Results 19,636 to 19,650 of 38289
Thread: ΧΡΩΜΑ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΟΥΝΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ
-
19-03-2012, 22:36 #19636
Λιλάκο κάποιος πολύ δικός μου άνθρωπος έπαθε κάτι κ πρέπει αύριο το πρωί να δώσουμε αίμα γιατί μπαίνει στο χειρουργείο,μπήκα κ το μεσημέρι κ ρώτησα για την αιμοδοσία κ ευτυχώς απάντησε η Ναταλία,τα-χω παίξει κ δεν φτάνει αυτο είμαι κ όλη μέρα στον ήλιο κ με έχει βαρέσει κατακεφαλα ,σαν ντομάτα είμαι!!!!!
- 19-03-2012, 22:38 #19637
Αχ Γιωτάκι μου το ξέχασα ότι ρωτούσες για αιμοδοσία σήμερα... Περαστικά εύχομαι.
19-03-2012, 22:41 #19638
Γιωτακι ευχομαι να μην ειναι κατι σοβαρο και ολα να εχουν αισιο τελος.οσο για τη δουλεια φορα αντηλιακη πινε πολλα υγρα και πεσε να ξεκουραστεις.
19-03-2012, 22:42 #19639
Ελπίζω να μην είναι όσο σοβαρό δείχνεις να είναι κι αύριο όλα να πάνε κατ'ευχήν στο χειρουργείο και να τ'αφήσετε
σύντομα πίσω σας.Προσπάθησε να διατηρήσεις την ψυχραιμία σου,τουλάχιστον για να μπορείς να τον/την στηρίξεις.
Περαστικά σας,Γιωτάκι μου και γρήγορα!!Έδωσες αίμα τελικά;Μη μου πεις μετά έτρεξες πάλι στα χωράφια και τον ήλιο...
Αντιηλιακό φοράτε;Νερό αρκετούτσικο πίνετε;Τρέφεστε σωστά;Να προσέχεις τον εαυτό σου,μανάρι...Κράτα δυνάμεις!
19-03-2012, 22:44 #19640
Τι να πω ρε κορίτσια?Πόσα να αντέξει ένας άνθρωπος ,πόσα?Η κατάσταση δεν θεωρείται κρίσιμη ωστόσο είναι ένα χειρουργείο και δεν παύει να με φοβίζει πολύ.
19-03-2012, 22:48 #19641
Να μην φοβάσαι Γιωτάκι μου, να έχεις θετική σκέψη και όλα θα πάνε καλά. Θα κάνουμε και εμείς προσευχούλες να τελειώσουν όλα γρήγορα και να έχει το αγαπημένο σας πρόσωπο ταχεία ανάρρωση. Αν πας το πρωί να δώσεις αίμα να φροντίσεις μετά να φας κάτι αλμυρό και να πιεις έναν χυμό και αρκετά υγρά. Δεν πρέπει μετά να κάνεις χειρωνακτική εργασία και καλό είναι να ρωτήσεις τον γιατρό, γιατί μπορεί να μην κάνει και όλη την ημέρα να δουλέψεις χειρωνακτικά. Να μας προσέχεις Γιωτάκι μου.
19-03-2012, 22:48 #19642
γιωτουλίνο, να μη φοβάσαι αλλά κι αν φοβάσαι, κράτα ψηλά το κεφάλι και δώσε κουράγιο σε όσους το χρειάζονται, αφού δεν είναι κρίσιμη η κατάσταση, κάνε υπομονή και θα περάσει και αυτό κοριτσάκι γλυκό..
19-03-2012, 22:49 #19643
Originally posted by NADINE
Ελπίζω να μην είναι όσο σοβαρό δείχνεις να είναι κι αύριο όλα να πάνε κατ'ευχήν στο χειρουργείο και να τ'αφήσετε
σύντομα πίσω σας.Προσπάθησε να διατηρήσεις την ψυχραιμία σου,τουλάχιστον για να μπορείς να τον/την στηρίξεις.
Περαστικά σας,Γιωτάκι μου και γρήγορα!!Έδωσες αίμα τελικά;Μη μου πεις μετά έτρεξες πάλι στα χωράφια και τον ήλιο...
Αντιηλιακό φοράτε;Νερό αρκετούτσικο πίνετε;Τρέφεστε σωστά;Να προσέχεις τον εαυτό σου,μανάρι...Κράτα δυνάμεις!
Ο,τι αφορά τα υγρά να σας πω ότι μισώ το νερό κ λατρεύω τον φραπέ κ μάλιστα τον σχετο άρα σίγουρα θα πάθω αφυδάτωση άλλα τι να κάνω δεν μπορώ!!!!!
19-03-2012, 22:51 #19644
Γιώτα μου επειδή είμαι αιμοδότρια, το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να πιείς μία μεγάαααλη πορτοκαλάδα μετά.... Εύχομαι να πάνε όλα κατ' ευχήν για τον άνθρωπο, να δώσει ο Θεός δύναμη σε όλους σας και ιδίως σε αυτόν που τη χρειάζεται περισσότερο. Να σκέφτεστε θετικά και να είστε δίπλα του/της.
19-03-2012, 22:51 #19645
Αχ και ειναι τοσο ευχαριστο να παθαινεις αφυδατωση.θα σε μαλωσω γιωτακι.
19-03-2012, 22:55 #19646
Originally posted by Eli
Να μην φοβάσαι Γιωτάκι μου, να έχεις θετική σκέψη και όλα θα πάνε καλά. Θα κάνουμε και εμείς προσευχούλες να τελειώσουν όλα γρήγορα και να έχει το αγαπημένο σας πρόσωπο ταχεία ανάρρωση. Αν πας το πρωί να δώσεις αίμα να φροντίσεις μετά να φας κάτι αλμυρό και να πιεις έναν χυμό και αρκετά υγρά. Δεν πρέπει μετά να κάνεις χειρωνακτική εργασία και καλό είναι να ρωτήσεις τον γιατρό, γιατί μπορεί να μην κάνει και όλη την ημέρα να δουλέψεις χειρωνακτικά. Να μας προσέχεις Γιωτάκι μου.
19-03-2012, 22:58 #19647
Originally posted by monahoiot
γιωτουλίνο, να μη φοβάσαι αλλά κι αν φοβάσαι, κράτα ψηλά το κεφάλι και δώσε κουράγιο σε όσους το χρειάζονται, αφού δεν είναι κρίσιμη η κατάσταση, κάνε υπομονή και θα περάσει και αυτό κοριτσάκι γλυκό..
19-03-2012, 23:00 #19648
Originally posted by ASTEROSKONI
Γιώτα μου επειδή είμαι αιμοδότρια, το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να πιείς μία μεγάαααλη πορτοκαλάδα μετά.... Εύχομαι να πάνε όλα κατ' ευχήν για τον άνθρωπο, να δώσει ο Θεός δύναμη σε όλους σας και ιδίως σε αυτόν που τη χρειάζεται περισσότερο. Να σκέφτεστε θετικά και να είστε δίπλα του/της.
19-03-2012, 23:00 #19649
Γιωτάκι μου καλό επειδή και εγώ είμαι αιμοδότρια να φανταστείς αποφεύγω ακόμη και να οδηγήσω αφού δώσω αίμα. Θα πρέπει για 2 ώρες οπωσδήποτε να κάτσεις στα αυγά σου να φας κάτι αλμυρό και να πιεις αρκετά υγρά. Το καλύτερο όπως είπε και η Αστερόσκονη είναι ένα μεγάλο ποτήρι χυμός πορτοκάλι. Σκέψου ότι δίνεις μία ποσότητα από το αίμα σου χαρά μου και μετά είσαι αδύναμη. Ειδικά από το χέρι που δίνεις αίμα δεν κάνει να σηκώνεις βάρη για πολύ ώρα. Προσπάθησε απλά να πάρεις τον χρόνο σου και να μην πιεστείς πολύ και έχετε μετά λιποθυμίες!
19-03-2012, 23:04 #19650
Γιώτα,μετά το Ποπ δεν έχει στοπ!Είμαστε τρίτη μέρα ακόμα κι έχουμε,είπες μέχρι τον Σπετέμβριο!
Ακόμα μάλιστα δεν άρχισαν καν οι ζέστες πόσο μάλλον του καλοκαιριού!Αν σκοπεύεις να πας μέχρι τέλους
ξεκίνα να προσέχεις τον εαυτό σου,που πέρα από απαιτητική καθημερινή 12ωρη εργασία έχεις κι ένα μικρό παιδί
και σύζυγο και σπίτι να φροντίζεις.Ξέρω πως πάνω στην τρέλα όλων των μετώπων που άνοιξαν όχι απλά σε παραμελείς,
αλλά ούτε καν προλαβαίνεις να σκεφτείς αν έχει ο εαυτός σου κάποια ανάγκη να του ικανοποιήσεις και δε μιλάω για πολυτέλειες!
Όσο για το χειρουργείο,ναι,κάθε χειρουργείο ενέχει κινδύνους ακόμα και τα ρουτίνας.Ωστόσο δεν κερδίζουμε τίποτα
με το να στέλνουμε αρνητικές σκέψεις και να απειλείται η πίστη μας από φόβο!Οκ,σε πρώτη φάση αυτό σου ήρθε,ειδικά
αν πρόκειται για κάτι αιφνίδιο,τώρα όμως μετά την πρώτη ψυχρολουσία,δώσε του ρεαλιστικότερες διαστάσεις,σκέψου θετικά,
κάνε τη δυνατή προσευχή σου κι εμπιστεύσου Θεό και γιατρούς,ώστε να γίνει το καλύτερο δυνατό για τον άνθρωπο σου.
Κάτι άλλο άλλωστε δεν περνά από το χέρι σου την ώρα τουλάχιστον του χειρουργείου.Μετά έχεις και πρακτική και ψυχολογική
στήριξη να προσφέρεις και θα το κάνεις κι αυτό!Πάρε μερικές ήρεμες βαθειές ανάσες τώρα!Αν έχεις τη δυνατότητα κάνε κι ένα
χαλαρωτικό μπανάκι.Σου έπεσαν πολλά μαζεμένα και μάλιστα σε δύσκολη περίοδο μεγάλων αλλαγών,αλλά θα τα καταφέρετε
και πάλι!Είστε πολύ πιο δυνατοί από αυτό που σας συμβαίνει.Αν δεν ήσασταν δε θα δοκιμαζόσασταν έτσι.Όλα θα πάνε μια χαρά!
Διάφορα
02-08-2025, 21:14 in Με καφέ και συμπάθεια....