Results 20,431 to 20,445 of 38289
Thread: ΧΡΩΜΑ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΟΥΝΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ
-
26-03-2012, 15:13 #20431
- 26-03-2012, 15:16 #20432
Μπράβο Λιλάκο μου είμαι περήφανη οικοδέσποινα!
Ήθελα να σας το αφιερώσω αυτό το τραγουδάκι μία από αυτές τις μέρες
Από τον πλανήτη Happy σου στέλνω κοσμική αγάπη! :bigsmile:
26-03-2012, 15:18 #20433
Γλυκειά μου οικοδέσποινα, με τα όμορφα λόγια σου..
http://www.youtube.com/watch?v=k0gqwzA5_AI
Αυτό ακούω και θέλω να ξέρουν οι κουλτουριάρες της παρέας μας ότι αναπολώ την εποχή που άκουγα Κάλη Φέρρη και σπόρια και πουράτους.. Εκεί έβγαινε γέλιο, χαρά, σκανδαλιά! Έκανα από μέσα μου χιχιχι σατανικά, κάθε φορά που ποστάριζα ένα αίσχος και φανταζόμουν τις φατσούλες σας να στραβώνουν με αποδοκιμασία.. Το συζήτησα και με δικό μου άνθρωπο και μου είπε ότι η τέχνη βγαίνει πάντα μέσα από προβληματισμό ή πόνο, γι' αυτό και τα όμορφα πράγματα είναι συνήθως θλιμμένα ή πονεμένα. Ε, όχι! Προτιμώ τη χαρούμενη παρακμή και το λέω χωρίς φόβο, αλλά με πάθος!
'Εφαγα ήττα και πονάω πολύ. Νιώθω εγκλωβισμένη και αδικημένη. Νιώθω ότι μόνη μου κατέστρεψα τη ζωή μου. Αλλά προσεύχομαι και λέω μέσα μου ότι για όλους έχει ο Θεός, αρκεί να δηλώνουμε παρουσία στη ζωή. Ήδη νιώθω καλύτερα που μπορώ και σας γράφω.. Δε σας κρύβω ότι προσπάθησα και άλλες φορές, αλλά δε μπορούσα να σας πω τίποτα, ήμουν πικραμένη και η πίκρα μου ξεχείλιζε.. Τώρα δηλώνω παρουσία και στο φόρουμ μας και σας ευχαριστώ που είστε δίπλα μου.
Μόλις έμαθα ότι η Γλαύκη μας είχε μια περιπέτεια με την υγεία της. Της εύχομαι περαστικά και γρήγορα!
26-03-2012, 15:36 #20434
Α, ξέχασα να σας πω και ένα καλό νέο. Την Τετάρτη συμπληρώνω δύο εβδομάδες με το σαχλαμαράκι μου. Κατάφερα και κάπνισα μόνο τρία συμβατικά τσιγάρα, που τα ζητιάνεψα. Πακέτο δεν αγόρασα. Προκειμένου να μη πάρω πακέτο, έφτασα σε πολύ χαμηλά σημεία.. Η ειδικότης μου..
Μέχρι που πήγα στο μπαρ και έπιασα κουβέντα στον μπάρμαν και του είπα τον πόνο μου, αλλά παράλληλα του ζήτησα και τσιγάρο, τόσο χαμηλά! Στο σημείο αυτό θέλω να πω ότι όταν δεν είμαστε και πολύ καλά ενεργοποιούνται μέσα μας δυνάμεις που δε γνωρίζαμε ότι τις έχουμε. Εγώ, για παράδειγμα, είμαι από τη φύση μου ενοχική και αρκετά διστακτική ως προς τα "προχωρημένα" πράγματα. Πήγα μόνη μου στο μπαρ, εννοείται της μεγάλης πόλης, κάθησα όχι στο τραπεζάκι, αλλά στο μπαρ, για να έχω άμεση επαφή με το προσωπικό και είπα τον πόνο μου και ζήτησα και τσιγάρο και έκανα και δύο νέους φίλους. Αυτό δεν υπήρχε περίπτωση να το κάνω στα καλά μου. Ήταν η καλύτερη ψυχοθεραπεία που μπορούσα να έχω και είχα και τα τσιγαράκια μου και μου κόστισε μόλις το αντίτιμο ενός ποτού. Στο χωριό δε γίνεται να το κάνεις, γιατί θα πουν ότι ψάχνεσαι, ότι δεν είσαι σοβαρό άτομο, κλπ, αλλά μπόρεσα, το έκανα και το ευχαριστήθηκα!
26-03-2012, 16:41 #20435
Τελικά το σαχλαμαράκι έχει κάνει τη δουλειά του! Καλά έκανες και ξέσκασες ʼβα μου και ας ήταν αντίθετο στις πεποιθήσεις σου. Είδες καμιά φορά βρίσκεις συμπαράσταση από άτομα που δεν γνωρίζεις καν! Και εννοείται πως δεν χρειάζεται να είναι πονηρά τα κίνητρα για την κουβέντα, εξάλλου όλοι έχουμε ανάγκη να επικοινωνούμε και να μοιραζόμαστε τις σκέψεις μας. Χαίρομαι που ξεπέρασες τον εαυτό σου και δεν κλείστηκες στο καβούκι σου, μπράβο σου!
Ένα πράγμα μόνο μπορώ να σου πω ως συμβουλή και αυτό είναι να μην κρατάς την στεναχώρια μέσα σου να σε δηλητηριάζει σαν φαρμάκι. Να βρίσκεις τρόπους να την εκτονώνεις, ακόμη και εκεί που βρίσκεσαι να προσπαθείς να ξεσκάς με κάθε ευκαιρία και ας νιώθεις εγκλωβισμένη. Μην ξεχνάς να πας τους περιπάτους σου που τόσο σε βοηθάνε και ότι άλλο σε ευχαριστεί και σου παίρνει το μυαλό έστω και για λίγο από τα ζόρια σου.
Μην χάνεσαι... εμείς σε θέλουμε και στα πάνω σου και στα κάτω σου!
26-03-2012, 18:18 #20436
Eli μου, οικοδέσποινά μου, κάνω διάφορα πράγματα που με κάνουν και χαίρομαι.. Για παράδειγμα, σήμερα έχω ένα φαγητό του ονείρου, πράσα με αποξηραμένα σύκα και δαμάσκηνα. Χαίρομαι όλα όσα μπορώ να χαρώ εδώ που βρίσκομαι. Χαίρομαι για το ότι δουλεύω. Δεν είμαι αγνώμων, απλά με πιάνει το παράπονο.
26-03-2012, 18:38 #20437
http://www.youtube.com/watch?v=y6pN6...eature=related
Το αφιερώνω στο Γιώργο, στο παιδί που με άκουσε εκείνο το βράδυ, που τόσο το είχα ανάγκη... Να είσαι καλά Γιώργο και σ' ευχαριστώ από καρδιάς! Δεν είχε καμία όρεξη, ούτε την υποχρέωση να με ακούσει και όμως το έκανε. Και μιλήσαμε και ήπιαμε και φάγαμε ακόμη παρέα (όχι, που δε θα τρώγαμε)!
Όσο για τους περιπάτους μου, ανυπομονώ.. Τώρα, που ο καιρός φτιάχνει.. Θα βαδίζω καθημερινά, θα παίρνω τους δρόμους και θα γυρίζω εξαντλημένη.. Παλιά μου τέχνη κόσκινο!
26-03-2012, 19:21 #20438
Μπράβο ʼβα μου χαίρομαι που ακόμη και στις δυσκολίες σου αναγνωρίζεις τις μικρές χαρές στην ζωή σου και βρίσκεις διεξόδους για να εκτονώνεσαι. Σε παραδέχομαι πάντως που ακόμη και στη δύσκολη φάση που περνάς δεν έχεις ακόμη κάνει την κίνηση να αγοράσεις πακέτο. Είναι και αυτό μία κατάκτηση και εύχομαι να συνεχίσεις με το ίδιο σθένος την προσπάθεια σου!
26-03-2012, 19:24 #20439
Originally posted by Ava
Δεν είχε καμία όρεξη, ούτε την υποχρέωση να με ακούσει και όμως το έκανε. Και μιλήσαμε και ήπιαμε και φάγαμε ακόμη παρέα (όχι, που δε θα τρώγαμε)!
Πάντως λιχούδη παρόλο που έχεις νταλκά η όρεξη δεν βλέπω να σου κόβεται ...:lol:
26-03-2012, 19:28 #20440
Μωρέ που εξαφανίστηκαν όλες;;;
uzzled:
uzzled:
Πάω να κάνω και εγώ καμιά δουλειά, μιας και άρχισα να νιώθω καλύτερα. Χαπακώθηκα το μεσημέρι και ξεθόλωσε το κεφάλι μου επιτέλους!
26-03-2012, 19:46 #20441
Eli μου, εδώ είμαι! Φοινίκια φάγαμε, που τα κέρασα εγώ στον μπάρμαν και στη σερβιτόρα. Τα κρατούσα και δεν ήταν καθόλου τυχαίο!
26-03-2012, 20:52 #20442
Νά'μαι κι εγώ. Πήγε η αδερφή μου με το αυτοκίνητο τη θεία μου για να μείνει για λίγες μέρες στο εξοχικό μας στο Δήλεσι και πήγα κι εγώ μαζί για βόλτα να δω λίγο πράσινο και θάλασσα. Καθήσαμε κανά δύωρο εκεί, τα είπαμε και μετά γυρίσαμε με την αδερφή μου κάνοντας και μία στάση σε ένα πολύ μικρό εκκλησάκι της Αγίας Ειρήνης που βρίσκεται πιο έξω από τον Ωρωπό για να ανάψουμε ένα κεράκι. Αυτό το εκκλησάκι είναι το αγαπημένο της αδερφής μου όχι μόνο επειδή τη λένε Ειρήνη αλλά επειδή το θεωρεί και τυχερό κατά ένα τρόπο. Και στα 4 χειρουργεία μου, είχε ζωγραφίσει εικόνες και της είχε χαρίσει στον παπά που λειτουργεί εκεί για να τις κρεμάσει στο εκκλησάκι. Την τελευταία φορά μου είπε η αδερφή μου σταμάτα τα χειρουργεία γιατί είναι μικρό το εκκλησάκι και δεν χωράει να του πάω πολλές εικόνες ακόμα! :lol:
Αβουλίνι δεν ήξερα ότι τον μπάρμαν τον έλεγαν Γιώργο. Eχουν δίκιο που λένε όπου Γιώργος και μάλαμα. Τυχαίο είναι που κι εμένα με λένε Γεωργία; :lol: :lol:
26-03-2012, 20:57 #20443
οσο περναει η ωρα γινομαι και χειροτερα χαλια ο λαιμος.
26-03-2012, 21:12 #20444
Λίλα πήρες κάτι για το λαιμό σου;
26-03-2012, 21:12 #20445
http://www.youtube.com/watch?v=ol5Wc...eature=related
Μα καλά, για μένα τραγουδάει αυτή η γυναίκα;
Τζινάκι μου, θησαυρέ μου! Μάλαμα είσαι!
Εργασιακός εκφοβισμός και κακοποίηση
30-07-2025, 09:56 in Κακοποίηση