ΧΡΩΜΑ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΟΥΝΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ - Page 1356
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 1356 of 2553 FirstFirst ... 3568561256130613461354135513561357135813661406145618562356 ... LastLast
Results 20,326 to 20,340 of 38289
    Senior Member
    Αστυνόμε Τζίνη ήμουν σίγουρη ότι θα μας ξεχωρίσεις μέσα στο πλήθος :lol:! Εγώ βασικά φορούσα μπλε αλλά μέσα στο σκοτάδι μάλλον πιο πολυ με μαύρα κάνουν τα ρούχα μου. Χθες πράγματι έφαγα και ήπια χωρίς τύψεις. Το βράδυ που έπεσα για ύπνο ο Γιώργος μου είπε ότι μούγκριζα μέσα στον ύπνο μου :lol:, ήμουν τόοοοσο κουρασμένη που μάλλον και στον ύπνο μου χαιρόμουν που επιτέλους είχα ξαπλώσει στο μαλακό μου κρεβατάκι :lol:

Senior Member
    Originally posted by ΤΖΙΝΑ
    Eli η αδερφή μου είναι καλύτερα. Ξεκίνησε φυσιοθεραπείες αυτήν την εβδομάδα, ευτυχώς είχε γράψει μερικές στο βιβλιάριό της η μητέρα μου κι έτσι πληρώνει μόνο τη συμμετοχή της φυσιοθεραπείας. Πονάει ακόμα αλλά το παλεύει.
    Τζίνα μου πολύ χαίρομαι που η αδερφούλα σου έχει την δυνατότητα να κάνει φυσιοθεραπεία, είμαι σίγουρη ότι θα την βοηθήσει πάρα πολύ. Εύχομαι σύντομα να μην έχει καθόλου ενοχλήσεις. Ο γιατρός τι λέει; Ήταν απλά ένα λουμπάγκο που λέμε ή έχει κάποιο άλλο θέμα που χρίζει περισσότερης φροντίδας και παρακολούθησης;

Senior Member
    Μπράβο Λίλα! Δεν είναι ωραία τα ντουλαποψώνια; Εντάξει, πάρε κι εσύ ένα φορεματάκι, δεν πειράζει, είναι άλλωστε προτιμότερο να το πάρεις μόνη σου παρά να το έβρισκες στη ντουλάπα του αδερφού σου! :lol: :lol:
    :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:
    Με γειά τα ρουχαλάκια Λιλαλό!

Senior Member
    Eli η αδερφή μου έχει από παλιά πρόβλημα σε 2 δίσκους στην σπονδυλική στήλη και πιθανόν να είναι από εκεί ο πόνος. Κανονικά θα έπρεπε να πάει και στο γιατρό για να δει αν φταίει αυτό ή προστέθηκε και κάτι άλλο αλλά επειδή είναι ανασφάλιστη είναι δύσκολο. Προς το παρόν προσπαθεί να αντιμετωπίσει τα συμπτώματα και όταν μπορέσει θα ψάξει να βρει και την αιτία.

Senior Member
    Originally posted by Γλαύκη
    Αν θυμαμαι καλα η Ελι εχει παει στο Θησειο για ρακομελα κ μεζεδες!
    Δηλαδή θα γιορτάσει το μαραθονοζουμπάνιασμα με ρακόμελα μετά;
    Ελπίζω να είναι και ο άντρας της μαζί γιατί θα χρειαστεί χάρτη για να γυρίσει σπίτι της! :lol:
    Το γιόρτασα πράγματι με ρακόμελα και μεζέδες και έκανα και εγώ μοναδικές τριάδες με σαλάτα, πολύσπορα κριτσίνια (μέχρι εδώ καλά..) και κεφτεδάκια, σαλαμάκια και λουκάνικα :lol:
    Χαλάλι τα τριαδοτατράκια σας και εγώ δεν ήμουν το καλύτερο κορίτσι χθες το βράδυ :lol:
    Εεεε το Σάββατο το βράδυ είναι λογικό να το ρίχνουμε και λίγο έξω βρε αδερφέ!

Senior Member
    Eli η αδερφή μου έχει από παλιά πρόβλημα σε 2 δίσκους στην σπονδυλική στήλη και πιθανόν να είναι από εκεί ο πόνος. Κανονικά θα έπρεπε να πάει και στο γιατρό για να δει αν φταίει αυτό ή προστέθηκε και κάτι άλλο αλλά επειδή είναι ανασφάλιστη είναι δύσκολο. Προς το παρόν προσπαθεί να αντιμετωπίσει τα συμπτώματα και όταν μπορέσει θα ψάξει να βρει και την αιτία.
    Αχ Τζίνα μου εύχομαι να μην είναι κάτι περισσότερο από τα ήδη γνωστά και να περάσει όσο πιο γρήγορα γίνεται. Πάλι καλά που έχετε και τις φυσιοθεραπείες, κράτα το ηθικό και την διάθεση της αδερφούλας σου ανεβασμένα και θα συνέλθει γρήγορα!

Senior Member
    Ευχαριστώ για τις ευχές σου Eli. Ευτυχώς η αδερφή μου δεν είναι γκρινιάρα και αντιμετωπίζει τις στραβές με πείσμα.

Senior Member
    Originally posted by Γλαύκη
    Φιλεναδες καληνυχτα!Τα σκονακιαμου αν κ ομοιοπαθητικα μαλλον ειναι μαστουρωτικα!κλεινουν τα ματια μου....Αυριο ολες παρουσες απο το πρωι!
    Διαταγές στη δική σας βδομάδα Φτουτάτη! ʼντε να μην σε βάλω να κάνεις κάνα Ζουμποχορευτικό και μας μείνεις στα χέρια! :lol:
    Κυριακή και πρωινό ξύπνημα δεν συμβαδίζουν αυτή την εβδομάδα!

Senior Member
    :lol::lol::lol: Έμπαινε γιουτσEli!!:lol: :lol:

Senior Member
    Κορίτσια πάω να παραστώ στην απονομή του μπακαλιάρου! Τα λέμε αργότερα. Φιλάκια.

Senior Member
    Originally posted by Alina
    καλημερα! στη παρεουλα εχω μερες να μπω να σας γραψω αλλα εμπαινα γρηγορα για λιγο κ δε προλαβαινα να σας διαβασω χιχιχι ειστε κ δημιουυργικες! γεμιζετε τις σελιδες τσακ μπαμ . εγω παω στα σεμηναρια, καλα ειναι ξεφευγω λιγο.με τα κιλα ειχα κολλησει παλι για καμια δεκαρια μερες αλλα οκ δε σκαω. ειχα 8 μερες να παω τουαλετα αρα λογικο. σημερα σπιτι ,δουλιτσες κ χουζουρι. ξανακρυωσα παλι κ δεν ειμαι για πολλα . να δουμε ποσο ακομα θα μας κηνυγανε αυτες οι ιωσουλες..
    Αλινάκι μας περαστικά σου! Χαίρομαι που βρήκες ασχολία και ενδιαφέρον με τα σεμινάρια. Κοίτα να τρως κρίθινα παξιμαδάκια και φρουτάκια για να μην έχεις σοβαρό σοβαρό πρόβλημα δυσκοιλιότητας. Αν και με την Sleeve και η αδερφή μου όσο καλά και να έτρωγε δεν τις γλίτωνε πολλές φορές...την βοηθάει ένα τσάι που έχει πάρει πολύ.

Senior Member
    :lol::lol::lol: Έμπαινε γιουτσEli!!:lol: :lol:
    Ε μααα να μας κάνει και κουμάντα στην βδομάδα μας! Σε αυτά είμαι αμείλικτη!!! :lol:
    Καλή όρεξη Τζινάκιο, να περάσεις όμορφα με την οικογένεια σου θα τα πούμε αργότερα, φιλιά! :kiss:

Senior Member
    Originally posted by giotaki
    Καλημέρα κοριτσάρες μου!!!!!!!!!!Ο καιρός εδώ είναι χάλια όπως κ η διάθεση μου άλλα τέλος πάντων !!!!!Η νύχτα κύλησε με άγχος άλλα τη βγάλαμε!!!!!Ευτυχώς η γιαγιά είχε πάρει ηρεμιστικό άλλα δεν κοιμηθηκα από το φόβο μου!!!!!Να έχετε μια υπέροχη μέρα!!!!!
    Καλησπέρα Γιωτάκι μου, διάβασα είχες δύσκολη μέρα χθες, αλλά χαίρομαι που τα κοριτσάκια μας ήταν εδώ και σου συμπαραστάθηκαν. Μπράβο σε όλες σας για την Γιωτοσυμπαράσταση με κάνατε περήφανη οικοδέσποινα, χαίρομαι που το πνεύμα αλληλεγγύης ζει και βασιλεύει στον πλανήτη Happy!
    Πως νιώθει η γιαγιάκα σου σήμερα Γιωτάκι μας; Εύχομαι και εσύ αφού πήρες το βάπτισμα του πυρός χθες, σήμερα να έχεις καλύτερη διάθεση και περισσότερη αυτοπεποίθηση!

Senior Member
    καλησπερα και απο εμνα !
    πω ππω ποσες σελιδες γραψατε ?
    παω να διαβασω γιατι ξερω θα μου βαλει διαγωνισμα η τζινα!
    τα νεα μου
    εδω και μερικες μερες ποναγε το ποδι μου πηγα στο γιατρο και μου εδωσε χαπια καθε μερα που τα παιρνω ολο και πιο χαλια νιωθω!
    εχθες απο τη μεση και κατω δεν ενοιθα τιποτα αλλο παρα μονο πονο
    και για αυτο δεν ηρθα στη παρεα σας εχθες βραδυ
    σημερα ξυπνησα χαλια δεν μπορουσα να κουνηθω αλλα τωρα ειμαι πιο καλα
    εφτιαξα το μπακαλιαρο εκανα και χαλβα
    πηγα και ειδα τον πριγγιπα μου στη παρελαση και τωρα παω να διαβασω τα νεα σας!
    να και λιγο χαλβας να σας γλυκανω

Senior Member
    Επέστρεψα κι εγώ και τρώω τώρα το μπακαλιάρο αλλά ονειρεύομαι ότι είναι παστίτσιο. Ο τηγανητός μπακαλιάρος είναι τα μακαρόνια του παστίτσιου, ο κοκκινιστός μπακαλιάρος ο κιμάς και η σκορδαλιά η μπεσαμέλ!! :lol:
    Καλλιόπη εύχομαι περαστικά στο πόδι σου και ελπίζω σε λίγο καιρό που θα έχεις χάσει αρκετά κιλά να σε αφήσει τελείως ο πόνος. Όσο για την κόλαση χαλβά τι να πω; Τα λέει όλα η φωτογραφία!!