ΧΡΩΜΑ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΟΥΝΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ - Page 1339
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 1339 of 2553 FirstFirst ... 3398391239128913291337133813391340134113491389143918392339 ... LastLast
Results 20,071 to 20,085 of 38289
    Senior Member
    Originally posted by Eli

Καλές δουλίτσες! Συστήνω χαρούμενη ξεσηκωτική μουσική για να γίνουν οι δουλειές πιο γρήγορα και κυρίως με πιο πολύ κέφι!
    Μερσί,σερί!Το πρόγραμμα είναι Τσανακλίδου,Μάλαμας,Θηβαίο ς...Αν δε φτάσουν τα 10 cds θα δούμε πώς θα συνεχίσουμε τη μουσικοκαθαριστική βραδυά....

Senior Member
    Η γραμμή λοιπόν που θα ακολουθήσουμε την εβδομάδα αυτή είναι: Αν είναι ζικ ζακ πειράζει; :lol:

*Θα συνεχίσουμε να μοιραζόμαστε τον πόνο μας και να πολλαπλασιάζουμε την χαρά μας με περισσότερο ζήλο παρακαλώ! That's the spirit!
    *Θα ξεπεράσουμε και θα συγχωρήσουμε παρεξηγήσεις και πικρά λόγια που ανταλλάξαμε μεταξύ μας. Δύσκολο αλλά όχι ακατόρθωτο.
    *Περιμένω από όλες σας να κάνετε τουλάχιστον ένα πράγμα δώρο στον εαυτό σας κάθε μέρα που σας δίνει χαρά και αισιοδοξία. Λαλάγγι; :lol:
    *Και επειδή η διατροφή παίζει ένα μεγάλο κομμάτι στην ευεξία και στην χαρά κάθε μιας από εμάς θα σας παρακαλούσα όλες αυτή τη βδομάδα, να προσπαθήσετε να τρώτε απαραίτητα πρωινό για να ξεκινάει καλά η μέρα σας και συχνά γεύματα, πλούσια σε φρούτα και λαχανικά και φαγάκι από τα χεράκια σας που θα έχετε φτιάξει με αγάπη για τον εαυτό σας και για τους αγαπημένους σας! Αν το πρωϊνό είναι πάλι λαλάγγι πειράζει; :lol:
    *Θα αγκαλιάζετε κάθε μέρα τους αγαπημένους σας και θα τους λέτε ότι τους αγαπάτε ξεκινώντας πρώτα από τον εαυτό σας! Κάθε μέρα; Μωρέ μαδάνε και με γεμίζουνε τρίχες! :lol:
    *Θα δώσετε χρόνο στον εαυτό σας για να ασχοληθείτε με μία φυσική δραστηριότητα, καθημερινώς τουλάχιστον για μισή ώρα! Λαλάγγι; :lol:
    Οι δραστηριότητες είναι πολλές και ο βασικός γνώμονας θα είναι να το διασκεδάσετε! ʼρα λαλάγγι!! :lol:
    Μπορείτε να επιδοθείτε στο σεξ, σε περιπάτους με φίλους, στο σκάλισμα του μπαχτσέ σας, σε ζούμπες, σε χορό και ότι άλλο σας κάνει να χαμογελάτε! Πειράζει να τα παραλείψω αυτά γιατί δεν ξέρω αν έχω δυνάμεις να τα κάνω έχοντας φάει όλα τα παραπάνω λαλάγγια! :lol:

Senior Member
    Originally posted by polinaki1983
    ELI'S WEEK!!!!!!!!!!!!!!!!!

Eλι μου θα ακολουθήσω όλη την γραμμή της βδομάδας που έθεσες, μιας και τα είχα θέσει και εγώ στον εαυτό μου αυτά από την δευτέρα που μας πέρασε, εκτός από το τελευταίο που όλα μου απαγορεύονται και δυστυχώς ούτε καν σεξ δεν μπορώ να κάνω....
    Κάτι θα βρούμε και για εσένα Πωλινάκι μου για δραστηριότητα να ακολουθήσεις έστω και αν είναι καθιστική! :lol:
    Προέχει η ασφάλεια και η καλή ανάπτυξη της φορουμομπεμπούλας οπότε ειδικά εσύ έχεις άδεια από τον γιατρό

Senior Member
    Ευτυχώς που ο πόνος σου Γλαύκη δεν ήταν σκωλικοειδίτης, κολικός νεφρού ή κολίτιδα και δε χρειάστηκες χειρουργείο ή νοσηλεία. Πήγαινε όσο γρηγορότερα μπορείς στο γιατρό και κράτα μας ενήμερες. Εύχομαι γρήγορα περαστικά σου.
    Ναταλία με το καλό να δεχτείς τη ΜακΓιώτ και να περάσετε υπέροχα. Να της δώσεις τα ΜακΓιωτφιλιά μου.

Senior Member
    Originally posted by ΤΖΙΝΑ
    Η γραμμή λοιπόν που θα ακολουθήσουμε την εβδομάδα αυτή είναι: Αν είναι ζικ ζακ πειράζει; :lol:

*Θα συνεχίσουμε να μοιραζόμαστε τον πόνο μας και να πολλαπλασιάζουμε την χαρά μας με περισσότερο ζήλο παρακαλώ! That's the spirit!
    *Θα ξεπεράσουμε και θα συγχωρήσουμε παρεξηγήσεις και πικρά λόγια που ανταλλάξαμε μεταξύ μας. Δύσκολο αλλά όχι ακατόρθωτο.
    *Περιμένω από όλες σας να κάνετε τουλάχιστον ένα πράγμα δώρο στον εαυτό σας κάθε μέρα που σας δίνει χαρά και αισιοδοξία. Λαλάγγι; :lol:
    *Και επειδή η διατροφή παίζει ένα μεγάλο κομμάτι στην ευεξία και στην χαρά κάθε μιας από εμάς θα σας παρακαλούσα όλες αυτή τη βδομάδα, να προσπαθήσετε να τρώτε απαραίτητα πρωινό για να ξεκινάει καλά η μέρα σας και συχνά γεύματα, πλούσια σε φρούτα και λαχανικά και φαγάκι από τα χεράκια σας που θα έχετε φτιάξει με αγάπη για τον εαυτό σας και για τους αγαπημένους σας! Αν το πρωϊνό είναι πάλι λαλάγγι πειράζει; :lol:
    *Θα αγκαλιάζετε κάθε μέρα τους αγαπημένους σας και θα τους λέτε ότι τους αγαπάτε ξεκινώντας πρώτα από τον εαυτό σας! Κάθε μέρα; Μωρέ μαδάνε και με γεμίζουνε τρίχες! :lol:
    *Θα δώσετε χρόνο στον εαυτό σας για να ασχοληθείτε με μία φυσική δραστηριότητα, καθημερινώς τουλάχιστον για μισή ώρα! Λαλάγγι; :lol:
    Οι δραστηριότητες είναι πολλές και ο βασικός γνώμονας θα είναι να το διασκεδάσετε! ʼρα λαλάγγι!! :lol:
    Μπορείτε να επιδοθείτε στο σεξ, σε περιπάτους με φίλους, στο σκάλισμα του μπαχτσέ σας, σε ζούμπες, σε χορό και ότι άλλο σας κάνει να χαμογελάτε! Πειράζει να τα παραλείψω αυτά γιατί δεν ξέρω αν έχω δυνάμεις να τα κάνω έχοντας φάει όλα τα παραπάνω λαλάγγια! :lol:
    :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:
    Ακόμη και τις ζικ ζακ γραμμές άμα τις τανίσεις γίνονται ευθείες οπότε ναι επιτρέπονται! :lol:
    Το μόνο που απαγορεύεται ως πορεία είναι ο φαύλος κύκλος δίχως νόημα και σκοπό!

Για την πρώτη αποστολή έχω υψηλές απαιτήσεις από εσένα τέκνον μου Τζίνα καθώς είσαι μανούλα στο να υποστηρίζεις τους πάντες και να πολλαπλασιάζεις τις χαρές μας

Η δεύτερη αποστολή ήμουν σίγουρη ότι ειδικά για εσένα θα ήταν πιο challenging άλλα έχω εμπιστοσύνη στην μεγαλοψυχία σου και στην καλή σου διάθεση και θα σε παρακαλέσω ως πιο ώριμη και μεγαλύτερη να δείξεις την ανάλογη ανωτερότητα και να αγκαλιάσεις με αγάπη και κατανόηση ακόμη και όσους ένιωσες ότι σε έθιξαν. Η μουλαροσύνη δεν θα σου βγει σε καλό σε προειδοποιώ! Θα αρχίσω να σου ελαττώνω τις λαλαγγοδραστηριότητες! :lol:

Εννοείται πως επιτρέπεται το πρωινό λαλάγγιασμα υπό την προϋπόθεση ότι θα το συνοδέψεις με πρωινό στο κρεβάτι, πλούσιο σε φρούτα ή χυμούς για ενυδάτωση, μία μερίδα πρωτεΐνης για δύναμη και αντοχή και ένα προϊόν ολικής άλεσης για να κρατάμε και το ζάχαρο μας σε καλά επίπεδα και να μην παθαίνεις και υπογλυκαιμίες κατά τις πρωινές σου φυσικές δραστηριότητες! :lol:

Δεν με ενδιαφέρει αν τα γουνοζωάκια σου είναι τριχωτά εσύ θα τα αγκαλιάζεις και θα τα φιλάς κάθε μέρα, έστω και γυμνή αν χρειαστεί για μεγαλύτερη άνεση και ευχαρίστηση :lol:

Η φυσική σας δραστηριότητα όπως προανέφερα μπορεί σαφώς να είναι το σεξ για όσες μπορούν και διαθέτουν λαλάγγι προς χρήση. Παρακαλώ για όσες το παρακάνουν να πίνουν επαρκή υγρά κατά την διάρκεια των φυσικών τους δραστηριοτήτων ώστε να μην έχουμε κρούσματα αφυδάτωσης! :lol: Σε αυτές τις περιπτώσεις προτείνω ένα παγωμένο αφέψημα από τσάι με μέλι που εκτός από ενυδάτωση προλαμβάνει και ανεπιθύμητες υπογλυκαιμίες.

Αν έχεις συνοδέψει το πρωινό σου με ένα λαλάγγι για τουλάχιστον μισή ώρα και κάνεις και έναν περίπατο προς το σπίτι της μανούλας κρίνω ότι έχεις επιτεύξει τον σκοπό της ημέρας στο έπακρο Τζίνα παιδί μου! :lol: Κατόπιν τούτων θα σε απαλλάσσω από περαιτέρω φυσικές δραστηριότητες :lol:

Senior Member
    ΕΛΑ ΝΑ ΑΝΕΒΑΊΝΟΥΜΕ!!!!

GIVE ME EVERYTHING TONIGHT!

αφιερωμένο στις χαρές μου!

Senior Member
    :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Senior Member
    Originally posted by Eli
    Originally posted by polinaki1983
    ELI'S WEEK!!!!!!!!!!!!!!!!!

Eλι μου θα ακολουθήσω όλη την γραμμή της βδομάδας που έθεσες, μιας και τα είχα θέσει και εγώ στον εαυτό μου αυτά από την δευτέρα που μας πέρασε, εκτός από το τελευταίο που όλα μου απαγορεύονται και δυστυχώς ούτε καν σεξ δεν μπορώ να κάνω....
    Κάτι θα βρούμε και για εσένα Πωλινάκι μου για δραστηριότητα να ακολουθήσεις έστω και αν είναι καθιστική! :lol:
    Προέχει η ασφάλεια και η καλή ανάπτυξη της φορουμομπεμπούλας οπότε ειδικά εσύ έχεις άδεια από τον γιατρό
    Και επειδή η ασφάλειά μου προέχει, καθώς και η καλή ανάπτυξη της μικρούλας μου, αποφάσισα και τί δώρο θα μου κάνω, έστω και αν δεν είναι αυτή την βδομάδα αλλά μέσα στις επόμενες. Θα δείξει μόλις το κανονίσω.

Θα κλείσω ραντεβού στον καλύτερο γυναικολόγο που κάνει υπέρυχους στην Κύπρο, για να μου μετρήσει ξανά την μικρούλα μου, καθώς και μου πει τι ακριβώς σημβαίνει με τον πλακούντα μου. Είναι ένας γυναικολόγος ο οποίος έρχονται από όλη την Κύπρο ειδικά για τον υπέρυχο που κάνει. Βασικά μόνο υπέρυχους κάνει, γιατί δεν έχει χρόνο για άλλες εξετάσεις.

Για να καταλάβεις, είχα πάει στον γιο μου τότε και έκανα υπέρυχο κοντά του, και μου είχε πως κατά 99.9% θα γεννούσα πριν την 31 βδομάδα με το πρόβλημα το οποίο γέννησα, και εγώ δεν τον πίστεψα. Ομως τελικά βγήκε αληθηνός. Επομένως θα δώσω τα 250 ευρώ με μεγάλη μου χαρά για να ξέρω τί γίνετε με το μικρούλη μου!

Senior Member
    Μπράβο Πωλίνα μου!!!
    Έτσι σε θέλω δυνατή, αισιόδοξη και δυναμική! Να κάνεις το καλύτερο για την κορούλα σου, προφανώς θα πιάσουν τόπο τα λεφτά σας εφόσον ο γιατρός είναι δοκιμασμένος. Είναι το καλύτερο δώρο που μπορείς να κάνεις για το μωράκι σου και για την ψυχική σου ηρεμία . Θα περιμένουμε τα νέα σου

Senior Member
    Σας αφήνω προς το παρόν μιας και έχω να κάνω δουλίτσες και διάβασμα που το έχω αφήσει στην μέση!
    Σας θέλω χαμογελαστές, αισιόδοξες και σε φόρμα η βδομάδα μας μόλις ξεκίνησε και προβλέπεται πολύ δυναμική!

Πάμε χορεύοντας....
    http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=4wt824D1Bqg#!

Senior Member
    Σας αφήνω κι εγώ κοριτσάκια, πάω μαμαδοβόλτα. Τα λέμε αργότερα.

Senior Member
    κορες εχουμε κανενα νεο απο τη γλαυκη?

Senior Member
    Όχι Λιλάκο μου αλλά μόλις είδα ότι είναι Online, πιθανόν να μας διαβάζει... Γλαύκη μου όποτε μπορέσεις γράψε μας νέα σου .

Senior Member
    ελακι το bsplayer ειναι τελειο με βοηθησε πολυ γιατι βαριομουν να ενσωματωνω μονη μου υποτιτλους thanks!!!!!!!!!

Senior Member
    Παρακαλώ Λιλαλό μου! Και εμένα με έχει βολέψει απίστευτα!
    Πάω για ψώνια και μετά γυμναστήριο για ζούμπες! Σας φιλώ αγαπημένες μου να μου προσέχετε και να παίζετε όμορφα όσο λείπω! :lol: