ΧΡΩΜΑ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΟΥΝΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ - Page 131
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 131 of 2553 FirstFirst ... 31811211291301311321331411812316311131 ... LastLast
Results 1,951 to 1,965 of 38289
    Senior Member
    αχ ελπιδα μου σε ξεχασα εχθες, συγνωμη. ειχαμε και μια σοφια/μυρταλη που την ειχα γνωρισει σε καποια συναντηση, την ξεχασα κι αυτη. απο γιορτες ειμαι πολυ σκραπας τελικα. παντα κατοπιν εορτης το παιρνω χαμπαρι. ολο λεω θα κοιταω καθε πρωι το ημερολογιο κι ολο το ξεχναω. αλτχαιμερ ή χαζομαρα? θα δειξει...

κλμ, μπραβο κοπελα μου. τα καταφερες πολυ καλα μεχρι εδω. καλη συνεχεια. σε βλεπω τα χριστουγεννα με το 6 μπροστα να κανεις παρτυ. αχ σε ζηλευω. κι εσενα και την πεννυ και την βασια και την χανελ και ολες οσες ξεχνω τωρα που χανουν κιλα. ποτε θα τα χασω κι εγω τα ρημαδια?

το πηρα κι εγω αποφαση. σημερα τριτη μερα της νεας μου (ελπιζω επιτυχημενης) προσπαθειας και παω αρκετα καλα. ας συνεχισω το ημερολογιο μου τωρα (μεχρι να με διωξουν απο εδω) εχθες μεχρι το μεσημερι ολα βαση του προγραμματος μου. το απογευμα και μετα τα χαλασα λιγο. δεν εφαγα τις σαλατες μου επειδη δεν καθισα στο τραπεζι. τσιμπησα κατι στα ορθια-λιγα κρακερακια, λιγο προφιτερολ (λιγο ειπα, μην μαλωνετε) και κατι αλλα που ουτε θυμαμαι, το βραδυ φρουτακια και εκανα και 20 λεπτα διαδρομο το βραδυ. και σημερα το πρωι εκανα το 20λεπτο μου παλι. ξυπνησα μαλλον ευκολα λογω των χαπιων οποτε ολα καλα.

κι επειδη σημερα ειναι παρασκευη (μου θυμισε το σημερα ειναι κυριακη, θρησκευτικη εκπομπη ηταν αν θυμαμαι καλα) ανεβηκα στην ζυγαρια η οποια εδειξε 87,3. ας πω οτι ειμαι ευχαριστημενη μηπως την επομενη παρασκευη δειξει κανενα κιλο λιγωτερο. θελω μεχρι τα χριστουγεννα να δω κι εγω το 7. 12 εβδομαδες, 7,5 κιλα. δυσκολο αλλα οχι ακατορθωτο. αχ τι καλα που θα ειμαι αν τα καταφερω!! παρτυ προβλεπω αν τα καταφερω.

αληθεια ποιος δεν ζυγιστηκε? προεδρος? αρχιζουν οι απουσιες.....

οσο για τη mag που ρωταει για το χαπι, εγω δηλωνω οτι το παιρνω. το παιρνω εδω κι εναμισο χρονο και το κοβω κατα διαστηματα-οποτε μου ερχεται- χωρις προβληματα. τα κιλα μου τα εχασα ολα με το χαπι σε εναμισο χρονο. οταν το κοβω κοιμαμαι περισσοτερο και τρωω περισσοτερο-τιποτε αλλο. αν χασεις τα κιλα που θελεις, κοβεις τα χαπια και προσεχεις λιγο περισσοτερο την διατροφη σου για να μην τα ξαναβαλεις. δεν υπαρχουν στερητικα και τετοια.

φιλακια σε καλους, κακους, κλικες, ξεκλικες, συστερακια και ουρανιοτοξοκοριτσα.....

Senior Member
    αχ βρε πως το ξεχασα. ξεχασα να πω οτι νιωθω ιδιαιτερα περηφανη που ανηκω σε αυτη την ομαδα... την πως την λενε.... κουκλουξκλαν ισως?

Senior Member
    Originally posted by klm

Με μεγάλη μου χαρά σας λέω ότι για πρωτη φορα από περυσι το Φεβρουάριο - Μαρτιο η ζυγαρια εδειξε τη δεκαδα του 7 !!! Μαλιστα : 79,800 . Φιλενάδες ειμαι πολύ χαρουμενη!!!!
    Aστέρι μου!Καμάρι μου!Μπράβο,χαρά μου!Κακά τα ψέματα...άλλο πράγμα το 7άρι!Κι αυτή είναι μόνο η αρχή!

Senior Member
    Originally posted by basia

klm συγχαρητηρια για την απωλεια, ειναι τελειο το 7 και εγω το περιμενω πως και πως
    καλη συνεχεια
    Πλησιάζεις κι εσύ,Βάσια μου!Τι έμεινε;Τρία ψωροκιλάκια!
    Με το ρυθμό που πηγαίνεις κι όλη τη μεγάλη σου προσπάθεια εγκράτειας στο φαγητό και γυμναστικούλα,
    το βλέπω πολύ σύντομα να μας το ανακοινώνεις!Το δρομολόγιο έχει φύγει ανεπιστρεπτί!

Senior Member
    Ευχαριστώ πολύ κορίτσια που χαρήκατε με τη χαρά μου. Αυτή τη φορά ειμαι σιγουρη οτι θα τα καταφερω. Το νιωθω απο την αρχη που ξεκινησα. Είμαι καλα και απο εκει ξεκινουν όλα. Να εχουμε μονο την υγειά μας και όλα θα πανε καλά. Σας φιλώ

Senior Member
    Έλα,Μπαρμπούνι μου κι εσύ!Κάτσε κάτω από τη μπάρα!
    Πολύ καλή η ιδέα σου για καταγραφή και τα πάμε μια χαρά!
    Θα το δεις κι εσύ το 7άκι σου!Δεν είναι και τόσο πια μακριά!
    Τώρα που γυρίζει,που λέει κι η Νεφέλη μου!Κράτα γεράααααα!!!!

Senior Member
    Κοριτσάρες μου,εγώ ζυγίστηκα,αλλά πάει πάλι χαμένη η κάποια απώλεια...
    Και με πονά και η περιοχή του δακτυλίου εδώ και καιρό καθημερινά...
    Σκέφτομαι για άλλη επέμβαση,προβληματίζομαι,ψ άχνομαι,αλλά...φοβάμαι...
    Δεν ξέρω...Μπρος γκρεμός και πίσω ρέμα ο εγκλωβισμός μου...Βαρέθηκα...
    Σταματήστε τη γη να κατέβω!Να λυθούν όλες οι έγνοιες μου αυτόματα!
    Τέσπα και anyway και whatever,που τσιτώνει και την κυρία τέντζερη.
    Εσείς μην πτοείστε!Ξεπεράστε την ξεφτίλα της προέρδου σας(πρόεδρος να σου τύχει!)
    και δώστε τα δείγματα δύναμης σας!Περιμένω με λαχτάρα τα δικά σας ευχάριστα!Φιλάκια!

Senior Member
    Originally posted by NADINE
    Κοριτσάρες μου,εγώ ζυγίστηκα,αλλά πάει πάλι χαμένη η κάποια απώλεια...
    Και με πονά και η περιοχή του δακτυλίου εδώ και καιρό καθημερινά...
    Σκέφτομαι για άλλη επέμβαση,προβληματίζομαι,ψ άχνομαι,αλλά...φοβάμαι...
    Δεν ξέρω...Μπρος γκρεμός και πίσω ρέμα ο εγκλωβισμός μου...Βαρέθηκα...
    Σταματήστε τη γη να κατέβω!Να λυθούν όλες οι έγνοιες μου αυτόματα!
    Τέσπα και anyway και whatever,που τσιτώνει και την κυρία τέντζερη.
    Εσείς μην πτοείστε!Ξεπεράστε την ξεφτίλα της προέρδου σας(πρόεδρος να σου τύχει!)
    και δώστε τα δείγματα δύναμης σας!Περιμένω με λαχτάρα τα δικά σας ευχάριστα!Φιλάκια!
    κοπελια αυτο σου λεει κατι?
    www.skrekas.net
    τωρα και στην πολη σας,
    σηκωσε το τηλεφωνο ΤΩΡΑ...........
    τρεχουμε λεμε............

Senior Member
    πρεπει κατι να της πει. αν δεν της πει, δεν σηκωνεις εσυ το τηλεφωνο που την ξερεις την διαδικασια κιολας? και σηκωτη την πηγαινουμε αμα λαχει. Μονο να λεει οτι ποναει ξερει. να σηκωσει κανενα τηλεφωνο δεν ξερει. για καφε στην μακαροναδα ομως ετρεξε....

Senior Member
    Originally posted by mpempa
    Originally posted by basia
    Originally posted by dreamer
    Μπηκα να μαθω νεωτερα για to reduktil και πως τα πανε γενικοτερα τα ατομα που το παιρνουν αλλα να καταθεσω και δικες μου εμπειριες και διαβαζω αλλα αντι αλλων..νομιζω πως αποπρωσανοτολιζεται αυτο το τοπικ ολο και ποιο πολυ.
    απο reduktil εχει γινει η πρωτη μερα στο σχολειο..τι να πω?
    το οτι θα πειραζε καποιον η καταθεση των προσωπικων μας στιγμων και συναισθηματων περαν του χαπιου σε ενα διαφορετικο τοπικ ουτε που το φανταζομουν,
    οποιος δεν θελει δεν διαβαζει, περι ορεξεως κολοκυθοπιτα
    μαλλον το χαπι σε εχει πειραξει και στα νευρα, για κοιταξε το λιγο και αυτο.......
    Καλά ρε dreamer δεν το ήξερες οτι αυτό το τόπικ φημίζεται για την κλίκα του? Είχα να μπω κάτι χρόνια στο site και ακόμα όλες εδω μέσα τσακώνονται και επιτείθονται σε κάθε καινούριο που θα εισχορήσει στο τοπικ τους. μάλλον φταίει το υπερβολικό πάχος ... αυτό να δεις τι νεύρα φέρνει και όχι το ρεντουκτίλ!!! Εμένα να δεις τι μου είχανε σούρει εδώ μέσα που δεν μίλησα και με αγένεια κιόλας...

Ζητώ συγνώμη από τα κορίτσια που πήρε η "μπάλα" με το σχόλιο αυτό γιατί μάλλον το θεωρούν ανάξιο απάντησης.. αλλά επειδή εγώ είμαι σχετικά καινούρια στο φόρουμ και θέλω να μαθαίνω τα παλιά, απλά πρέπει να ρωτήσω! Μήπως γίνεται μπέμπα μου να μου βρεις έστω και ΕΝΑ δικό σου ποστ μέσα στο συγκεκριμένο τόπικ; Γιατί δεν βρήκα κάτι και αν με βάλει εμένα μπρος η περιέργεια έχω αυτή τη διαστροφή.. ψάχνω! Αν θα είχες την καλοσύνη..

"Εμένα να δεις τι μου είχανε σούρει εδώ μέσα που δεν μίλησα και με αγένεια κιόλας.. "Αυτό θα ήθελα να το δω με τα μάτια μου!

Senior Member
    Μπαρμπούνι μου τι να σου κάνω που δεν είσαι σε απόσταση καφέ!! Πάλι δίπλα στη θάλασσα με τραβολογούσε.. αλλά χαλάλι της!

Member
    κορίτσια γειά σας καιρό είχα να γράψω αλλά η ανασκόπηση των 2-3 τελευταίων σελίδων στο τόπικ μου κίνησε την περιέργεια ... δε λέω..

Εγω reductil δεν παίρνω κάτι lipotox έπερνα και τα έκοψα (εχω γράψει κάτι στο αντίστοιχο τόπικ).
    Εχω χάσει το δρόμο (πάλι) προς τη πειθαρχία της σωστής διατροφής εννοώ... Η ζυγαριά παίζει με τα νεύρα μου.. 1 πάνω 1 κάτω κοκ.

Είσαστε μία κεφάτη παρέα και καλό θα ήταν να συνεχίσετε έτσι (ουπς συνεχίσουμε ήθελα να πω)....με ή χωρίς reductil το τοπικ ναντιν μου μια χαρά κρατει... είτε μιλάμε για χάπια ... είτε για παιδάκια... είτε για χαμένους "δρόμους"... αρκεί να μιλάμε βρε παιδιά ... κ να 'κουμε βέβαια...

Σας φιλώ και εύχομαι η νέα σχολική (και μη) χρονιά να περάσει ήρεμα και με χαμόγελα....

Member
    ΑΣΧΕΤΟ.....

NADINE τον Βώσπορο τον ήπιες όλο προχθές;;;;; Πως πέρασες.......;

Ετσι μου ρχεται να τραγουδήσω ΤΟ ασμα....

....ποτε σου μη κοιτάς τον άλλο μες τα μάτια...
    γιατι καθρέφτης γίνονται κι ολοι σε σπαν κομμάτια.....

ΑΠΛΑ ΤΕΛΕΙΟ....

Senior Member
    μπραβο vivid μου, τετοια ποστ θελω να βλεπω, αισιοδοξα και θετικα,
    και ας πει κανενας σε ποια κλικα ανηκει η vivid.
    ολα τα θετικα ατομα καλοπροαιρετα ακομα και αν εχουν τις μαυρες τους, γιαυτο ειμαστε εδω

πεννυ μου ν'αγιασει το στομα σου

Member
    ΚΑΛΟ ΣΑΒΒΟΤΟΚΥΡΙΑΚΟ