ΧΡΩΜΑ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΟΥΝΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ - Page 138
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 138 of 2553 FirstFirst ... 38881281361371381391401481882386381138 ... LastLast
Results 2,056 to 2,070 of 38289
    Senior Member
    Καλημέρα κοριτσάκια μου! Παρασκευή σήμερα και αναφέρω ότι ουδεμία απωλεια δεν ειχα αυτή την εβδομάδα . Αντιθέτως με εδειξε και 100 γραμ. παραπάνω. Δε πειράζει όμως γιατί και εμενα ο σκοπός αυτής της εβδομαδας ήταν συντήρηση. Ειχα χασει αρκετά κιλά σε 35-40 μερες και είπα λίγο να σταθεροποιήσω την απώλεια και μετά παλι. Οποτε ειμαι ευχαριστημένη στα 79.900. Την άλλη εβδομάδα πάλι θα ξεκινήσω αύστηρή διατροφή. Αυτά απο μένα, περιμένω τα δικά σας. Φιλάκιααααααααααα!!!

Senior Member
    Καλημέεεεεεεερααααααααααα !!!!!

Πώς είμαστε;Δεν είναι υπέροχη μέρα σήμερα;Είναι!Είναι!
    Χθες ήμουν εκτός βάσης,συνεπώς αδικτύωτη...Πήγα στους δικούς μου,να κάνω υπέρηχο άνω κάτω κοιλίας,
    μήπως βγει άκρη με τους πόνους που τελευταία με ταλαιπωρούν.
    Το ευχάριστο είναι πως δε διαγνώστηκε καμία παθολογία,σε κανένα όργανο,το δυσάρεστο πως συνεχίζω να πονώ
    χωρίς να μπορεί κάπου ν'αποδοθεί...Τέλος πάντων...συνηθισμένα τα βουνά στα χιόνια κι όλα μια χαρά!

Ήλιε μου,βασιλιά μου,χαίρομαι που μας θυμήθηκες!Ελπίζω να είσαι καλά κι εσύ,κυρίως στην υγεία σου αλλά και στη διάθεση σου!

Βάσια μου,ευχαριστώ που μου κράτησες ζεστή τη θέση της υποδοχής!Μια δεύτερη δουλειά πάντα χρειάζεται,
    ειδικά όταν έχουμε αυξημένες καταναλωτικές ανάγκες κι όχι Λάτση σύζυγο...Αλήθεια πώς προετοιμάζεται κάποιος
    ώστε ν'αποφευχθεί το εγκεφαλικό,πονηρό θηλυκό-κατεργάρα γυναίκα;Μ'αρέσει που θέλεις και το μπαρμπούνι παρέα!
    Ο απόλυτα θανατηφόρος υπερκαταναλωτικός συνδυασμός!Δεν είστε να σας αφήσουν χωρίς επιτήρηση και δη τις δυό σας μαζί!

Μπαρμπούνι μου,εσύ σεξουλιάρικο,πώς να τη δεις τη διαφορά στη λίμπιντο όπως το Ξενιαλούμπι,χάρη στο πιπέρι;
    Όταν ήδη εκείνη χτυπάει κόκκινο πόσο πιο κόκκινο να πάει;Ενώ ένα ροζάκι,χαλαρά έχει περιθώρια εξέλιξης!

Πριγκιπένια μου,ελπίζω να ξυπνήσαμε σήμερα με ανεβασμένη διάθεση!Αν όχι,σου στέλνω λίγη από τη δική μου,που μου περισσεύει...
    ʼνοιξε αγκαλιά να τη δεχτείς!Ίσως είναι και η αλλαγή του καιρού και των χρωμάτων,που μελαγχολεί...Αχ!Ο Σεπτέμβρης!
    Σε βρίσκω πάντως πολύ ψύχραιμη με το θέμα του ζυγίσματος και μου αρέσεις!Αυτό το αυστηρότερη διατροφή,πάντα με την καλή έννοια,ε;

Αλαλουμένια μου,τώρα που έχεις μελέτη για εξετάσεις,να μου τρέφεσαι καλά!Έχεις πολλή ύλη να καλύψεις και ο εγκέφαλος σου
    χρειάζεται ενέργεια!Όσο δεν κάνεις την εμφάνιση σου είμαι ήσυχη πως έχεις στρωθεί με τα μούτρα στη μελέτη!Εύγε!

Χανελέλι μου,που σε ξεθεώνουν τα μαθήματα κι ούτε δύναμη για ένα "γειά"δεν έχεις να μας πεις!Χαλάλι σου όμως,αρκεί
    το χαμόγελο να λάμπει στο προσωπάκι σου!Έχουμε και μια παράσταση να πάμε στο τέλος της χρονιάς άλλωστε!
    Να μου προσέχεις όμως,να τρέφεσαι σωστά(χωρίς κενά κι υπερβολές ασιτίας)και να πίνεις αρκετά υγρά!Ξέρεις εσύ...

Μαρικάκι μου,ακόμα σεμηναριάζεσαι εσύ,ε;Ελπίζω τώρα το Σαββατοκύριακο,που θα έχεις λίγο χρόνο για τη ζωή σου
    να μας θυμηθείς κι εμάς και να περάσεις μια βόλτα...Ο φίλος μου τι κάνει;Το έχουμε κάναι μπαλάκι το παιδί;Πουλάκι μου!

Ξενιαλούμπι μου,που μας γιόρταζες και γλυκό δε μας κέρασες....μιά πίτα από αυτές της ξαδέρφης,έναν κολοκυθοανθό,
    ένα λικεράκι(μπλιαχ)ένα φοντάν,κάτι βρε αδερφέ...στο πιπέρι ν'αποδώσω κάτι ήχους που κατά καιρούς
    τη νύχτα ακούω;Νόμισα πως ήταν οι γάτες της γειτονιάς,αλλά μάλλον ούτε γάτα είναι ούτε αυτής της γειτονιάς!
    Το Πανελλήνιον κάνει έκκληση στη λίμπιντο σου να συμμαζευτεί ή έστω στο μεταβολισμό σου να της κλέψει την πιπεροενέργεια!

Λινταλένια μου,δεν ξέρω αν ήσουν ο Ρωμαίος μου σε άλλη ζωή,ελπίζω όμως να μην είσαι σε τούτη,γιατί τότε την πάτησα!
    Ρωμαίος γυναίκα-μητέρα-παντρεμένη,κομματάκι ατελέσφορο μου κάνει...Σύμπαν,τι παιχνίδια επιτέλους μου παίζεις;

Μαίρη Λουλού μου,για σένα δε γνωρίζω και πολλά...πέραν του ότι όπου υπάρχει καπνός υπάρχει και Μαίρη Λουλού!
    Μπορεί χθες να είχες διατροφολόγο,αλλά σήμερα έχεις κι εσύ ζύγισμα μαζί μας!Μην ξεχνιόμαστε,κοριτσάρες μου!
    Και για του λόγου το αληθές έχω να δηλώσω πως σας κάνω σκόνη με τα 146,5 κιλά μου!Όχι να δω ποιά τολμά να με χτυπήσει!

Για να πέφτουν νούμερα στο τραπέζι...Μόνο ένα 7κάτι βλέπω προς το παρόν...Ανέβα στη ζυγαριά μου,κούκλα μου γλυκιά!
    Παρακάτω δεν κατέχω το ρεπερτόριο,παρά μόνο κάτι που σπάει όλα τούτη τη βραδιά...ελπίζω να μην σπάσει και ζυγαριά!
    Έλα,να βλέπω!Όλα τα μωρά στην πίστα!

Senior Member
    Nadinaki..... πως κι έτσι πρωινή πρωινή και τόσο κεφάτη?
    Εγώ είμαι το χάλι μου, κρυωμένη, την νύχτα σηκώθηκα και έφτιαχνα ζεστά τίλια και στριφογύριζα!
    Και από κιλά η ΑΠΟΛΥΤΗ ΣΤΑΣΙΜΟΤΗΤΑ! (πάλι καλά θα μου πεις).
    Όοοοοοοοοοοοχι δεν είμαι εγώ ο Ρωμαίος σου σ' αυτήν την ζωή ... Ίσως σε άλλες!
    Νομίζω όμως ότι μέσα στα επόμενα χρόνια θα τον γνωρίσεις...
    Κάτι μου λέει......

Senior Member
    Σου'ρχομαι,Ρωμαίο μου!

Senior Member
    Μόνο,που εσύ δεν είσαι μέσα...Λεπτομέρειες...

Senior Member
    καλημερουδια σε ολες τις υπαρξεις, χαρουμενες και μη.
    ειμαι κι εγω χαρουμενη γιατι ανεβηκα στην ζυγαρια που απο 87,3 την προηγουμενη παρασκευη σημερα ημουν 86,4. μειον σχεδον ενα κιλακι, γιες, η προσπαθεια απεδωσε. ειδικα αν σεκφτουμε οτι ουτε διαδρομο εκανα οσο ηθελα, ουτε καθε μερα και ουτε ετρωγα οτι ειχα πει. ειδικα χθες που δεν ειχα μαγειρεψει τιποτε και χτυπησα 2 ψητα κοτοπουλα και τηγανητες πατατες. ε, ενταξυ δεν τα εφαγα μονη μου. 5-6 πατατουλες εφαγα, μπολικο κοτοπουλο και επισης μπολικη πετσουλα.
    και απο σημερα, μια νεα εβδομαδα αρχιζει για εμενα. αντε καλη μου αρχη και καλο κρατημα.
    επισης να αναφερω οτι επιτελους, μετα απο αρκετες αναβολες ο πεθερος μου εκανε το τριπλο μπαιπας του, μολις βγηκε απο το χειρουργειο και ολα πηγαν καλα ειπε ο γιατρος. οποτε, μπορω να ελπιζω οτι προς τα τελη οκτωβριου θα παω για κανενα διημερο καπου.
    ναταλιτσα χαρηκα και για τα ευχαριστα τα δικα σου. αντε αυριο ειναι μεγαλη μερα. να μας ενημερωσεις μολις βγεις απο το ιατρειο. θα μπαινω απο το σπιτι να βλεπω για νεα σου.
    klm, δεν πειραζει, ετσι ειναι οι ατιμες οι ζυγαριες. κανε εσυ την προσπαθεια σου και οταν θα το αποφασισει η κυρια ζυγαρια θα σε ευχαριστησει.

κοριτσακια, καλο σαββατοκυριακο και αυτοσυγκρατηση στο θεμα φαγητου.

Senior Member
    Μπράβο,μπαρμπουνέλι μου!Οι κόποι κι η αφοσίωση πάντα ανταμείβονται!
    Περαστικά και στον πεθερούλη σου!Σημασία έχει που όλα πήγαν κατ'ευχήν!
    Θα πας και το φθινοπωρινό σου ειδυλλιακό διήμερο!Ούτε του παπά μην το πεις!

Εγώ τελικά δεν τις γλυτώνω αύριο τις χειροπέδες!Μόλις ενημερώθηκα από τη δεσμοφύλακα
    πως έχουμε την ίδια ακριβώς ώρα ραντεβού με τον Σκρέκα!Μάλιστα θα γνωρίσω και την κουκλίτσα της
    και τον σύντομα μπατίρη(κι ας μην έχει ακόμα ενημερωθεί σχετικά) σύζυγο!Θα την κάψουμε την κλινική!
    Τώρα,έτυχε και καλά να την βάλουνε την ίδια μ'εμένα ώρα;Το ζήτησε για να πάρει τα ποσοστά της χέρι με χέρι
    κι όχι με τον Καρατζαφέρη;Δεν ξέρω...Πολύ ύποπτη σύμπτωση πάντως!Κι εγώ δεν έφτασα τα 180 κιλά από κουτόχορτο!

Senior Member
    Originally posted by NADINE
    Σου'ρχομαι,Ρωμαίο μου!
    Μόνο,που εσύ δεν είσαι μέσα...Λεπτομέρειες...
    Αυτά πήγαιναν σε άλλο τόπικ,αλλά σήμερα πού μυαλό γι'αυτά!

Senior Member
    ωστε ετσι, ε? ολα τα κανονισε το κοριτσι. οχι τιποτε αλλο αλλα τετοια συναντηση κορυφης και να λειπω? ασε που απο οτι καταλαβα εχασα και το σημερινο τσατ. ζηλευω. μακαροναδα, κανονισε. αναλαμβανεις χρεη γραμματεα. χαρτι και καλαμαρι τα θελω ολα.
    επι την ευκαιρια, δεν αρχιζετε να καλοπιανετε τον μελλον μπατιρη και αν του λετε οτι οταν χανουμε κιλα ολες αδειαζουμε πορτοφολια? να του μπουν οι ψιλλοι σιγα-σιγα...

Senior Member
    οχι νομιζες θα μου την γλιτωνες, αλλα και ιδια ωρα, ε αυτο παει πολυ οντως,

ελπιζω να παω απο το πρωι πιο νωρις για κανα δυο ψωνια μαζι με τον συζηγο ετσι ωστε να τον προετοιμασω σιγα σιγα για τα υπολοιπα,

μπαρμπουνι δεν πεταγεσαι και εσυ μια βολτα να τα πουμε?

θα εχω και παρεα μια ακομα σληβομενη που ημασταν μαζι στο δωματιο της κλινικης.

παντως πολυ χαρηκα για την απωλεια σου, αντε και μεχρι τα Χριστουγεννα να ειμαστε γυρω στα 75

κοριτσια καλο σαββατοκυριακο

Senior Member
    Τολμώ να πω ότι είμαι ακόμα αδιάβαστη, διάβασα όμως λίγο δεν μπορώ να πω? θέλω όμως λίγο δουλειά ακόμα??

Τρελοκόριτσο χαίρομαι πάρα πολύ που πήρες την απόφαση να βάλεις σλιβάκι (και όχι σλιπάκι), θα πας τέλεια αυτή τη φορά θα το δεις?. Να κάνεις μόνο θετικές σκέψεις , ούτε μία αρνητική. Εκανε ένας συνάδελφος στο γραφείο το καλοκαίρι και δεν μου φάνηκε να ταλαιπωρήθηκε τρελά, μετά από 15 μέρες ήρθε για δουλειά απλώς ήταν λίγο αδύνατος λόγω της διατροφής του, κατά τα άλλα μια χαρά πήγε και είδαμε όλοι άμεσα αποτελέσματα?. Η τύχη είναι με το μέρος σου κοριτσάκι και εμείς επίσης θέλεις δε θέλεις. Πότε θα το κάνεις και που, να έρθουμε όλες για συμπαράσταση??

Senior Member
    BARB καλά λες μας τα έσουραν, καλά τι να πω, έπεσα από τα σύννεφα με κάποια πράγματα που διάβασα και στεναχωρήθηκα γιατί το συγκεκριμένο τόπικ άνοιξε μετά από επιθυμία δική μου προς τη Nadine να με ενημερώνει για την πορεία της με τα reductil?. Τελικά όμως θεωρώ ότι έγινε ένας χώρος που μοιραζόμαστε εμπειρίες με ή χωρίς reductil, και δεν βλέπω που είναι το κακό. Αν κάποιος θέλει πραγματική ενημέρωση για τα χάπια να ρωτήσει γιατρό ή να διαβάσει κανένα επιστημονικό site, πρέπει να είναι πολύ αφελείς για να θέλει θα βασιστεί σε κάποιο τόπικ με διαφορετικές εμπειρίες εντελώς διαφορετικών ατόμων. Τι να πω, ο καθένας βγάζει τα κόμπλεξ του με διαφορετικό τρόπο. Τέλος πάντως δεν θα σκάσουμε κιόλας. Κυρία πρόεδρε προτείνω να φύγει το Reductil από την ονομασία του τόπικ, γιατί δεν έχω καμία όρεξη να διαβάσω στο μέλλον παρόμοια σχόλια, και να ονομαστεί Ομάδα Rainbow???.. Τι λέτε ?

Senior Member
    και συγκεκριμένα:

ΟΜΑΔΑ RAINBOW ( Προσοχή! Εισέρχεσθε με δική σας ευθύνη - Κίνδυνος αποπροσανατολισμού! )

Senior Member
    Χανελάκι, διάβασα τα νέα σου και χάρηκα πολύ, και για το μπαλέτο που ξεκίνησες και για την επανασύνδεση?.και για τα κιλά σου βέβαια. Τώρα που ξεκίνησες και χορό σίγουρα θα δεις τη ζυγαριά να κατεβαίνει πάλι?.

Πριγκηπέσα πόσο χαίρομαι που έπιασε το αγαπημένο μου και πολυπόθητο 7ράκι. Ελπίζω να το διατηρείς ακόμα?.. Είναι πλέον όνειρο ζωής για μένα, καθώς πήρα άλλο ένα κιλό 86 σύνολο????

Senior Member
    Αλαλουμένια μου,σήμερα επιστρέφεις από τις διακοπούλες σου με το καλό!
    Από αύριο περιμένουμε την παρουσία σου και πολύ αντεξαμε θεωρώ!
    ʼντε γιατί α!Μ'έχουν πιάσει τα στερητικά μου και τα ξεσπώ αλλού!
    Μου έλειψες πάρα πολύ και δε νομίζω πως χρειάζομαι κι άλλες απώλειες στη ζωή μου!
    Χάϊντε!
    Δεν ήμουν και πολύ συνεπής στο ραντεβού μου αλλά εξήγησα τους λόγους?.. νομίζω ότι θα συγχωρεθώ? αν και είδα πίνακες του Van Gogh να χαρίζεις σε κάτι πριγκίπισσες εδώ μέσα, και τους ίδιους να τους έχεις χαρίσει και σε μένα. Πρόσεχε γιατί είμαι πολύ ζηλιάρα, άντε μην μαλλιοτραβηχτώ με την πριγκηπέσα σου, άντε !

ΑΛΛΑ ΤΩΡΑ ΠΛΕΟΝ ΕΙΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΜΕΝΗ, ΣΑΣ ΔΙΑΒΑΣΑ ΝΟΜΙΖΩ ΟΛΕΣ ??. ΟΥΦ ΜΕ ΕΞΟΝΤΩΣΑΤΕ?.

Μα που είστε όλες, μόνη μου είμαι ? Λοιπόν καλό ΣΚ και μη γράψετε πολλά δεν μπορώ να διαβάζω??