ΧΡΩΜΑ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΟΥΝΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ - Page 1287
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 1287 of 2553 FirstFirst ... 2877871187123712771285128612871288128912971337138717872287 ... LastLast
Results 19,291 to 19,305 of 38289
    Senior Member
    Κουκλίτσες πάω κι εγώ να ξαπλώσω να δω ταινία. Λίλα, Έλενα, Μεγαλειοτάτη, Eli, Ναταλία και υπόλοιπα κορίτσια καλό βράδυ και καλό ξημέρωμα. Φιλάκια.

Senior Member
    Originally posted by eleni198621

OMG ειναι σαββατο βραδυ και δεν ξερουμε ποια θα ειναι η διαδοχος????τρομερο.εχω παθει ΣΟΚ.
    Ετοιμάσου για μεγαλύτερο Σοκ!Υπάρχουν και χειρότερα!Δεύτερη εβδομάδα Φτου μοναρχίας!Μην πάμε και για τρίτη να παρακαλάς!

Senior Member
    Originally posted by NADINE

OMG ειναι σαββατο βραδυ και δεν ξερουμε ποια θα ειναι η διαδοχος????τρομερο.εχω παθει ΣΟΚ.
    Ετοιμάσου για μεγαλύτερο Σοκ!Υπάρχουν και χειρότερα!Δεύτερη εβδομάδα Φτου μοναρχίας!Μην πάμε και για τρίτη να παρακαλάς!
    may god be with us.

Senior Member
    Originally posted by NADINE

ελενακι γλυκο η συνταγη που σου εταξα χιλιες μερες πριν
    1 κουπα ζαχαρη
    1 κουπα νερο
    1 κουπα χυμο λεμονι
    ξυσμα απο ενα λεμονι
    Έλι,ανάλαβε την εσύ!
    :lol::lol::lol:
    θα αναλάβω όταν έρθει η ώρα μου....αν και μετά από τόση ζάχαρη 2 βδομάδες τώρα δεν νομίζω θα θέλει κανείς να φάει σύντομα άλλη! :lol:

Senior Member

2 μερες δεν μπηκα γραψατε 14 σελιδες και σημερα που επεστρεψα μουγκα στη στρουγκα?
    Πραγματικά,Λίλα,τώρα που το λες...Πολύ παράξενο που έλειπαν όλες μαζεμένες την ίδια μάλιστα ώρα!

Πρόβλημα!Πρόβλημα!Πρόβλημα !
    Πες μου πώς το λύνεις;

Senior Member
    Ένα σύντομο μεταμεσονύκτιο γειααα και από εμένα!
    Μπήκα να μελετήσω τα νέα σας και ευτυχώς το ρίξαμε όλες στις δουλειές και στις βόλτες και έτσι κατάφερα να σας διαβάσω! Μου λείψατε σήμερα αλλά ομολογώ ότι πέρασα υπέροχα! Το σεμινάριο ήταν ενημερωτικό σε ένα ιδιαίτερα φιλικό περιβάλλον, είδα κόσμο που είχα να δω καιρό και γνώρισα εντελώς αναπάντεχα και μία συμφορουμίτισα μας που παρακολουθεί το σεμινάριο! Από όλα είχε σήμερα το πρόγραμμα ήμουν κυριολεκτικά NonStop! Σεμινάριο, ενημέρωση, καλή παρέα, εκπλήξεις, αδερφοκαφέδιασμα και βραδινή βόλτα με τον άντρα μου και καλή παρέα για φαγητό! Στις 12 το βράδυ γύρισα σπίτι μου από το πρωί η γυρίστρω!

Εύχομαι να είστε όλες καλά και να περνάτε ένα όμορφο ΣΚ!
    Σας φιλώ γλυκά και σας εύχομαι όνειρα γλυκά! Καληνύχτα

Senior Member
    Καλη σας νυχτα πιστοι μου υπηκοοι!Επιτελους αναγνωριστηκε οτι επι μοναρχιας μου περνατε το χρυσο αιωνα του Περικλεους κ αποφασισατε να μην με εκθρονισετε.Ευτυχως οι δυναμεις του σκοτους δεν τα καταφεραν!
    Η αφιερωση της βραδιας
    ΕΡΩΤΙΚΟ

Senior Member
    Καλημερα κατοικοι του Κακομοιρισταν.μολις με ξυπνησε η καμπανα της εκκλησιας.παω να παρω το πρωινο μου αγκαζε με το σκυλακο μου και επιστρεφω.

Senior Member
    Καλημέρα κούκλες !!!!!Χθες με πήρε ο ύπνος κ έμεινα μέσα όλη τη νύχτα!!!!!Πάω για δουλειά!!!!!Μάκια!!!!!

Senior Member
    Καλημερες συντοφορυμιτισσες.Εξω εχει μια υπεροχη μερα κ πρωι πρωι μου εφτιαξε η διαθεση γιατι ξεφορτωθηκα 2 ολοκληρα κιλακια.Ξερω..καπου υποσχεθηκα κατι αλλα το πρωι που ξυπνησα κατι μου ελεγε ¨Ανεβα στη ζυγαριτσα σου Μαρακι" ..και ναι..μειον 2 ολοκληρα κιλακια..λαλαλαλαλαλα.παλι καλα που μου εφτιαξε η διαθεση γιατι εχτες το βραδυ το στομαχι μου ηταν πολυ πρησμενο λες κ ειμουν εγκυος ..σημερα ευτυχως ειμαι καλυτερα...φιλια σε ολες και να εχουμε μια υπεροχη Κυριακη

Senior Member
    Κυριακοκαλημέρες!!!
    γλυκές μου εύχομαι να έχετε μία υπέροχη μέρα όλες σας! Εδώ επιτέλους μύρισε άνοιξη! Πουλάκια τιτιβίζουν, ο ήλιος λαμπερός και μία αίσθηση ζέστης μου μυρίζει για αργότερα... Ετοιμάζομαι και φεύγω τρέχοντας, έχω ήδη αργήσει!!! Σας γλυκοφιλώ και εύχομαι και εγώ να έχετε όλες μια χαρούμενη, ηλιόλουστη Κυριακή!!!

Senior Member
    Καλημέρα κορίτσια! Τέλεια μέρα σήμερα, τέλεια και τα νέα σας... Καλοπέραση, όμορφα σεμινάρια, αραλίδικοι καφέδες, ΠΟΠ δημιουργίες και νέα ξεκινήματα, απώλεια βάρους.. Όλα καλά!
    Σήμερα είναι η τελευταία μέρα του Κακομοιριστάν!
    Η Μεγαλειοτάτη πρέπει να αρχίσει σιγά σιγά να ετοιμάζεται, να παραδώσει το σκήπτρο της στη διάδοχό της (Ποια θα είναι βρε παιδιά); και να ξεκουραστεί..

Senior Member
    θα παρω την πρωτοβουλια και ας με ριξει στο μπουντρουμι η Φτου.
    ο λαος απαιτει το ΧΟΥΤΖΙΝΙ στη βουλη.
    τα σεβη μου.

Senior Member
    Kαλημερα Λιλα,Γιωτακι,Μοναδικη,Ελι,Α βα κ σε ολες τις αλλες που δεν εχουν παρει ειδηση οτι ξημερωσε μια υπεροχη,ηλιολουστη Κυριακη!Σηκωθειτε καλε!Εγω εβαλα ηδη το πρωτο πλυντηριο!

Senior Member
    Αβα τιμωρια να την φας ολη την τουρτα σαμπρελα!Δεν διαβαζεις παιδι μου τα προηγουμενα ποστ?Οι μερες της βασιλειας μου θα μεινουν στην ιστορια!Ειναι τοσο υπεροχες οι μερες στο Κακομοιρισταν που παω για δευτερη εβδομαδα!Αν κ πολυ εχω χαλαρωσει τελευταια!