;Και τότε κάνουν το κομμάτι τους;Έλεος πια!

Originally posted by -wow-

Αχ ρε Ναταλακι ειμαι απο τις κλινικες περιπτωσεις που βλεπουν στον δρομο καποιον και λενε "Ερωτευτικα!!!!" Μα συνεχεια ομως???? Εχουν παντως ολοι ταττου, ειναι ψηλοι (εκτος απο εναν!!! πρωτη φορα που μου αρεσε καποιος στο ηψος μου!! δηλαδη τον θεωρω κοντο! 1,78 για αγορι δεν το λες και παλικαροοοο!!!) εχουν πιρσινκσ και μαλλιαααα!!! Πολλα!!! Φρατζες και τετοια!!! Τι να σου λεω δηλαδη τωρα?? Ζω το Ο Ν Ε Ι Ρ Ο καθε γυναικας!!!!!!!!
    Μόνο το όνειρο κάθε γυναίκας ζεις;Και λίγα λες!Μετακομίζω Λονδίνο ΤΩΡΑ!