Results 20,521 to 20,535 of 38289
Thread: ΧΡΩΜΑ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΟΥΝΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ
-
27-03-2012, 10:06 #20521
Καλημέρα στον Happy!!!
τι μου κάνετε?
Καλως μας γύρισε η Γιώτα μας από την συνπρωτεύουσα, Πωλίνα μου καλή επιτυχία στον υπέρηχο και περιμένουμε νέα σου.
Γιωτάκι περαστικά σας και κουράγιο , είναι δύσκολο αυτό που περνάς το καταλαβαίνω, εύχομαι να γυρίσετε γρήγορα ΄σπίτι σας.
Ελενα θα σεμιναριαστείς έμαθα στην όμορφη Κέρκυρα αλλά δεν καταλαβα τι ακριβως αφορά το σεμινάριο.
Γλαύκη μου περαστικά με την μεσούλα σου , αλλά και εσύ πουλάκι μου όσο μπορείς να σε προσέχεις. Όλα αυτά είναι προσωρινά να το ξέρεις , μόλις κάνεις την επέμβαση και αρχίσεις να χάνεις κιλά θα φύγουν όλοι οι πονοι ανεπιστρεπτί.
Τζινα μου μεγεια τα ρουχαλάκια σου καλοφόρετα και ευχομαι τώρα που θα πας στο νησι να αποκτήσεις την δυνατότητα περαν απο την κάλυψη των επειγόντων υποχρεώσεων , να κάνεις δώρο στον εαυτό σου το πιο όμορφο ρουχο που το αξιζεις τόσο πολύ!
Λιλακο στείλε κανένα αυγό και σε μάς που τα λιγουρευτήκαμε!!!
Αβα μου πόσο χαίρομαι που είσαι πάλι κοντά μας. Καλά έκανες και βγήκες και γνώρισες κόσμο και ξέδωσες ! είναι πολύ απελευθερωτικό αυτό κάνει καλό στην ψυχή. Συγχαρητήρια χίλιες φορές για το τσιγάρο. Δεν ξέρω αν έχεις καταλάβει τι άθλο έχεις κάνει. Κράτα γερά και απόλαυσε τα οφέλη της ακαπνιας. Θα πρέπει να μοιρίζεις υπέροχα!!
- 27-03-2012, 10:09 #20522
Καλημέρα κόρες!
Μου έχετε λείψει!
Αρρωστούλες που αναρρώνουν, συνεδριαζόμενες, αγκαλίτσες και προδέρμ, αδυνατισμένες που θα μου τις ματιάξουν, εγκυούλες που έχουν εξετάσεις, το ελοπαρμένο μου οικοδεσποινάκι και όλες σας ανεξαιρέτως!
Ελάκιον, ακολουθώ τη γραμμή που έβαλες, τρώω πρωινό αυτή τη στιγμή και χτες έκανα την πρώτη επίσκεψη στο γυμναστήριο, δεν γυμνάστηκα βεβαίως, απλά πήρα να πάρω μάτι τους χώρους! Ίσως ξεκινήσω αύριο!
Η Ναταλία έχει πρόβλημα με το ιντερνετ της και δεν μας γράφει αλλά είμαι σίγουρη ότι μας σκέφτεται καθήμενη στο σπίτι-όνειρο!
Σε λίγο φεύγω για το σχολείο, ήλιος και ζεστή ατμόσφαιρα, ανυπομονώ για το πάσχα και τα εδέσματα του, αντιθέτως με το Αβάκιον, λατρεύω τη σούβλα, δώστε μου αρνιά και κοντοσούβλια! :lol: yummymyummy
27-03-2012, 10:15 #20523
Καλημέρα σας κορίτσια! Τί μου κάνετε? Εγώ λέω καλά αν και πάλι σήμερα είχα ήχνη αίματος, ευτυχώς μόνο πάνω στο χαρτί.
Καλά λέω εγώ πως δεν είμαι για εγκυμοσύνες!!!! Οσο καλή μαμά είμαι, τόσο χάλια εγκυμοσύνες έχω :P:P
Θα περάσει, που θα πάει. Είμαι ακριβώς στα μισά, έχουμε άλλο τόσο λοιπόν!!!
27-03-2012, 10:59 #20524
Μακ καλημέρα!! άντε καλέ σταμάτα να παίρνεις μάτι και μπες στο ψητό!!!
Πωλινάκι τι να πω βρε κορίτσι μου , το σώμα σου δεν τις γουστάρει τις εγκυμοσύνες φαίνεται, κρατήσου τον έφαγες τον μισο τον γαιδαρο!!
Ο αντρούλης μου είναι λίγο καλύτερα αφού άρχισε να παίρνει αντιβίωση. Αυριο θα πάει και δουλεια. Το παιδάκι μου όμως είναι άρρωστο , εχει απίστευτο βήχα και χθες κοιμηθηκε στις 4 παρα το πρωι από τον βήχα το κακομοιρο . και πως κοιμήθηκε ? για να μην το παρω στο κρεβάτι μου και καλομάθει η γρια στα σύκα, πηρα κουβερτα και μαξιλάρι και κοιμηθηκα στο πατωμα δίπλα στην κούνια. σήμερα είμαι σαν το ζαλισμένο κοτοπουλο!!
27-03-2012, 11:18 #20525
αχ κατερινα μου θυμιζεις τη μαμα μου.οταν ημουν γυρω στα εξι ειχα μια ιωση με τρομερο βηχα μολις επεφτα στο κρεβατι βηχα βηχα βηχα βηχα.καθοταν στο κρεβατι και με επαιρνε αγκαλια για να κοιμαμαι ορθια στην αγκαλια της για να μην βηχω.μια βδομαδα καθε βραδυ στην ιδια σταση.
27-03-2012, 11:23 #20526
Originally posted by eleni198621
αχ κατερινα μου θυμιζεις τη μαμα μου.οταν ημουν γυρω στα εξι ειχα μια ιωση με τρομερο βηχα μολις επεφτα στο κρεβατι βηχα βηχα βηχα βηχα.καθοταν στο κρεβατι και με επαιρνε αγκαλια για να κοιμαμαι ορθια στην αγκαλια της για να μην βηχω.μια βδομαδα καθε βραδυ στην ιδια σταση.
27-03-2012, 11:30 #20527
τι τραβαμε και εμεις οι μανες, χαλαλι τα αστερακια μας, περαστικα να ειναι και ολα τα αλλα αντεχονται.
27-03-2012, 11:33 #20528
Καλημέρααααα! Μία ακόμη ηλιόλουστη μέρα έχει ξημερώσει στον πλανήτη Happy!
Έχω ξυπνήσει από νωρίς αλλά δεν προλαβαίνω να γράψω, τηλέφωνα χτύπησαν, ήρθε και ένας κούριερ (Κατερινάκι ήρθαν τα πραγματάκια που παραγγείλαμε), έφαγα το πρωινό μου, μάζεψα το σπίτι...πέρασαν 2,5 ώρες χωρίς να το καταλάβω!
uzzled:
ΜακΓιωτάκι κόψε το μπανιστίρι, φόρα τις φόρμες σου και πήγαινε να το κουνήσεις! Δεν μας είπες πως σου φάνηκε το γυμναστήριο; Είναι τελικά σχετικά κοντά; Έχει καλά ομαδικά προγράμματα; Από διαδρόμους πως είναι; Γενικά σου άρεσε; Και το ποιο σημαντικό πόσες φορές την εβδομάδα έχει zumba;;;;;
Κατερινάκι αρρώστησε το ζουζούνι μας ε; Αχ μωρέ το μαναράκι μου, τελικά την ίδια ίωση περνάνε μπαμπάς και κόρη... εύχομαι εσύ να την βγάλεις καθαρή!
Σε πείσμα των καιρών και των καταστάσεων θέλω το πιο γλυκό σας χαμόγελο για να μας πάει καλά η μέρα!
27-03-2012, 11:36 #20529
Originally posted by *Katie
τι τραβαμε και εμεις οι μανες, χαλαλι τα αστερακια μας, περαστικα να ειναι και ολα τα αλλα αντεχονται.
27-03-2012, 11:37 #20530
Καλημέρα κορίτσια. Κατερίνα περαστικά στην κορούλα σου, εύχομαι να συνέλθει γρήγορα και να της σταματήσει ο βήχας για να μην ταλαιπωρείται κι αυτή κι εσύ. Καλή δύναμη σήμερα και καλή δουλειά.
Γιώτα δεν μας είπες, αφού τσέκαρες το γυμναστήριο είναι τελικά αντάξιό σου; Θα του κάνεις την τιμή να πας τελικά; :lol: :lol: Κι εμένα μου αρέσουν τα κοντοσούβλια και τα συναφή αλλά χλωμό το βλέπω να μπορώ να τα φάω. Χθες πήρα ένα σουβλάκι με γύρο χοιρινό και πίτα, χωρίς κρεμμύδι και τζατζίκι κι ενώ το παίδευα πόση ώρα, τελικά έφαγα το μισό κι αυτό με το ζόρι.
Λίλα πως είναι ο λαιμός σου σήμερα; Έχει περάσει καθόλου ή μιλάς σα να σου έκλεισαν τα μικρόφωνα στο κέντρο που τραγουδούσες χθες; :lol:
27-03-2012, 11:37 #20531
smileeeeeeeeeee!!!!!!!!!!!!!!!!
27-03-2012, 11:44 #20532
Καλημέρα Eli. Ορίστε το πιο γλυκό χαμόγελο που ζήτησες.
27-03-2012, 11:50 #20533
χαλια μαυρα τζινα τωρα τρεχει και η μυτη μου.ομως ακομα αντιστεκομαι στην αντιβιωση.
27-03-2012, 11:57 #20534
ελενη ωχχχ, μου ακούγεται αυτό που έχουν κορή και συζυγος, ελπίζω να την γλυτωσεις την αντιβίωση. Περαστικούλια σου
27-03-2012, 11:59 #20535
ευχαριστω κατερινακι μου.δεν την αντεχω την αντιβιωση μου τσακιζει το στομαχι.
Άγχος και Θλίψη στην καθημερινότητα
06-08-2025, 12:58 in Stress, Αγχος, Φόβος, Γενικευμένη Αγχώδης Διαταραχή