ΧΡΩΜΑ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΟΥΝΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ - Page 1311
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 1311 of 2553 FirstFirst ... 3118111211126113011309131013111312131313211361141118112311 ... LastLast
Results 19,651 to 19,665 of 38289
    Senior Member
    Originally posted by giotaki
    Να είσαι καλά Αστεροσκονη μου!!!!!Για πές μου όμως το πρωί δεν πρέπει να πιω καφέ κ να καπνίσω?
    Γιωτάκι μου θα πρέπει οπωσδήποτε να φας κάτι για πρωινό απλά να είναι κάτι ελαφρύ. Καλό θα είναι να μην έχεις καπνίσει πριν πας να δώσεις αίμα. Αν και δεν είναι απαραίτητο απ΄όσο γνωρίζω. Εγώ όσες φορές έχω πάει να δώσω το μόνο που με ρωτάνε είναι αν έχω φάει και αν ήταν κάτι ελαφρύ. Δεν κάνει να πας να δώσεις αίμα π.χ. μετά το μεσημέρι και να έχεις φάει μεσημεριανό γεύμα. Ο καφές δεν πειράζει.

Senior Member
    κορίτσια αγαπημένα, είμαι beat, πάω για ύπνο, αποφάσισα από σήμερα να φύγει το λαπτοπ δίπλα από το κρεβάτι γιατί εχω μια υποψία ότι επηρεάζει την ποιότητα του υπνου μου και γι'αυτό έχω ανησυχία, από εδώ και στο εξής καθιστή στο τραπέζι! Σας γλυκοφιλώ και εις αύριο τα καλύτερα!
    Γιωτάκι, ψυχραιμία και πίστη!

Senior Member
    Κοριτσάκια μου θα πάω να ξαπλώσω, είμαι αρκετά κουρασμένη και χρειάζομαι ύπνο. Σας φιλώ όλες γλυκά!
    Γιωτάκι μου να πάνε όλα καλά αύριο και προσπάθησε να διώξεις κάθε αρνητική σκέψη. Προς το παρόν, ζεστό μπανάκι και ξεκούραση.
    Αστεροσκονίτσα αρχηγέ μας, αγωνιστικές καληνύχτες και ελπίζω αύριο να έχουμε μεγαλύτερη προσέλευση. Μην πτοείσαι κανένας αγώνας δεν είναι εύκολος! Με κόπο και ιδρώτα θα φέρουμε την αλλαγή!
    Καληνύχτα Αστερόκοσμε:love::love::love::love:

Senior Member
    Κούκλες ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σας κ για το κουράγιο που μου δίνετε!!!!!Να είστε όλες καλά!!!!!Καλό σουβράδυ Γιωτουλίνι μου!!!!!

Senior Member
    Καληνύχτα Ελλάκι μου !!!!!Και εις αύριον με υγεία!!!!!Όνειρα γλυκά!!!!!

Senior Member
    Αχ Ναταλία μου έχω πέσει στα βαθιά κ το μόνο που μου μένει είναι να κολυμπίσω μέχρι το τέλος.Θα'θελα πολύ να τα παρατήσω άλλα δε θα το κάνω δε μου το επιτρέπει κ το άστρο μου!!!!!Ο μικρός χτυπάει δωδεκάωρα μαζί άλλα το βλέπει σαν εξερεύνηση στη φύση ,ευτυχώς!!!!!Το ζουρζουβίλι κ εγώ απλά δεν υπάρχουμε '-εργασία κ χαρά μόνο!!!!!Η μοναδική μου ευχή είναι να μην πάει ο κόπος μας χαμένος!!!!!Όσο για την επέμβαση απλά φοβάμαι γιατί αυτο το άτομο είναι ένα κόμματι μου κ δε θέλω να πάθει τίποτα

Senior Member
    Βαριά τα βλέφαρα κ απόψε!!!!!Σας καληνυχτω Αστεράτες μου και σας ευχαριστώ για όλα!!!!!Μάκια πολλά πολλά πολλά!!!!!!!!!!

Senior Member
    Γιωτακι μου γεια σου.Ευχομαι οτι καλυτερο για τον ανθρωπο σας.Να εχεις φαει πριν δωσεις αιμα κ να εχεις πορτοκαλαδα μαζι για μετα αν δεν σου δωσουν εκει.Τα δυο μου παιδια ειναι αιμοδοτες κ ξερω οτι μετα ζαλιζεσαι κ ισως κρυωνεις λιγο.Θα σε παρακαλουσα να μην πας για δουλεια.Για μια μερα δεν χαθηκε ο κοσμος.Κ γενικοτερα φροντιζε τον εαυτο σου πιο καλα γιατι περιμενουν κ αλλοι απο σενα αλλα κ γιατι μονο ετσι θα καταφερεις να βοηθησεις το Ζουρζουβιλι σου κ να φερετε εις περας αυτο που κανετε κ να ερθουν καλυτερες μερες για την οικογενεια.Σε φιλω.
    Φιλια κ στις υπολοιπες που κοιμηθηκαν νωρις,στις ποδηλατισσες,στις προκομενες κ μαστουρωμενες,σε αυτες που κανουν τσαχπινιες,σε αυτες που κλεισαν εισητηρια(φταιει να σε δωσει ο χαφιες σου?)στην εγκυμονουσα με θετικη ενεργεια,στη στρουμφιτα που εμφανιστηκεκλπ.Τα υπολοιπα αρνουμε να τα σχολιασω.Καληνυχτα....

Senior Member
    Κούκλες καλημέρα σας!!!!!Γλαυκούλη μου ευχαριστώ για τις συμβουλές,γνήσια μαμά!!!!!Πάω να δόσω αίμα τώρα,θα σας γράψω μετά εντυπώσεις!!!!!Φιλιά πολλά!!!!!

Senior Member
    Καλημερες κοριτσακια.Τι κανετε? Ολα καλα? Μπηκα να πω μια γρηγορη καλημερα κ να φυγω γιατι οταν ειμαι στη δουλεια σας διαβαζω καποιες στιγμες αλλα δεν μπορω να γραφω.φιλια.Α..μην ξεχασω.Οι εξετασεις μου εδειξαν οτι εχω ουρικο οξυ.Θα δω τι θα μου πει ο γιατρος αυριο.

Senior Member
    ΚΑλημέρα καλημέρα καλημέρα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!! Ανοιξιάτικη μέρα στην Λευκωσία, αν και κάνει αρκετό κρύο για μήνα Μάρτιο!!!

Senior Member
    Καλημερα.γιωτακι χτες με πηρε ο υπνος και δεν σου απαντησα για τον καφε και το τσιγαρο.καλο θα ηταν να τα αποφυγεις γιατι ανεβαζουν την πιεση και αν εχεις πιεση συνηθως δεν σε αφηνουν να δωσεις.

Senior Member
    Καλημέρα κορίτσια!!!
    Γιωτάκι καλό βόλι και να σε προσέχεις.

Σήμερα περιμένω τα αποτελέσματα της μαστογραφίας και τηλέφωνο από τον γιατρό για να δούμε τις λεπτομέρειες για την πλαστική επέμβαση. Εγώ θέλω να μπούμε μέχρι τέλος της άλλης εβδομάδας διότι έμαθα ότι από 1 Μαιου το ταμείο μου μπαίνει στον ΕΟΠΥΥ και κλάφτα χαράλαμπε! Πρέπει να βιαστώ αν είνα να πάρω κάτι πίσω από την ασφάλεια. Μετά ανάρρωση κανα 2 βδομάδες ( θα μιλάμε πολύ μιας και θα είμαι σπιτι) και κυνήγι στις ασφάλειες για να παρω κάποια από τα λεφτα μου πίσω μιας και θα προπληρωσω τα πάντα. Αχ έχω τραβήξει μεγάλο άγχος με όλο αυτό το σκηνικό. Επλίζω το αποτέλεσμα να με δικαιώσει . τι να πω....

Senior Member
    Ζητώ συγνωμη από την Αστεράτη μας που δεν ήμουν παρούσα εχθες , αλλά πήγα για ύπνο πολύ νωρίς, έχω κουραστεί πάρα πολύ παιδιά από το ταξίδι στα Χανιά . Αντί να ξεκουραστώ ήταν χειρότερα και από το την καθημερινότητα μου, τώρα έχω αρχίσει να συνέρχομαι σιγά σιγά.

Senior Member
    *Katie καλη σου μερα κ καλη επιτυχια στην επεμβαση σου.Ιδιωτικη ασφαλεια εχεις? Καλυπτει το μανικι? γιατι θελει να το κανει μια γνωστη μου στο Ιπποκρατειο κ της ειπα οτι θα σας ρωτησω