ΧΡΩΜΑ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΟΥΝΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ - Page 1315
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 1315 of 2553 FirstFirst ... 3158151215126513051313131413151316131713251365141518152315 ... LastLast
Results 19,711 to 19,725 of 38289
    Senior Member
    θα το έλεγες ποτέ πως το επάγγελμα μας θα είχε ανεργία?

Senior Member
    Καλησπέρα κοριτσάκια μου!
    Τι μου κάνετε; Εγώ καλά είμαι. Λίγο πήγα να πέσω τώρα το βραδάκι, μιας και ήμουν στο σπίτι όλη μέρα, και να με πιάσουν οι μιζέριες μου. Πήγα όμως και έκανα μία βραδινή ποδηλατάδα και ήρθα στα ίσια μου. Είχε στο ΟΑΚΑ αγώνα μπάσκετ οπότε ξεθάρρεψα μιας και είχε κόσμο και ασφάλεια οπότε βόλταρα και μέσα. Όταν δεν έχει αγώνα είναι λίγο ερημικά και το αποφεύγω.

Ελενάκι μου καλά κάνατε και πήρατε και την μικρούλα την σκυλίτσα σας πάλι μαζί σας! Βλέπω γλυκάθηκε η σκυλίτσα σας, γλυκαθήκατε όμως και εσείς μαζί της και άντε να την αποχωριστείτε τώρα! Σας βλέπω μόνιμους συγκατοίκους από εδώ και στο εξής!

Τζινάκο μου γέλασες με τον Λαζόπουλο; Εγώ δεν τον βλέπω συνήθως, λίγο με ενοχλεί σα προσωπικότητα, αλλά καμιά φορά τον χαζεύω και γελάω και εγώ.

Senior Member
    Καλησπέρα Eli. Ναι, γέλασα πολύ! Πολύ χαίρομαι που έκανες ποδηλατάδα, φόρεσες και το καινούριο κράνος;

Senior Member
    Μπαααα αν και το σκέφτηκα :lol:. Όταν πάω στο ΟΑΚΑ είναι κοντινή η βόλτα και δεν είναι επικίνδυνα γιατί δεν πάω από δρόμους αλλά από πεζόδρομους. Νιώθω λίγο αστεία να το φορέσω χιχιχιχι. Όταν πάω όμως βόλτα μέσα στην πόλη ή μία πιο μακρινή διαδρομή θα το τιμήσω δεόντως! Σήμερα όμως εγκαινίασα τον υπολογιστή ποδηλάτου μου! Έκανα 8 χιλιόμετρα σε 35 λεπτά

Senior Member
    Elakiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii μου που είσαι?
    Δεν είχε zumba σήμερα? Πόσο μου αρέσει το ποδήλατο κ τώρα που ανοίγει ο καιρός είναι ότι πρέπει!

Χαζή είναι νομίζεις η σκυλίτσα μου? Όλο λιχουδιές τις δίνω αφου όταν με βλέπει γλύφεται :lol:

Senior Member
    Eli ήθελα να σε ρωτήσω γι'αυτό γιατί θυμόμουνα ότι είχες πάρει και κάτι ηλεκτρονικό αλλά δε θυμόμουνα τη χρήση του. Προφανώς μετράει τις αποστάσεις που κάνεις με το ποδήλατο. Έχει και άλλες λειτουργίες;

Senior Member
    Eli άντε κ στους Ολυμπιακούς!:thumbup:

Senior Member
    Elaki λίγο άσχετο αλλά θα στο πω!

Σ΄ευχαριστώωωωωωωωωωωωωωω ω

Senior Member
    Γεια σου Ελενάκι μου! Καλησπέρααα!
    Πόσο χαίρομαι που περάσατε όμορφα στο εξοχικό σας! Οι μέρες πάντως ήταν τόσο ωραίες που είμαι σίγουρη ότι το καταευχαριστήθηκες!
    Βασικά απόψε είχε γιόγκα, όχι ζούμπα και κανονικά θα πήγαινα με το Κατερινιώ αλλα με πήρε τηλ και μου είπε ότι κοιμάται όρθια και ότι δεν την παλεύει. Έτσι και εγώ βαρέθηκα να πάω αλλά από την άλλη είχα και μία ανησυχία. Έτσι είπα να κάνω κάτι πιο κοντινό και πιο σύντομο. Είναι και 1 1/2 ώρα ή γιόγκα!

Senior Member
    Είδες πως είναι όταν κάτι γίνεται τρόπος ζωής? Αρχίζεις να το αναζητάς κ σου λείπει!!!!

Senior Member
    Kαλησπερα φιλεναδες που σας εχω επιθυμησει!Εχτες με το σινεμα σημερα με τα κουλα που μας συμβαινουν!Η κοπελλα που εχουμε στο μαγαζι θα λειψει καποιες μερες γιατι γενναει η κορη της κ εφερε μια γνωστη της στη θεση της.Εχτες ηταν αψογη.Σημερα ηρθε μεθυσμενη κατι βλακειες ελεγε του γιου μου κ μετα που πηγα εγω προσπαθουσε να σκουπισει,εν το μεταξυ ειχε πιει τσιπουρο στην κουζινα,σωριαζοταν,μου ελεγε να της φερω το φαρασι κ επειδη της ελεγα εχω δουλεια γιατι προσπαθουσα να παρω τηλ τον αντρα μου τι να κανω αρχισε να με χτυπαει με τη σκουπα στα ποδια.Μετα πηρα το γιο μου να γυρισει κ αρχισε να λεει οτι με πηραν τηλ οι φιλεναδες να παω για καφε κ δεν σκουπιζω κ σφουγγαριζω το μαγαζι να βοηθησω τον αντρα μου κ το γιο μου!Εγω να τα εχω χασει κ ο Νικος να ξελιγωνεται στα γελια.Την πληρωσε κ την εδιωξε αλλα δεν ειχα ξαναδει τοσο μεθυσμενο ανθρωπο κ μαλιστα γυναικα.Απο τη μια γελαγαμε με αυτα που ελεγε αλλα ηταν για κλαματα η υποθεση.

Senior Member
    Γλαύκη μια η γιαγιά μια η μεθυσμένη κυρία τι θα γίνει δώσε κ εσύ καμιά μπούφλα!

Senior Member
    Originally posted by break
    Είδες πως είναι όταν κάτι γίνεται τρόπος ζωής? Αρχίζεις να το αναζητάς κ σου λείπει!!!!
    Ναι Ελενάκι μου πράγματι. Έχω καταφέρει να το κάνω σιγά σιγά ρουτίνα και να το αποζητώ . Μακάρι να είμαι έτσι από εδώ και πέρα! Πάντως ένιωσα όμορφα και το διασκέδασα κιόλας και τελικά αυτό που έχω ανάγκη είναι η ποικιλία για να μην βαριέμαι. Πάντως είχα καιρό να κάνω την διαδρομή που έκανα και διαπίστωσα ότι οι αντοχή μου έχει αυξηθεί και χάρηκα πολύ

Senior Member
    Βρε τι έπαθες Γλαύκη! Είναι όντως κωμικοτραγικό! Εκεί που είπαμε ότι ησύχασες από το ξύλο της πεθεράς σου να έχεις πάλι τα ίδια από τη μεθυσμένη! Τώρα τι θα κάνετε, ψάχνετε για άλλον υπάλληλο;

Senior Member
    Καλως τη.Εγω θα ειχα χεστει στο γελιο παντως γλαυκη.