ΧΡΩΜΑ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΟΥΝΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ - Page 1349
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 1349 of 2553 FirstFirst ... 3498491249129913391347134813491350135113591399144918492349 ... LastLast
Results 20,221 to 20,235 of 38289
    Senior Member
    Ο δικος μου ειναι μικροτερος απο εμενα ελενα.

Senior Member
    Originally posted by break
    Ax πόσο θα ήθελα να είχα κ έναν αδελφό μεγαλύτερο!!!
    και μικρότερος δεν είναι κακο σαν ιδεα.... σκεψου το λίγο (χριστέ μου τι λέει ο στομας μου παλι.... εξόλης και προόλης η μανα!!!)

Senior Member
    Ευχαριστώ Τζινάκο!!!

Το τηλεφωνο μου έχει μπλοκάρει, δεν έχω δίκτυο!!!!

Αλλά οκ δεν είναι κάτι επείγον!

Senior Member
    Originally posted by ΤΖΙΝΑ
    Έλενα δεν ξέρω τι συμβαίνει. Από κάποια στιγμή και μετά κάποιοι μπορούν να μου στείλουν u2u και κάποιοι άλλοι όχι. Το ίδιο συμβαίνει και σε μένα, σε μερικούς μπορώ να στείλω και σε άλλους όχι. Μου έχεις ξαναστείλει u2u άρα προφανώς κάτι έγινε και δεν έχω ιδέα τι.

Ναι καλά με έβαλες στη black list :sniffle:
    Λες χαζομαρούλες γιατί δεν γίνεται κάτι τέτοιο αλλά και να γινόταν εσένα δεν θα σε έβαζα ποτέ στη black list! :love:

Senior Member
    Ελλη ζεις εσυ μας οδηγεις ακομα ζουμπομαραθωνιαζεσαι?

Senior Member
    Έλενα δεν ξέρω τι συμβαίνει. Από κάποια στιγμή και μετά κάποιοι μπορούν να μου στείλουν u2u και κάποιοι άλλοι όχι. Το ίδιο συμβαίνει και σε μένα, σε μερικούς μπορώ να στείλω και σε άλλους όχι. Μου έχεις ξαναστείλει u2u άρα προφανώς κάτι έγινε και δεν έχω ιδέα τι.

Ναι καλά με έβαλες στη black list :sniffle:
    Λες χαζομαρούλες γιατί δεν γίνεται κάτι τέτοιο αλλά και να γινόταν εσένα δεν θα σε έβαζα ποτέ στη black list! :love:
    :kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss:

Τζινάκο με εκπλήσεις !!!!!!!! :shocked2: περίμενα να μου κάνεις καμιά πλάκα!!!!
    Ξέρεις πολλές φορές σε τσιγκλάω για να με πειράξεις, τα θέλει ο κ@λ#@ς μου!!!!

Senior Member
    Κοριτσια ελατε να φαμε κα'να γλυκο τωρα που λειπει η Ελι μην ερθει κ μας πιασει στα πρασα!Αν φαω τρια θα κανω τριαδα Σοκολατενια εσυ που εχεις παρει μαθηματα?
    Γιωτακι πολυ αγχωμενη σε βλεπω κ θα σε μαλωσω!Στο νοσοκομειο εισαι!Οτι κ να γινει βαζεις μια φωνη κ θα τρεξουν!Ηρεμησε κ μονο την παρεα σου θελει ο ασθενης σας.
    Τζινα ο καλλος στο κεφαλι δεν ποναει!ειναι χρονιος!Ο ατιμος στο ποδι με παιδευει!
    Λιλα πολυ μ'αρεσουν κ τα δικα σου τα ψωνια!
    Ατζελα που να πεσεις σε μερα που ειναι Αβα,Τζινα κ Ελι σε κεφια!εκει να δεις ανησυχια ο αντρας σου!
    Οσο για το ζωακι που λεγατε εμεις εχουμε σκυλο μεγαλο για φυλακα αλλα παντα εξω κ παλι δεν αντεχω την τριχα του.Ο τωρινος μαλιστα ειναι ελληνικος ποιμενικος κ μιλαμε για πολυ τριχα.Πριν για 13 χρονια ειχαμε ενα μποξερ τιγρε που ηταν κ ο αγαπημενος μου κ ηταν καλυτερα τα πραγματα.μεσα ειχαμε παλιοτερα ενα κανις toy λιγο μεγαλυτερο απο την παλαμη μου που δεν μαδαει.Για μεσα δεν ξαναπαιρνουμε ζωο γιατι δεν εχουμε χρονο για την φροντιδα του αλλα δενεσαι κ πολυ κ μετα υποφερεις λες κ χανεις δικο σου ανθρωπο.Οταν το χασαμε για μηνες ειχα κρυψει τα ρουχαλακια του γιατι η κορη μου οταν τα εβλεπε εκλαιγε,ηταν δικο της,κ ουτε το ονομα του δε λεγαμε.

Senior Member
    Νοσοκόμες πόσο φυσιολογικο είναι το εγχείρησμένο μέλος να είναι πρισμενο?

Senior Member
    Ορίστε, είπα κι εγώ να απαντήσω μία φορά κανονικά και να πω την αλήθεια και βρήκα το μπελά μου. Σοκολατίτσα φυλάξου!! :lol: Κι αφού σε τρώει ο ξέρεις ποιός για πες μου ο καθηγητής που ήταν πολύ καλός ήταν όντως μορφή ή μήπως ήταν και κορμί; :lol:

Senior Member
    Γλαυκη μου ευχομαι να μην πονας πλεον.

Senior Member
    Γλαυκη μου ενα cupcake με γεμιση nutella το σκοτωνα επι τόπου!!! χωρίς ανασα κιολας!!!

Senior Member
    Originally posted by eleni198621
    Ελλη ζεις εσυ μας οδηγεις ακομα ζουμπομαραθωνιαζεσαι?
    Με την κούραση που θα έχει η Eli όταν επιστρέψει δε νομίζω να καταφέρει ούτε ξεπέτα να μας κάνει! :lol: Τη βλέπω να κάνει γρήγορα ένα μπάνιο και μετά να κόβει πέρα προς το κρεβάτι της. :lol:

Senior Member
    Λογικο ειναι γιωτακι να εχει οιδημα το εγχειρισμενο μελος.ομως αγχωνεσαι υπερβολικα δεν νομιζεις.παρε μια βαθια ανασα κατσε και ηρεμα.κανεις πολυ αγχος.

Senior Member
    Originally posted by giotaki
    Νοσοκόμες πόσο φυσιολογικο είναι το εγχείρησμένο μέλος να είναι πρισμενο?
    Είπαμε μην αγχώνεσαι τόσο!!!!
    Φυσιολογικότατο είναι!!!

Η μαμά σου έκανε εγχείρηση?

Senior Member
    Γιωτα ακομη κ ενα μικρο χτυπημα να κανεις πριζεται.Οχι να κανεις επεμβαση!Ηρεμησε!
    Αν θυμαμαι καλα η Ελι εχει παει στο Θησειο για ρακομελα κ μεζεδες!