ΧΡΩΜΑ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΟΥΝΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ - Page 1379
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 1379 of 2553 FirstFirst ... 3798791279132913691377137813791380138113891429147918792379 ... LastLast
Results 20,671 to 20,685 of 38289
    Senior Member
    Σας ειπα καληνυχτα αλλα επεσα επανω σε αυτο κ εχω ριξει το γελιο!

Senior Member
    Μην ανησυχείς Rozeta μου, τα κορίτσια εδώ δεν παρεξηγούν. Χαίρομαι που ξεπέρασες την κήλη! :lol: Εδώ μιλάμε για ότι έχει ανάγκη η καθεμιά μας να πει. Βέβαια καλό είναι να αποφεύγουμε τις αρρώστειες γιατί θα σε αγχώσουμε και καήκαμε! Χαίρομαι που ο φίλος σου βλέπει ότι αδυνάτισες και σε στηρίζει. Εξάλλου και οι υπόλοιποι να σου το έλεγαν εσύ πάλι τη γνώμη του φίλου σου θα μετρούσες γιατί στην τελική αυτό είναι το πιο σημαντικό. Στους άλλους μη δίνεις σημασία, σ'όσους αρέσουμε για τους άλλους δε θα μπορέσουμε!

Senior Member
    Παλιοτερα δεν ξερω πως πατωντας Ναταλια εβγαζε τη δικη μας τη Ναταλια οτι ειναι σε αυτο το φορουμ κλπ

Senior Member
    Καλησπέρα κούκλες μου όμορφες!!!!!Αρχικά να ευχηθώ περαστικά στον πλανήτη ΧΑΠΙ κ σε όλους τους αρρώστους ,με το καλό να ανάρρωσουν!!!!!Γλυκιά μου Γιωτουλα ξέρω ότι έχεις στεναχωρεθεί πολύ όμως ποτέ μη χάνεις τις ελπίδες σου γιατί δεν ξέρεις τι υπάρχει παρακάτω!!!!!Ροζέτα καλωσόρισες κ εσύ στην παρέα μας!!!!!Το όνομα σου?Γλαυκούλη καληνύχτα !!!!!Ιωάννα μου να σκέφτεσαι ότι τα λαμπρά μυαλά δεν χάνονται ποτέ!!!!!Αν διάβασα κάτι κ ξέχασα να σχολιάσω συγνώμη άλλα βρίσκομαι στον πλανήτη ΑΦΑΣΙΑ αυτες τις μέρες!!!!!

Senior Member
    Γλαύκη αφού μου πήρε πόση ώρα να καταλάβω τι λέει η αίτηση είναι όντως πολύ αστεία!! :lol: :lol:
    Αφού η Ναταλία εδώ είναι Nadine. Τι εννοείς πατώντας, που;

Senior Member
    Έλα βρε Γιωτάκι και σε ψάχναμε! Είσαι στο νοσοκομείο με τη γιαγιά ακόμα;

Senior Member
    Καλως το γιωτακι μας.βρε γειτονισσες ειμαστε στον πλανητη αφασια.εσυ με τη γιαγια εγω με τον παππου.

Senior Member
    τζινακι προτεινω οποτε προκυπτει θεμα ασθενειας να βγαζετε ανακοινωση και να λετε να απομακρυνθει η ροζετα απο το φορουμ, αλλα τωρα που το σκεφτομαι δεν ειναι καλη ιδεα γιατι μετα θα μπω στον πειρασμο να διαβασω.ενα τελευταιο θα πω και το κοβω εδω, μεχρι να περασει ο ενας χρονος να κανω υπερηχο να δω τι γινεται με τη χολη, με βλεπω να καταληγω σε ψυχιατρο.οταν σου λεω εγω οτι ειμαι του γιατρου....

Senior Member
    Originally posted by ΤΖΙΝΑ

Αφού η Ναταλία εδώ είναι Nadine. Τι εννοείς πατώντας, που;
    Μάλλον στην Αναζήτηση θα λέει...Επειδή με αποκαλείτε με το βαφτιστικό μου θα παραπέμπει σε κείμενα εδώ μέσα...
    Μα επιτρέπεται ένας Αστυνόμος Τζίνης κι ένας Ηρακλής Λιλαρό να τους βάζει το θύμα τα γυαλιά;Ντροπή!Να σπάσετε τους μεγενθυντικούς φακούς σας!

Senior Member
    Originally posted by giotaki
    Καλησπέρα κούκλες μου όμορφες!!!!!Αρχικά να ευχηθώ περαστικά στον πλανήτη ΧΑΠΙ κ σε όλους τους αρρώστους ,με το καλό να ανάρρωσουν!!!!!Γλυκιά μου Γιωτουλα ξέρω ότι έχεις στεναχωρεθεί πολύ όμως ποτέ μη χάνεις τις ελπίδες σου γιατί δεν ξέρεις τι υπάρχει παρακάτω!!!!!Ροζέτα καλωσόρισες κ εσύ στην παρέα μας!!!!!Το όνομα σου?Γλαυκούλη καληνύχτα !!!!!Ιωάννα μου να σκέφτεσαι ότι τα λαμπρά μυαλά δεν χάνονται ποτέ!!!!!Αν διάβασα κάτι κ ξέχασα να σχολιάσω συγνώμη άλλα βρίσκομαι στον πλανήτη ΑΦΑΣΙΑ αυτες τις μέρες!!!!!
    γεια σου γιωτακι.πισω απο τις λεξεις κρυβεται ο αλεξης, πισω απ τη ροζετα κρυβεται η εφη

Senior Member
    Ναταλία πριν που το είπε η Γλαύκη έβαλα στην αναζήτηση εδώ το Ναταλία και δεν μου έβγαλε τίποτα και μετά με το Nadine μου έβγαλε εσένα. Χαίρω πολύ.

Senior Member
    Εγω ναταλια εψαχνα στο google σαν χαζη.την προηγουμενη φορα με τα λαλαγγοργανα σε εβγαζε εδω το google οποτε νομιζα αυτο εννοουσε η γλαυκη.

Senior Member
    Rozeta αν σε βοηθάει κάνε και στο 6μηνο ένα υπέρηχο. Εγώ δεν περίμενα το χρόνο, έκανα στο 6μηνο και θα ξανακάνω στο χρόνο, αν μπορέσω βέβαια γιατί προς το παρόν είμαι ανασφάλιστη.

Senior Member
    Κι όμως είμαι ακόμα εδώ!!!!!Το πιστεύετε ρε κορίτσια ότι αύριο θα φεύγαμε κ τα κατάφερε κ έκανε πυρετό?Θέλω να αρχίσω να χτυπάω το κεφάλι μου στους τοίχους!!!!!Κατά τα άλλα απλά με βασανίζει ,με κάθε τρόπο !!!!!Δεν κοιμάμαι ,πίνω καφέδες κ σήμερα κόντεψα να πέσω κάτω!!!!!

Senior Member
    Originally posted by rozeta

γεια σου γιωτακι.πισω απο τις λεξεις κρυβεται ο αλεξης, πισω απ τη ροζετα κρυβεται η εφη
    Γειά σου,Έφη!Με νιώθεις,φαντάζομαι,που θα προτιμήσω την κουρτίνα νούμερο ένα,τον Αλέξη!Χαλεποί καιροί για γεροντοκόρες,βλέπεις...