Results 20,146 to 20,160 of 38289
Thread: ΧΡΩΜΑ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΟΥΝΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ
-
24-03-2012, 13:01 #20146
Eli σ' ευχαριστώ για το καλωσόρισμα:roll::roll::roll::roll::bou ncy::bouncy::bouncy:
zumbathon σημερα εεεεε!!!! ζηλεύω... αλλα δεν παίζει... 1ον όπως λεέι και ο αγαπημένος μου φίλος Βασιλης που είναι στα ξένα είμαι στην γραφειαρα μου ... και συμπληρωνω εγω... και θα τελειώσω στις 18.00 γιατί παρα την κρίση ο κόσμος παντρεύεται και δεν εχω απολυθει ακόμα και μετα παω σπίτι για babython!!!!!
have tones of fun!!!!!
PS χωρις πρωινό δεν κανω!!!!!!
- 24-03-2012, 13:02 #20147
Ξανθό μου Ελάκι εσύ!! Από σήμερα λέω να σε φωνάζω Eli Mάκ Φέρσον! :lol: :lol: Πολύ μου αρέσει το zumbathon, αν είχα αθλητικά ρούχα θα το σκεφτόμουνα. Να περάσετε καλά. Φαντάζομαι το γέλιο που θα ρίξετε με τόσο κόσμο μαζεμένο να ζουμπανίζεστε όλοι μαζί!
24-03-2012, 13:23 #20148
καλημερα και απο μενα ! χαιρετω τη νεα αρχηγο μας!
χαθηκα και παλι αλλα.........
τελικα εγω οταν χασω τα κιλα λεω να γινω μαραθωνοδρομος με τοσο τρεξιμο + την απωλεια των κιλων
ΠΑΩ ΓΙΑ ΧΡΥΣΟ!
γλαυκη μου περαστικα σου ελπιζω να μην πονας ακομη !
eli χαιρομαι που δεν ειμαι η μονη ξανθια εδω μεσα!
φιλια σε ολες
αντε να δουμε θα παει βολτα η κορη οποτε το λαπτοπ θα ειναι αδειο
ελπιζω να τα καταφερω να τα πουμε το απογευματακι !
24-03-2012, 13:31 #20149
Eli χαίρομαι που συμφωνείς μαζί μου για τα μυαλά στα κάγκελα της Αγγελικής, όντως θα μας φανεί πολύ χρήσιμη! :lol:
Καλλιόπη να πάει βόλτα η κορούλα σου να ξεσκάσει το παιδί και να πάρεις και εσύ το laptop να ξεσκάσεις κι εσύ!
24-03-2012, 13:47 #20150
Angel η γη θα συνεχίσει να γυρίζει και οι άνθρωποι να παντρεύονται ακόμη και με κρίση! :lol: Δόξα το Θεό να λες που έχεις δουλίτσα έστω και Σάββατο και ο κόσμος ακόμη συνεχίζει σε πείσμα των καιρών να γιορτάζει την αγάπη τους και να κάνει οικογένειες! Και εγώ πρόσφατα έβαλα την κουλούρα με τον καλό μου με οικονομικές επιλογές και όλα έγιναν και όμορφα και φτηνά και απλά όπως τα θέλαμε! Και το babython καλό μου ακούγεται που θα κάνεις και εσύ! :lol:
Τζίνα μου φώναζε με και Doly Parton αν θέλεις :lol: με την σημερινή μου ξανθοσύνη ότι και να μου σούρετε από παρατσούκλι λίγο θα είναι! Μα να μην ρίξω μια ματιά στο πρόγραμμα; Η σιγουριά μου με έφαγε και όπως λένε οι παλιοί σοφοί, όποιος δεν έχει μυαλό έχει πόδια! :lol:
Καλλιοπίτσα μας καλησπέρα! ʼντε να πάει η κοκόνα σου βολτούλες να χαρεί την υπέροχη μέρα και να σε αφήσει και εσένα στην ηρεμία σου να σερφάρεις.
Έχω φτιάξει ήδη τα μαλλάκια μου, έχω αποφασίσει τι θα φορέσω, πέταξα κάτι μπριζόλες να ψήνονται στον φούρνο :lol: για τον πασά, έκοψα σαλάτα και σε λίγο θα πάω και σούπερ μάρκετ να ψωνίσω κάτι πραγματάκια για την αφή που δεν προλαβαίνει. Ανυπομονώ να πάω στο zumbathon! Ελπίζω να είναι όντως καλό και να το διασκεδάσουμε! Την επόμενη φορά Τζίνα μου εύχομαι να έχεις και εσύ ρουχαλάκια να φορέσεις και να πάμε να το κουνήσουμε παρέα, πολύ θα το χαρώ και είμαι σίγουρη ότι περισσότερο θα γελάμε παρά θα χορεύουμε :lol:. Καλέ η αδερφούλα σου πως είναι;;
24-03-2012, 13:50 #20151
ξέρεις τι μου θυμισες τωρα???? το ακόλουθο ασμα!!!!
http://www.youtube.com/watch?v=25ZRXEd_FX8
:P:P:P:P:P
PS: σουπα το μυαλο μου παλι.... και η υποφαινομενη είναι μανα σου λεει!!!! τρα λαλα λα λαλαλαλα
24-03-2012, 13:52 #20152
Ααααααα είναι από τα αγαπημένα μου άσματα! :lol:
Aν και ο ύμνος για εμένα είναι: Δεν προλαβαίνωωωωω!
24-03-2012, 13:53 #20153
Eli η αδερφή μου είναι καλύτερα. Ξεκίνησε φυσιοθεραπείες αυτήν την εβδομάδα, ευτυχώς είχε γράψει μερικές στο βιβλιάριό της η μητέρα μου κι έτσι πληρώνει μόνο τη συμμετοχή της φυσιοθεραπείας. Πονάει ακόμα αλλά το παλεύει.
24-03-2012, 13:53 #20154
πλεον λεω ΟΤΙ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΩ!!!!!! και σε όποιον αρεσει (including husband)!!
24-03-2012, 17:17 #20155
Γεία σας κοριτσάκια μου όμορφα!!!!!Τι μου κάνετε?Εγώ ας τά λέμε καλά!!!!!Εκτελω τά καθήκοντα μου όσο καλύτερα μπορώ άλλα μου την καρφώνουν τά κορίτσια που τα ρωτάω κ με γράφουν!!!!!Λιλάκο Έλενα που είστε?Έχω απορίες!!!!!
24-03-2012, 17:47 #20156
Καλησπέρα στον όμορφο κόσμο του Be Hyppy!!!!
Giotaki μου εδώ ήμαστε, δεν σε γράφουμε, συγνώμη αλλά δεν διάβασα κάποια απορία εκτος κ εαν μου ξέφυγε :crazy:
Λέγε τι απορίες έχεις κ θα σου τις λύσω όλες :bigsmile:
Γλαύκη μου ελπίζω να είσαι καλύτερα άσε μωρέ σε όποιον γιατρό κ να πάμε, ακόμα κ στον οδοντίατρο, το πρώτο που λένε είναι : "χάσε κιλά" :grind:
Ελάκο σε βλέπω κ πρωταθλήτρια της zoυmba ολε!!!!!!
24-03-2012, 18:13 #20157
Γιωτάκι τώρα διάβασα το μνμ που έγραψες πως θα πας στο νοσοκομείο (φαντάζομαι τώρα εκει θα είσαι) για να εκτελέσεις χρέη αποκλειστικής!!!!!
Λογικά θα είσαι στο αγαπημένο πρόσωπο που έκανε επέμβαση άρα θέλεις πληροφορίες για μετεγχειρητική φροντίδα λέγε τη επέμβαση έκανε ώστε να σου δώσω εξειδικευμένους τρόπους αντιμετώπισης, τι στο καλό τέσσερα χρόνια καθίσαμε στη σχολή, αφού δεν εξασκούμε το επάγγελμα σε κάποιο νοσοκομείο ας το εξασκήσουμε ιντερνετικά!
Μην ανησυχείς κ εγώ στο δεύτερο έτος της σχολής που πηγαίναμε στα νοσοκομεία φοβόμουνα πολύ μα περισσότερο λυπόμουν τους ασθενείς, φοβόμουνα να τους πιάσω μη τυχόν κ τους πονέσω ή στεναχωριόμουν για κάποιες περιπτώσεις που ήτανε εντελώς παρατημένοι,τότε περνούσα κ το δικό μου πρόβλημα υγείας κ δεν άντεχα πολλά πολλά,ήμουνα έτοιμη να παρατήσω τη σχολή, αλλά ευτυχώς μια καθηγήτρια μου, να είναι καλά όπου κ να βρίσκεται μου έκανε μια συζήτηση κ με έκανε να το δω απο άλλη οπτική γωνία!!!
Αγγελικούλα καλώς ήρθες στη παρέα μας κ να σου ζήσει ο γιόκας σου!
24-03-2012, 18:30 #20158
Καλησπέρα κορίτσια. Ημέρα ανεφοδιασμού σήμερα και μόλις επέστρεψα από τη μητέρα μου με μία στάση στο σούπερ μάρκετ για γλυκαντικό. Πίνω τώρα έναν νοστιμότατο καφέ και τον απολαμβάνω γιατί το πρωί μου είχε μείνει λίγος καφές κι έτσι τον έφτιαξα τον καφέ μου ελαφρύ και ψιλοπικρό γιατί δεν είχα και πολύ γλυκαντικό. Κατόπιν ανεφοδιασμού λοιπόν τον έφτιαξα όπως μου αρέσει και είναι ρουφηξιά κι απόλαυση! Στο σούπερ μάρκετ πέτυχα δύο σταντ που μοίραζαν οι κοπέλες, στο ένα cookies με κομμάτια σοκολάτας και στο άλλο κουλουράκια βουτύρου και πορτοκαλιού. Πήρα ένα cookie και ένα κουλουράκι πορτοκαλιού, τα δοκίμασα και είναι νοστιμότατα. Όμως επειδή έχει περάσει η ώρα για γλυκά θα τα φάω αύριο με τον πρωϊνό καφέ. Τα δε κουλουράκια πορτοκαλιού είναι αφρός και μοσχομυρίζουν πορτοκάλι, μούρλια δηλαδή. Αλλά δεν παίζει να έπαιρνα όλη τη συσκευασία γιατί θα τα έτρωγα όλα το σ/κ!! Μπήκα στον πειρασμό αλλά μετά σκέφτηκα τις τύψεις που θα ένοιωθα αν δεν κρατιόμουνα και τα τσάκιζα όλα σε 1 μέρα και ξαναβγήκα από τον πειρασμό! :lol:
Σοκολατίτσα μου πολύ χαίρομαι που μεσολάβησε η καθηγήτριά σου και τελείωσες τη σχολή σου. Είσαι τόσο ευαίσθητη και καλή που ήταν αναμενόμενη η αντίδρασή σου αλλά επειδή είναι όλα στο μυαλό μας ευτυχώς που βρέθηκε στο δρόμο σου αυτή η γυναίκα και σου έδειξε τον σωστό τρόπο να αντιμετωπίζεις το επάγγελμά σου.
24-03-2012, 18:50 #20159
καλησπερες κορες μολις τελειωσα απο τις δουλειες.εγω ειμαι σκληρη και δεν αφηνω κανενα συναισθημα να με επηρεασει πανω στη δουλεια.
24-03-2012, 19:06 #20160
Καλησπέρα Λίλα. Η δουλειά σου είναι δύσκολη από πολλές απόψεις οπότε καλά κάνεις και δεν αφήνεις τις καταστάσεις να σε επηρεάζουνε.
Πώς να είμαι ικανοποιημένη με την έλλειψη ζωής;
04-08-2025, 16:10 in Κατάθλιψη - Δυσθυμία