ΧΡΩΜΑ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΟΥΝΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ - Page 1334
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 1334 of 2553 FirstFirst ... 3348341234128413241332133313341335133613441384143418342334 ... LastLast
Results 19,996 to 20,010 of 38289
    Senior Member
    Τζίνα πήγα και έκανα στεπ στο γυμναστήριο σήμερα :lol:
    Το πρόγραμμα το έκανε μία κοπελιά πολύ χαρούμενη αλλά η άτιμη μας μπερδίκλωσε!!!!:crazy:
    Πάλευα και εγώ και η αφή να πιάσουμε τα βήματα, και να σου οι φούρλες και να σου τα πηδήματα στο τέλος γελούσα γιατί στο τσακ ήμουν να μπερδέψω τα πόδια μου και από τις πολλές φιγούρες να γκλαρωθώ στο πάτωμα! :lol:
    Είχε όμως την πλάκα του και στο τέλος κουτσά στραβά την βγάλαμε την ώρα και μάλιστα χύσαμε και μπόλικο ιδρώτα, οπότε σκοπός επετεύχθη έστω και με λάθος φούρλες :lol:

Senior Member
    Originally posted by break
    Elaki κ η ξεπέτα έχει τη χάρη της :starhit:
    Βεβαίως και την έχει την χάρη της και άμα την κάνεις και με επιδεξιότητα, όπως εγώ καλήν ώρα, είναι και αποτελεσματική και όλοι μένουν και ευχαριστημένοι! :lol:

Senior Member
    Να ρωτήσω κάτι εαν βέβαια δεν σας κουράζω!

Τζίνα μπήκα σ΄ένα απο τα σαιτ που μου έστειλες,κατέβασα μια ταινία αλλά δεν μου την ανοίγει κ δεν ξέρω το γιατί.
    Όταν μπαίνω σε κάποιο ιντερνετικό κανάλι τις εκπομπές ή κάποιες ταινίες μπορώ να τις δω άρα δεν παίζει να μην έχω το πρόγραμμα που βλέπεις ταινίες έτσι δεν είναι
    uzzled:
    Τρομάρα μου έχω κ το ECDL αλλά εαν δεν ασχολείσαι τα ξεχνάς(δικαιολογίες) είχα παέι τον υπολογιστή για φτιάξιμο κ το μαστόρι δεν ξέρω τι έχει κάνει εαν δηλ έχει περάσει το πρόγραμμα για τις ταινίες

Senior Member
    :lol: :lol: :lol: Eli πολύ χαίρομαι που πήρες μία ιδέα πως είναι το step. Είναι θέμα εξοικίωσης και συνήθειας. Μην έχεις απαίτηση με μία μόνο φορά να πετάς κιόλας! Και πάλι καλά να λες που δεν γκλαρώθηκες στο πάτωμα! :lol: :lol: Κι εγώ έκανα αρκετές φορές για να μάθω να μην μπερδικλώνομαι! :lol: :lol:

Senior Member
    Εχω να κανω γυμναστικη απο τοτε που εκανα ενοργανη.δηλαδη στα 8.στο σχολειο ειχα βγαλει μουφα απαλλαγη για να μην κανω γυμναστικη.

Senior Member
    Σοκολατίτσα κατέβασε από το ίντερνετ δωρεάν το VLC media player. Αυτό ανοίγει τα περισσότερα αρχεία που είναι ανεβασμένες οι ταινίες. Αν κάποια ταινία είναι σε .rar αρχείο δηλαδή συμπιεσμένη και δεν έχεις το πρόγραμμα να την αποσυμπιέσεις δε θα σου την ανοίγει. Οι πιο πολλές ταινίες όμως είναι σε αρχεία avi, mkv και mp4 και αυτά τα ανοίγει όλα το VLC media player.

Senior Member
    Λιλαλό δεν παίζεσαι!!! Μα τόσο μαλωμένη με την γυμναστική;;; :lol:

Σοκολατίτσα αν χρειάζεσαι πρόγραμμα για τις ταινίες κατέβασε το bs player, έχει free έκδοση, και εμένα με έχει βολέψει πάρα πολύ γιατί κάνει και αναζήτηση υποτίτλων από μόνο του. Σου ποστάρω το link
    http://www.bsplayer.com/bsplayer-eng...load-free.html

Senior Member
    Τζίνα δες το και εσύ το Bs player που βλέπεις πολλές ταινίες γιατί προσωπικά βολέψει καλύτερα από το VLC. Μία δοκιμή θα σας πείσει :lol:

Senior Member
    Είχα κι εγώ το bs player αλλά μου έπεφτε λίγο βαρύ στο laptop. Αλλά νομίζω για τη σοκολατίτσα είναι καλύτερο γιατί θα αναζητάει αυτόματα τους υπότιτλους για να μην κάθεται να τους ψάχνει μόνη της. Έλενα όχι ότι δεν σε εμπιστεύομαι αλλά όταν σου εμφανίζει ποιοί υπότιτλοι είναι διαθέσιμοι να κλικάρεις μόνο τον έναν γιατί αλλιώς θα σου κατεβάζει όλους όσοι είναι διαθέσιμοι!! :lol:

Senior Member
    Αδελφες νοσοκομες μια κ εισαστε κ οι δυο εδω,SOS,μαλλον εχω κολικο του νεφρου......ποναω!

Senior Member
    Σωστήηηηηη η CyberΤζίνα! :lol:

Senior Member
    Ευχαριστώ για την άμεση ανταπόκριση!!!!

Τζίνα δεν σε πήρα γιατί δεν πολυάσχολήθηκα μιας κ δεν είχα χρόνο κ είπα να το ψάξω λίγο καλύτερα κ μετά να σε ενοχλήσω!!!!!

Elaki πού πλάκα με το gym, είσαι όμως τυχερούλα που πας με την αφή !

Senior Member
    Γλαυκη αν ειναι οντως νεφρο παρε buscopan.Γυρισα μια μερα και πλανταξα στο κλαμα γιατι μας ειχαν βαλει να περπατησουμε στη δοκο ισορροπιας.με ανεβασαν και δεν εκανα ουτε μισο βημα.τοτε καταλαβα οτι εχω υψοφοβια.απο τοτε δεν περναω ουτε απεξω απο γυμναστηριο.τωρα ομως πρεπει να αρχισω να το βλεπω αλλιως το θεμα.

Senior Member
    Αμάν βρε Γλαύκη μου τι έπαθες; Περαστικά σου χαρά μου, ελπίζω τα κορίτσια να έχουν να σου δώσουν κάποια συμβουλή γιατί εγώ δεν έχω ιδέα τι μπορεί να σε βοηθήσει.
    Για πες μας όμως τι έφαγες σήμερα και που ακριβώς πονάς.

Senior Member
    Eli εγώ το έχω εξελίξει το θέμα. Έχω και το subtitle workshop που είναι πρόγραμμα για να φτιάχνεις υπότιτλους ή να τους συγχρονίζεις καλύτερα. Σε κάποιες ταινίες που είναι αληθινές ιστορίες στο τέλος που περιγράφουν με κείμενο αγγλικό το τι απέγινε τελικά, δεν υπάρχει το αντίστοιχο κείμενο στους ελληνικούς υπότιτλους, κι επειδή η μητέρα μου δεν ξέρει αγγλικά προσθέτω εγώ τους ελληνικούς υπότιτλους για να καταλαβαίνει το τέλος της ιστορίας. Κι όταν είναι ασυγχρόνιστοι τους συγχρονίζω.