ΧΡΩΜΑ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΟΥΝΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ - Page 1329
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 1329 of 2553 FirstFirst ... 3298291229127913191327132813291330133113391379142918292329 ... LastLast
Results 19,921 to 19,935 of 38289
    Senior Member
    Τζινάκι έχασες κιλάκι?
    Φαντάζομαι χαρά που έκανες αλλάζοντας δεκάδα!!!!!!!!!

Όσον αφορά τη δουλειά δες το σαν μια εμπειρία διαφορετική, έτσι κάτι διαφορετικό γιατι είμαι σίγουρη πως θα του κάνεις γιατί απο κοινωνικότητα άλλο τίποτα!!!!

Έχω πει κ εγώ στην αδελφή μου να κοιτάξει για τη καλοκαιρινή σεζόν κάποια δουλειά στο νησί που ζει!!! Μακάρι να βρεθεί κάτι ώστε να αλλάξω τη καθημερινότητα μου!!!!

'Αντε με το καλό να γυρίσει κ η σουρτούκο Eli να μας πει τα νέα της, κάπου διάβασα ότι βολτάρει στο κέντρο!

Senior Member
    Originally posted by ΤΖΙΝΑ
    Καλησπέρα Σοκολατίτσα με την όμορφη πρωτευουσιάνα σκυλίτσα! :lol:

Αααααααααα βρήκαμε κ γαμπρό!!!!!

Βρήκε η σκυλίτσα κ εγώ ακόμα χαχαχαχαχα!!!!!!!!

Senior Member
    AUTOΤζίνα! :lol: :lol: Λίλα είναι τόσα που έχω ανάγκη να κάνω με το μισθό που θα παίρνω ώστε μ'αρέσει δε μ'αρέσει θα αφήσω και τα ζωάκια μου και τους δικούς μου. Με δωρεάν διαμονή, οικονομικό σλιβάτο φαγητό και λίγο κάπνισμα αφού δεν θα μπορώ να καπνίζω λόγω δουλειάς, σίγουρα θα μου μένουν αρκετά χρήματα για τις αμέτρητες υποχρεώσεις μου.
    Έχεις δίκιο για την Αστερόσκονη. Προφανώς θύμωσε επειδή είπαμε τη γνώμη μας για κάτι που δεν μας άρεσε. Πριν δύο μέρες ήταν συνδεδεμένη αλλά δεν ήρθε στον οίκο μας. Εγώ πάντως στο σχολείο αλλιώς την είχα μάθει την έννοια της Δημοκρατίας.

Senior Member
    Να ρωτήσω εαν ξέρετε πως μπορώ να βρω στο internet έναν νόμο που θέλω?
    Έβαλα το νόμο κ έκανα αναζήτηση στο google αλλά δεν μου έβγαλε αυτο που ήθελα!

Senior Member
    Originally posted by break

Να ζήσουν τα παιδιά καλέ και βίον ανθόσπαρτον! :lol: Είδες Έλενα για να μην είσαι κυνηγόσκυλο; Σε έφαγε στη στροφή! :lol:

Senior Member
    τι να κανουμε δεν μπορει να αρεσει η γνωμη μας σε ολους βεβαια αυτο δεν παει να πει οτι δεν πρεπει και να τη σεβομαστε.

Senior Member
    http://www.e-themis.gov.gr/Portal/de...aspx?page=home
    κοιτα εδω αλλιως στα κεπ το εθνικο τυπογραφειο αν εχεις το ΦΕΚ μπορει να σου τον δωσει αλλιως.

Senior Member
    Έλενα οι νόμοι αναφέρονται στα ΦΕΚ της κυβερνήσεως (Φύλλο Εφημερίδας της Κυβερνήσεως). Μπες στο site του Εθνικού Τυπογραφείου et.gr και αν ξέρεις τον αριθμό του νόμου αναζήτησέ τον εκεί και να μην τον ξέρεις όμως πάλι μπορείς να κάνεις αναζήτηση με άλλα στοιχεία.

Senior Member
    Originally posted by break

Να ζήσουν τα παιδιά καλέ και βίον ανθόσπαρτον! Είδες Έλενα για να μην είσαι κυνηγόσκυλο; Σε έφαγε στη στροφή! :lol:

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
    πόσο δίκιο έχεις, εγώ είμαι κοκόνι περιμένω να έρθεις ο άλλος δεν κυνηγάω κ λίγο τη τύχη μου!!!!!!!!!:starhit:

Senior Member
    Ευχαριστώ κοριτσάκια μου!!!!

Μπήκα στο Εθνικό τυπογραφείο αλλά αυτό που έψαχνα δεν το βρήκα!!!!

Μιας κ είστε λαγωνικά ψάχνω το νόμο που ζητά τα δικαιολογητικά για απόδειξη της εμπειρίας!

Senior Member
    Τώρα δοκιμάζω καλοκαιρινά ρούχα της αναγεννηΤζιακής αδύνατης εποχής! :lol: Τα ρούχα μου τα έχω στο πατάρι μέσα σε σακούλες με κάμφορα και απ'έξω από τις σακούλες γράφω με μαρκαδόρο "χοντρή", "κανονική συν" και "αδύνατη"! :lol: Έχω κατεβάσει τις "αδύνατη" σακούλες και κάνω δοκιμές! Θα ψάξω και τις "κανονική συν" σακούλες μήπως και μου ξέφυγε κανά ρούχο. :lol:

Senior Member
    Ηρακλή Λιλαρό επειδή τσιτσιδιάζομαι αυτή τη στιγμή μπορείς να το κοιτάξεις εσύ το νόμο; Αλλιώς θα προσπαθήσω κι εγώ σε λίγο.

Senior Member
    Τα ρούχα μου τα έχω στο πατάρι μέσα σε σακούλες με κάμφορα και απ'έξω από τις σακούλες γράφω με μαρκαδόρο "χοντρή", "κανονική συν" και "αδύνατη"! :lol:

:lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Senior Member
    ελενα που θελεις να το χρησιμοποιησεις?

Senior Member
    Καλησπέρααααααααα πέρα για πέρα!
    Καταρχήν να δώσω τα ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ μου στην slimoΤζίνα!!!! :bigsmile::bouncy:
    Μου αρέσει ο αριθμός 69 :lol: μπράβο Τζίνα μου με το καλό να δεις και τον τελικό σου στόχο που πλησιάζεις επικίνδυνα και με πολύ γοργούς ομολογουμένως ρυθμούς! Εύγε Χουτζίνι το εξαφάνισες και αυτό το κιλό! :lol:

ΝοικοκυροΝαταλία με το εγκυμονούν πόδι όλα καλά; Σε ευχαριστώ γλυκιά μου για την ψήφο εμπιστοσύνης όταν γίνω μεγάλη και τρανή δεν θα σε ξεχάσω παιδί μου :lol:

ΜακΓιωτάκι μου μην χαζεύεις στα φόρουμ εσύ! Έχεις βαλίτσες να ετοιμάζεις! ʼντε να πας να πας να Θεσσαλονικιστείς και να μας φέρεις πίσω όμορφες φωτογραφίες και ιστορίες! Όσο για τα κιλά αν και το 69 είναι μια χαρά θες δε θες όταν θα κάνεις την μείωση στήθους θα γίνει λιγότερο :lol:. Πιστεύω όμως ότι έχεις βελτιώσει πολύ την διατροφή σου και αν όντως εκμεταλλευτείς και την εγγραφή σου στο γυμναστήριο θα δεις και άλλα νούμερα που δεν τα περίμενες . Στο χέρι σου είναι και εφόσον το επιθυμείς, όπως και να έχει είσαι μία κούκλα και λάμπεις ολόκληρη!

Γιωτάκι μου γλυκό ήμουν σίγουρη ότι όλα θα πάνε καλά και χαίρομαι που τελείωσε και αυτό, οπότε μπαίνετε σε διαδικασία ανάρρωσης,. Κράτα θετική σκέψη και στήριξε με χαμόγελο τον αγαπημένο σου άνθρωπο και τα νέα σε μία βδομάδα θα είναι πολύ καλά. Θα κάνουμε και εμείς την ανάλογη προσευχούλα μας μιας και έχουμε άμεση επικοινωνία με τον καλό Θεούλη .

Στα δικά μου τώρα...
    Είχα ένα πολύ καλό επαγγελματικό ραντεβού που δεν ήταν ακριβώς συνέντευξη αλλά περισσότερο φιλικός καφές :bigsmile::crazy:. Έφτασε η φίλη μου στην στάση του μετρό που την περίμενα και με παρέλαβε και με πήγε στο σπίτι του φίλου της και μιλήσαμε όλοι μαζί πίνοντας καφεδάκι. Το ρεζουμέ της κουβέντας λίγο δύσκολο να το αποτυπώσω με γραπτό λόγο εν συντομία. Πάντως ο άνθρωπος που γνώρισα εκτός του ότι είναι συνεργάτης μίας μεγάλης εταιρίας Αρχιτεκτόνων έχει κάποια επαγγελματικά σχέδια τα οποία μοιράστηκε μαζί μου και αφού γνωριστήκαμε καλύτερα, και του εξήγησα και την εμπειρία μου, μου πρότεινε να γίνω και εγώ μέρος της ομάδας στο Project που ετοιμάζει εφόσον το επιθυμώ. Είναι κάτι που το βρήκα εξαιρετικά ενδιαφέρον, με ιδιαίτερη προοπτική, καμία σχέση με υπαλληλίκι και σκλάβωμα σε ένα γραφείο όπως φανταζόμουν. Το αρνητικό είναι ότι δεν έχει άμεσα οικονομικές απολαβές. Θα πρέπει να διαβάσω και να επενδύσω σε χρόνο σε αυτή την ιστορία ώστε να γνωρίσω την ομάδα και το Project και να μάθω και ένα νέο πρόγραμμα τεχνικό. Ο ίδιος όμως έχει ήδη φτιάξει μία μαγιά γύρω από αυτό και μου ενέπνευσε εμπιστοσύνη, έχει όραμα, εμπειρία και έχει κάνει και τις πρώτες επαφές για να ψυχολογήσει την αγορά. Στο τέλος μου είπε ότι λυπάται που δεν μπορεί να μου προσφέρει κάτι παραπάνω αυτή τη στιγμή (εννοούσε σταθερό μισθό) αλλά ο άνθρωπος μου έδωσε προοπτική, κάτι που είχα χάσει στο αντικείμενο μου και μέσα από αυτή την κουβέντα την ξαναβρήκα! Επίσης μου είπε ότι αν τίθεται θέμα εύρεσης δουλειάς άμεσα θα μπορούσε να με φέρει σε επαφή με μία τεχνική εταιρεία, που έχει πρόσβαση και γνωριμίες, για να δούμε αν θα με προσλάβουν στο τμήμα κοστολόγησης που είναι και το αντικείμενο μου. Σε γενικές γραμμές αν και δεν θέλω να λέω πολλά η σημερινή κουβέντα ξεπέρασε τις προσδοκίες μου. Μου έδωσε και πάλι διάθεση και δύναμη να ασχοληθώ με το αντικείμενό μου, κάτι που νόμιζα ότι είχε πεθάνει μέσα μου. Τελικά μάλλον μου έλειπε η προοπτική...

Προς το παρόν έχω πολύ διάβασμα και έρευνα να κάνω... σήμερα πήρα τροφή για σκέψη και μελέτη. Είμαι πολύ χαρούμενη και εύχομαι πραγματικά να είναι κάτι που θα με ξυπνήσει και θα με βγάλει από την απραξία που ζω τους τελευταίους μήνες.