Results 20,566 to 20,580 of 38289
Thread: ΧΡΩΜΑ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΟΥΝΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ
-
27-03-2012, 17:04 #20566
Συμφωνώ με Πωλίνα!
Κατερινάκι μου όλα καλά θα πάνε και θα είναι και το τελευταίο σου χειρουργείο! Μετά από αυτό μόνο για να γεννήσεις θα σε ξανα αφήσω να δεις χειρουργείο! Αν και εφόσον αποφασίσεις να κάνεις δεύτερο παιδί, ως εκεί! Να δεις που όλα θα πάνε καλά και μετά θα μουτζώνεις τον εαυτό σου που αμφισβητούσες και την απόφαση σου. Πας με ευχή Κατερινάκι μου και έτσι μην φοβάσαι!
- 27-03-2012, 19:25 #20567
κατερίνα κατερινάκι, μη φοβάσαι καρδιά μου, θα αποκτήσουμε και εσύ και εγώ αυτό που ανέκαθεν θέλαμε! Ανυπομονώ και για τις δυο μας!
Πως πάνε τα αρρωστούλια? Νιώθουν λιγο καλύτερα? Ενημερώστε μας!
Μόλις γύρισα από το γυναικολόγο μου, μου είπε ότι η εικόνα των εσωτερικών μου οργάνων είναι ατροφική σαν να είμαι γυναίκα κλιμακτηριακή αλλά ακόμη 37 είμαι γαμώτο μου..έπεσε η ψυχολογία ελαφρώς, ξέρω ότι αυτό μου έδωσε ο θεός, με αυτό πορεύομαι, χαμηλά οιστρογόνα.. Τουλάχιστον όλα καλά από τα υπόλοιπα, δεν έχω λοιμώξεις, φλεγμονές ή άλλα χειρότερα οπότε συνεχίζουμε αυτό που πάντα ξέραμε..
Ψήνω τώρα τυροπιτάκια να πάει ο καημός κάτω, υπόσχομαι πως μέχρι το βράδυ που θα ξαναμπώ θα έχω ανεβάσει χαμόγελα και κέφι!
27-03-2012, 20:14 #20568
- Αλλάζουνε Εντός Μου,Τα Σύνορα Όλου Του Κόσμου
δεν σας ξέχασα!απλά είχα τις μαύρες μου
ξαφνικά την προηγούμενη εβδομάδα εκεί που ετοίμαζα την βαλίτσα του άνδρα μου για χανιά.χωρίς λόγο και αιτία τον απέλυσαν και εγώ έπεσα στα πατώματα καθώς ξέρω πόσο δύσκολα είναι τα πράγματα εκεί έξω
αυτός την πρώτη μέρα τον ψιλοέπιασε το παράπονο καθώς στην καμπάνια της Λάρισσας είχε βγει πρώτος στα ποσοστά και στην επίτευξη στόχου με μεγάλη διαφορά από όλους τους άλλους και ξαφνικά η απόλυση.....τώρα είναι με θετική σκέψη και ελπίζει αλλά εγώ εξακολουθώ να μην βλέπω φως εκεί έξω!Δεν είχα διάθεση ούτε να διαβάσω και πόσο μάλλον να γράψω.Κάνοντας rolling την σελίδα είδα ότι το Κατερινάκι μας κανόνισε ημερομηνία για την πλαστική,μην φοβάσαι τίποτα κοριτσάκι,είσα που είσαι κούκλα θα γίνεις και σούπερ σεξομβόμβα!Και η Μακγιωτ μας αν θυμάμαι καλά μπαίνει μεγάλη εβδομάδα θα είστε και οι δύο σούπερ!Μην σας πω,πως σας ζηλέυω κιόλας,το δικό μου στήθος έγινε μινιατούρα φτουυυυυυυ και δεν προβλέπω να το φτιάχνω σύντομα!
27-03-2012, 20:17 #20569
- Αλλάζουνε Εντός Μου,Τα Σύνορα Όλου Του Κόσμου
Μακγιωτούλα μου καταλαβαίνω πως πρέπει να στεναχωρήθηκες με τα αποτελέσματα του γιατρού αλλά καρδιά μου δεν μπορείς να αλλάξεις κάτι για αυτό,είμαι σίγουρη πως είχες κάποιες ελπίδες πως ίσως τα πράγματα να είχαν αλλάξει αλλά πιστεύω πως πρέπει να συνεχίσεις να χαλογελάς και να σκέφτεσαι πόσα έχεις κερδίσει τους τελευταίους μήνες.Στα αλήθεια δεν μου θυμίζεις σε τίποτα της μοναχους-μονάχους που είχε πρωτομπεί στο φόρουμ και τα έβλεπε όλα λίγο σκοτεινά και θλιβερά,τουλάχιστον τότε εμένα αυτή την εντύπωση μου έδινες.Τώρα είσαι μια όμορφη κοπέλα που έχεις την ζωή μπροστά σου,που πλέον σε κοιτάς και χαμογελάς και βλέπεις συνεχώς νέες προοπτικές να ανοίγονται μπροστά σου.
27-03-2012, 20:19 #20570
Eνα λουλουδιασμενο χαμογελο κ απο εμενα μαζι με την καλησπερα μου!Δεν γραφω για την καθε μια χωριστα,ξερεται οτι ευχομαι το καλυτερο για ολες!
27-03-2012, 20:24 #20571
γλαυκη μου ελπιζω να εκατσες στα αυγουλακια σου σημερα και να μην ποναει πολυ η μεση σου.
27-03-2012, 20:25 #20572
ιωαννα μου ευχομαι συντομα να βρει δουλεια ο αντρας σου.
27-03-2012, 20:25 #20573
Καλησπέρα κορίτσια. Πριν λίγο μπήκα σπίτι, είχα πάει στη μητέρα μου να μου κάνει ένεση neurobion γιατί έχω ένα θέμα με το αριστερό μου πόδι. Εδώ και 1 εβδομάδα περίπου δεν μπορώ να περπατήσω καλά και έλεγα θα περάσει αλλά επιδεινώθηκε. Έχω διαβητική πολυνευροπάθεια και παλιότερα είχα σοβαρά προβλήματα με τα πόδια μου αλλά ήμουν παχιά και με αρρύθμιστο ζάχαρο. Γι'αυτό και τώρα που είμαι ρυθμισμένη και αδύνατη δεν περίμενα να έχω πρόβλημα. Όταν περπατάω κάνω το βήμα κανονικά πατώντας πρώτα τη φτέρνα αλλά μετά το πόδι μου πέφτει απότομα κάτω και κάνει θόρυβο γιατί δεν μπορώ να το κατεβάσω κανονικά όπως κάνω με το δεξί. Κι επειδή δεν μπορώ να το σηκώσω ψηλά πρέπει να προσέχω στο πεζοδρόμιο να μην προεξέχει κάτι γιατί σκοντάφτω. Το αποτέλεσμα είναι να κουράζεται το πόδι και να πονάει το πέλμα από κάτω από το απότομο κοπάνημα σε κάθε βήμα. Είναι σίγουρα θέμα νεύρου γι'αυτό αφού προς το παρόν δεν μπορώ να κάνω ηλεκτρομυογράφημα είπα να κάνω ενέσεις neurobion για πιο άμεσα και θα πάρω και τα ίδια χάπια. Δεν μπορούσα ούτε να περπατήσω για να πάω στη μητέρα μου και πήρα το λεωφορείο. Πέφτει τόσο απότομα το πόδι μου κάτω που το πρωί με ρώτησε η θυρωρός γιατί κάνω τόσο θόρυβο όταν περπατάω! Ελπίζω να καλυτερέψω με τις ενέσεις που θα κάνω γιατί η μόνη μου παρηγοριά προς το παρόν είναι το περπάτημα.
Το αστείο στο όλο θέμα είναι ότι κάθε φορά που περπατάω κι ακούω τον ήχο του ποδιού μου, μου έρχεται αυτόματα στο μυαλό το "Περνάει ο Στρατός της Ελλάδος φρουρός, του κάθε μας εχθρού ο σκληρός τιμωρός, στο πέρασμά του τρέμει η γη που πατεί και προς τη Δόξα περπατεί!! :lol: :lol:
27-03-2012, 20:32 #20574
neurobion επαιρνε και ο αδερφος μου μετα την επεμβαση που εκανε στη μεση του για 3 μηνες μεχρι να επανελθει το ποδι του.τον βοηθησε πολυ.αχ τζινα μου ειναι ελαιωδης η ενεση αυτη φανταζομαι θα σε ετσουξε αρκετα.
27-03-2012, 20:34 #20575
Γιώτα μου δε μπορώ να σου πω κάτι για το θέμα σου αυτό γιατί μόνο εσύ ξέρεις το πόσο σε πονάει. Θα σου πω όμως ότι αξίζει να προσπαθείς και να παλεύεις για όσα είσαι σε θέση να αλλάξεις στη ζωή σου και να τα κάνεις καλύτερα. Και τον τελευταίο χρόνο έχεις αλλάξει πολλά και τα έχεις καταφέρει θαυμάσια. Και πολύ σύντομα θα κάνεις ακόμα μία αλλαγή που θα είναι και στητή και θα κοιτάει μπροστά! :lol:
27-03-2012, 20:36 #20576
μακ μολις με εκανες να νιωθω τυψεις που γκρινιαζα στη μανα μου οτι βαρεθηκα που εχω περιοδο 6 μερες.θα βγαλω το σκασμο.
27-03-2012, 20:36 #20577
Tzinaki & Eli δεν είναι καθόλου ευκολα τα πραγματα και πιστεψτε με το καταλαβαίνω. Σαφώς και ο αντρας μου θέλει να κάνει το καλύτερο δυνατό για την οικογένεια του απλά ξέρω ότι θελω δε θέλω θα είμαι σε 3η μοίρα....
Κατερινακι όλα τα σημαδια σβήνουν σε κάποια στιγμή, εχω κάνει επέμβαση στο στήθος, άλου τύπου πριν από 3 χρονια και στο χρόνο απάνω μόνο εγω μπορούσα να διακτίνω ένα μικρό σημάδι από την τομη.
Τζινάκι περαστικα!
Μακγιωτούλα υπομονη και επιμονη, δεν παλεύεται αλλιως. Σε εμας μας δήλωσανε ότι αν δεν δεχτουμε να δουλέψουμε και νύχτα θα μειωθεί ο μισθός μας κατά 40% για να μπορέσει να πάρει 4ο άτομο για αυτή την δουλεια (σημείωση είμαστε 3 γυναίκες).
27-03-2012, 20:37 #20578
Ιωάννα μου πολύ λυπάμαι για την ατυχία σας. Το απότομο είναι το χειρότερο γιατί έχεις κάνει τα κουμάντα σου και ξαφνικά βρίσκεσαι ξεκρέμαστος. Εύχομαι μέσα από την καρδιά μου να βρει σύντομα δουλειά ο άντρας σου και να πάρετε πάλι τα πάνω σας.
27-03-2012, 20:43 #20579
Τι εγινε ρε παιδια?Μαυρη γατα περασε απο δω?Ολες κατι εχουμε!Περαστικα μας!Δεν πιστευω να το κανετε ψεμματα γιατι σας ειπε η Ελι για γυμναστικη?Εγω ποναω ακομη!Σημερα ειναι χειροτερα κ το χερι μου.Δεν μπορω να το σηκωσω ψηλα.
Γιωτα εχεις σκεφτει να κανεις ομοιοπαθητικη για τις ορμονες σου?Δεν θα πιστευεις τα αποτελεσματα!
27-03-2012, 20:44 #20580
Originally posted by eleni198621
neurobion επαιρνε και ο αδερφος μου μετα την επεμβαση που εκανε στη μεση του για 3 μηνες μεχρι να επανελθει το ποδι του.τον βοηθησε πολυ.αχ τζινα μου ειναι ελαιωδης η ενεση αυτη φανταζομαι θα σε ετσουξε αρκετα.
Διάφορα
02-08-2025, 21:14 in Με καφέ και συμπάθεια....