ΧΡΩΜΑ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΟΥΝΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ - Page 135
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 135 of 2553 FirstFirst ... 35851251331341351361371451852356351135 ... LastLast
Results 2,011 to 2,025 of 38289
    Senior Member
    Originally posted by basia

γιουπι γιουπι γιουπι...........
    θα ρθω και εγω μαζι σου, μην τυχον και την σκαπουλαρεις
    τι ωρα θα πας?
    Ναι,θα ναυλώσουμε πούλμαν!Ελπίζω μέχρι το Σάββατο,να μη χρειαστεί διόροφο!
    Καλά καλέ!Δε με εμπιστεύεσαι;Δεν είμαι εγώ αξιόπιστο άτομο;ʼσε και που να θέλω
    θα έχω από τη μία το στεφάνι μου(η κολλητή μου) κι από την άλλη τη σύζυγο(κ.Τέντζερη).
    Ήδη μου φαίνεται κάπως όλο αυτό!"Παιδί μου,να περάσεις από το γραφείο μου με τους κηδεμόνες σου"
    Αχ!Τι μου κάνετε!Εσένα σ'έχω ικανή αντί για ταξί να μου καλέσεις την κλούβα της αστυνομίας
    και να με πας σηκωτή με χειροπέδες!Δε σφάξαμε που θα σου πω τι ώρα θα πάω...Και που θα πάω,πολύ είναι!

Senior Member
    μη στεναχωριεσαι, θα πω την Πενυ να παρει μαζι της και χειροπεδες για καλο και για κακο
    φιλακια πολλα και θα τα πουμε

Senior Member
    Originally posted by basia

καλα ε εχω τρελαθει τωρα, δεν μπορεις να φανταστεις ποσο χαιρομαι,
    και μη σου πω για την συνεχεια τι φανταζομαι για σενα,
    μεχρι του χρονου τετοιο καιρο θα ψαχνουμε ραφτη για γαμο σου λεω............
    Ε; Παντρεύεται κανείς;Ή μήπως θα πάρω αποζημείωση για το στομάχι,που θα μου πετάξουνε,κανά Αδαμοπαϊδάκι;

Senior Member
    Originally posted by esceden

Γαμωτο.. εκλεισες ραντεβου..

και εγω τωρα ποιον θα δειρω??? :P

καλή τύχη ζουζουνοναντινάκι μου.. το ξέρεις πως σε εχω εννοια
    "Kαλή τύχη!"Κλαψ!Λες και πάω στον πόλεμο ή έστω στη φάμπρικα μετανάστης!
    Καλέ,μη με συγκινείτε έτσι...ένα τηλέφωνο σήκωσα...δεν έκανα κι εγχείρηση αλλαγής φύλου!
    Όσο για το ξύλο,έτερον εκάτερον!Είσαι ο προσωπικός μου μπράβος αφού!Στάνταρ θα σε χρειαστώ!
    (κι εγώ σε έχω έγνοια μου,καραμελένια μου!)

Senior Member
    Αντε ναταλάκι μου, να ηρεμήσεις!! φιλάκια πολλά και ένα βαλιτσάκι ευχές για να πάνε όλα καλά!!!

Senior Member
    Originally posted by eugenia_

Αντε ναταλάκι μου, να ηρεμήσεις!! φιλάκια πολλά και ένα βαλιτσάκι ευχές για να πάνε όλα καλά!!!
    Σ'ευχαριστώ,κουκλίτσα μου,για το βαλιτσάκι ευχές!
    Πού θα το ταξιδέψω δεν ξέρω βέβαια ακόμα,αλλά
    και μόνο που θα βγει από το καβούκι του,κέρδος είναι!
    Μου έφερες στο νου ένα τραγούδι του Κράου....
    Σου το αφιερώνω!Έλα!Πάμε,δυνατάαα� �α
    Στα αταξίδευταααααα!!!!

--->ΜΑΝΩΛΗΣ ΜΗΤΣΙΑΣ : Η ΒΑΛΙΤΣΑ

Στίχοι: Λίνα Νικολακοπούλου
    Μουσική: Σταμάτης Κραουνάκης

Δύσκολο που είναι
    μ' όλο σου το είναι
    να το περιμένεις
    το φανταστικό
    να σου λένε μείνε
    και να επιμένεις
    φέυγω, τ' όνειρό μου φίλε
    είναι μυστικό

Μια βαλίτσα,μια σταλίτσα
    μ' ένα ύφασμα καρό
    βγήκε σ' όλα τα λιμάνια
    κι από κύματα σωρό
    έχει μέσα, τη χαρά μου
    έτοιμη από καιρό
    αγαπώ τα καθαρά μου
    να τα ζήσω δεν μπορώ...

Δύσκολο που είναι
    μ' όλο σου το είναι
    να το συνοδεύεις
    το αληθινό
    να σου λένε μείνε
    και να φυγαδεύεις
    στο παράθυρο το βλέμμα
    και στον ουρανό

Μια βαλίτσα,μια σταλίτσα
    μ' ένα ύφασμα καρό
    βγήκε σ' όλα τα λιμάνια
    κι από κύματα σωρό
    έχει μέσα, τη χαρά μου
    έτοιμη από καιρό
    αγαπώ τα καθαρά μου
    να τα ζήσω δεν μπορώ...

Έχει μέσα τη χαρά μου
    έτοιμη από καιρό
    όλο ανοίγω τα φτερά μου
    να πετάξω δε μπορώ...

Senior Member
    επιτελους! αντε μπραβο, ετσι. οχι τιποτε αλλο δηλαδη. να εχει και μια δικαιολογια η βασια στον αντρα της τι θα τα κανει τα ρουχα. θα πει οτι ετοιμαζεται για γαμο. λιγο νωρις βεβαια αλλα με τετοια ενοραση που εχει, σιγουρο το εχουμε. τωρα μαλιστα θα ανοιξει και κανενα 090 τηλεφωνικο κεντρο.
    αχ ποσο χαρηκα κι εγω βρε ναταλια. ετοιμη ημουν να πω οτι ερχομαι κι εγω αλλα με προλαβαν πολλες. αντε, περιμενω να ακουσω τα ευχαριστα. και κοιτα, τωρα που θα πας να κανονισεις 2 σε 1. οχι μονο να βγαλεις τον δακτυλιο που σε ενοχλει και βλεπουμε-να κανουμε κατι δραστικο να μας βοηθησει, ετσι?

Senior Member
    Επιτελους το πηρες αποφαση Nadine!!!!
    Περιμενουμε νεα σου.

Δεν πιστευω να αγχωνεσαι ΠΟΛΥ????

Senior Member
    Originally posted by NADINE

Δύσκολο που είναι
    μ' όλο σου το είναι
    να το συνοδεύεις
    το αληθινό
    να σου λένε μείνε
    και να φυγαδεύεις
    στο παράθυρο το βλέμμα
    και στον ουρανό
    Για να συνοδεύεις πάντα την αλήθεια σου.....

Senior Member
    Καλημέρα φιλενάδες μου!! Ναταλάκι μου, είμαι πραγματικά χαρούμενη για τις αποφάσεις που πήρες...Δε μπορείς να φανταστεις πόσο χάρηκα. Για δώρο, καρδιά μου, σου προσφέρω με όλη μου την αγάπη το σοκολατογκόμενο. Φιλά πολάαααααααααααααα!!!!!

Senior Member
    Originally posted by BARB3

και κοιτα, τωρα που θα πας να κανονισεις 2 σε 1. οχι μονο να βγαλεις τον δακτυλιο που σε ενοχλει και βλεπουμε-να κανουμε κατι δραστικο να μας βοηθησει, ετσι?
    Μπαρμπουνέλι μου,αυτή ήταν η σκέψη εξ αρχής.Γι'αυτό και ένα χρόνο τώρα τον κρατώ τον δακτύλιο μέσα μου κροκιδωμένο κι άχρηστο...
    Ώστε ν'αποφασίσω αν κάνω άλλο βαριατρικό χειρουργείο να μη με ανοίγουν ξανά και ξανά...Να δω πού θα βρουν να κόψουν με τρεις τομές,που ήδη έχω στο στομάχι μου...Δικό τους πρόβλημα...εγώ θα κοιμάμαι εξάλλου...Τέλος πάντων...

Originally posted by Mairy_Lou

Επιτελους το πηρες αποφαση Nadine!!!!
    Περιμενουμε νεα σου.

Δεν πιστευω να αγχωνεσαι ΠΟΛΥ????
    Μαίρη Λουλού μου,έχω άγχος μόνο όσο πατώ εγώ!Είναι που όλο μου τυχαίνουν οι εξαιρετικές επιπλοκές και λιγουλάκι φοβάμαι,
    που είναι πιο παρεμβατική επέμβαση από τον δακτύλιο...Κι όλο δεν πρέπει να κάνω αρνητικές σκέψεις κι όλο με βολοδέρνουν.
    Να μαζέψετε όλοι εσείς τις δικές σας να υπερισχύσουν στο σύμπαν από τις δικές μου,καλά;Δεν αντέχω άλλη αποτυχία!
    Σας ευχαριστώ πολύ πολύ για την αγάπη και τη θετική σας ενέργεια!Μου είστε πολύτιμες όλες σας!Τι θα έκανα χωρίς εσάς,μου λέτε;
    Φιλάκια-φιλάκια-φιλάκια-φιλάκια-φιλάκια-φιλάκια-φιλάκια-φιλάκια-φιλάκια!

Senior Member
    Originally posted by klm

Για δώρο, καρδιά μου, σου προσφέρω με όλη μου την αγάπη το σοκολατογκόμενο.
    Ναι,ας μην έκανες δεύτερες σκέψεις για τον μπελά σε φασίνα,που συνεπάγεται και την έλλειψη χρόνου κι ενέργειας από μέρους σου
    και θα βλέπαμε τι δώρο θα μου έκανες...Δεν τον θέλω ούτως ή άλλως!Έχω τον δικό μου!Και του είμαι απόλυτα αφοσιωμένη!
    Αγάπηηηηη....Έτοιμη η μπανιέρα;Σου'ρχομαι....

Senior Member
    Εχω χαθεί, δεν μπορώ να σας παρακολουθήσω πια, τι να κάνω, νοιώθω εκτός κλίματος, θα μου δημιουργήσετε ψυχολογικό πρόβλημα..... Δεν έχω καταλάβει τίποτα.... η δε πρόεδρος έχει λαλήσει, βρίσκεται σε τρίτη διάσταση μάλλον, τι να πω, ΠΗΓΕΣ Η ΔΕΝ ΠΗΓΕΣ ΣΤΗΝ ΚΙΝΑ !!!! γιατί δεν θα κοιμηθώ το βράδυ αν δεν μου πεις.......... και τι εγχειρήσεις είναι αυτές και βαλιτσάκια, θα βγάλεις το δακτύλιο μόνο ή θα κάνεις και τίποτα άλλο.... Πρέπει να διαβάσω τα προηγούμενα ΕΠΕΙΓΟΝΤΩΣ.... Bard8394573 μας έσουραν πολλά? δεν έχω δει τίποτα. Klm δεν είσαι μόνη στο τρέξιμο σε αυτόν τον κόσμο, σήμερα τρέχω από της 5:45 το πρωί.....

ΘΑ ΔΙΑΒΑΣΩ ΚΑΙ ΘΑ ΕΠΑΝΕΛΘΩ.... ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΡΩ !!!!!!!!!!!!!!! ΜΕΧΡΙ ΤΟΤΕ ΜΗΝ ΓΡΑΨΕΤΕ ΑΛΛΑ,

ΕΙΣΤΕ ΑΝΕΞΕΛΕΓΚΤΕΣ !!!!!

Senior Member
    Εχεις τη θετικη ενεργεια απ'ολους μας!!!!
    Να 'σαι αισιοδοξη οτι ολα θα πανε καλα.
    Συνεχεια στηριζεις εσυ εμας, ηρθε ο καιρος Nadine μου να σε στηριξουμε και εμεις!

Περιμενω πως και πως τα ευχαριστα!

Εγω πηγα στο διατροφολογο μου σημερα και μου ειπε οτι παω πολυ καλα, εχει βελτιωθει ο μεταβολισμος μου (χαρη στο πιπερι που μου ειπε να βαζω στο φαγητο...μπλιαχ!)... και μεχρι τα Χριστουγεννα θα χω χασει τα επιπλεον κιλα(15)!

και οχι με πολυ κοπο... αλλα με τροπο και τσαχπινια!φιλια σε ολες!

Senior Member
    Nadinaki σου στέλνω όλη μου την αγάπη και όλες μου τις ευχές να σε συνοδεύουν ότι κι αν αποφασίσεις να κάνεις...
    Είσαι μία, μοναδική και αναντικατάστατη εδώ μέσα αλλά σίγουρα και στους δικούς σου ανθρώπους που σε ζουν κάθε μέρα.....